Romjulssalg hos Coverbrands

Jeg elsker romjulen, for ved siden av god mat, drikke og det å være sammen med venner og familie, er det jo endelig på tide med romjulssalg hos flere av mine favorittbutikker! Selv om butikkene er stengt enn så lenge, er det flere nettbutikker som allerede har startet sitt romjulssalg, blant annet Coverbrands. Nå får du 20 til 70 prosent på en rekke produkter, fri frakt og rask levering 🙂 Du finner salger her. Mine favoritter finnes også på salg:

♥ Pfb Vanish: Supert produkt som er utviklet for å unngå inngrodde hår, hevelser, rødhet og hudirritasjon etter barbering eller voksing. Kan brukes av både menn og kvinner. Denne er alltid med meg på ferie.

♥ Sugar Glow fra Ole Henriksen: Det er utrolig viktig å gi huden en grundig og rensende fornyelse, fjerne døde hudceller samt gjenskape gløden og mykheten. Ettersom de fleste av oss blir litt grå om vinteren er det godt å ha en scrub som stimulerer mikrosirkulasjonen, også slik at opptak av gode ingredienser fra andre produkter tas bedre opp og igjen fører til mer farge og liv i ansiktet. Dufter fantastisk 🙂

♥ Bdb The Brow Buddy Kit: Dette bruker jeg til å forme brynene mine hver eneste dag. Helt fantastisk! Dette er et kit som som tar hensyn til ansiktsfasong og gir deg perfekt symmetri 🙂 Inneholder en hvit strek du kan tegne opp med også.

♥ Glo Highlighter: En highlighter kan brukes stort sett overalt for å fremheve og skaper en kjempefin glød i huden. Denne kan blandes inn i foundation eller bare brukes på neserygg, kinnbein, panne, overleppe og hake. Kan også blandes i bodylotion for å skape glød på for eks. bryst og bein.

♥ Blush Papaya fra Glow: En blush frisker opp ansiktet, spesielt en med så fin farge som denne. Jeg bruker Glo Papaya for å fremheve kinnbeina, i tillegg til at jeg legger litt på hake og panne for å skape dybde og farge i ansiktet.

Du finner også en rekke Lulu’s toalettvesker på salg. . og mye, mye annet 🙂

annonse

17 kommentarer

 1. Åh jeg har så lyst på Ole Henriksen produkter, men fordelen ved salgsrabatten forsvinner siden det blir dyrt å få det sendt hjem til Berlin.. :/

 2. Hei.
  Ser du refererer her til noe du bruker som former øyenbrynene dine… Men kjære deg, øyenbrynene dine er da tegnet alt for nær neseroten…
  At du ikke ser det, du som ellers er så vakker. Syns det ødelegger hele ansiktet ditt.Vet jeg ikke har noe med det, er ikke vondt ment 😉

  1. Fotballfrue

   De er faktisk der de skal være 🙂

   – C

 3. Hei
  Lurte på om du kunne skrive hvordan du behandler lær skoene dine for å ta vare på de? Om du bruker impregnering eller noe sånt på jeffrey campbell skoene dine? 🙂

 4. Bra med salg i januar når lommeboken er tom… Gratulerer med ny bil, den var lekker. Fælt å se/vite at mange kjøper julegaver på kreditt – men over 400.000 i lån for ny bil!!!! Gulp. Ja snill mann du har.

  1. Å ta opp lån er da problemfritt så lenge det kan betjenes? I tillegg var det vanskelig å unngå å kjøpe den uten å ta opp lån, da en transaksjon på x antall hundre tusen er vanskelig å skjule 😉

 5. Åh, gøøy med salg! 😀 Fikk faktisk Lulu’s toalettveske OG sminkeveske til jul – og herligfred så fine! 🙂

  Ha en kjempefin jul videre, Caroline!

 6. Marianne

  Mange av mine favoritter hos Coverbrands er også på salg!

  Men det er en ting jeg lurer på, hvordan klarer du å gå i så høye hæler?
  Jeg har prøvd det selv og det er utrolig vanskelig… haha.
  Men øvelse gjør vel mester 🙂
  Ha en fin jul videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Øvelse gjør mester 🙂 Jeg startet jo med hæler da jeg var 16 🙂

   God jul!

 7. Godmorgon =) Hoppas du haft en härlig jul. Vilken julklapp du fick, wow. Den bilen skulle jag mer än gärna glida runt i med <3 Superfin.
  Vad mycket jag missat i bloggen nu. Måste kika ikapp. Har jobbat som en tok innan jul och sen har det gått i ett.
  Ta hand om dig söta du och ha en härlig dag <3
  Kramen

  1. Fotballfrue

   Du er så god! Håper du har hatt fine juledager selv om du har jobbet 🙂

   Mange klemmer og fortsatt god jul <3

 8. Heisann! Ser du anbefaler pfb vanish! Holder den det den lover?:) aldri vært borti et slikt produkt, men mannen sliter litt med inngrodde hår, så det hadde vært himmel for han med noe slikt! God jul og et godt nytt år til deg og dine 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg har i hvert fall ikke hatt inngrodde hår etter at jeg startet med denne, men nå har jeg heller aldri vært særlig plaget med det :/ Min erfaring er positiv, men ettersom du er plaget med det, kan du kanskje google den og lese om andres erfaring også?

   Klem!

 9. Amalie14

  Herlige ting:)
  Jeg har så lyst på Lulu’s toalettvesker, og brow kitet fra bdb! Meeen, jeg er kjip på pengene mine. Hihi. Dessuten er det ikke lenge til bursdagen min, så jeg har enda en mulighet for å få ønsker oppfylt:D

 10. Hei.
  Er det du eller coverbrands som kontakter vinnerne av julekalenderen? Jeg har ikke fått noe Mail så derfor spør jeg. 🙂 fortsatt god jul til dere!

  1. Hei!

   Ser at du har skrevet feil mail-adresse i julekalenderinnlegget, er derfor du ikke har hørt noe 🙂 Kommer en ny mail snart.

   – C

 11. hadde vært fint om du hadde tatt deg de to minuttene det kanskje tar deg å svare. Men nei… lykke til videre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *