Jeg fikk ny bil!

God julemorgen! Håper alle hadde en fin dag i går. Her i huset har vi endelig fått sovet til vi våknet av oss selv, noe som betyr at jeg nettopp våknet. Vi er kanskje treigest i verden når det gjelder gaveåpning, var ferdige rett før to i natt. Men det er så deilig, for på den måten varer julekvelden litt lenger 🙂

Jeg ble eier av ny bil i går! Æææ, se så fin den er! En Audi TT Quattro S Line . . med hjerte på 🙂 Jeg fikk et kort med bilde av en bil og teksten: «Kanskje denne fører til noe du mangler» Så måtte jeg følge en tråd rundt omkring i huset som tilslutt ledet ut til garasjen hvor det ved garasjeknappen var festet en bilnøkkel til tråden. Hihi, den er så fin! Og at han har klart å gjøre dette i skjul er helt utrolig.

Snille mannen min ♥ Håper dere fikk alt dere ønsket dere i går, og viktigst av alt: At dere hadde en kjempekveld med nære og kjære rundt dere. Nå venter besøk hvert øyeblikk og julebrunsj, elsker maten dagen etter julaften! Flere bilder fra i går kommer etter hvert 🙂

166 kommentarer

  1. Could u please make ur blog in English too? Please, cant understand anything hehe (-:

    1. Fotballfrue

      I’ll see what I can do 🙂

      Hugs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *