2. dag jul mot Ålesund

God morgen 🙂

Å, jeg vil stoppe tiden! Dagene her hjemme har gått så altfor fort, og jeg skulle så gjerne bare hatt noen dager til. . Eller en uke! Men det gjelder å se fremover, og i dag reiser vi fra Sarpsborg til Ålesund for å feire romjul der. Det gleder jeg meg til. Vi kjører hver vår bil til Oslo og tar flyet derfra, og vet dere hvem som skal være med i kabinen? Hugo! Hans første flytur, er så spent på hvordan det vil gå. Han kunne selvfølgelig blitt igjen her i Sarpsborg til over nyttår, men jeg kjenner at jeg savner ham altfor mye og har ikke lyst til å reise fra gutten igjen. Så da blir han med. Tror han kan bli en supertrøst høyt der oppe i det blå 🙂

I går satt vi ved bordet i over 3 timer, spiste restemat og koldtbord-mat sammen med farmor. Deilig å se henne igjen ♥ Og så gikk Anette, mamma og jeg en lang tur med Hugo. Det var så merkelig stille i alle husene rundt omkring nå, satser på at det betyr de fleste feiret 1. dag sammen et sted 🙂

På med tursokkene!

Nå tenkte jeg å bevege litt på skrotten, har ikke trent siden lille julaften, så det skal bli godt 🙂 Håper dere får en fin dag ♥

56 kommentarer

 1. Elisabeth

  Fine bilder!

 2. Hei Caroline! Og god jul:)
  Jeg bare lurte på hvor Ronaldo er for tiden? Følger med på bloggen din nesten daglig, men har kanskje gått glipp av noe?

  Juleklem fra meg

  1. Fotballfrue

   Han har vært i Ålesund siden vi dro til Mexico 🙂

   – C

 3. Utrolig koselige bilder. Familie er det viktigste i verden <3

 4. Hei og god jul!
  Jeg bare lurte på hva som har skjedd med priusen, siden dere måtte ha ny bil? Er den til salgs?

  1. Fotballfrue

   Jeg ønsket meg ny bil, priusen er solgt ja 🙂

   – C

   1. Åja, sorry for at jeg kalte deg bortskjemt..! Jeg trodde dere hadde to fine biler! Jeg liker så godt prius! Så da var jo det uansett et veldig nødvendig kjøp!

 5. Så fine bilder,er så koselig å lese bloggen din:-)

  Grattis med ny bil,god tur til Ålesund:-)

 6. Det er så koselig å sitte rundt bordet i timesvis og kose seg med god mat og hverandres selskap! God tur til Ålesund 🙂

 7. å herer så søte!! kan du ikke legge en hilsen på facebooken min! hadde vært så koselig <3

 8. Ser koselig ut <3
  Likte veldig godt kjolen din – kan jeg spør hvor den er fra?
  Håper flyturen går greit for 2 og 4 beinte 😉

 9. God jul Caroline 🙂

  Hvor har du fått kjolen din fra? Den var kjempe fin 🙂

 10. Så koslig, kos deg!<3
  Men har et spørsmål.. Har du tips til hvilke treningssko som er gode å bruke til styrketrening? hehee 😀
  Elsker bloggen din!!

 11. Tenkte også å trene i dag, hadde meldt meg på spinning, men så ble forkjølelsen plutselig mye verre enn den har vært de siste dagene! Så i stedet for trening så blir det en lang gåtur 🙂 Tror det gjør susen!

 12. Marita Ø

  Flotte bilder! Ser ut som dere har kost dere masse, og så må jeg få gratulere deg med ny bil 😀 Selv er jeg storfornøyd med julaften og alt sammen hittil 🙂 Skulle gjerne hatt flere dager, julen får så altfor fort, så det gjelder å nyte 🙂 God tur videre!

 13. dere får kose dere =) Her i huset ligger vi rett ut alle sammen med influlensa. Brodern har smitte hele huset, så har vært syke siden julaften. sånt skjer! Ha en fortsatt fin jul =)

 14. Så fine bilder 🙂 Hvor er kjolen din fra?

 15. What a beautiful Xmas atmosphere, love the decorations and you look very classy:)

 16. Kan man ha med dyr i kabinen? 🙂 Hadde vært moro å ha med lille tassen neste gang 🙂

 17. God jul til deg og dine Caroline:)
  Lurte på hvor du har kjøpt det du har på deg der du poserer med Lars Kristian?
  Klem

 18. Oioi- det var mye sne hos dere! Og mye god mat!! Her har vi andre temperaturer – dining ved havet i Malaysia:) Fortsatt deilig juletid!

 19. Hehe, Lars Kristian, har du glemt å ta sjegget til jul? ;p

 20. Så veldig fine bilder 🙂 Er spent på å høre hvordan det går med Hugo på flyturen, vi har lurt på å ta med vår lille shih tzu på fly også.. er det sånn at man kan få ha dem i en veske på fanget isåfall? Juleklem fra meg 🙂

 21. viktoria

  La merke til at mannen din hadde en tatovering hvor det sto noe på Hebraisk/israelsk 🙂
  Lurte på hva som står? (På bilde fra et av dine tidligere innlegg)

 22. Trodde Movember var over jeg? Haha:p

 23. elisabeth

  God jul fine Caroline og kjekke Lars Kristian !! Har moret meg med å lese kommentarene til bil-innlegget. Mange misunnelige folk ja.. Men så utrolig bra svar fra Lars Kristian.hihi.koser meg. Det var en VELDIG flott julegave ! Jeg fikk forresten silikonpupper til jul av min mann. Sikkert ikke en veldig vanlig julegave det heller. Men for meg var det den beste gaven.

 24. Fine bilder Caroline. Er innom bloggen din hver dag. Hadde vært hyggelig om du kunne klikket deg inn på min http://www.karolinehoel.com 🙂
  Du får ha en fortsatt god jul!

 25. Jeg lurte på om du skal lage sånn oppsummeringsinnlegg fra 2012 som du har gjort før? 🙂 Elsker de innleggene!

 26. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så herlig altså! Kos dere masse her i Ålesund =) Ikke fullt så mye snø her som hos dere ser jeg, men det er vel egentlig like greit =) Iskaldt er det vel og merke! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 27. Henriette

  God tur til Ålesund dere to:) Kan tenke meg at det blir kos å se fine Ronaldo igjen nå også?;) Også håper jeg flyturen går glatt i dag! Ha forsatt en flott romjul <3

 28. edit arntzen

  Hei Caroline.
  Er du sikker på at dere klarer med alle utgiftene dere påfører økonomien.
  Personlig synes jeg at dere har tatt av. Ingen av dere har inntekter til å leve
  på første klasse i livet.
  Jeg skal ikke sende ut noen spådom over deg og din mann,men jeg har sett folk som er sterkere en dere lose det meste
  pga stormansgalskap.

  1. Hyggelig at du bekymrer deg for oss, men minner deg om at jeg er sunnmøring, vi søler ikke vekk penger vi ikke har 😉

   1. Herregud, så tåpelig og flaut å blande seg inn i hva andre bruker pengene sine på! Blir ofte sjokkert over hvor frekke folk er! Et tips fra meg; pass på dere selv!!

   2. Haha, jeg dauer av kommentaren din LK!

   3. Hahaha, der lo eg Lars-Kristian! Elska sunnmøringane sin form for humor! 😉
    kos dokke med det dokke har, dokke har jobba for det og fortjena det!

   4. Haha, herlig! 😀

   5. Haha, for en god kommentar Lasse! 😉

   6. Hahahaa LK

  2. Det er vel ikke sløsing de driver med? Er vel flere nordmenn med to biler og som tar et fly i romjulen? Dessuten var Mexicoturen delvis sponset, så hvor den overdrevne sløwsingen finner sted klarer ikke jeg å se..

  3. Og hva vet du om økonomien til Caroline og Lars-Kristian, Edit??? Himmel, så frekk du er!!

   1. edit arntzen

    Bente, Lars, Line og andre skribenter.
    Jeg forstår og skjønner foretningskonseptet med bloggen til Caroline.
    Det er ikke sikkert alle gjør det.
    Ting handler om å skrive det folk vil høre samt tilby folk det de vil ha.
    Når vanlige folk skrur opp økonomien sin og legger fram ting som om at det er vanlig
    klarer selfølgelig ikke vermansen å følge med. Det skapes en illusjon.

    Typer som Bente vil kun høre vakre ting,se fine bilder og drømme seg bort til det uvirkelige.
    Av alle de ti talls tusen kommentarene som Caroline får er 99,999 prosent possitive.
    Når den siste 0,001 prosenten stiller spørsmålstegn ved ting ja da er fanden løs.

 29. Kos deg videre denne julen!!

 30. Hei 🙂 Jeg bare lurer på hvilket kamera du bruker til å ta bilder med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Sony alpha 330 🙂

   – C

 31. Hei kjære Caroline! Jeg har et spørsmål angående lavkarbo som jeg har lurt på ganske lenge. Du, som trener over gjennomsnittet og samtidig går på lavkarbo, men sier du har en stabil vekt, hvordan vil det da bli med de som ikke trener (i alle fall ikke fullt så mye som deg), men går på lavkarbo? Vil ikke de da gå opp i vekt?

  Hilsen en fast leser som elsker bloggen din 🙂

 32. Kan jeg spørre om hvor kjolen din er kjøpt?? Den var så fryktelig fin! På forhånd takk:)

 33. Er Hugo allergivennlig? For syns det er så rart at det er lov å ha med hunder inn i kabinen med tanke på at noen kanskje kan være allergiske..

  1. Fotballfrue

   Nei, han er ikke det, men han er jo en liten hund 🙂 Det er i hvert fall lov med små hunder og katter og andre små, levende dyr. Alle regler står på siden til flyselskapet 🙂 Pappa er astma-allergiker, og klarer seg med Hugo 1-2 uker om han bruker allergimedisin, men dette er jo en 45 min, flytur 😉
   – C

   1. Jeg har tatt fly med min katt, den må være i et IATA-godkjent bur eller i en sherpabag. Så det er lov ja Ingrid.. Kun lov med 2 dyr i kabinen per flyvning.

  2. Hvis man skal ta hensyn til alle allergikere må jeg i så fall «kreve» at alle røykere unngår å røyke samme dag som take off, og dusjer godt samme dag. Jeg er nemlig kjempe følsom ovenfor røyk, begynner å hoste, nyse og får rennende øyne. Kan nesten garantere at en allergiker foretrekker en liten hund, fremfor en skrikende og sparkende unge bak seg.

  3. Isabelle

   Når du skal fly med hund i kabinen så søker du om å ha hund og da sjekker flyselskapet om noen er allergiske. Hvis du er allergisk mot hund, peanutter osv så må du gi beskjed til flyselskapet 😉

 34. Når kommer innlegget med dine favorittøvelser innen hjemmetrening? Jeg elsker trening, men har ikke mulighet til å gå på treningssenter i min alder.. Jeg blir forresten super inspirert av bloggen din, stå på videre!

 35. Amalie14

  Så hyggelig! Det er forferdelig hvor fort tiden går, særlig nå når vi helst vil at den skal gå sakte .. 🙂
  God tur til Ålesund da, blir sikkert moro å møte igjen Ronaldo, tenker jeg!:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *