Julekalender: Luke 24

De tre ordene som beskriver Coverbrands for vinnerne er: Kvalitet, hverdagslykke og innovativ 🙂 Vinnerne ble Iselin, Tina og Rebecka.

Dagens oppgave: Gå inn på Coverbrands sin facebookside og del dagens innlegg «Kopier stilen: Blake Lively» på din egen facebookvegg. Deretter skriver du også en begrunnelse for hvorfor du fortjener å vinne, og legger igjen denne sammen med navnet ditt i kommentarfeltet her på bloggen. Så er du med i trekningen om hovedpremien 🙂

Du må ha delt innlegget for å delta i konkurransen.

Premie: 

♥ Styling for deg og en venninne gjort av en kjent makeupartist

♥ Shoppingspree på coverbrands til en verdi av kr 2.000 pr. person.

♥ Jeg vil også være tilstede, og komme gjerne med produkt- og makeuptips 🙂

GOD JUL og LYKKE TIL!

113 kommentarer

 1. Jeg syntes jeg fortjener å vinne fordi jeg har hatt en litt tøff periode nå som jeg har kommet meg igjennom. Veninnen min har hjulpet meg med å komme igjennom denne perioden, og det hadde vært veldig fint å få gitt henne noe tilbake samtidig som at jeg hadde satt utrolig pris på en styling selv. Du (Caroline) er et av mine forbilder, og å få møte deg hadde vært helt fantastisk! Det er nok mange andre som også fortjener å vinne dette, men jeg mener nok allikevell at jeg også har en god grunn til å vinne! Jeg har også fulgt bloggen din siden du startet, og coverbrands er nettstedet jeg handler mest 🙂

 2. Jeg ønsker veldig gjerne å vinne, slik som mange andre ønsker! Jeg ønsker å vinne fordi jeg trenger litt tips til hvordan gjøre hverdagssminken enkel, og hvordan jeg lett kan ordne en fin frisyre. I tillegg har jeg verdens flotteste og beste venninne som virkelig fortjener å bli med! Det hadde blitt en super etterjulsgave!

  Ønsker dere et riktig godt og spennende nytt år!

 3. Så utrolig kult at noen får muligheten til å vinne dette!
  Jeg ser det er veldig mange som fortjener dette, men min grunn til at dette er noe jeg fortjener er for å få en fantastisk dag med min mamma som jeg ville tatt med. Hun har hatt det vanskelig i flere år nå og det stopper nok ikke med det første.. Derfor ville det vært gøy å få ta henne med på noe sånt hvor hun for en dag kan tenke på noe annet, og at vi kan ha en fin opplevelse sammen.
  I tillegg er dette noe som er midt i blinken for meg, å bli stylet av en kjent make-up artist OG få møte deg på samme dag er jo bare en drøm!

 4. Om jeg vant ville jeg tatt med en mine aller beste venniner. Hun har stilt opp for meg når jeg har vært lengst nede, og ledd med meg når jeg har jeg har vært høyt oppe. Dette ville vært en super anledning til å vise henne hvor mye hun betyr for meg. Uten henne ville jeg ikke vært den jeg er i dag. Hun var der da pappa ble syk, hun støttet meg når alt var trått, og hun har stilt opp når jeg nå har vært skadet i snart ett år – hun får meg til å le, spise, glemme alt som er feil… Det ville vært fantstisk om vi kunne dele denne dagen!

 5. Lisbeth Ulven

  Hei.
  Jeg har delt linken på min facebook vegg 🙂

  Grunnen til at akkurat JEG skal vinne er fordi jeg rett og slett fortjener det!
  Jeg tok en operasjon den 12.april -12, operasjonene heter Gastric Bypass og jeg har mistet 40 kg på 9 mnd. FØR operasjonene orket jeg ALDRI å bruke tid på sminke og jeg gikk rett ut døra etter tannpuss og etter å børstet håret.
  Nå som jeg har blitt slank så kjenner jeg trangen til å begynne å ta vare på meg selv kommer. Jeg er også mor til en gutt som er 3 år og en god del syk.
  Er fortsatt på det stadiet der jeg ikke sminker meg eller steller med meg selv så ofte da jeg rett og slett ikke vet hvordan jeg bør sminke meg eller hva jeg bør bruke. Derfor hadde det vært perfekt for meg å vinne denne pakken!

  Så nå krysser jeg bare fingrene for at jeg virkelig vinner, det hadde vært helt supert!

  Fortsatt god jul og jeg håper du får ett magisk nytt år med din kjære! 🙂

  Stoor klem fra Lisbeth

 6. Jeg fortjener å vinne fordi jeg er veldig interessert i makeup og styling,men har rett og slett ikke peiling på hvordan man gjør det. I en alder av 21 føler jeg det virkelig er på tide. Siden jeg også er student har jeg ikke så mye å rutte med i måneden,så ny sminke blir ikke prioritert. Jeg ville også tatt med meg en av mine beste venninner som jeg dessverre, pga studier i høst, har sett alt for lite det siste halvåret. Jeg vil at hun skal vite at hun betyr veldig mye for meg,og at jeg bryr meg om henne 🙂 Og «the cherry on top» må jo være å få møte nettopp deg! du er en sann inspirasjon Caroline 🙂

 7. Har delt innlegget på min facebook 🙂
  Jeg mener jeg fortjener å vinne fordi jeg har ei venninne som står på for alle rundt seg, hele tiden, og sprer masse glede og motivasjon. Jeg ønsker å få en hel dag med henne slik som dette og skjemme henne litt bort også og vise at jeg setter veldig pris på henne 🙂

 8. Jeg vil vinne fordi jeg og veninnen min har veeldig lyst til å bli stylet! Enda bedre er det med tanke på at det er en kjent makeup artist!
  Vi har vært bestevenner nesten hele livet og hun betyr sykt mye for meg, å kunne overraske henne med en slik gave hadde vert fantastisk!
  Jeg elsker Coverbrands, og Shopping spree der hadde vert drit kult!

  Kontakt på Pusur97@hotmail.com 🙂

 9. Katrine

  Jeg fortjener å vinne…. Fordi en travel småbarns mor absolutt ikke har tid til å prioritere penger, og familiens tid sammen til slike opplevelser. Men dame er man jo, så hadde vært helt fantastisk… Blitt skjemt bort en hel dag a gitt, også kunne hatt med seg sin fantastiske venninne. Det hadde bare vært helt utrolig…kunne nesten ikke vært bedre. Dessuten gifter jeg meg i august, og litt tips i forhold til hud og sminke, ville vært nyttig å hatt med på veien. Vinne er ikke noe jeg pleier å gjøre…så dette ville vært som bursdag og julaften på en gang. Venter i spenning… Ha en fin nyttårs feiring!!!
  Katrine

 10. Ayesha Rana

  Hei og godt nytt år!
  jeg tenker at jeg fortjener å vinne, ikke for min egen del, men for en vennine som alltid har vært der gjennom tykt og tynt! Mer enn noen annen person i verden fortjener denne jenta å bli vist at henne blir satt pris på! Dette hadde gjort seg som en fin overraskelse til det mest hyggelige vesenet i verden!
  Personlig trenger jeg litt innblikk i hva jeg kan bruke for min hudtype som jeg syns er veldig rar. jeg har aldri funnet noe som tilfredsstiller hudens behov, kanskje dere kan lede meg til den rette veien? Uansett hvem vinneren blir, vil jeg gratulere 🙂

 11. Thea Hylen

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg er helt hekta på sminke, men er ikke helt sikker på måten jeg gjør det på! Jeg vil også lære ting og om produkter
  jeg kan bruke i hverdagen også kan jeg informere venniner. Sminke er ett must i hverdagen min, men må lære det sikkelig!

  theahylen@gmail.com

 12. Karen Hompland

  Grunnen for at jeg melder meg på denne konkurransen er ikke for min egen del, men fordi jeg har lyst til å glede en venn. Hun er verdens beste og fortjener dette mer enn noen andre! Er det en dag jeg er litt nedenfor er hun alltid der og gjør dagen bedre, hun er virkelig en solstråle som lyser opp for flere enn bare meg. Rundt henne er det alltid smil og latter!
  Dette hadde vært en så bra måte å få gi noe igjen til henne for alt det gode hun gjør for både meg og andre.

  Håper hun kan få nyte en dag med styling, det hadde vært en fin overraskelse å glede henne med!

  (Khompland@gmail.com)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *