Tidlig tilgang til romjulssalg hos Nelly.com

God morgen, dere! Håper dere nyter dagene som går, jeg er sikker på vi er flere som våkner første dag og ikke kan forstå hvor det ble av førjulstiden. Slik er det i hvert fall ofte for min del, så jeg prøver å suge til meg alt av følelser og gode stunder mens jeg er midt oppi det.  Vi hadde en kjempekoselig kveld i går, og her ligger både foreldre og Lars-Kristian fortsatt under dyna, mens jeg er i ferd med å snøre på meg joggeskoene. Det blir en kort økt i dag, bare for å få i gang kroppen, og etter det skal jeg på en liten levere-pakker-runde 🙂 Så blir det å skru opp volumknappen for stemning, kvelden i dag gleder jeg meg til!

Jeg må nesten bare komme i gang, men tenkte dele denne med dere: Bruk koden FOTBALLFRUE i Nelly sitt romjulssalg, og du får tilgang før alle andre 🙂 Skulle egentlig ha delt denne i går, men jeg glemte det dessverre helt. Du finner salget her.

annonse

Noen av mine favoritter på salg, spesielt liker jeg de prikkete buksene fra Sonial Rykiel!

5 kommentarer

 1. Åh for noen nydelige plagg du hadde plukket ut! Men du, fungerer rabattkoden over alt i verda…?

  1. Fotballfrue

   Ja, det vil jeg tro 🙂

   Klem!

 2. Kjersti

  Hei Caroline! 🙂
  Tilkommer det toll osv når man bestiller fra Nelly?
  Mener du har nevnt en side hvor man ikke betaler toll, men husker ikke om det var Nelly 🙂
  Har de lager i Norge?

  1. Fotballfrue

   Du betaler ikke noe utover frakt hos Nelly 🙂

   – C

 3. Amalie14

  Ja, det er lurt å nyte denne fine tiden nå som vi har den her. Plutselig er den over!
  Nelly har mye fint nå synes jeg, spesielt buksene synes jeg er fin. Alikevel så skal jeg vente til i morgen å se hva jeg får:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *