GOD JUL!

Så er julaften her, og jeg vil bare ønske alle fine, trofaste og utrolig gode lesere en fantastisk juledag! Håper dere som meg har vært oppe noen timer allerede og at dere sitter begravd under dynen med snop og barsnlige tegnefilmer på TV 🙂 Jeg fikk med meg Snekker Andersen 08.25 i dag, så takk til alle som skrev at det gikk på NrK Super og ikke Nrk. Dere reddet morgenen min!

Mamma og pappa var veldig nøye på å presisere at vi ikke fikk noen strømpe i år, ettersom vi er voksne nå. . men gjett hvem som sitter her med strømpen sin i dette øyeblikk? Hehe 🙂 Jeg visste det! Lars-Kristian og storesøster har også fått. Og ja, jeg fikk faktisk opp mannen til Snekker Andersen startet, men storesøster vekkes først rett før 3 Nøtter til Askepott. Det kribler i magen når jeg tenker på den filmen!

Snøen falt i flere timer i går, så her er det hvitt og kaldt. Skal ikke stå på stemningen 🙂 Deler noen bilder fra i hummerkvelden vår i går, det var så hyggelig og ikke minst, snadder! Startet med grøt tildligere på dagen, og gjett hvem som fikk mandelen? Selvfølgelig Lars-Kristian. Den mannen, altså. Heldig!

Mamma dekker alltid det fineste bordet ♥

Nå er det bare litt over 1 time til julemorgens høydepunkt, lurer på hvor mange ganger jeg har sett 3 nøtter nå! Gleder meg til å høre den teite stemmen som snakker norsk over originalen, ville aldri hatt den på en annen måte!

Igjen: Nyt dagen, kvelden og skap gode minner for denne julen. Vi skrives litt senere, siste luke kalenderen kommer utover dagen 🙂

60 kommentarer

 1. Du er fantastisk! Kos deg i dag<3

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme <3

 2. God jul til deg og dine <3

 3. En riktig God Jul til deg og dine <3

 4. Så kreativ hun var med borddekkingen, også ser jo maten helt fantastisk godt ut!:) Herlige bilder, ha en flott jul dere:) Juleklem fra meg:)

 5. Gooood jul, gi Hugo en klem fra meg 😀

 6. God jul Caroline! :-):-) Elsker at det ikke bare er meg som blir som et barn på julaften.

 7. Veronica

  Her har vi vært våkne siden litt over 7, først en tur ut med hunden for deretter å vekke svigerinne og svoger med julemusikk noen minutter før julemorgen begynner 🙂 Alle «barna» (14, 20, 25 og 26 år) har fått strømper 🙂

 8. God jul fra Danmark Caroline! 🙂 glæder mig til at følge dig i det nye år.

 9. Godt vi er flere som må se Tre Nøtter Til Askepott! Her har den gått hver eneste julaften så lenge jeg kan huske 🙂 Ha en riktig god jul <3

 10. Så skjønn mamma du har.<3 Savner min mamma nå. Ønsker deg en magisk julefeiring Caroline! Juleklem fra Berlin.

 11. God jul til deg også! Min julaften startet veldig trist, da jeg fikk vite at katten min hadde dødd. Hun var veldig syk i to dager 🙁 Sterkt å se en død katt bli pakket inn!
  Hun hadde mest sannsynlig kreft, etter symptomene. Men kos deg i julen!

  1. Fotballfrue

   Lei for det, kjære deg <3

 12. God jul! 🙂

 13. Good jul caroline 😀 Nå er det snart askepott <3

 14. Anne Berit

  GOD JUL, kjære Caroline, Lars-Kristian og hele familien deres!! Kos dere masse i dag! 🙂

  Mange juleklemmer fra Anne Berit<3

 15. Elisejb

  God jul, Caroline <3

 16. Ville bare nevne at det som du kaller «den teite stemmen» er den anerkjente skuespilleren Knut Risan som gikk bort i 2009.

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg 🙂

   God jul!

  2. Jeg skjønner hva du sier og er helt enig, Nina. God jul!

  3. Han døde til opplysning i 2011.

 17. elisabeth

  Hoho, Knut Risan har den beste stemmen i hele verden. Det er jo den som gjør filmen 🙂
  God jul!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet 😀 hehe, må jo være sånn 🙂

   God jul!

 18. Anna (:

  God Jul til deg og dine! =) Her sitter vi selv med 3 Notter til Askepott! Ahh jul og minner og masse kos!

 19. Rikke Nilsen

  Ha en riktig god jul, kos deg med dine!

 20. Anita A.

  Ønsker deg en fantastisk julaften Caroline, nyt den selv og ikke tenk på oss 😀

 21. GOD JUL Caroline:) Takk for mange innspirerende og morsomme blogginnlegg dette året.» Dagen blir ikke den samme uten Caroline »
  Nå må du kose deg i jula med mann og familie + de firbeinte 🙂
  Men jeg må altså få sagt en ting og det er at jeg skjønner ikke et dugg av fire nøtter til Askepott og hvorfor alle ser den, men det må nok være fordi den er så utrolig dårlig så det blir «sjarmen» ved den, eller? Men kos deg med den og innholdet i julestrømpen din 🙂
  Selv skal jeg ut å måke snø og sjekke om skiløpa mi er preppet til i morgen. Skitur før julelunch 1.dag er et must og jeg er så glad for mye snø i år så jeg kan gå rett fra hyttedøra 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja 🙂 Det er nok mye tradisjon i filmen også, jeg har sett den hver jul så lenge jeg kan huske 🙂
   Ønsker deg og dine en fortryllende kveld og en deilig dag i morgen 🙂

   Klemmer 🙂

 22. Margrethe

  Spiser du masse godteri i julen? trener du?+?

  1. Fotballfrue

   Trener ikke i dag, spiser godteri og koser meg 🙂

   – C

   1. Margrethe

    ellers i julen da? 🙂

 23. God jul til deg og dine 🙂 Klem

 24. Camilla

  God jul Caroline! Håper du får en flott en!:)
  Du skal vel se Reisen til julestjernen som begynner akkurat nå?;)

  1. Fotballfrue

   Den ser jeg alltid mens jeg ordner meg, står på i bakgrunnen 🙂

   Klem!

 25. God jul til deg og dine, Caroline! Håper dagen og kvelden blir kjempekoselig <3

 26. God jul, kos dere <3

 27. Veronica

  God jul til deg og dine!:)

 28. God jul til deg og dine. Ha en fantastisk dag og kveld 🙂

 29. Margrethe

  God jul :)) Kos dere masse masse!!

 30. Dere som er kristne. Er dere ikke i kirken på julaften? 🙂

 31. Ann-Iren

  God jul til deg og dine! 🙂

 32. God jul vakre Caroline! Kos deg med familiekos i dag <3

 33. Ønsker deg og dine God Jul,Caroline 🙂 Måtte julekvelden bli fantastisk sammen med familien din! Mange klemmer <3

 34. Marita Ø

  Tre nøtter til askepott hjelper meg alltid med julestemningen 🙂 Kos dere masse på denne fine dagen, nyt kvelden! God jul til deg og dine 🙂 Juleklem!

 35. Julestrømpe blir man aldri for gammel til! 🙂 God jul til deg og dine 🙂

 36. God jul til deg og dine! 🙂 Og får bare litt mer julestemning av å se på bildene dine, super koselig! <3

 37. How amazing!:) Merry Christmas!! xo

 38. God jul! Håper du får en fin dag 🙂

 39. Ann Helen

  Så koselig foreldrene dine har det 🙂
  Man blir aldri for stor til julestrømper, heldigvis 🙂

  Vil ønske deg og dine en riktig God Jul, kos dere masse <3

 40. Kjære Caroline, kunne du være så snill å hjelpe meg med jakten på de perfekte ballskoene? 🙂 Dette er kjolen jeg har bestilt, men klarer ikke finne passende sko.. Og hvem er vel bedre å spørre om tips enn vår fine Forballfrue? 🙂 Håper det ikke er for mye å be om, ha en riktig god jul! <3 http://www.newyorkdress.com/mobile/Sherri_Hill/S3802.html

 41. Agus/Anne

  Hei, skjønneste! <3
  Stikker kjapt innom for å ønske deg og din fine familie en riktig god jul. Klem fra meg 🙂

 42. God jul! Håper du får en helt fantastisk julefeiring med familien 🙂

 43. Er alltid så koselig å lese bloggen din på julaften! God jul til deg og dine 😀

 44. god jul, kos deg masse med mannen og familien!

 45. Inga Helene

  Ønsker Deg og dine fine ei riktig god og fredfull julehøytid,supre Caroline! Du er underbar,flotte sterke Deg… <3

 46. GOD JUL, kjære Caroline, Lars-Kristian og hele familien deres!! Kos dere masse i dag! 🙂

 47. Kristine N

  Ha en fortryllende jul:) Her har vi både sett askepott og vært i kirken. Nå venter vi bare på julenissen:) (Selv om vi er voksne alle sammen);)

 48. God jul!! Håper julaften har vært fin hos dere også. Du er den beste bloggeren!

 49. Amalie14

  Flink som kom deg opp i rett tid. Jeg trodde Snekker Andersen gikk klokken ni, så jeg følte meg så flink som sto opp fem på ni, men så oppdaget jeg at den var over:( Men jeg så Tre nøtter til Askepott i selskap med julestrømpen, tradisjon<3
  Håper dere hadde en fin julaften:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *