Julekalender: Luke 21

Plutselig ble det en del deltakere i går likevel, kjempegøy 🙂 De heldige vinnerne ble Siv Hanne, Karianne og Sanny.

Dagens spørsmål: Hva er ditt beste skjønnhetstips? Del det med alle sammen! Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet, sammen med navn og epost, så trekker jeg 2 vinnere som får hver en goddiebag fra Coverbrands med utvalgte velvære-produkter til en verdi av 1.000 kroner 🙂

647 kommentarer

 1. Nok søvn,masse vann og frisk luft.
  Så enkelt.

 2. De aller beste skjønnhetstipsene mine må være å drikke mye vann, få nok søvn, rense ansiktet morgen og kveld (anbefaler produkter fra Ole Henriksen) – og aller viktigst: SMIL og vis omtanke for omverdenen!

 3. anonym

  vær naturlig

 4. Mitt beste tips høres kanskje litt rart ut, men det er altså å se helt jævelig ut en dag. Null sminke, håret i en dott på hodet og gode, behagelige klær (nå kan ikke jeg si at jeg har forlatt huset i denne tilstand noen gang)! For så å neste dag starte med en god lang dusj, med ansiktsmaske, hårkur og alt som hører med. Og få ordna seg ordentlig, det er en helt vanvittig selvtillitsboost! Å vite at du kan se helt fantastisk ut selv etter en dag som du har sett helt jævelig ut. 🙂

 5. Mitt aller beste skjønnhetstips er å trene regelmessig. Føler meg aldri bedre enn når jeg er nydusjet etter en treningsøkt. Skjønnhet innenfra 😉
  GOD JUL Caroline

 6. lilleMaiken

  Mine beste skjønnhetstips er å få nok søvn og å drikke nok vann. Og kullsvarte vipper 😉

 7. Sara Karlengen

  Det må være damp-rens for ansiktet. Jeg pleier å koke opp vann og har det i en bolle, sitter med hodet over bollen og håndkle rundt slik at varmen holder seg. Dette er kjempegodt for huden, det renser og åpner porer slik at man kan fjerne smuss. En god ansiktsmaske etterpå er et must ;D Da får man massevis av glød og en slikemyk hud i ansiktet 🙂

 8. Eirin Amanda

  Mitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn – du føler deg bedre, og ser dermed bedre ut!

 9. Crest whitening strips, som jeg bestiller på ebay

 10. Birgitte

  Mitt aller, aller beste skjønnhetstips er å smile, og å være glad og utstråle selvsikkerhet. Sminke og hudprodukter kan gjøre en person pen, ja, men dersom personen ikke er glad trekker dette ned alt sammen. En person med et stort smil, som er selvsikker og har tro på seg selv, ser bra ut uansett 😀

 11. Carine

  Å leve livet lykkelig! Ekte lykke vises i hver krok av kroppen:-)

 12. sunt kosthold og trening:-)) en annen ting med sminke er å ta et tynt lag med vannfast mascara på vippene, så krøller du de med en bra vippetang. så påfører du mer hvis det er ønsket!

  GOD JUL<3

 13. Ingvild B

  Mitt beste skjønnhetstips er; nok søvn. Det gjør underverker på huden og humøret.

 14. Mitt beste skjønnhetstips er å utsråle selvtillit.Viktigste av alt:)

 15. Mitt beste skjønnhetstips; Elsk deg selv som du er!

 16. Smil og vær glad 😀

 17. Lyckliga Ingrid

  Bortsett i fra alt fra Ole Henriksen, SMIL OG LE hver eneste dag. Og drikk nok vann.:)

 18. Mitt beste skjønnhetstips kommer innenfra: Smil fra innerst i hjærterota og spre det gjennom øyner og lepper! Smilet er det varmeste, vennligste og vakreste som finst 😀

 19. Mitt skjønnhetstips er spise fet fisk minst 4 x i uken, ta tran og spise en halv avokado hver eneste dag!!
  Gir fin hud, bra beintetthet og sunn, frisk kropp. For kvinner reduseres beintettheten gradvis etter passert 30 år, gjelder å bygge mest mulig før denne tid ! Dette gir også viktig styrke og et godt utseende!

  Takk for meg!

 20. Karianne

  Hei! Lurte på om det er meg karianne som vant i forje luke?? Håper det 😀 😀 Mitt beste skjønnhetstips er nok søvn og å ha på seg noe man føler seg vel i 🙂 Da blir jeg bedre i holdningen og humøret! 🙂

  1. Karianne

   Håper det! Sitter å følger med på mailen min, men er kanskje flere som heter det samme..! 🙂

 21. Jeg må nesten si peeling og selvbruningsspray.
  Det er utallige mange skjønnhetstips, men med en hud som er gyldenbrun gir automatisk en skikkelig glød – med eller uten sminke.

  Så jeg stemmer på noe så enkelt som det. Selvfølgelig fra SunSpa, elsk!!

 22. Ingrid

  Mitt beste skjønnhetstips: smil, le mye og ha det gøy!

 23. Veslan

  Mitt beste skjønnhetstips er for oss jenter som sliter med uren hud, og vet at det ikke er pga kosthold eller livsstil, men pga gener. Så her kommer det:)
  Bruk cognac svamp for uren og fet hud samtidig som du renser med Ole Henriksen aloe vera deep cleanser og vask, bruk deretter kremen i samme serie. Huden blir renset og gir en mild peeling samtidig:) Etterpå gløder huden, jeg prøvde dette på onsdag og i dag er huden myyyyyye finere enn den noen gang har vært:) Er i lykkerus!! hihi

 24. Mitt beste skjønnhetstips er enkelt, men utrolig viktig: Rens huden før du legger deg, og når du står opp om morgenen!

 25. Mitt beste skjønnhetstips er å ta et langt varmt bad, gjerne med ansiktsmaske og kroppsskrubb. Ingenting som får deg til å føle deg mer ren og vakker enn det:)

 26. Reis, opplev nye ting, les bøker og utfordre deg selv! Når man blir en person med interesse for og kunnskap om verden rundt seg, da får man også andre perspektiv – og kan slappe av med å være seg selv. En intelligent, avslappet person er en attraktiv person 🙂

 27. Veronica

  En naturlig, såkalt nude look på neglene er en favoritt hos mange. Men er du usikker på hvilken rosa- eller beigefarge du skal velge? Hold neglelakkflasken opp mot innsiden av håndleddet ditt. Den riktige lakkfargen skal friske opp hudfargen din, ikke gå i ett med den.

 28. Hei! Mitt beste skjønnhetstips er å smile, og ha tro på seg selv!
  Fordi hvis du føler deg fin på innsiden, kommer du til å stråle på utsiden!
  God jul, klem meg 🙂
  lise1905@live.no

 29. Mitt beste skjønnhetstips, er vel egentlig ikke mitt da jeg leste om det på bloggen til Camilla Pihl:) Tipset er bruke maskara kun på de øverste vippene. Syntes det ser mer naturlig ut, og så ser jeg mer voksen ut 🙂 Syntes det er finest om jeg har pyntet meg litt ekstra i klesveien.

 30. Torunn Brandvold

  Det beste skjønnhetstipset er rett å slett å ha det bra med seg selv og de rundt seg, det vil synes på hele en selv, noe som skaper en indre glød 🙂 Ellers så er jeg stor fan av nok søvn, mosjon/trening, vann og riktig kosthold. Alt i riktig mengde og at man har et sunt forhold til det. Jeg tror ikke det hjelper med all slags kremer og behandlinger vist man ikke lever bra og har det bra med seg selv. Det vil uansett synes på utsiden!

 31. Hilde Mari

  Jeg har alltid slitt med tørr å sliten hud helt til min vennine ba meg om å kjøpe E- vitaminkapsler eller Nattlysolje (apotek og helsekostbutikk).
  Å da tar jeg et hull på dem å smører det på huden min, nu har jeg Vaa-vaa-voom hud:D

 32. Faktisk så innebærer mitt beste skjønnhetstips ikke så mye «tilsetningsstoffer». Når jeg har det bra med meg selv, familien min har det bra, når jeg kan leve regelmessig (har mange reisedøgn, lange arbeidsdager og spiser da litt dårlig og tilfeldig) får trent det jeg skal, spist det jeg skal når jeg skal da ser jeg på huden at den blir friskere, en finere glød er vel et bedre utrykk, håret mitt blir blankere, kroppen min trenger trening og jeg merker fort når jeg har slurvet med det. Og jeg bruker PT. Beste innvestering jeg har gjort:)
  Hvis jeg i tillegg klarer å la vær å bruke tid og krefter på det som ikke gagner meg, men tenke posetivt og får lov å være kreativ blir jeg lykkeligere, og smiler mere,(får jeg høre) da blir man vel automatisk litt penere eller? Tilsetningstoffene som jeg kaller det er: drikk mye vann (det er kanskje ikke et tilsetningstoff) rens huden morgen og kveld, bruker ikke noe fancy greier. Vanlig fuktighetskrem om dagen. Ingenting om natten. Skrubber kroppen og bruker en olje i dusjen, bruker mye bodylotion og så er jeg nøye med pedikyr. Kan ikke tenke meg noe værre enn ustelte bein. Jeg er 53 år og har faktisk minimalt med rynker, kanskje noe livserfaring som synes så vidt, så noe av dette har vel hjulpet da. Men sier ikke nei takk til en goody bag:) Det er alltid stas:)

 33. christine

  Hei hei Caroline.
  For meg som er småbarnsmor, jobber fult og med hus og hjem er det viktig å ta en timeout til tider.
  Jeg sverger til Ole Henriksen sin serie. Veldig glad i den serien, den lukter herlig og du føler deg så fresh når du bruker disse produktene.
  Jeg bruker Ole Henriksen både til ansikt og til kropp.
  Til ansikt bruker jeg rens, african face scrub, serum og til express the truth face creme.
  Til kroppen veksler jeg faktisk mellom dusjsåpen,- clearinfying body wash og dusjoljen,- Lavender Body Oil til Ole henriksen. Det gjør kroppen myk og god. Et par tre dager i uken bruker jeg bodyscrub,- Loofah body scrub. Den lukter deilig og er lett å påføre. Til slutt bruker jeg bodylotion,- Body sleek.
  I tillegg til god kroppspleie trenger kroppen godt med hvile også 🙂
  Nyt hver dag og ikke stress…
  Riktig god jul til alle seere til Caroline og så klart til deg Caroline
  Hilsen Christine

 34. martha

  Tilfør huden mye fuktighet.

 35. mitt beste skjønnhetstips er å ha troen seg selv #antijanteloven!

 36. Mitt skjønnhetstips er uten tvil Ultimate Eye Lift Roll On fra Ole Henriksen! Jeg har dessverre alltid hatt litt «hovne poser» under øynene, men synes det har blitt verre de siste årene med fulltidsjobb og barn som har gitt meg litt mindre søvn. Jeg sverger til dette produktet hver morgen og det gjør virkelig underverker! Det hjelper veldig godt på hovne øyne og jeg ser tydelig forskjell før og etter «behandlingen».

  Etter å ha lest så varmt om OH produktene her inne har jeg blitt en fan av alle de jeg har kjøpt (og det er mange:-)) men synes spesielt at Ultimate eye lift roll on passer perfekt til meg og sikkert til mange andre som også sliter med trøtte og hovne øyne.

 37. Vær fornøyd med deg selv og tro på at du ser bra ut. Da vil du stråle! 🙂

 38. Rens huden hver dag! 🙂 Viktig.
  Marita Rylander
  Mail: marita–93@hotmail.com

 39. Mitt beste skjønnhetstips er en passe mengde selvtillit! Dette medfører at man går rett i ryggen, smiler og utstråler glede og trygghet 🙂

 40. Ha tro på deg selv og vær positiv! Positive mennesker har en fantastisk utstråling! 🙂

  1. Topp, da har du en unskyldning for å trene minst mulig 😉

 41. Det beste skjønnhetstipset man kan gi må være å smile. Det finnes tross alt ikke noe vakrere enn mennesker som smiler og er glade! Det blir liksom en egen glød i ansiktet, som verken sminke eller andre produkter kan få frem 🙂
  stinebeatearstad@hotmail.com

 42. Marita

  jeg blander sukker og olje som leppeskrubb. etter skrubben smørrer jeg på en god leppomade 🙂 kan også brukes på kroppen.

 43. Anne H

  Mitt beste skjønnhets tips: Alltid bruke høy solfaktor,bruker faktor 30 hele året. Spise riktig type fettsyrer+spirulina og c-vitamin(styrker collagen produksjon) Super maske før tørr vinterhud: eggeplomme,1 ss honning+ 1 ss olivenolje,den er bare super.

 44. Mitt beste skjønnhetstips er definitivt SØVN! Nok søvn, under dyne, i et rom som holder en temp som gjør deg bittelitt kaldt på nesa, men varm og god på kroppen. Har du et trøtt tryne er det nemlig fint lite annet som hjelper 🙂

 45. isabelle h

  Mitt beste skjønnhetstips er: pass på å alltid drikke nok vann:) da holder huden seg hydrert og glødende:)

  klem fra isabelle
  isabellehermansen@gmail.com

 46. Veronica

  Mitt beste skjønnhetstips er en fin balanse mellom nok søvn, lite stress og en god næringsrik ansiktskrem for akkurat din hudtype 🙂

 47. Jeanette

  Mitt beste skjønnhetstriks er være deg selv fullt ut. Smil og vært stolt av den du er – det lyser igjennom. Jeg føler meg på mitt beste når jeg har skeivet leggene, nappet brynene, dusjet og klar for å legge et tynt lag med sminke og la håret falle nedover ryggen.

 48. Anne O

  Mitt beste skjønnhetstips er å fremheve det beste ved deg selv, tenke gode tanker om deg selv, gjøre noe som gir deg energi og passe på å få nok søvn.

 49. Det er faktisk å smile! Det å være sikker på seg selv, som å smile, være strak i ryggen og være selvsikker, kan faktisk være noe av det vakreste og skjønneste av alt!! Og da trenger man verken mascara, fondation eller krølltang!! 🙂

 50. Martine

  Jeg tror mitt beste skjønnhetstips må være «Ikke bruk for mye sminke»! Hvis man ikke bruker så mye sminke er man pen mye lengre i livet og huden holder på den indre gløden! Selvsagt kan man jo bruke litt pudder og concealer til å dekke over urenheter, men jeg vil ikke si at å dekke inn huden din med lag på lag med sminke hver dag, er så veldig smart. Hvis man vil holde seg pen og vakker lenge burde man ikke bruke så mye sminke, det vil også se mye finere, naturligere og bedre ut, uten all den sminken!
  Dette er med tanke på hudsminke, ikke øyensminke eller leppe sminke. Disse sminketypene trenger man ikke være så påpasslige med.

  Epost: Maan310102@hugs.no
  Navn: Martine L. Andersen-Gott
  <3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<<3

 51. Ingvild

  Vær deg sjølv, og tro på at du er god nok:) Det er mitt beste tips!

 52. Lene Nilsson

  Før du skal ut på fest, eller ut på date, eller en annen annledning du vil pynte deg, så stell med deg selv først 🙂 barber legger, selv om du skal ha strømpebukse, ta en lang dusj eller kanskje et bad, ha på ansiktsmaske og bare kos deg. Gjør ting som du syns du fortjener og du syns er deilig, for da føler du deg bra med deg selv 😀 og hvis du føler deg bra med deg selv, da stråler du på en helt annen måte, da er det indre skjlnnhet som stråler frem <3

  lensi-xx18@hotmail.com

 53. Silje Håland

  Mitt beste tips er absolutt å alltid ha velformede og synlige øyenbryn som passer sitt ansikt! Ingenting som former og løfter et uttrykk så mye, men som desverre blir tatt for gitt av så alt for mange! 🙂

 54. Julianne Trogstad

  Ta vare på deg selv, og vær naturlig! Det er det fineste 🙂 Du og alle andre her ute er nydelige på hver sin måte..:-)

 55. ingvild

  Mitt beste skjønnhetstips er å la være å bruke så vannvittig mye sminke for å skjule huden, den blir ikke noe finere av det, den blir faktisk heller værre! Mye lurere å pøse på med masse vann, trene og svette masse og være fornøyd med seg selv! Missnøye synes utrolig godt og får hele deg til å se værre ut. Smil og vis at du er fornøyd med deg selv- det synes og vil glede andre!

  ingvild2006@gmail.com

 56. Nok søvn…. det er utvilsomt viktig og gjør underverker for både kropp og sjel!

 57. Caroline

  mitt beste skjønnhetstips er smil og vær lykkelig og ha det godt med deg selv. det gir en fantastisk energi for deg selv og det gir deg en utrolig utstråling som alle andre kan få gleden av å oppleve 🙂 den har til og med en gratis smitteeffekt på andre mennesker ;D <3

 58. Mitt beste skjønnhetstips: Ren hud! Innenfra og utenfra.
  Drikk mye vann, tren og få nok frisk luft. Rens morgen og kveld, gjerne også etter jobb/ skole. Selv sverger jeg til Ole Henriksen sine produkter, og veksler mellom African Red Tea og den grønne serien som er mer for litt fetere hud. Funker som bare rakkern 🙂

  God Jul!

 59. Her er min kveldsrutine: fjerne sminke- skylle ansiktet med kaldt vann- smøre med fuktighetskrem. Denne rutinen gjør underverk for min hud, og er mitt absolutt beste skjønnhetstips. Den er med på å holde kviser borte og i tillegg gjør den huden veldig fast og fin. <3

 60. Charlotte Hansen

  Er et solpudder!
  Det gjør en mørk dag lysere, man ser mer levende ut og ikke dyster.
  Jeg går ikke en dag uten litt solpudder ved kinnene o.l.
  Man blir også slankere av det og kremhever kinnbeina =D

 61. Reidun

  Det var visst litt vanskelig å velge kun ett kjønnhetstips. Men det er jo å behandle godt med kroppen, og gi den det den trenger. Vann, sunn mat, trening og nok søvn 🙂 Hadde vært utrolig kjekt om jeg vinner! <3

 62. Rens huden morgen og kveld. Mitt beste tips som aldri blir gammelt:)

 63. Søren heller, du har jo allerede skrevet mitt beste skjønnhetstips. Men noe annet som jeg mener fungerer er morgentrening – da blir hvert fall jeg i godt humør! 😀

 64. Marte KB

  Smile! Alle andre synes du stråler, og det gjør også godt for det indre

 65. Alexsandra Idström

  Du trenger ikke mye, bare du er deg selv.

 66. Nicoline

  En rak holdning!

 67. camilla

  Mitt beste skjønnhetstips er å ikke gå rundt med en bøyd rygg. Vær alltid rett i ryggen 🙂 I tillegg er det viktig å ta vare på tennene, slik at de ser fine ut hver gang du møter noen med et smil.

 68. Utrolig vanskelig, ettersom jeg er dårlig på dette!
  Men kanskje at du ALLTID burde ta av sminken, uansett hvor mye du har på! Har du liiiitt igjen dagen etter, blir mascara, øyenskygge, concealer og ALT sånt helt forferdelig og mascaraen klumper seg! Haha, og det er jo ikke noe gøy?

  Du får også lettere kviser og urenheter når du ikke tar av sminken 🙂

  Bare et lite tips!

 69. Krølltang:) Litt bølger i håret gjør alltid susen.

 70. Vi glemmer ofte våre «undersåtter» dvs våre søte tær og føtter! Mitt beste skjønnhetstips må være en «helaften» med deilig fotbad, – olje i vannet er en selvfølge, skrubb og deretter avslutte med krem og massasje! Herrrrlig for føttene, og skjønnhet og velvære fra tå til topp 🙂

  God Jul <3

  Grete

 71. Mamma til tre

  De dagene jeg føler meg best er når jeg har sovet ordentlig godt(ikke alltid lett me ei frøken me lakenskrekk;-)) og starter dagen me et stort glass vann, vitaminer og god tid på badet og ikke minst høy musikk, mens mann surrer rund og ordner seg. Så søvn, vann, god pleie, musikk og tid, da er jeg på mitt beste og føler meg fresh;-)

 72. Margrethe Henriksen

  Bruk sminke som passer deg! Ikke gå med masse unaturlig sminke og heller ikke bruk sminke som du ikke trenger å gå med!
  Prøv å gå med minst mulig sminke og få sminken til å se naturlig ut!

 73. Mitt beste skjønnhetstips er å jobbe med deg selv til du liker kroppen og utseendet ditt! Det er ikke tull at utstråling og selvtillit er det fineste man kan ha. Og å passe litt på hva man spiser. Trenger ikke å bli fanatisk eller å ikke kunne unne seg noe, men det å bli småsulten før neste måltid, og ikke gå å småspise absolutt hele tiden. Du vil føle deg bedre og dermed se bedre ut. Skaff deg en fin holdning, hyll kroppen din og smil!

 74. Nok søvn, samt smøre fjeset med god fuktigetskrem både morgen og natt 🙂

 75. Jeg er stor fan av håroljer. Selv har jeg best erfaring med Biosilk. Den bruker jeg som en slags hårkur ved å fordele en god dose i hele håret, fletter det og lar det være natten over. Så når jeg vasker håret dagen etter er håret så sundt,sterkt og fått all den næringen håret trenger. Dette gjør underverker for tørt,slitt og krusete hår 🙂

 76. Ein mest mogleg naturleg «look». Med passande med sminke og naturleg hårfrisyre.

 77. Mitt beste skjønnhetstips er å drikke masse vann og sove nok! Da stråler du helt av deg selv, og viser din
  naturlige skjønnhet. <3

 78. Charlotte Rystad

  Mitt beste skjønnhetstips er å alltid ha en sunn, oppegående hud! Rense og pleie huden hver morgen og kveld, uansett hvor seint du kommer hjem. Når huden gløder, gløder du!

 79. Susanne

  Mine beste skjønnhetstips er mye vann, søvn og trening! 🙂

 80. Mitt beste skjønnhetstips er å spise sunt og drikke mye vann 🙂 Det gjenspeiler seg på huden og utstrålingen din, det er sant at skjønnheten kommer innenfra 🙂

 81. Mitt beste skjønnhetstips er å ta vare på det indre. Vi kan kjøpe oss til skjønnhet ved å bruke utallige sminkeprodukter. Men skal man virkelig være på sitt vakreste, må først og fremst skinne på innsiden. Spise sunt, drikke mye vann og sørge for at kroppen får i seg de vitaminene kroppen trenger og få tilstrekkelig med søvn. Jo bedre man har det med seg selv, jo mer skinner man!

  🙂 lyshaugdina@gmail.com

 82. Sandra E. P.

  Beste skjønnhetstips:
  «Lip and Cheek Stain» fra Bodyshop.
  En flytende væske i en rosa/plomme aktig farge, som smøres enten i kinnene eller på leppene.
  Væsken trekker inn i huden og etterlater en pen, dus rosatone som gjør at man automatisk ser mer opplagt ut.
  En flott rouge, og en god erstatter for en klissete lipgloss som ofte gjør at min kjæreste ikke vil våge å kysse meg!

 83. Charlotte larsen

  Fjerne sminken hver kveld, og finne en fuktighetskrem som ikke har
  farlige stoffer slik at de trekkes inn i huden 🙂

 84. Naturlig sminke, klesstil etter den kroppen du har, stæsjet opp med litt ekstra accessories. Litt høyde på helen for lengre ben, det er fint på alle 🙂

 85. Mitt beste skjønnhets-tips er.. Hvis du plutselig våkner opp med en kvise eller to før en viktig dag og ikke har de rette «krise»-produktene hjemme. Ta litt sitron-essens på kvisene og vips så er de borte i løpet av natten! Sitronsyre er nemlig noe av det beste mot uren hud 🙂

 86. Veronica

  Med min eksemhud er mitt beste skjønnhetstips en god krem, maskara og fint smil om munnen. Spesielt siste – alle blir vakre når man er smiler :). God jul Caroline.

 87. Hilde Nilsen

  Nok søvn og mye vann:)

 88. Nina Meisfjord

  Mitt skjønnhetstips er noe så enkelt og fantastisk som trening! Det finnes ikke noe som får deg til å føle deg så vell og flott, som trening gjør!:-)

 89. Lone claussen

  det må være å kuret håre en gang i uka! ser stoor forsjell på håret mitt om jeg gjør det eller ikke. spesielt nå om vinteren!

 90. Stine K

  Mitt beste skjønnhets tips er faktisk noe så enkelt som; vær naturlig. Behandle huden din pent med å rense, smøre og bruk ikke så altfor mye sminke, for man er vakker når man er naturlig 🙂

 91. Anne Sophie

  Drikk mye vann. Det er et uoriginalt tips man hører hele tiden, men jeg som tenåring merker hvordan mye vann hjelper med å holde huden ren.

 92. Sunniva

  Mitt beste skjnnhetstips er å ta kontroll over hodet. Når jeg føler meg dvask og tykk, retter jeg meg opp i ryggen, ser meg selv inn i øynene i speilet og sier til meg selv «Du er sunn og sprek og har en sterk og fin kropp. Det er mote- og skjønnhetsbransjens hjernevask som lurer deg til å tro at syltynne modeller er et ideal.» Jeg forsøker å minne meg selv og venninnene mine på dette så ofte som mulig, fordi det er alt for mange som får et anstrengt eller usunt forhold til mat, kropp og trening.

 93. Jeg er veldig glad i ansiktsmasker, og lager dem gjerne selv. Så mitt skjønnhetstips er; velg ut en eller flere kvelder i uka hvor du bestemmer deg for å ta det helt rolig. Påfør en deilig ansiktsmaske og bruk kvelden til å lese en bok eller bare slappe av. (Noe jeg pleier å ha er dip på bordet med grønnsaker ved siden av, veldig godt!!)

 94. emmanana

  SØVN!
  For meg er det viktig å legge seg tidlig, slik at jeg både ser og føler meg opplagt når jeg drar på jobb morgenen etter 🙂

 95. Pernille Synnøve

  Søvn 🙂

 96. Monika

  Dette er kanskje et litt merkelig skjønnhetstips, men jeg har opplevd at huden og kroppen min ser mye bedre ut (Mye mindre kviser, fastere…) hvis jeg spiser kun sunn mat og drikker godt med vann i en periode, i tillegg til gode treningsøkter. Det er ikke bare huden og kroppen som ser finere ut, men jeg føler meg også vakker innerst, fordi jeg vet at kroppen min har det bra. Det er en deilig følelse å nettopp ha trent skikkelig en dag, og spise mye grønt og sunt og i tillegg gi kroppen mye vann, jeg får så mye mer energi og overskudd, og føler meg veldig bra med meg selv. Jeg tror at det å gjøre sånt for kroppen gjør alle vakre, og hvis en har masse energi og føler at kroppen har det bra, så blir en vakker utpå, uansett 🙂

  Jeg har fått masse inspirasjon fra deg når det gjelder sunn mat og trening, og jeg har fått mye større forståelse for hvor viktig det faktisk er. Så tusen takk! 🙂

  Klem fra Monika, ha en God Jul!

 97. Katrina

  Dette er ikke så standard da:), men mitt beste tips er å jobbe med selvtilitten din. Jeg har ikke veldig dårlig selvtilitt men når jeg er blant mange ukjente folk osv, så krommer jeg ryggen og det er ikke særlig flott!

  tenk over det:) vær stolt av deg selv, rett deg opp og tenk over det! 😉

  eeelsker bloggen din!

 98. Benedicte

  Er plaget med underjordiske kviser og har alltid hatt en lei tendens til å klemme på de.
  Men pakk inn en isbit i en klut og hold over den i 5 minutter og gjenta gjennom dagen, så forsvinner de som regel:-)

 99. Gøril

  Fil neglene dine regelmessig. Kantete og avrevne negler i forskjellige lengder og fasonger er disgusting, det samme med dritt under dem.
  goril_94@hotmail.com

 100. Silje Nordal

  Det beste skjønnhetstipset er å spise sunn og god mat, trene og bare det å ta vare på kroppen!

 101. Julie M

  Mitt beste skjønnhetstips er å ligge på sofaen med agurker på øynene i ca. 15-20 minutter! Det er kjempeeffektivt for å fjerne og forhindre mørke ringer under øynene 🙂

 102. Aina Litlekalsøy

  Vel, her må jeg rett og slett bare rett og slett gå for vann! Etter jeg kuttet brus og juice og istedet begynte å drikke mye vann har det gjort underverker for hud, humør, hår og helse 🙂 vann <3

 103. Å føle seg vel med seg selv 🙂 En slik utstråling utkonkurerer enhver makeup, kjole eller accessory.

 104. Trening og vann vil kroppen ha.
  Med litt mascara så har jeg det bra.
  Og med lip-gloss på munnen så føler jeg med morgenfrisk,
  og kan møte verden med et lite «kiss».

 105. Line Sofie

  Mitt beste skjønnhetstips er å rett og slett tørre å gå uten noe om helst av makeup. Det er alt for mange som ikke tør å gå ut uten å sminke seg først. Aldri stresse med hvordan du ser ut, tenk alltid at under det laget av sminke du bruker som er den virkelige du. Og det er den virkelige du som gjelder. Alltid <3

 106. Mitt beste skjønnhetstips må være noe så enkelt som å bruke arganolje i håret etter at jeg har dusjet. Håret blir kjempefint og mykt! Jeg bruker Lee Stafford sin arganoil from Morocco, og den er super, anbefaler den til alle!

  Synne Marie Ulstein, synnemooraa@hotmail.com

 107. Nok søvn, c – vitaminer og vann 🙂

 108. Solveig

  Mitt beste skjønnhetstips er:
  Viss jeg er sliten en dag så hjelper omtrent ingenting for å føle meg fin. Så da blir mitt tips og legge seg i badekaret, ta en ansiktsmaske, hårkur, skrubbe kroppen og slappe heeelt av. Det er utrolig hvor fin og fresh jeg kan føle meg etterpå da:-) Av og til må en «føle seg fresh før eg kan starte med det ytre:-D

  God jul:-)

 109. Irmelin

  Mitt beste skjønnhetstips er når du har litt tørr og kanskje litt grå hud så er ingenting som en fuktighetsmaske bestående av 1 advokado og 2 ss med honning, lar den være på i 10-15 min og skylder av med lunkent vann. Og smør deg med krem etterpå.

 110. Mitt beste skjønnhetstips er å være stelt på håret, da kan man droppe lagene med sminke og være sitt naturlige – jeg. Jeg synes det er finere med et stelt hår, enn med masse sminke og ustelt hår. Om man må velge kun et skjønnhetstips 🙂

 111. Åh, denna va vanskeli! Men trur det må bli att man allti må prøve å huske på å allti ha lypsyl under lipgloss.. og værtfall under lebestift, tørre og sprokne leppe e ikke fint.

  mangaa.kristin@gmail.com

 112. Mari Vilhelmsen

  MITT BESTE SKJØNNHETSTIPS ER Å VÆRE LYKKELIG! <3

 113. Merethe

  Mitt beste skjønnhetstips: VÆR DEG SELV!

 114. Monica

  For å få leppestiften til å holde seg skikkelig igjennom dagen og i tillegg slippe flassete og tørre lepper når du har på leppestift bruker du en god fuktiggivende lipsyl, da vil jeg anbefalle å invistere i en skikkelig en så holder leppene seg mye finere.

  Leppeskrubb;
  bruk litt honning og litt sukker og skrubb leppene godt, men ikke for hardt deretter skyller du det vekk og legger på en lipsyl.

 115. Søvn og drikke mye vann 😉

 116. Skjønnhetstipset mitt heller mot et tips til ansiktet. Hvis du sliter med kviser, husormer o.l – dampbad er tingen!

  Det du trenger er:
  -plasstikkbolle
  -varmt vann
  -håndkle

  Fyll bollen halvfull med det varme vannet. Legg så ansiktet i bollen (ansiktet skal ikke være i kontakt med vannet, bare dampen). Til slutt legger du håndkle over hode for at dampen ikke skal fordufte.

  Meningen bak dette er at varmen åpner porene og det som er inni huden vil legge seg oppå huden og du kjenner at du kan skrape av litt med fingeren. Enkelt og billig tips!

 117. Det beste skjønnhetstipset jeg har, er å tørre og være seg selv i både sminke- og klesveien. 🙂 Følger en dette rådet vil en være komfertabel i det du har på deg og måten du ser ut. Dette er kjempeviktig, synes jeg, for det er de tingene som vil gi deg den spesielle utstrålingen som ingen klær, sminke eller accessoar kan erstatte på denne jord. <3

 118. Gjør ting som gjør deg lykkelig; Glade, smilendes mennesker er de vakreste.

 119. Sunniva

  Søvn og vann 🙂

 120. Ingvild

  Spise sunnt, trene, drikke nok vann, og sove nok. 🙂

 121. Det beste skjønnheitstipset eg kan gje er å drikke minimum ein liter vatn til dagen, to liter dagane ein trenar. Kroppen blir friskare og huden reinare, og ein kan yte meir.
  Ha ein fin dag 🙂

 122. Andrea

  Heler! Et par flotte sko som jeg føler jeg komfortabel i kan gjøre så mye med et anntrekk og ikke minst med selvtillitten. Selv er jeg ikke mer enn litt over 1.60, og det er utrolig hvor bra et par ekstra centimeter får meg til å føle meg:) Ellers er jeg også veldig enig med deg Caroline, godt humør og utstråling er det aller viktigste

 123. Mitt beste skjønnhetstips er å bruke noe som har affeksjonsverdi! Jeg har et diamantsmykke i hvitt gull som jeg fikk hos kjæresten min i bursdagsgave. Jeg har brukt dette smykket hver eneste dag siden, og nå klarer jeg egentlig ikke ta det av. Det er et klassisk og lite smykke, så det passer til alt, men aller viktigst; det betyr så mye for meg 🙂

 124. Skjønnhetstips?
  Å vere seg sjøl, ekte skjønnhet :):)

 125. Mitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn og å smiiiile til verden 🙂

 126. Birthe

  Ta på en fuktighetsmaske når du skal sove, og drikk et stort glass vann før du legger deg!
  Kroppen tar opp mye mer vann til viktige organer når du sover, for da bruker du ikke energien på annet.

  Når du våkner har du en frisk hud, og du føler det opplagt og klar for en nydag!

 127. Marita Ø

  Mitt beste skjønnhetstips er først og fremst en god natts søvn. Deretter har jeg selv merket at både jeg og huden min stråler av sunn og frisk mat, og en rikelig mengde med vann gjennom hele dagen! Trening er også med på å gjøre meg glad, og det får meg til å føle meg vel, så det er alfa omega når det kommer til skjønnhetstips! I tillegg vil jeg si at en enkel hverdagssminke, og en spenstig lipgloss/leppestift kan gjøre et hvert ansikt helt fantastisk! Sist, men ikke minst, nå i disse kalde vintermånedene, så for min del er det veldig viktig å fjerne all sminke når kvelden kommer og skjønnhetssøvnen står for tur, for deretter å smøre inn huden, spesielt ansiktet med en egnet krem, slik at huden får luft og fuktighet! Og SMIL! 🙂

 128. Mitt bese skjønnhetstips er vann! ja det er kanskje en klisje, men vann er virkelig det beste!

 129. Mitt beste tips er: nok søvn, nok frisk luft og å smile 🙂 Da er mye gjort! God Jul 🙂

 130. Marianne

  For å få en illusjon av lengre og fyldigere vipper, legg det første laget med mascara på hele vippene, fokuser der andre laget på det ytterste av øyevippene 🙂 Hvis mascaraen begynner å tørke ut, hold den under varmt rennende vann!

 131. Frknfalk

  En god natts søvn! 🙂
  God jul fra en trøtt småbarnsmamma (som ikke sovet en hel natt to år!)

 132. Susanne

  Mitt beste skjønnhetstips er å ta litt hvit øyenskygge i øyekroken. Øynene blir større, og det ser rett og slett ut som om de glitrer 🙂

 133. Øyner:
  Litt makeup på øyne og bryn gjør at du ser våken og opplagt ut, og skal du på fest gjør sterkere øyemakeup seg bra som blikkfang.
  Maskara er et absolutt et must blant oss jenter og er det mest solgte makeupproduktet i Norge.

  hud: Velg en foundation som passer din hudtype hudtone. Fargen på foundation skal være så lik din egen som mulig. Er fargen for lys vil huden din se grå og gusten ut.

  Også viktig og passe på huden din, rens den å behandl den orgentlig! det er veldig viktig 🙂

  Eller ikke overdriv med sminke, du skal se nokså naturlig ut for å se vakker og pen ut! Ellers vær deg selv, ingen er som deg! fin er du uansett:)

 134. drikke masse vann!

 135. Mitt beste skjønnhetstips er nok å bruke gode renseprodukter om kvelden og dagen. Selv bruker jeg Ole Henriksen og Dermologica!
  I tillegg bør man drikke mye vann og få nok søvn 😀

 136. Nok søvn og vann!

 137. Marianne

  For å få sterke og fyldige negler kan man dyppe dem i olivenolje i ca 10 min! Dette funker kjempebra 😀

 138. rianna

  Mitt beste skjønnhetstips er at halsen er like viktig som ansiktet når du legger på krem eller annet. Mange jeg kjenner som bare smører inn ansiktet, og halsen blir glemt. Den er like viktig som resten og bør tas vare på.

  🙂

 139. Mitt beste skjønnhetstips er og SMILE – alle blir finere med eit smil på leppene! 😉

  Regine_E_F@hotmail.com

 140. Inga Maja Eira Hætta

  Mitt beste skjønnhetstips er å ikke bruke så mye sminke, særlig i hverdagen. Det er så fint når folk sminker seg naturlig, feks slik som du. Samtidig smile og være glad så mye du bare klarer! 😀

 141. Camilla

  Drikk masse masse vann! Bra både for huden, håret og kroppen generelt:-)

 142. Benedikte

  Fjerne sminken hver kveld, bruke god fuktihets krem, nok søvn, spise nok vitaminer og generelt sett tenke på hva man putter i seg:) Håper du synes dette er et bra tips:)

 143. SMIIL 🙂 enkelt, billig og «you never know when someone will fall in love with your smile» 🙂

 144. Søvn, Vann og Smil! All natural 🙂

 145. Smil! Det finnes ikke noe penere. Ingen makeup
  Kan sammenlignes med et pent smil. Frisk luft og mosjon hjelper også på:-) god jul!

 146. Å sove nok og drikke mye vann. Huden min holder seg ikke fin hvis jeg ikke gjør det 🙂

 147. Mitt beste skjønnhetstips er lykke.. det slår alt! uansett hvordan du ser ut eller hva du har på deg, så stråler du 🙂

 148. Karoline Hansen

  Som utdannet hudpleier, så er så klart kvelds og morgen rens av ansikt og hals alfaomega. Men mitt aller beste skjønnhetstips som jeg lærte av mine flinke hudpleielærer var å ta kaldt vann i ansikt morgen og kveld, etter rensen. Det kalde vannet lukker porene, slik at produktene kan virke, og slik at annet smuss ikke kommer inn.
  Og så klart, drikke mye vann. Skjønnhet kommer innenfra 🙂

 149. Mitt beste skjønnhetstips er en god natt søvn 🙂

 150. Henriette

  Sett opp håret og vis frem ditt flotte ansikt:)

 151. Mitt beste skjønnhetstips er: less is more!

 152. sofie berget

  sofieberget@hotmail.com

  Mitt beste skjønnhetstips er å lage en ansiktsmaske av honning og kanel! Fjerner urenheter!

 153. en hjemmelaget ansiktmaske. lages av finraspet muskatnøtt med litt melk.minsker store porer og man blir så god og myk i ansiktet.god jul

 154. Ida Larsen

  Hei 🙂 Mitt beste skjønnhetstips er å drikke masse vann. Det er bra for alt. Hud, Forbrenning osv… 😀

 155. therese sannes

  mitt skjønnhetstips er å blande sukker i en vanlig ansiktssåpe/rens, slik får du en god skrubb som renser porene uten å måtte bruke masse penger:)
  therese sannes
  theresesannes@live.no

 156. Foruten rak kroppsholdning og et smil på lur er mitt beste skjønnhetstips å rense ansiktet morgen og kveld samt unngå fet mat 🙂

 157. Renate

  Å ha det godt psykisk og nok søvn, da stråler alle av skjønnhet 😉

 158. Smile og være lykkelig. Ingenting er vakrere enn lykkelige mennesker!
  Håper du får en fin jul sammen med dine <3

 159. Annelen

  Mitt kjønnhetstips er rett å slett god hudpleierutine med gode produkter som ikke er testet på dyr, da får man fin hud og god samvittighet som igjen synes på utsiden. Jeg bruker produkter fra Decleor, MD og Matis. Kjempe deilige produkter.

  Velkommen tilbake til Særp i jula, kos deg masse!.

 160. Anette ruud haugen

  Å se naturlig ut med sminke og ikke overdrevet! Og blande riktige farger sammen 🙂
  anette.ruud.haugen@sikkerhetinnlandet.no

 161. Anette ruud haugen

  Å se naturlig ut med sminke og ikke overdrevet! Og blande riktige farger sammen 🙂
  anette.ruud.haugen@sikkerhetinnlandet.no

 162. Amanda Spjeldnæs

  Mitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn. Jeg har hørt at man faktisk blir 20 % styggere av å være trøtt!

  <3<3<3

 163. Mitt beste tips er å være seg selv, og å vise at man er stolt av den man er.
  Alle mennesker ser finest ut når de smiler.
  Man kan ikke sminke på seg et smil, men et smil er den beste sminke som finnes!

 164. Søvn, vann og frisk luft gjør alltid underverker for kropp!<3

 165. Bruk en fuktighetsmaske minst en gang i uken:) Jeg har sett utrolige resultater på meg selv etter at jeg begynte med dette! Og det er virkelig noe alle hudtyper har godt av. Bare pass på å bruke en ren fuktighetsmaske hvis du har fet hud, og en med mer fett/olje i om du er tørr i huden 🙂 Synes alle burde prøve dette i en måned og to, så får de virkelig se at det funker 🙂

 166. Mitt beste skjønnhetstips er egentlig det du ellers trenger for en frisk hverdag; Masse søvn, proteiner og trening! Alle disse tingene virker sånn inn på både hud og hår – og kropp og sinn at man blir kanonvakker:)

 167. Ingvild

  Mitt beste sjønnhetstips er å ha volum i håret, synlige øredobber og et smil!! 🙂

 168. Maren Sofie Austnes

  Husk å fjern all sminke før du sovner om kvelden!

 169. Wafa Alrady

  Rens huden din godt med varmt vann, morgen og kveld og få deg en god
  natts søvn så unngår du slapt ansikt og poser under øynene. Drikk mye vann og ikke nødvendigvis bli sunn,
  men spise SUNNERE.

  Wafa Alrady

  wafahindi@hotmail.com

 170. Monica

  Hei vakre Caroline. Mitt skjønnhetstips er positivitet 😉 Når man har en positiv innstilling, ordner det meste seg og man beholder stort sett humøret og klarer å se den beste løsningene i en hver situasjon 😉 Humøret og smilet har mye å si for åssen man blir oppfattet og hvordan ansiktet og kroppsholdningen er. Folk kan unngå å se en kvise eller fet hud hvis man snakker med et menneske som utsondrer smil, positivitet og varme…, og det vil sette seg på minnet som en flott person.
  Ønsker ,mannen din og de to flotte hårballene en god jul ,-)

  Mvh
  Monica

 171. Haha, jeg vet ikke helt om det kan kalles et skjønnhetstips, men det hjelper meg alltid med å våkme litt ekstra om morgenen. Jeg pleier alltid å stikke hodet ned i fryseboksen et par sekunder på morgenkvisten! Det er faktisk utrolig herlig med kjølig, god luft på ansiktet. Du har kanskej merket at du blir mye mer våken av å gå en tur ute når det er litt kjølig? Dette er på en måte min erstatning.

 172. Mitt beste skjønnhetstips er å ta seg tid til å legge alt stress på hylla en gang i blant, og bare ta seg tid til å slappe av! Å sette seg ned i sofaen med en stor kopp te og en god bok eller tv-serie er sterkt undervurdert. Man tenker kanskje ikke så mye på det, men stress påvirker ansikt, kropp og humør mer enn man tror.

 173. Zeljana

  Et ganske enkelt tips jeg lærte hos en annen blogger: Viss leppestiften du skal påføre ikke blir lys nok på leppene dine (det kan være pga leppefargen din) så kan man «pudre» leppene litt med et kompaktpudder som passer deg, altså bare ta et tynt lag over med en kost. Da vil fargen bli litt lysere og mer lik leppestiften 🙂

  zeljana_pavlovic@yahoo.no

  Digger bloggen din! 🙂

 174. Martine

  Mitt beste skjønnhetstips er så enkelt som å sove nok, være i fysiskaktivit i løpet av en dag, få vært nok ute, og tilslutt, men ikke minst smil!

 175. Katrine

  Hei!
  Mitt beste tips er: Drikke masse vann, spise frukt og grønnsaker, bruke MD formulations face and body scrub 1-2 ganger i uken, og bruke en god fuktighetsmaske som decleor hydra floral etterpå, spesielt nå på vinteren! Og så må man også huske og smøre kroppen, gjerne med body shop’s body butter, de lukter jo så godt også!
  Ikke minst NYTE LIVET, gjerne med noen glass rødvin, sine kjære og god mat!

  GOD JUL 🙂

 176. Mitt beste skjønnhetstips er å alltid se seg i det speilet der man synes man ser best ut rett før man går ut. Det viktigste er å være fornøyd med seg selv, selvtillit i seg selv gjør deg vakker 🙂

 177. Mitt beste skjønnhetstips er å smile masse:))

 178. Mitt beste skjønnhetstips er å skyggelegge! Jeg har alltid hatt en litt stor nese og lurte lenge på hvordan jeg kunne gjøre den litt mindre fremtredende. Ikke misforstå, jeg elsker nesen min, den er en del av familiearven, men av og til synes jeg det er greit å dempe den litt, hehe. Så jeg legger en litt mørk foundation eller pudder langs sidene på nesen og under nesetippen. Det samme trikset bruker jeg under kjeven og haken for å fremheve ansiktet, under kinnbenet og langs hårfestet. Da får jeg et markert ansikt med en gang og jeg fremhever de fine trekkene mine veldig enkelt uten å se tungt sminket ut. 🙂

 179. Mathilde

  Mathildebull@hotmail.com

  Mitt beste skjønnhetstips er å sminke seg så naturlig som mulig. Derfor er Id pudder noe av det beste du kan få. Det vil gjevne ut huden din perfekt.

  Hvis man derimot skal på fest sent på kvelden vil jeg heller anbefale litt dipliner, sånn at det ser naturlig ut. Kanskje noe brune øyenskygger eller lilla.

  Hvis dere trenger noe tips til hud, så er mitt beste tips og ikke smøre inn med forskjellige kremer. Ta Sminken av, og kanskje en fultighetskrem/nattkrem og ikke noe mer. Jeg gjør dette vær kveld og har så vidt fått 1 kvise opp gjennom tenåringsårene (er 15)

 180. Caroline

  Det beste man kan gjøre for huden er å trene! Det øker blodgjennomstrømningen til huden slik at den ser frisk og glødende ut!

 181. Fjern all sminken hver kveld, rens gjerne huden og smør med en fuktighetskrem! 😉 Dette er viktig for at huden skal holde seg frisk og fin, spesielt nå på vinteren. Hjelper også mot kviser o.l. at du fjerner sminken. 🙂

 182. 1. Drikke mye vann.
  2. Ha sminkefrie dager.
  3. Rense huden morgen og kveld
  4. Bruk mineralsminke fra Coverbrands

  😀

 183. Susanne

  Mitt beste skjønnehtstips er å smile mye, være positiv og å ha selvtillitt.

  Ordtak «Det fineste du kan ha på deg er ett smil» passer veldig godt inn i dette:) Møt nye utfordringer med en positivitet og nysgjerrighet og du skal se at verden plutselig blir ett litt bedre sted for deg og de rundt deg.

  Masse god jul!! Og takk for fin blogg med bra tips og inspirasjon.
  Mvh Susanne

 184. Katarina

  Mitt beste skjønnhetstips må være: Alltid velg det du føler deg mest vel med – er du fornøyd selv, da får du mye bedre selvtillit og en fantastisk utstråling 🙂

 185. Martha

  Mitt beste skjønnhetstips er en god dose med latter og tanken på at jeg kan få til alt! For det kan vi! Sjoho! Martha.

 186. Anne Berit

  Gjør ting som gjør deg glad! Om det er å danse, trene, være med venner, gå en tur i skogen..etc. Sett av tid til det!! For når alt kommer til alt så er det utstrålingen din som gjør deg vakker. Når det kommer til et konkret skjønnhetstips så har jeg et.. og det er også veldig økonomisk! En venninne av meg bynte å vaske håret med bare natron (evt bakepulver) og eddik. Da får håret tilbake sine naturlige oljer og holder seg fint selv, og man slipper å bruke dyre produkter med skumle kjemikalier! 😉 Billig og bra!

 187. Pia Larsen

  Ettersom jeg ser på skjønnhet som noe stort, så blir det ikke konkret om akkurat sminke.
  Skjønnhet er noe stort, og jeg ser på skjønnhet som å ta vare på seg selv.
  1. Ha et godt kosthold. Et godt kosthold gjør store underverk, det gjør huden bedre og utelukker aldersprosessen vis det er mye grønt, fisk og frukt.
  2. Tren regelmessig. Må ikke være 1 mil jogging, men bli andpusten et par ganger i uken er bare godt for kropp og sjel.
  3. Vask huden morgen og kveld, og tilføre den mye fuktighet vis den trenger det.
  4. Mineralsminke istedenfor sminke som man finner på H&M og slike billigkjeder.
  5. Finn ut hvilke produkter som er bra for DEG.
  6. Smil og vær glad!

 188. Synnøve

  Mitt beste skjønnhetstips, som min mormor alltid har sagt til meg når jeg står på badet og smører huden min med x antall ulike kremer, er søvn. Søvn er så utrolig viktig både for helse, kropp, skjønnhet og sjel. Sitatet «skjønnheten kommer innenfra» er noe vi stadig vekk hører, og dette tror jeg veldig på. Har vi det bra med oss selv, vil det stråle ut av oss og gjøre oss alle skjønne!

  Ha en fin dag 🙂

 189. Det beste skjønnhetstipset er rett og slett nok søvn og frisk luft! Man kan aldri «smøre seg» våken og ingenting er så fint som ekte roser i kinnene 🙂

 190. Veronica

  Mitt skjønnhetstips er å smile!! Ingenting er viktigere enn et fint smil og hva er vel bedre enn en blid person 🙂

 191. Martine

  Mitt skjønnhetstips er å smile og å tru på deg sjølv! Ingen ting anna slår det å tru på seg sjølv og vite at ein er god nok 🙂

 192. Jenny Mari Tomasgard

  Ver fornøyd, og ha trua på deg selv. Vi er alle skapt ulikt, men så lenge du er fornøyd med deg selv, vil du alltid ha den indre gløden og tryggheten som skinner ut av deg. Har du det bra med deg selv blir du med en gang tusen ganger vakrere.

  Stå på Caroline, bloggen din er fantastisk.:)

 193. Mitt beste skjønnhetstips er vann!
  Skyld ansiktet ditt hver morgen og kveld og drikk masse vann. Har du fet og uren hud blir det skylt vekk. Har du tørr hud, tilfører du fuktighet.
  Fuktighet er nemlig viktig samme hva slags hudtype du har. Så skyld godt og bruk en bra fuktighetskrem, da får huden din bedre balanse og du får mindre problemer med den 😉

 194. Svanhild Dragonmoen

  Det beste skjønnhetstipset er rett og slett å sove nok om natten. Det finnes tips som er bra for hud, hår, negler osv. men søvn er bra for alt. Du ser mye bedre ut etter en god natt søvn. Dette er uten tvil det beste hvis du vil se bra ut! 🙂

 195. Katinka

  Mitt beste skjønnhetstips er å bruke øynene og smilet ditt. Jeg synes det er kjempe vakkert på jenter når de har sminkede øyner som tiltrekker oppmerksomheten din og bruker smilet for alt det er verdt. Og det skader heller ikke om håret er krøllet forsiktig og naturlig 🙂

 196. Lina Johansson

  Mitt beste skjønnhetstips er:

  Å være seg selv og være stolt av det! Ikke skjul deg bak masse sminke, men legg en naturlig sminke som viser dine beste og sterkeste sider. Vær glad for den du er og vis det! Et smil og et glimt i øyet kan glede enhver 🙂

 197. » De vakreste er ikke de med mest sminke og størst pupper, men de med et smil som stråler fra hjertet» <3

 198. Mitt beste skjønnhetstips er å bruke maroccan oil i håret. Det blir veldig glansfult, og veldig mykt 🙂

 199. Jeg har alltid sverget til uttrykket «less is more»!

 200. Ida S Heia

  Skjønnhets tipse mitt er at man ikke trenger sminke faktisk, bare et smil. Et smil slår aldri feil:)

  Idas.h@hotmai.com

 201. Fredsdatter

  Mitt beste skjønnhetstips er å fjerne all sminke før jeg legger meg, en god fuktighetskrem og å ikke undervurdere skjønnheten i et ektefølt smil 🙂

 202. Hei Caroline!
  Mitt beste skjønnhetstips må være hjemmelaget ‘ansiktsmaske’ av honning og kanel.
  Varmer opp i mikrobølgeovnen i ca 10sek. Dette hjelper mot kviser og urenheter. Jeg sliter selv med kviser og mener dette har hjulpet masse!

  Klem <3

 203. Herlig konkurranse! mine skjønnhetstips er nok søvn, tren og spist sunt 🙂
  Ha en flott dag Caroline <3

 204. Mia Ulfsnes

  Fjern sminke hver kveld, og ta en god ansiktskrubb ett par ganger i månden! Også er det lurt og skylle ansiktet med vann hver kveld, og få i deg nok vann om dagen. Foretrekk og kjøpe mindre, men bedre sminke, enn mye sminke som er billigt! 🙂

 205. Christine

  Ta av sminka på kvelden, sov godt, stå med ett smil og bruk smilet iløpet av dagen =) Utstråling!

  God jul!

 206. Tea Elgshøen

  Mitt beste skjønnhetstips er å drikke masse vann. Gir slank kropp, fin hud og et våkent sinn 🙂

 207. Mitt beste skjønnhetstips er å bruke produkter og sminke til å FREMHEVE skjønnheten din, ikke overdøve den 🙂

  tonje_butterfly@hotmail.com

 208. Ingunn

  Concealer over og under øynene, samt litt lys skygge under øyenbrynene ytterst er mitt beste tips. Da ser hele ansiktet bedre ut selv uten mer sminke. God jul om litt Caroline!!!

 209. Smile is the prettyest ting you can wear!!
  + rens hunden din en gang dagelig

 210. Et veldig kjedelig tips, men mitt aller beste skjønnhetstips er å fjerne sminken hver kveld! Uansett om du har vært på byen og bare vil hoppe rett i sengen er det verdt de ekstra minuttene for å fjerne sminken og smøre deg inn med fuktighetskrem 🙂 Huden fortjener det!

 211. Foresten god jul, klem!!
  Håper jeg vinner<3<3

 212. Anette

  Ingenting er vakrere enn en kvinne som selv føler seg vakker!

 213. Være den man er, skjønnhet kommer innenfra:)

 214. Å ha naturlig sminke 🙂

 215. Mette Rasmussen

  Å få nok søvn! Det hjelper alltid 🙂

 216. Mitt beste skjønnhetstips e egentlig bare å smile 🙂 eg syntes det fineste med personer er når di smiler og viser skjønnhet innenfra. 🙂 ein glad person som stråler med smil og øyer er det vakreste. 🙂

  Selvfølgelig ere fint med sminke, kjoler og andre fine klær med tøffe sko og fint tilbehør, men smil og øyer et det fineste, så ramm inn øynene og smilet! 🙂 framhev det. 🙂

 217. Abelone

  Være seg selv og drikke mye vann! 🙂

 218. malene

  få nok søvn, får du det blir dagen mye bedre:)

 219. Nok søvn!

 220. Siv Hanne

  Jippi, kan ikke tro flaksen min 😀 Så utrolig gøy, gleder meg kjempemasse til å få tatt i bruk The Balm produktene. Tusen takk Caroline 🙂

 221. Sølvi

  Bruker øyesminkefjerneren min på pads som øyemaske. Den har en super kjølende effekt.

  Solvibet@online.no

 222. Jeanett

  Jeg tørrbørster kroppen hver morgen, noe som gir en utrolig fin glød i huden og setter i gang blodsirkulasjonen! Viktig også å smøre seg meg en god fuktighetskrem etterpå:D

 223. Mitt beste skjønnhetstips er å smile og vere deg sjølv! 😀

 224. Smil 🙂 Et godt humør og et smil over ansiktet er det vakreste på enhver person!

 225. Mitt skjønnhetstips… naturen. Vær ute, få frisk luft, roser i kinnene og masse oksygen til både hode, hud og hjerte. Det gjør deg smartere, vakrere og ikke minst lykkeligere!

 226. Jannatul Ferdous

  Eg trur at skjønnhet ikkje nødvendigvis må handle om sminke og produkter, men korleis du tar vare på deg sjløv med å trene og spise sunt. om du tar vare på kroppen med trene og spise sunt vil det vise utanpå og! Det har funket på meg, nå trenger eg mykje midre sminke og likevel føle meg like bra som før. Det er mitt tips 🙂

 227. få nok søvn! det betyder virkelig meget! 🙂

 228. Kjersti S-T

  Masse søvn, masse vann og en god ansiktskrem til dag og natt!

 229. Mitt beste skjønnhetstips er detoxuke hver første uke imåneden! Ingen alkohol, sukker, unødvendige karbohydrater eller bearbeidet mat! Slik kan kroppen få restituere seg for hver måned og jeg kan kose meg med vin og sukker i helgene ellers i måneden 😀

 230. Ha strak rygg, god holdning og smil – enkelt men så effektivt på utseendet ! 🙂

 231. Karina

  VÆR DEG SELV! Ikke prøv å vær noen du ikke er.

 232. Vilde Breivik Øen

  Mitt beste skjønnhetstips er hvis man legger eyelineren feil og har litt dårlig tid å ikke rekker å bruke tid på å ta vekk alt å legge på nytt! Da kan man bare ta litt foundation på en q-tips og fikse opp. Smart hvis man har veeldig dårlig tid 🙂

 233. Yvonne

  Mitt beste skjønnhetstips er noe så enkelt og kjedelig som mye søvn, vann og en god fresh start på dagen. 🙂
  ( Noen hæler og litt farge på leppene skader heller ikke. 🙂 )

 234. Vivian

  Mitt beste skjønnhetstips er å være blid og imøtekommende i relasjon med andre mennesker. Et ekte smil sprer glede og vennlighet, og får frem det beste i en person. Man får umiddelbart et positivt inntrykk hvis man møtes av et smil og et strålende ansikt.
  Det er viktig å ha troen på seg selv, uansett hvilken form og størrelse man er skapt i, og møte verden med et smil. Denne kombinasjonen får frem skjønnheten i en person 🙂

 235. Mitt beste skjønnhetstips er selvtillitt 🙂

 236. Mitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn!! Da ser du ikke trøtt og sliten ut, og det mener jeg er viktig.

 237. Mitt beste kjønnhetstips er: vær deg selv. Om du prøver å være noen du ikke er, så vil det skjære seg til slutt. Å være seg selv lønner seg alltid! Da har du det best med deg selv, og sammen med andre : )

 238. Vær fornøyd med deg selv, ingen e lik deg, du er unik!

 239. Sophie

  En god scrubb, Ladyshaver, selvbruning og en drøy fuktighetskrem = killer legs!
  Jeg har ganske lang ben, og enten om det er sommer, eller kjolesesong, oppskriften over er et tips jeg vil delened alle! Enkelt og greit! Og den beste følelsen må vel være å legge seg med ny shavede ben, i rent sengetøy! Uslåelig!

 240. Det beste skjønnhetstipsen mener jeg er å smile! 🙂 Og da er det jo viktig med fine og hvite tenner 😉

 241. Mitt beste skjønnhetstips er å være fornøyd med seg selv og smile masse! Og drikke masse vann! Klem <3

 242. Drikk mye vann, fjern sminken før du legger deg og pass på å få nok søvn – det er nok de enkleste og billigste skjønnehtstipsene du kan få! 😉

 243. Synne Fink

  Mitt beste skjønnhetstips må være å sminke seg naturlig, få en naturlig look, men gjerne med noen spreke farger på leppene!

 244. Jeg tenkte på det før jeg så det siste bildet. Mitt beste skjønnhetstips er å smile.
  Fineste som fins, og det er sååå smittsomt 😀

 245. June Nathalie

  Vask av all sminke på kvelden og få deg en god natt søvn med ordentlig hvile og en god foundation som gir deg glød! Ingenting viser skjønnhet som ren, fin og glødende hud 🙂

 246. drikk vann, lev sunt og smil mye 🙂

 247. Amanda

  Når du skal ta på leppestift, bruk lip-liner på hele leppen før du tar på leppestiften. Da sitter fargen myeee lenger og fargen er mer solid 🙂

 248. Å være fornøyd med seg selv- og ikke være redd for å vise det! Det må være mitt beste skjønnhetstips. Fantastisk bra kalender, Caroline! Regner med at det er flere enn meg som setter pris på den 🙂

 249. Kristine Gustavsen

  først og fremst et smil og selvsikkerhet:)! og ikke FOR mye sminke…

 250. Astrid

  En god natt med søvn 🙂

 251. Mitt beste skjønnhetstips er å ikke bruke sminke, jeg syntes det vakrest å være helt naturlig med roser i kinnene 🙂

 252. Marthe

  Mitt beste skjønnhetstips er solkrem<3 kan faktisk ikke leve uten det Lukter godt, er bra for huden, beskytter huden og jeg får fin hud av det 😉

 253. Mitt beste skjønnhetstips er å ikke bruke sminke,
  det er vakrest å være helt naturlig med roser i kinnene ^^,

 254. Smør inn beina, hender og ansikt med krem før du legger deg for å få en fin glans og mykere hud 🙂

 255. Helene

  Smile så ofte som mulig – Det kan forandre ens framtoning helt. 🙂

 256. Dette er et tips for de som synes det er vanskelig å ta på eyeliner(på øyenlokket): Prøv å tegn en rekke små streker langs lashlinen din først, og deretter gå over streken en gang til for å koble prikkene. Voila, en jevn linje med mindre stress.

 257. Synnøve Markeng

  Mitt beste skjønnhetstips kan settes opp som en likning:

  en god natts søvn + en god dekk-krem + være stolt av seg selv =UTSTRÅLING 🙂

 258. Sunniva

  Vask ansiktet med vann når du står opp og når du legger deg 🙂

 259. Oppbygging av selvbilde! Noe som igjen fører til utstråling og sjarme.. sånn uten om det, trene og ta vare på meg selv, i form av nok søvn, sunt kosthold, hudpleie og hårpleie en gang inni mellom.. Altså det vanlige!

  Btw, kunne du ha linket til dine favoritt shop-online-sider? Vet du har gjort dette tidligere på din gamle blogg, og har hatt mye nytte av det, men du har sikkert fått noen nye favoritter siden den gang?:)

 260. Ellen Mari

  Mitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn og stress ned! Ingen bør møte hverdagens utfordringer med mørke poser under øynene – i tillegg synes det veldig godt på huden andre steder i ansiktet og ellers på kroppen om man sover for lite! :- )

 261. Maria Hjelmaas

  Skjønnhetssøvn er mitt beste skjønnhetstips! 😀

 262. Andrea

  Hei 😉 her er mine tips :

  -For å få leppene til å se større ut, bruk en hudfarget eller lysebrun lipliner og lag illusjon av en skygge rett overkant av overleppen.
  -hvis man ikke har tid til å vaske håret kan man spraye det med tørrshampo, det frisker og håret og gir det litt glans
  – vask ansiktet morgen og kveld, og bruk ansiktkrem, da holder man huden frisk og fin
  -bruke naturlige og nøytrale sminkeprodukter til hverdagen , da ser det naturligut og overgangen blir ikke så stor når man ikke har på sminke.
  -bruk mineral smike, det gir et naturlig resultat.
  – smør inn kroppen med body- lotion , så ungår du tørr og sprekkete hud ( spessielt nå på vinteren )
  -vær naturlig, smink deg slik du føler deg vell og vær deg selv <3 🙂

 263. Louise

  Mine bedste skønhedstip er en god nattesøvn og en flot udstråling 🙂

 264. Gidske

  Mitt beste skjønnhetstips er en myk tannbørste og grønn te. Den grønne teen påfører du over hele ansiktet før du bruker tannbørsten til å skrubbe av de døde hudcellene. Det eksfolierer huden på den beste måten mens den grønne teen roer den ned igjen etterpå.

 265. Helene

  Mitt beste skjønnhetstips er ikke noe hokus pokus, det er rett og slett så enkelt som trening og vann! Disse to tingene er veien til skjønnhet. Trening gjør det glad, gir deg overskudd og får deg til å føle deg fantastisk. Vann renser kroppen, kan gi deg mindre kviser og urenheter (hvis du bytter ut brus med det, f.eks). 🙂 veien til naturligskjønnhet er ikke så vanskelig! 🙂
  Ha en fortsatt god jul!

  (heleneceline@hotmail.com)

 266. Anne Marte

  Pyrisept salve på ureinheite . 🙂

 267. Mitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn, ta en laang dusj/bad med skrubbing av kropp og ansikt, hårmaske, ansiktsmaske, pedikyr, manikyr og hele pakka. Skjemme seg selv litt bort med hjemmespa og flott undertøy. Føler man seg vel – gjør man det vel, da utstråler du litt ekstra! 🙂

 268. Mitt beste skjønhetstips er en leppestift 🙂

 269. Rebecca Svestad

  Få nok søvn

 270. Mitt beste skjønnhetstips er nok søvn, sunn mat, trim og daglig rutine med bruk av ansiktsrens. Kjempe flott blogg Caroline 🙂

 271. Frida Reif Nordby

  Mitt beste skjønnhetstips er å smile og være seg selv 100 %. Da skinner man som regel mest!

  fridanordby@gmail.com

 272. Silja pettersen

  Hårolje er et godt produkt å bruke til håret om du liker glans og pleie. Hårolje er et vidunder produkt som gjør alt. Retter ut håret med glans, spesielt for de som har plage med flisete tupper og strukturskade. Men! Det som er kjempe viktig å huske på er at du må ALDRI bruke hårolje i håret vist du skal krølle håret eller rette ut håret. Det blir som å frityrsteke håret! Det er det siste man vil skal skje ! Så forhør deg godt om hårolje har varmebeskyttende før du kjøper det!

  Håper det var et godt skjønnhetstips! 🙂

 273. Alise kåveland

  For å få fin hud må man ta ansvar selv. Behandel huden fint, som å bruke kuldekrem, solkrem, renseprodukter, foktighetsgivende-kremer er viktig for å holde huden fin. Der lurt å spise sunt, det gir sunn hud og mindre kviser.

 274. Mitt beste skjønnhetstips, er selvpleie. Det å ta vare på seg selv. Kanskje det å unne seg selv et godt og langt bad på en fredagskveld, finn deg noe godt å drikke eller spise. Kanskje sette en god maske for ansiktet? Restitusjon og trening er noe som er viktig for at man skal føle seg bra. Det er de små og enkle tingene man kan gjøre for seg selv for å føle seg selv vel, som, er det beste skjønnhetstipset mitt.

 275. Karolina

  Mitt beste skjønnhetstips må være til håret; etter at du har vasket håret, så skyller du det med vanlig varmt vann og skrur så vannet gradvis til det kaldeste. Det som skjer da, er at skjellagene i hårstråene lukker seg, og man får mye mer glansfullt hår 🙂
  karro.g@hotmail.com

 276. marianne brostrøm

  hei:) mitt beste skjønnhetstips er «LESS IS MORE!!!» er alt for mange som lesser på med sminke som er alt for tung til deres naturilge skjønnhet! så mitt tips er å få hjelp om du sliter med å finne rett farge på pudder og den slags. å fremhev det som er bra med en selv:)

  god jul til dere alle caroline:)

 277. Trening, vann og mye søvn er jo en god gjenganger, men det er ikke alltid tiden strekker helt til slik at man klarer alt det. Jeg har derfor en oppskrift på en peeling jeg ofte bruker til å friske opp huden og en oppskrift på en forfriskende ansiktsmaske. Nå i juletida er det ikke alle som har råd til å kjøpe dyre hudpleieprodukter, så da er det veldig greit med ting du finner på kjøkkenet 🙂
  Peeling: tre spiseskjeer olje (olivenolje/ rapsolje suit yourself) og 1 1/2 til 2 spiseskjeer salt av den grove sorten. Bland dette sammen i en skål og påfør det på huden og i ansiktet før du skyller av.
  Forfriskende ansiktsmaske: to spiseskjeer oppvarmet honning og en avokado. Avokadoen deles opp (fjerner stein) og moses i en bolle (bruk stavmikser for best resultat, gaffel funker ikke helt optimalt) bland deretter i den varme honningen. Smør det i ansiktet og på halsen og la det virke i noen minutter før du skyller av.
  Om jeg ikke vinner håper jeg i det minste noen drar nytte av tipsene 🙂
  Juleklem til alle!

 278. Hmm, nå hadde vel du egentlig tatt min da, haha.

  Det beste skjønnhetstipset i verden er utstråling og å være naturlig! Man ser så ufattelig mye vakrere ut bare man smiler og har selvtillit. Og folk er så utrolig vakker når de er naturlig, da snakker jeg ikke om å ikke sminke seg, men sminke seg på en måte der gutter tenker, hmm, har hun på seg sminke, eller er hun sånn helt naturlig? 🙂

 279. Camilla Lee Lundemo

  Mitt beste skjønnhetstips er å gjøre det så nøytralt som mulig, ha litt rouge i kinnene for å gi ansiktet et løft og en glød, men ikke overdrive. Øynene kan man gjøre så mangt med, etter som anledningen. Romantisk, dramatisk, nøytralt alt etter som. Ellers er mitt aller beste tips å smile. Alltid ha et smil på lur, og du vil glede så utrolig mange andre også. Du vet «the prettiest thing you can wear is a smile» 🙂

 280. Stine Marte

  Jeg kan bruke så mye sminke jeg vil- men ingenting slår et smil!

  Et smil lyser opp hele ansiktet, og får øyne og hud til å glitre! Et smil reflekterer hvordan du er som person! Jeg bruker sminke for å fremheve smilet 🙂

 281. Mitt skjønnhetstips til spesielt den ytre hud, er å investere i gode renseprodukter til huden, gjenta disse rutinene både morgen og kveld i tillegg til å drikke masse vann og få nok søvn! Da skal du se at skjønnheten som kommer innenfra snart presser seg til det ytre! Du ser både fresh og naturlig ut, samt med å være snill mot huden din!

 282. vær deg selv, smil mye og vær glad! 🙂

 283. Smilet ditt og det å vise en smule selvtillit, være stolt over den man er 🙂

 284. Ingrid

  Rense huden sin på morgenen og kvelden 🙂

 285. Gunn-Sofia

  Vask håret kvelden før du skal på fest. Da får håret mer volum og er enklere og style.

 286. Cecilie

  Mitt skjønnhetstips er: Fyll badekaret ditt med varmt deilig vann og en lavendel badekule som dufter fantastisk og virker beroligende. Sett på deilig rolig musikk som får deg til å slappe av og senke skuldrene. Tenn noen stearinlys på badet, og slukk lyset. Før du legger deg i badekaret, rens ansikt for all sminke, og ta en rask peeling. Legg på en god ansiktsmaske før du legger deg i badekaret, og nyyyyter den fantastiske stunden for deg selv i badekaret. Dette er skjønnhet og velvære for både kropp og sjel 🙂

 287. Mitt beste skjønnhetstips er riktig kosthold. Jeg har aldri hatt spesielt problemer med huden, men etter jeg begynte på et lavkarbo-kosthold (eller blodsukkerstabilt kosthold som jeg liker å kalle det), så har den blitt PERFEKT. Har aldri kviser og huden er helt super. Så svaret mitt er et kosthold uten sukker og karbohydrater, og selvfølgelig drikke masse vann!

 288. Mitt beste skjønnhetstips er å holde huden sunn med vask og pleie og en god skjønnhetssøvn!

 289. Oda Thompson

  Mitt beste skjønnhets tips er å ikke spise alt for mye usunt (da blir huden fort uren), og bare rett og slett da vare på huden sin ved å drikke mye vann, ikke bruke mye fet sminke men heller lett og lite sminke. Da ser det også mer naturlig ute, noe som er finest! Man trenger ikke kjøpe masse dyre kremer, og masse dyr sminke for å ta vare på seg selv, det gjelder bare å passe på hva man spiser og være naturlig!

 290. Camilla

  Produkt: fuktighetsmaske! Ellers: selvtillit!

 291. Caroline

  SMIL!

 292. Beste skjønnhetstips: sørg alltid for nok vann, nok hvile og en god ansikts rens hvor du fjerner all sminken før sengetid. 🙂

 293. Ida Ambjørseie

  Mitt beste skjønnhetstips er å være naturlig, vise gleden din og smile 🙂
  Man ser mye penere ut når man ser naturlig ut, smiler og er glad.

 294. Johanne

  Hei! Mitt beste skjønnhetstips er å la huden være for en liten stund, og heller la den puste litt. På meg, som sliter med litt kviser, hjelper dette faktisk mye bedre enn dyre renseprodukter, og såkalte vidunderprodukter. Også bruker jeg dagkrem, for å holde huden min myk og smidig! 🙂

 295. Mitt skjønnhetstips er å sove mye og å drikke mye vann 🙂 I tillegg til det vil jeg anbefale å ikke stresse så mye selvom det snart er jul! Det er også lurt å være trofast mot produktene sine istedenfor å bytte produkter hele tida 🙂

 296. Dyveke Snibsøer

  Mitt beste tips er søvn! Da ser man mer opplagt ut og får en spesiel glød! Jeg sover for eksempel veldig dårlig noe som gjør at jeg ser trøtt og ikke opplagt ut i det hele tatt! Dessuten bruker jeg kort tid på sminken siden jeg har dårlig tid og siden jeg er så trøtt blir det stygt og ujevnt! Så jeg vil anbefale å sove iallfall den tiden man trenger<3<3.

 297. Mitt beste sjønnhetstips for å få hestehalen stram og fin uten bulk i nakken, skal du se opp i taket når du fester hårstrikken:-) Når jeg løper mye har hallen en tendens til å løsne, spesielt i nakken fordi det er sa løst her. Bruker jeg tipset holder det lengre 😉

 298. ragnhild

  Å være blid og positiv mot de du kjenner og ikke kjenner, da tror jeg at jeg er på mitt vakreste.
  God jul 🙂

 299. Ikke smink vekk ansiktet, man er vakker som man er 🙂

 300. Mitt beste skjønnhetstips er å ta seg en skjønnhetskveld! Ta deg en skikkelig treningsøkt først, ta så en ansiktsmaske, hårkur, agurker på øynene (det er faktisk helt fantastisk- tro det eller ei) og legg deg i badekaret. Utrolig deillig og oppfriskende, og det får hvertfall meg til å føle meg bra!

 301. Det må være å vaske av sminken før man legger seg og smøre huden inn med fuktighetskrem. Sover aldri med dagens sminke. Viktig å la huden få slappe av og «puste».

 302. Anette

  Mitt beste skjønnhetstips er rikelig med søvn!! Som småbarnsmor, er det ingen kremer eller concealere som gjør større nytte en en god natts, sammenhengende, søvn! I love my beautysleep;-)

 303. Må vel bli at man ikke skal overstimulere huden med for mye peeling og masker og rensing hver dag.. Hold det enkelt med gode produkter! Det samme gjelder vel hår 🙂 Vask det sjeldent med en god, sulfatfri sjampo!

 304. Anita A.

  Dusje i iskaldt vann i blant! Jeg vet, høres veldig skummelt ut og det er det også. Men det gjør faktisk stooor forskjell å være under iskaldt vann i 10-30 sekunder når man dusjer. Man kan f.eks. skylle ut balsamen i kaldt vann, noe som er mye bedre for håret og det etterlater det veldig glansfullt. I tillegg til at det øker blodsirkulasjonen og blodet vil nå alle mulige «steder» i kroppen din. Bra for hud, negler, hår, sjel og alt egentlig. Ansiktet skal også helst vaskes i kaldt vann. Prøv det, er skummelt nå i kalde vinterdager, men utrolig deilig etterpå 🙂

 305. Ohh! Me like! 🙂
  Spraytan, brun på 1-2-3. lettvint å greit!
  Brukte det det aldri før, men etter du anbefalte det har jeg blitt helt hekta. 🙂

 306. En positiv innstilling til alt og en concealer for å skjule mørke ringer under øynene. 🙂
  Det kommer man langt med 😉

  God jul!!

 307. Helena Piiksi

  Mitt beste skjønnhets tips er å få håret til å se så naturlig ut som mulig med krøller! Ved å bruke en krøllstang(samme hvilken) og krølle håret før man legger seg! Også gre gjennom håret igjen på morgenen! Da får man virkelig de fineste krøllene i verden!! :):)

 308. Smiil! 😀

 309. Martha A.

  Mitt aller beste skjønnhetstips er friskluft. Det å ta av seg sminken, kle godt på seg, for så å legge i vei – gjærne på fellet, er nok det aller beste. Der får huden både puste, og er man ekstra heldig – så får man også litt farge. Dette hjelper spesielt godt om man sliter med kviser ol. Da tørker de raskere inn!
  Friskluft – over hele linja!

 310. Å bruke ren kokkosolje i håret om du har tørt hår. Dette reddet mitt hår på reise i Australia når jeg bare badet i saltvann 🙂

 311. Veronica B

  Mitt beste skjønnhets tips er å drikke masse vann, og bare smile til HELE verden =)

 312. Helena

  Før jeg legger meg om vinteren vasker jeg ansiktet mitt med en grov klut og vann, etter jeg har fjernet sminket, også tar jeg et tykt lag med nivea kremen, den mørkeblå runde, og når du våkner får du skinnende ansikt som ikke blir tørr hele neste dag 🙂

 313. Kjersti

  Mitt beste skjønnhetstips er enkelt og greit: nok søvn.

 314. Mitt beste skjønnhetstips er å ta seg tid til seg selv og å akseptere den man er! Ingenting er skjønnere enn en jente med selvtillit.

 315. Helene

  heilein2@gmail.com

  Mitt tips:
  Ta vaselin på øyevippene før du legger deg!
  Da blir de sterkere og sunnere og da blir de lengre og knekker skjeldent 😉

 316. Anna H.

  Mitt beste skjønnhetstips er å gjøre det som får deg til å føle deg aller mest vel. For når man føler seg vel, føler man seg fin, og føler man seg fin blir man fin 😉 Jeg pleier å trene, ta meg en lang god dusj, smøre meg inn i bodylotion, ta litt sol og smøre meg med enda mer bodylotion. Da føler jeg meg plutselig kjempefin!:)

 317. Ikle noe frekt ment med dette, men synes det er litt rart at du alltid plukker ut vinnere som har et norsk navn. Har lest bloggen din siden du starta og alltid meldt meg på konkurransene osv, men aldri blitt trukket ut. Heller ikke sett noen med et ikke norsktentamen navn vinne. Gjør du dette med vilje eller? Du ha r jo ingen utenlandske venner heller? Ikke noe frekt ment med dette altså, bare lurer.

 318. Hanna Skagemo

  Mitt beste skjønnhetstips er å være seg selv, og å sminke seg naturlig. Det er finest! Bruk fuktighetskrem i ansiktet hver dag, og fjern sminken hver kveld. Slik holder huden seg ren og fin.

  Hanna Skagemo
  hannamusk@hotmail.no

 319. Helene

  heilein2@gmail.com

  Mitt tips:
  Ta vaselin på øyevippene før du legger deg!
  Da blir de sterkere og sunnere og du får mer lengde og de knekker skjeldent 😉

 320. Ina D.

  Ta godt vare på huden din og smiil 🙂

 321. På sommerferie tar jeg alltid å maserer kokosolje inn i håret og på kroppen, dekker meg med sand og skrubber godt, så skyller jeg det av i havet etterpå. Huden blir som silke 🙂

 322. Helene

  heilein2@gmail.com

  Mitt tips:
  Ta vaselin på øyevippene før du legger deg!
  Da blir de sterkere og sunnere og det gjøre at blir de lengre og knekker skjeldnere 😉

 323. AnetteLille

  SØVN! God og nok søvn, er mitt beste skjønnhetstips 🙂

 324. Karoline D

  Mitt beste skjønnhetstips er å alltid rense huden to ganger. Det blir litt samme opplegg som med shampoo. Den første ganger renser man bare «overflaten», den andre gangen renser man i dybden. Dette gir en finere, klarere hud, med mindre urenheter. Vil man være ekstra flink så bruker man en toner etter rensingen før man, selvfølgelig, avslutter med en god fuktighetskrem.

 325. Christine

  mitt beste skjønnhetstips må være å få nok søvn(betyr vel å ikke få vondt i hodet dagen etter for for lite søvn), drikk mye vann (klisje, men det hjelper) og smil mye!! jeg bruker ikke akkurat så veldig mye sminke selv, er faktisk litt dårlig på å sminke meg — for ikke snakke om å ta den av igjen. det viktigste er å smile, som om en mener det. vakkert med smil som rekker øynene 🙂
  klem

  god jul Caroline 🙂

 326. Rense huden morgen og kveld, samtidig som man bruker en god fuktighetskrem etterpå! 🙂

  marenmaren_93@hotmail.com

 327. Trening er helt klart mitt beste skjønnhetstips! Etter en hard treningsøkt sitter du igjen med masse deilig fortjeneste; god samvittighet, frisk farge i kinnene, renset hud, frigjorte endorfiner og selvsagt et bredt smil om munnen!

 328. Anne-Linn

  Mitt beste skjønnhetstips: Fokuser på velstelte bryn, ren klar hud og skinnende hår, samt velstelte, hvite tenner. Hold resten så naturlig som mulig, la disse faktorene stå i fokus i din ytre framstilling. Fresh opp huden med en god fuktighetsspray og en god leppebalsam gjennom dagen.

 329. Camilla Melbye

  Beste skjønnhetstips må være lære å være fornøyd med det man har fått av utseende/kropp, gjøre sitt beste for å opprettholde et friskt og sunt liv, og dermed vise til verden hvor stolt man er av å være akkurat seg selv 🙂

 330. Hei!

  Mitt beste skjønnhetstips er faktisk spise sunt å drikke mye vann! Klisje, men sant!

  Har tidligere slitt med problemhud, men da jeg begynte trene og la om kostholdet mitt for et halvt år siden forsvant alt og jeg har ingen kviser lenger :D!

  God jul forresten :-)!

 331. Helene

  Heisann 🙂 Mitt beste skjønnhetstips er å føle seg komfortabel i sitt eget skinn. Så fort man føler seg komfortabel uansett antrekk blir holdningen bedre og smilet kommer fram. Det hjelper ikke å ha på seg en dyr kjole og fine pumps om du ikke føler det vel i det. Det skinner lett gjennom om man ikke synes selv at man er pen 🙂

 332. Helene

  heilein2@gmail.com

  Mitt tips:
  Ta vaselin på øyevippene før du legger deg!
  Da blir de sterkere og sunnere og da blir de lengre og knekker skjeldent!! 😀

 333. Beste tips må være en kombinasjon av tre ting; tenke positivt, trene, spise/drikke sunt og godt

 334. SarpeRaz

  Det beste ved skjønnheten er smilet. Det lyser opp øynene <3

 335. Ingrid Næss

  Mitt beste skjønnhetstips er å ikke overdrive med farge og mengde sminke. Det er alltid finest med en mer naturlig look, uansett! Ikke klæsj en blendene hvit øyenskygge oppover hele øyelokket, for så å ta den mørkeste foundationen du har. Forresten skal ikke foundation gjøre deg brunere, men den skal jemne ut huden din 🙂 Det er det fortsatt mange som ikke tar til seg. Store fargekontraset og for uekte looker gir ikke et bra resultat. Se på fotballfrue, hun er flink!! Jeg bruker alltid å se på bildene hennes, for hun kan dette 🙂

 336. Oda ytterli

  Mitt beste er søvn og mye vann;)

 337. Marthe

  Mitt beste skjønnhetstips er å ta fuktighetskrem på før du tar på foundation eller pudder o.l. Da sitter sminken mye lengre på! Og med fuktighetskrem så blir ikke huden så tørr 🙂

 338. Magnhild

  Mitt beste sjønnhetstips er å rense huden morgen og kveld. Har alltid hatt så utrulig mange kviser, men etter å ha virkelig begynt å gjør noe med det og funne produkter til min hud så har det minket noe helt utrulig. Jeg føler meg mye renere både da jeg skal legge meg og på morgenen. Jeg renser først med en god rens, så påfører jeg litt tonic også topper jeg hele saken med en good krem for min hudtype.

  Magnhild Fisketjøn
  m-f@hotmail.no

 339. Astrid

  Nok søvn er mitt tips:-)

 340. Emilie Bertelsen

  Mitt beste skjønnhetstips er nok det å være seg selv og å være stolt over den man er! Ingenting er penere enn en jente (eller gutt) med et stort smil om munnen, som tør å vise seg frem og ikke er redd for å være stolt av seg selv! 🙂

 341. Sigrid

  Vær selvsikker- Tro på at du ser bra ut, da både føler og ser du mye bedre ut!

 342. Det beste skjønnhetstipset er og være fornøyd med seg selv, og vise det til verden gjennom et smil! 🙂

 343. Rebekka Wærstad

  Ta vaselin på øyenvippene før du legger deg om kvelden! Da blir de ikke tørre og de blir lengre 😀

  rebekkawaa@live.no

  Rebekka Wærstad

 344. Rikke Svinsås Buan

  Hei! Jeg vil tipse litt med at for de som ikke vil/kan bruke så mye penger på sminke, kan kjøpe produkter som kan brukes til flere ting! Hvis du f.eks. vil ha en ny leppestift og en ny blush, kan du kjøpe en leppestift i en farge slik at du også kan bruke den som blush. Andre ting du kan gjøre er å bruke solpudderet ditt som øyenskygge, og du kan smelte eyelineren din (med en hårføner) og også bruke den som øyenskygge 🙂 Håper noen får bruk for tipset! – Og forresten, ta vare på huden din. Fjern sminken ordentlig, bruk fuktighetskrem og gi den litt ekstra pleie (i form av skrubb/masker o.l) noen ganger.

 345. glemaske er strålende! fås på bl.a. vita. hjelper på både hodepine og ringer rundt øynene. legg gjerne en agurk under på øyet. nyyyydelig

 346. Zalina

  Det er vell å vaske huden hver morgen og kveld ! Ren hud er alltid vakkert med et smil om munnen 🙂 krysser fingrene!

 347. Røde lepper!

 348. Anne Marthe

  Å kle seg i nåke du føle deg vel i, uansett om det er på mote eller ei. Ingenting gir deg meir utstråling enn når man føler seg bra 🙂

 349. Anniken

  Har du tips til treningsdagbøker ? 🙂

 350. drikk vann! Du føler deg bedre, får vekk tørsten, og huden blir frisk!

 351. Et fin blanding av trening og et godt og variert kosthold, bil jeg si er mitt beste skjønnhetstips!
  Man ser mer opplagt ut, har en renere hud, og en frisk og fin glød i ansiktet!

  Mina Sæther
  mina-haugar11@hotmail.com

 352. Camilla

  Mitt beste skjønnhetstips er faktisk helt gratis, og det er nok søvn. Skjønnhetssøvn bør ikke undervurderes. Nytter ikke med all slags hudpleie og sminke hvis man ikke får tilstrekkelig mange timer med søvn. 🙂

 353. Mitt beste skjønnhetstips må være å smile mye. Man kan ta på så mye sminke og stæsj man bare vil, men den perfekte looken blir ikke komplet før man legger til et fint smil! 🙂

 354. Johanne

  Mitt beste skjønnhetstips er å trene! Ta en tur på mølla, eller gå en tur ute i det friske været, og huden blir faktisk mye yngre og finere!

 355. Helene

  Søvn gjør underverker for kroppen! 😀

 356. Mariann Eggen

  Søvn! <3 Får man ikke nok søvn, så blir man heller ikke opplagt og ser ikke særlig bra ut!

 357. Mitt skjønnhetstips går til håret: Hvis du har tørt hår slik som meg, ta i litt ren kokkosolje i tuppene før du har i hårkur. Gjør underverker for slitte tupper og tørt hår 🙂

 358. Å være lykkelig. Det får deg til å smile, le, og det gir deg glød i både hud og hår. Å le gjør meg lykkelig. Jeg ler til jeg sprekker hver dag, så jeg liker å tro at jeg går rundt som en glødende sol, og lyser opp andres hverdag. Jeg er forsåvidt nødt til det når jeg er reiseleder for Ving. Så til syvende og sist så er mitt beste skjønnhetstips å bli reiseleder? 😉 God jul, og klem fra Egypt!

 359. Iselin

  Mitt beste skjønnhetstips er nok søvn og vann 🙂

 360. Mitt beste skjønnhetstips må nok være og drikke mye vann. Det er så bra med vann for huden, mindre kviser og urenheter.

  -Silje Holmstrand

  -siljeholmstrand@hotmail.com

 361. Mine skjønnhetstips som du kan gjøre for deg selv er : vann og søvn
  For at du skal stråle og vise skjønnhet må du ha positive personer rundt deg og være lykkelig.

  Klem Signe

 362. Amalie

  Viktig å få i seg mye vann, riktig mat/vitaminer og ha en fast soverutine, som hjelper mot svarte ringer under øynene! og det vil vi jo ikke ha!:-) et annet tips er å ta ansiktsmaske 1-2 ganger i uka, man føler seg faktisk såå mye bedre etterpå!

 363. Charlotte

  Mitt beste skjønnhets tips et uten tvil, TANNPUSS! Jeg føler med ALLTID super fresh etter en real tannpuss, og hvor herlig er det ikke med ny pussede tenner og et smil?! Hvor du da kan smile uten å tenke på at du ikke har rene tenner. Så, det å pusse tenner er virkelig mitt beste skjønnhets tips 🙂

 364. Mitt beste skjønnhetstips er litervis med vann fordelt på hver eneste dag, og en teskje kamut hvetegress og chlorella (supermat) i det første vannglasset hver morgen! Sterkere negler, finere hud, flottere hår, mer energi og et renere indre er noen av effektene. Å stråle på innsiden er vel så viktig som å stråle på utsiden!! 🙂

 365. Mitt skjønnhetstips er å ha de du er glad i rundt deg! Man blir ikke penere enn når man smiler.

 366. Patricia

  Vann, frisk luft og søvn 🙂

 367. Beste skjønnhetstips er så mangt og ikke bare en enkelt ting, men en blanding av å virkelig trives med den man er som person og hvordan man ser ut utseendetmessig. Så er det ekstremt viktig å ta godt vare på huden, håret, helsa og være mer positiv enn negativ, gjøre det beste ut av hvordan du er skapt. Det er ingenting som slår en lykkelig, sunn og tilfreds person som vet å ta like godt vare på sitt ytre som sitt indre.

  Må nevne at jeg syns du har fått ufjortjent mye dritt i media for tiden. Det har virkelig provosert meg. Ville at du skulle vite dette når jeg først kommenterte.

  God jul til deg og dine og alle andre der ute! 🙂

 368. Mitt beste skjønnhetstips både for det fysiske og psykiske er å drikke mykje vatn! Vertfall 2.5 liter pr dag, då får du betre hud og meir overskudd. Kombinera du det med ei sosial treningsøkt, blir humøre enda betre, og DU strålar 🙂

  Goood Jul 🙂

 369. Cecilie

  Å ha det bra med seg selv. Være fornøyd med den man er! 🙂

 370. Maia ♥

  Å smøre inn huden med en god bodylotion etter en dusj, er til utrolig hjelp for oss med typisk norsk hud!

 371. Renate S

  Mitt beste skjønnhetstips er som du skrev på bildet; et smil 🙂

 372. Mitt beste skjønnhetstips er å ordne håret så det passer til antrekket. Nytter ikke å ta på seg lekker kjole og lekker sminke, hvis håret er pistrete og er ugredd. Bruk riktige produkter, krøll, rett det ut, sett det opp, bare gjør noe med det! 🙂

 373. At alle er perfekte på sin egen måte, uansett sminke 🙂

 374. Grethe Renee Økdal

  Mitt beste skjønnhetstips er mye vann ,frukt og trening. En god dose humor er også bra å ha for en sunn hud og sjel!
  God jul dere:-)

 375. Mitt beste sjønnhetstips er å være deg selv og være stolt av å være den du er. Da utstråler du glede, du får et glimt i øyet, og du andre vil se det du selv ser. Hva er penere en noen som er trygg på seg selv?!

  Sanna

 376. Mitt skjønnhetstips er rett og slett det å peele leppene, f.eks med en tannbørste (en som ikke brukes til å pusse tennene selvfølgelig)! Leppene bli kjempemyke og ser smashing ut! Du smiler jo også med munnen så det er viktig med fine lepper 😀 Uten sprekker i leppestiften er man alltid glad!

 377. Rense huden, god fuktighetskrem, godt med søvn og maaaaaaaaaaaaaasse vann 🙂

  God jul!

  Klem Ella

 378. Mitt beste skjønhetstips rent fysisk, er å vaske ansiktet hver morgen, bare med isskalt vann. Drikke masse vann (min 2 liter pr dag) og grønne smoothies, i tillegg til å holde seg laaangt vekk fra sukker (jeg var 36 år før jeg slapp å skulle vise kjørekort, for å bevise at jeg hadde fylt 18 år). Ellers kommer det vakreste utseende frem, når man er glad, tar vare på barnet i seg, fornøyd med seg selv og tenker positivt. ♥

 379. Cecilie

  Mitt skjønnhetstips er å legge seg tidlig om kvelden. Da våkner du opp utvilt og du slipper unna poser under øynene og føler deg rett og slett fantastisk! Du vil nå kunne starte dagen med et bedre humør opplagt kropp og et smil om munnen 🙂

 380. Marianne e89

  Å drikke mye vann hver dag. Kjøp en fin vannflaske og sørg for å alltid ha den fyllt og med deg hvor enn du går, da er det mye lettere å få i seg nok vann i løpet av en dag

 381. Føle seg bra innvendig, gjør at man stråler mer! Ha det bra med deg selv! + drikk vann!

 382. Maiken

  Hei. Høres kanskje rart ut, men tror du skjønner hva jeg mener. Har en hund (labradorblanding) og to utekatter.. og DE er mitt beste skjønnhetstips:) Dyr er beroligende å være rundt og forhåpentligvis utsetter de bekymringsrynkene mine i noen år til:) I tillegg er hunden en driv til å komme seg ut på tur i frisk luft. Tror faktisk dette har mye å si på naturlig skjønnhet og å prøve å holde seg frisk og rask i en hektisk hverdag 🙂

  Juleklem:)

 383. Drikke nok vann! 🙂

 384. Mitt skjønnhetstips: Søvn. Ingen ting gjør deg penere enn litt søvn. Du slipper store poser under øynene, og det vil ikke vi jenter ha. Så med litt søvn på øynene blir alle ekstra skjønne 🙂

 385. Rens huden med en god rens morgen og kveld, rett og slett det beste og enkleste trikset 😉

 386. Mitt beste skjønnhetstips er å børste leppene mykt med tannbørsten i runde bevegelser etter/før du har pusset tennene på kvelden. Slik får du bort smuss og død hud, så våkner du med myke lepper. Husk å ta på lypsyl eller lignende. Leppene ser også litt større ut, ettersom død hud «skrumper» inn leppene litt 🙂

 387. Mitt beste tips er vel å ta vare på huden med skrubb 1-2 ganger i uka og mye fuktighet. Den beste skrubben lager man selv med brunt sukker og olivenolje og noen dråper sitron.
  Av erfaring er det lurt å prøve ut nye sminke looker før man skal noe, slik at man vet det blir bra =)

 388. Hei!
  Jeg lurer på noen ting angående hair extensionsene dine. Jeg har lyst på det selv, men veit ikke hvilken festetype jeg burde bruke. I tillegg har jeg hørt veldig mye negativt om extensions, sånn som at det sliter ekstremt på håret, etter hvert blir det stygt «sauehår» eller at limet fester seg rundt om kring i håret ellers.
  Så jeg lurer på hvor godt de sitter, merker man det godt/kan det lugge eller lignende? Er det god kvalitet på dem, blir de fort flokete eller stygge? Må man bruke mye tid på å ordne dem og få dem til å se bra ut? Hvordan trives du med å ha extensions nokså permanent?

  Takk for svar, håper du kan gi meg litt innsikt hvordan tape on-hair er 🙂

 389. Alexandra

  Tips til silkemyke legger: bruk først hårfjerningskrem (dette alene fjerner ikke alle mine hår), og deretter epilator. Epilatoren gjør da jobben sin på null komma niks, uten at seansen minner om selvskading. Er man flink til å opprettholde med epilatoren, så trenger man ikke hårfjerngkrem neste gang.

 390. Mitt beste skjønnhetstips: Drikk vann!

 391. Anneline

  Mitt beste skjønnhetstips er for spesielt vinteren, er å bruke en bra skrubb ett par ganger i uka, og ha en god, fuktgivende krem man bruker regelmessig. Da unngår man tørr hud og får en fin glød 🙂

 392. Marte Korsnes

  Mitt skjønnhetstips til håret er Moroccanoil produkter! Funker helt fantastisk og pleier håret bedre enn noe annet jeg har prøvd.
  Et tips til sminke er Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing Powder, det er det beste solpudderet jeg har brukt da det ser naturlig ut uansett hvor mye man tar på.

 393. Martine Syversen

  Skrubbing av huden. Da stimulerer du blodsirkulasjonen som gir deg en fin glød og du blir kvitt døde hudceller som tetter porene som fører til at huden din ikke får puste. Sminken vil også holde mye bedre på hvis du skrubber huden din.

 394. Margrethe

  Mitt aller beste skjønnhetstips er å leve et sunt og lykkelig liv uten å stresse over unødvendige ting! Det handler om å være glad i seg selv, og etter min mening er det det som absolutt gjør at en person stråler 🙂 I tillegg vil jeg tilføye at regelmessig skrubb av kroppen er helt fantastisk!

 395. ingrid

  Mitt aller beste skjønnhetstips er og alltid fjerne sminke om kvelden. Deretter vaske det med vann og smøre det inn med fuktighetskrem morgen og kveld. 🙂

 396. Nok søvn og drikke masse vann 🙂

 397. Caroline Nathali

  Hei!:-) Beste skjønnhets triks:

  Innenifra:

  1. Spis sundt, spis masse frukt og grønt, nøtter og masse vann:-)
  2. Ta helst 1 ss olivenolje om dagen. Det hjelper både for huden og hjertet:-) Eller Omega 3 piller/tran
  3. Vær i aktivitet, tren, jogg!
  4. Vær fornøyd med deg selv
  5. Lag egne ansikstmasker, med olivenolje, honning osv:) om du vil ha skrubb til kroppen kan du ta med litt salt. Funker som bare det!:-)

  Sminke:

  1. Legg alltid på en primer/base før du legger foundation. Det hjelper sminken til å sitte hele dagen, og den forminsker porer og rynker
  2. Legg solpudder som et 3tall i ansiktet
  3. Ikke bruk for mørk foundation til ansiktet, da kan du heller bruke litt mørkere pudder
  4. Kjøp heller dyr sminke enn sminke fra h&m. Den sitter mye bedre og holder lenger.
  5. Smiiil!:-)

  Håper du likte tipsene!:-) Hilsen Caroline

 398. Cecilie

  Tren! Trening gir den mest naturlige gløden i huden, det får alle til å se superfreshe ut 😀

 399. Mitt beste skjønnhetstips er rett og slett frisk luft! Ingenting er bedre for huden enn ett par timer ute i frisk luft. 🙂

 400. Hvis du har langt hår, børst håret og lag en enkel flette før du legger deg, så blir det ikke i veien når du sover pluss at det ikke er bustete dagen etter! PLUSS at, hvis du har det travelt neste morgen så våkner du til en perfekt messy braid 😀

  – L

 401. Ingvil Eide

  Drikk mye vann, det er sunt for huden, kropp og sjel! Det er lettere for kroppen å skille ut avfallstoffer om du drikker mye, og vann er jo både sunt og godt! 🙂 GOD JUL!

 402. Smil!
  Tenk posetivt!
  Sov mye!
  Tren mosjon og kondisjon!
  Lev livet slik DU vil det skal være!
  Plei deg selv!

  Om man gjør alt dette, vil alt gå lettere! Også utseende vil få en sunnere look!

 403. Mitt beste tips er å kjenne sin hud, finne produkter som er snill med din hudtype, og bruke sminke som ikke er full av skadelige ingredienser som kan virke irriterende.

 404. Ida Gunnarsrud

  Mitt beste skjønnhetstips er å ALLTID rense huden om morgenen før du legger sminke og hudkrem, og ALLTID rense huden når du legger deg om kvelden slik at man får av alt av sminke (bruker man bare sminkeserviett vil det ligge igjen masse rester i porer og linjer i huden). Gjør man dette hver dag kan man også forhindre at man får så mange urenheter og kviser 🙂

 405. Anne Steinmo

  mitt beste skjønnhetstips er å ikke bruke for mye billigsminke, men bruke heller litt mer penger på mineralsminke. Det gjør jeg!:) Det er også lurt å vaske ansiktet før du legger deg for så ta på en god, fet hudkrem!:))

 406. Mitt beste skjønnhetstips må være å vaske av all sminke om kvelden! huden din trenger litt hvile fra tunge produkter, også gjør det at huden produserer fler kviser 🙂

  1. færre**

 407. Ingvild Reine Assmann

  Alltid før jeg skal på fest lager jeg en ansiktsmaske av honning og sukker! Den er helt fantastisk og huden blir full av glød, og så myk som silke, óg ikke minst lukter det godt. Det man gjør er å blande en 3 spiseskjeer med honning og 2 spiseskjeer med sukker og voila! Det beste av alt er at man kan spise den også, for det smaker jo himmelsk! -Ingvild

 408. Å legge brukte, kalde teposer på øynene om du våkner med århundrets poser 😉

 409. Kathrine

  smil!!!!!! er alltid vakkert å se noen smil!

 410. Mitt beste sminketips er å bruke eyeliner eller dipliner på øyelokket. da ser både øynene og vippene større ut! 🙂

  ane.kamsvag@gmail.com

 411. ina wulff

  godt kosthold og å smile mye <3

 412. Som du skriver fins det inget bedre accessoar enn et fint smil. Jeg får ofte kommentarer for at jeg har et fint smil og jeg lærte meg faktisk noen triks for å få det så stort og vakkert som mulig. I en Vouge-bok fra 80-tallet (som jeg fant i min mammas skap) hadde de treningsrutiner for et vakkert ansikt (kan jo ikke bare trene kroppen).

  Hold alle i 5 sekunder:
  Gjør trutemunn til høyre
  Gjør trutemunn til venstre
  Gap så stor du kan
  Gap så stort du kan og strekk ut tungen
  Glis så stort og overdrevet du kan (dette ser ikke pent ut)
  Og rist!

  Så er smilemunnen trenet, stretchet og superfin! De mener til og med at det skal forebygge rynker da det øker blodsirkulasjonen 😉

 413. Karine Dahl

  Få nok søvn! Store mørke poser under øynene er aldri pent 😉

 414. Barbro

  Hmm,det må nok være en god gammeldags ansiktskrem to ganger for dagen. Eller å dusje i kaldt vann på slutten når du er ferdig, fordi da trekket hårrøttene seg sammen;) god jul til deg og dine firbente venner!:)

 415. Ingrid

  Drikk masse vann, smil hele dagen lang og gå turer… ikke bare er det en aktivitet men man får fin
  glød og ser med ett mye friskere ut:)

 416. Mitt beste skjønnhetstips er lykke! Lykkelige mennesker er det vakreste! Nå er det ikke akkurat noen overnattenfiks å bli lykkelig, så av mer konkrete ting er søvn mitt beste skjønnhetstips!

 417. Torill

  Hei hei, mitt beste tips er en god ansiktsrens morgen og kveld, samt en skrubb en dag i uken, = fin glød i ansiktet :-)))) Torill

 418. Karianne

  Vær ute i frisk luft og la huden puste!

 419. Mitt beste skjønnhetstips er å fjerne sminken hver gang du skal legge deg. Det gjør jeg! Uansett om det bare er for en powernap på en time eller to. Da får huden min hvile LITT hvertfall. Og det er alltid litt «dødtid» etter en powernap, så blir alltid 4-5 timer sminkefri før jeg trenger å sminke meg. Og å bruke toner er veeldig bra for huden, det bruker jeg etter at jeg har fjernet sminken med servietter for å få bort det siste som sitter igjen.

 420. Elisabeth

  Mitt beste skjønnhetstips er å drikke nok vann! Uten vann blir huden både i ansiktet og på kroppen fort veldig tørr, så sørg for å få i deg nok vann!

 421. Dette er kanskje ikke det beste skjønnhetstipset men veldig effektivt hvis man bruker neglelakk ofte. Hvis du har et lite glass som er på størrelse med tomatpureglass, og putter en myk svamp oppi den, og deretter fyller på med neglelakkfjerner (ikke mye), så fjerner man neglelakken veldig effektivt ved å bare stikke fingeren nedi og snurre at og frem et par ganger 😀

 422. Kjerstin

  Mitt skjønnhetstips er og finne en god ansiktsrens,og rense huden hver kveld eller morgen. Man kan i tillegg bruke dag- og/eller nattkrem for å unngå tørr hud og få en glatt overflate! Men det beste skjønnhetstipset jeg har er nok og smile og være fornøyd med seg selv. 🙂

 423. Susanne Aaland

  Alltid ta av sminken før man legger seg og smøre inn kroppen/ansiktet med en god bodylotion slik at man unngår tørr hud 🙂

 424. Kristine

  Rosebud er et must! Når man ikke har tid å sminke seg er det bare å ta på litt på vippene, leppene og kinnbena – så ser man kjempefresh ut og er klar til å gå!

 425. min beste skjønnhetstops er å ha BRA HOLDNING! uansett hvor fin kjole, sminke, hår eller hva det enn kan være.. så er det holdningen og måten du går og opptrer på som spiller noen rolle på hvordan din skjønnhet trer frem på 😉

 426. Det er kanskje en selvfølge for noen, men å fjerne sminken før man legger seg grundig. I tillegg, rense huden. Huden blir så mye penere om man gjør det fast, enn om man skulle slurve.

 427. Har du uren hud, tørt hår eller tørre føtter, er den beste akutte behandlingen, nest etter profesjonell behandling, å overnatte med en maske eller kur som er tilpasset din hud eller ditt hår. Du får så mye igjen for det, og det hjelper!

 428. Mitt beste skjønnhets tips er å rense huden morgen og kveld, og avslutte med en god fuktighetskrem 🙂 Også drikke mye vann!

 429. Noen gang hørt om Agrysan pattesalve? Vel det er mitt beste skjønnhetstips. Bruker denne daglig i fjeset og på kroppen. Kan ikke huske sist jeg hadde en kvise. Den er ikke dyr og varer lenge selv om du bruker den over hele kroppen. Åja, det er slik de bruker på gård til kuene. Husker en velsmiket og flott dame fra estetique en gang spurte hvilken krem jeg brukte i fjeset? Pattesalve sa jeg som om det skulle være helt normalt. Damen holdt regelrett på å falle av stolen. hehe. Så den anbefaler jeg til ALLE, den gjør virkelig underverker!

 430. God søvn , ikke være oppe hele natta 🙂

 431. Kristin

  Smash tomater og bland litt honning i det å bruk som ansiktmaske, denne er god mot uren hud og fet hud 😀

 432. Eva F.

  Å ikke bruke vannbasert rens, men heller en som kan fjernes med toner! Vann tørker ut huden, og min hud har blitt tusen ganger bedre etter at jeg sluttet å ta vann på den!

 433. Fride Andrea

  Mitt skjønnhetstips er å bruke en foundation som har litt rosatoner, nå om vinteren. Man slipper da å bli seende oransje ut nå som det er så lyst, og man i tillegg er bleik.
  Klem 🙂

 434. Shirin Nour

  Mitt beste skjønnhetstips er å rense huden med vann morgen og kveld. Rens godt og grundig, så blir ikke huden så uren, men frisk og fin! Det er det beste jeg kan anbefale til alle! 🙂

 435. «Woman shows as pretty as she feels».

 436. Solveig Brekka

  Rens huden godt hver morgen og kveld, og husk å bruke en god fuktighetskrem etterpå! Funker fett!

 437. Mitt beste skjønnhetstips så enkelt som masse søvn. Etter å ha fått noen ekstra timer på øyet er alltid huden min mye jevnere og glødende, i tillegg til at det forebygger urenheter.

 438. Jamie McShane

  White eyeliner on your inner eyelid when you are tired makes you look refreshed and wide awake. A little lipstick can totally change your look and make you look and feel more confident 🙂

 439. Min beste skjønhetstips er vel:
  Vask ansiktet hver morgen og kveld og bruk god fuktighetskrem

 440. Kristin Ulvund

  Smil og vær deg selv 🙂
  Kristin Ulvund
  Kristin_dritt94@hotmail.com

 441. jenny sunde

  at skjønnheten kommer fra innsiden 🙂

 442. Jasmin

  Selvsikkerhet får alt til å se bra ut. Om du syntes du er fin, så betyr ikke noe annet, noe som helst!

 443. Christina

  Mitt (eller mine) beste skjønnhetstips: gå for svart hvis du er usikker, alltid beveg deg slik du ville gjort hvis det gikk tre menn bak deg, og SMIL!

 444. Samira

  Lytte til kroppen <3

 445. Connie F

  Syntes huden er viktig, skrubb og rens samt en god fuktighetskrem og kanskje litt foundation, pudder o.l. Noe som får huden til å å se frisk ut 🙂 Også smilet da selvsagt!

 446. Aurora

  Hmm… det må vel være fine klokker. De kan brukes med enkle armbånd og ringer til fest, og alene til hverdags. De hjelper deg jo med å passe tiden også! I tillegg finnes det så utrolig mange fine klokker, både billige og dyre 🙂

 447. Mitt beste skjønnhetstips er å rette opp ryggen og skyte brystet frem, og møte dagen med et smil!:-)

 448. Mitt beste skjønnhetstips er å dampe ansiktet med kamille te en gang i uken:)
  Dampen åpner opp porene og deretter renser jeg huden godt. Huden får en utrolig fin glød og man får igang blodsirkulasjonen som igjen gjør at man får en fin farge i kinnene:)

 449. Amalie

  Mitt skjønnhetstips er og være den du er, da blir du orginal og spessiel og da blir alt mye finere.

  Mail:Amalie@sf-nett.no

 450. Rebecca Brekke

  Drikk vann, spis sunt og tren. Samtidig som man lever livet, har det kjekt, er med venner, og gjøre det bra på skolen/jobb.

 451. Danuta

  Dette er kanskje litt klisje, men det fungerer! Vær sikker på deg selv og fremhev dine beste trekk! Dersom du virker sikker på deg selv og din utseende, vil andre også oppfatte deg slik. Og nei, jeg er ikke en av de «perfekte» jentene, men jeg har lært hvilke ting med meg selv jeg er fornøyd med, og fremhever disse.

 452. cathrine

  mitt beste tips er vær fornøyd med deg selv! ingenting slår det at man er fornøyd med seg selv det å kunne se på seg selv med et smil. Det er mitt beste tips 🙂

 453. ida ågedal
  ida_maria12@hotmail.com

  Mitt beste skjønnhetstips må være å spise masse b vitaminer, man får lengre og finere hår og bedre hud!

 454. Tatjana Blazic

  1. Drikk masse vann. Det hjelper huden med å bli penere.
  2. Ikke pirk ansiktet ditt! Det skaper mer og mer kviser for negler har masse bakterier i seg.

 455. Caroline

  Drikk mye vann og daglig rens av huden!

 456. Mine beste tips er mye/nok søvn, å fjerne sminken hver kveld og ikke vaske håret hver dag, då blir det for tørt og lett fett.

 457. Solveig

  de beste skjønnhetstipsene: smile og være glad, og å ikke ha overdrevent mye sminke! 😀

 458. anette

  drikk mye vann, og sov godt og mye

 459. Ingrid

  Jeg mener det beste skjønnhets tipset er å spise sunt og trene. Og drikke mye vann.

  Jeg håper at jeg vinner, siden jeg har aldri vunnet en konkurranse før!

  GOD JUL OG GODT NYTTÅR:))

 460. Plej deg selv. (et velplejet ydre)

 461. Cathrine

  Jeg er ei jente med en liten lommebok, og nøyer meg med de enkleste- og etter min mening- de beste skjønnhetstriksene.
  La du deg med vått, nydusjet hår og våkner opp med et hår som ser fett ut? Ta litt pudder på makeupbørsten din og påfør det ved hårrøttene. Pudderet vil absorbere talg og olje. Pudder kan brukes til så mangt!

 462. Har rigtig mange skønhedstips, synes det er lidt svært kun at vælge et. Men et rigtig godt tip er at efter man har brugt tørshampoo når man har fedtet hår, tager man en round brush og føntørrer håret opad, så får man rigtig meget volume. Det ser så godt ud!

  Håber du kunne bruge tippet, er med i konkurrencen 🙂

 463. Sandra

  Mitt bästa tips är att jag startar alltid dagen med ett glas citron-vatten! det får igång förbränningen och så rensar det kroppen och man får en fin lyster i huden!

 464. Så klisje som dette vil høres er mitt beste skjønnhetstips vanlige hygieniske produkter SOM tannbørste (alle vet at jenter som smiler er de peneste, da må jo tenna også se nogenlunde okei ut), nyvasket hår og en god bodylotion med godlukt. Å lukte godt er vel den beste følelsen? 🙂 Når det kommer til kosmetikk er min favoritt uten tvil leppestiften. Den kan gjøre så mangt med et ansikt, og endre hele uttrykket ditt! Elsker å endre farge på leppene, det gir variasjon og eleganse.

 465. Mitt beste skjønnhetstips er å smile! Smil og vær glad, for å smile er den beste «sminke» man kan bære! 🙂

 466. Drikk vann 🙂

 467. Silje M

  Skylle håret i kaldt vann når man dusjer. På denne måten blir håret mye blankere, da skjellaget lukker seg ordentlig. Jeg mener i allefall at jeg omtrent kan kle meg i hva som helst, men om håret ikke er fint føler jeg meg ikke vel!

 468. Janne B.

  Mitt beste skjønnhetstips er å være seg selv! Vær stolt av den du er, både på innsiden og på utsiden. Du skinner best med selvtillit, ikke sminke 🙂

 469. Ha alltid favoritt-foundationen din i to farger, så kan du blande deg frem til nøyaktig den fargen du har. De færreste av oss har samme hudfarge hele året! Du kan også bruke de ulike fargene bevisst – mørkt der du vil skjule, og lysere der du vil fremheve 🙂

 470. Mette Bråthen

  Mitt tips er å drikke masse vann, få seg nok søvn og fjerne sminken hver kveld. Det å være fornøyd med seg selv er også viktig, for ingenting er så vakkert som en god utstråling 🙂

 471. Mitt beste skjønnhetstips er å skrubbe huden ca. 3 ganger i uken. Det hjelper masse mot tørr og uren hud. Man får en fin glød, huden blir mykere, porene mindre og kvisene færre. Dette er noe som har hjulpet meg masse! 🙂

 472. En daglig rutine med nok vann, nok søvn, god renserutine og kjærlighet:)

 473. Beste tips til å ikke ende opp med uren hd dagen etter;
  * Vask alltid ansiktet før du legger deg!!!! Huden trenger frie luftveier, det å vaske ansiktet og IKKE påføre huden noe etterpå hjelper svært mye!
  Selv om du ikke har brukt sminke eller noe kosmetisk den dagen, så gjør det fordeom. Jeg angrer hver gang jeg glemmer å gjøre det!! Vann er den aller beste kilden til ren,myk og god hud, helt garrantert! Se det for deg, så å si alle ansiktsmasker inneholder vann 🙂

 474. Tiril Lobekk Kvame

  Mitt beste skjønnhetstips er å rense huden hver kveld. Uansett hvor trøtt du er bør du fjerne sminken og la huden din puste om natta. Fjern sminken, rens huden din med et renseprodukt og påfør på en god fuktighetskrem. 🙂

  Tiril Lobekk Kvame
  tiril_lk@hotmail.com

 475. Søvn, vann og ole henriksen 😉

 476. Kristine Urang

  Hei fine Caroline! Prøver meg igjen:)

  Her er mitt «skjønnhets» tips:

  Jeg gjør min egen bærbare parfyme med vaselin. Jeg tar en gammel vaselin leppe tinn som er nesten tom og spray min fave parfyme, Versace parfyme, i vaselin. Bland deretter dette sammen, og sveip på huden. Parfyme kommer gjennom vaselin og dens en bedre måte å ta opp parfyme enn carting rundt den store klumpete flaske. Prøv det!

  Det funker virkelig! Håper noen får brukt for tipset:)

  k_kristine_@hotmail.com

 477. Madelen

  For en fantastisk blogg du har! og for et utseendet! Du er den bloggen jeg titter innom minst tre ganger om dagen og jeg blir like overrasket hver gang over hvor utrolig mye forskjellig og spennende du blogger om. Du inspirerer andre og jeg håper du aldri slutter! Da vet jeg at mange ville blitt veldig lei seg, inkludert meg!

  Jeg mener at det beste skjønnhetstipset er å spise sunn mat og trene noen ganger hver uke, men ikke minst.. unne seg noe godt på lørdagen
  Da vil man forhåpentligvis leve et langt og godt liv OG husk at det er det indre som teller! Alle er pene på hver sin måte

 478. Kristine

  hmm…mitt beste skjønnhetstips? bruke mye fuktighetskrem! Personlig har jeg veldig tørr hud så fuktighetskrem er viktig for meg. Nå i vinter tiden blir alt tørket ut også hender og fjes. Derfor anbefalder jeg alle å bruke rikelig med fuktighetskrem for å få en mer gjevn og strålende hud. Dette bidrar også til et bedre underlag for sminke.

  Dette var vell mit skjønnhetstips 🙂 Håper dere fikk litt nytte av dette 🙂

 479. Mildrid

  Mitt beste tips er å bruke en hårkur som passer håret ditt, minst 3 ganger i måneden. Dette gjør håret mye mykere og sunnere!

 480. Katarina

  Mitt skjønnhetstips er å alltid få seg en god natts søvn! Da våkner du (sannsynligvis) opp opplagt og glad, som kan få din gode energi og smil til å smitte over på andre også! :o)

 481. thereseH

  mitt beste skjønnhetstips er å ha orden på livet!

  har du orden på økonomi, jobb, familie, trening og kosthold så ser man mer fresh ut enn de som gjerne ikke har orden på noe.

 482. Omega 3! Det er mitt beste tips 🙂

 483. Susanne

  Mitt beste tips er å være lykkelig 🙂 Lykke utspeiler seg nemlig på utsiden og gir deg en glød som ikke kan sammenliknes med gløden en får fra noen andre produkter!

 484. Sminke og «stæsj» er vell og bra, men skjønnhet starter på innsiden. Mitt beste tips er å starte dagen med 2 store glass vann, det får meg til å våkne og føles fantastisk etter mange timer uten tilførsel av fuktighet. Deretter flytene tran» Det smaker ikke godt, men det tilfører huden så mye bra og kroppen jubler. Derretter blander jeg hvetegress og spirulina ut i vann og heller nedpå! 5 minutters morgenrituale- mitt beste skjønnhetstips 😉
  Et sunt indre gir en utstråling ingen kosmetikk kan måle seg med!

  -Tone 🙂

 485. Renate Vedvik

  Miitt beste tips er rett og slett å sove så man ikke blir trøtt og sur på morgningen! Du kan også ta litt oliven olje og sukker og blande det i en bolle og så skrubbe det i ansiktet. Det svir litt, men når du våkner neste dag får du baby-hud 🙂 min mail er: renved00@hotmail.com :o)

 486. Mitt beste skjønnhetstips er trening!
  Da blir du fit, lykkelig og glad!! 🙂

 487. hedda holseter

  Det må være damp-rens for ansiktet. Jeg pleier å koke opp vann og har det i en bolle, sitter med hodet over bollen og håndkle rundt slik at varmen holder seg. Dette er kjempegodt for huden, det renser og åpner porer slik at man kan fjerne smuss. En god ansiktsmaske etterpå er et must ;D Da får man massevis av glød og en slikemyk hud i ansiktet 🙂

 488. Stine Abrahamson

  Mitt beste tips er å bruke krem under sminke så du beskytter huden, drikk masse vann for det renser huden og jeg merker veldig fort at huden min blir bedre etter at jeg har drukket masse vann i uken. Ikke spis så mye skjokolade siden det gir deg masse urenheter. Rens Kostene dine ofte, hvis ikke så får du fortere urenter fordi kostene på en måte fanger alle oljen i huden din og det blir lagt opp huden din på nytt og på nytt hvis du ikke renser kostene dine gjevnlig, hvis du skjønte hva jeg mente.. : )

 489. Jannicke R

  Ta godt vare på huden og sminke seg naturlig. Varier heller med hårfrisyrer, som en lekker knute, bølger, stritt osv, for å føle seg litt mer stæsjet i hverdagen. Og smiil – ingenting slår ett stort smil 😀

 490. Eliseleo

  Drikk Grønn te, hvit te, også kan bruke disse som «toner».

 491. rett opp ryggen, og senk skuldrene. 🙂

 492. Ingrid

  Lærte det av min far:
  Stå på hodet i ett minutt hver kveld, for å sirkulere blodet! Han mener huden holder seg stram og fin da, og han har ikke mange rynkene selv til å være 53 år 😀

 493. Mitt beste tips er å være selvsikker og glad i seg selv! For eks. hver morgen kan man se seg i speilet og si til deg selv at du er pen! Da blir du selvsikker, og er man selvsikkker og føler seg pen inni, så stråler det fra utsiden!

  Synne_davidsen@hotmail.com

 494. Andrea

  Ser mange skriver å være seg selv, være positiv og snill osv, det er SELVFØLGElG det beste skjønnhetstipset, for ekte skjønnhet kommer innenfra. Men skal vi se litt mer materialistisk på det, så er mitt beste tips det samme som Marilyn Monroe sitt: rød leppestift med et godt lag vaselin over! Alt for mange har sprukne lepper og det viser så godt når man har leppestift, men tar man vaselin over; VOILA! 🙂

 495. Victoria

  Etter at man har hatt sminke på seg en hel dag er det viktig og vaske ansiktet med varmt vann for at huden skal skjenne seg vell, også smøre fuktighetskrem i ansiktet for at huden skal få fuktigheten tilbake;)
  Victoria Lian Sørensen, victoria-00@live.no

 496. Å smile, ingenting er finere enn glade og lykkelige jenter!

 497. Mitt beste skjønnhetstips (i tillegg til søvn og mye vann) er å fremheve deg selv! Enten om du gjør det ved å trene til du liker kroppen din, spise mer til du liker den, sminke og ordne deg slik at du trives eller rett og slett kle deg i favorittkjolen fordi den får deg til å føle deg bra. Når man føler seg vel med seg selv, vil skjønnheten stråle fra innsiden. Skjønnhet er udefinerbart og kommer i uendelig mange former. Jeg tror ikke noe særlig på såkalte skjønnhetstips fordi vi alle er så ulike og alt passer ikke for alle – men er det et tips som funker for alle – så er det å få deg selv til å føle deg vel i ditt eget skinn og fremheve det!
  Klemmer.

  Mshalstensen@hotmail.com

 498. Kristin

  Mitt beste skjønnhets tips er å smile. Ingen ting er vakrere enn glade mennesker! Du er nydelig Caroline. Ser virkelig opp til deg.

 499. Mitt beste skjønnhetstips er å drikke masse vann, smile til alle og gi andre mennesker komplimenter. Vi nordmenn er så alt for dårlige på det, og som det sies; skjønnhet kommer innenfra. Ha en nydelig dag:D

 500. Renate

  Rens og smør huden HVER morgen og kveld, uansett hvor sent du kommer hjem eller hvor lite sminke du har på! Du vil få en jevn, sunn og ren hud som takk for innsatsen 🙂 Men det beste rådet må vel være å rette seg opp og klistre på et smil, ingenting er vakrere enn et smilende og stolt menneske (det er til og med gratis!) 😀

 501. Mitt tips er et som har gått gjennom flere generasjoner i min familie. Kjøp VASELIN! Og ta litt der du har uren hud og gjerne litt på vippene. Det har jeg gjort i en god stund nå og det funker. Vippene mine er laange og tykke, mamma og mormor sine er også det.

 502. Å tro på når andre sier at du er bra nok som du er! Og viktigst av alt, å tro på seg selv og være selvsikker i valgene man tar. Selvsikkerhet og et positivt syn på livet gjør at man stråler og er det beste skjønnhetstipset etter min mening 🙂 Og nok søvn og et smil selvfølgelig 🙂 !
  Klem

 503. Sunniva

  mitt beste skjønnhetstips er å ta parfyme bak øret! hvis han kommer nærmt deg da, kjenner han duften sterkere ❤

 504. Være glad og fornøyd,Indre harmoni, gir en naturlig glød!

 505. mitt beste skjønnhetstips er å drikke mye vann. Spis mye frukt og grønt. når jeg er på jobb i mange timer så tar jeg med meg vann og noe å tygge på. om du har søtsug så kan man spise nøtter eller tørkede frukt. Om du kanske ikke har tid til å vaske håret så bruk tørrshampoo – den fra define har jeg selv og er storfornøyd!! ble veldig mye dette.. Terese_1992_@hotmail.com

 506. Trening, nok søvn og være blid og positivt! Sminke stell gjør selfølfelig at vi holder oss vakre på utsiden, men for meg handler det mer om å være fornøyd med meg selv, mitt ytre. Holder ikke med sminke og alt annet, om jeg ikke føler meg vel ellers! 🙂

 507. Et smil 🙂

 508. Julie Larsen

  Mitt beste sjønnhetstips må være å huske å rense huden hver kveld ikke bare med rense kremer, men også med kaldt friskt vann! Også bruke en god fuktighets krem, ingen tror vell at spenol som koster 8kr er så bra, men dette har faktisk hjelpet meg mye til å ikke ha uren hud!
  I tillegg er det viktig å drikke mye vann og få nok søvn 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

 509. mio.mio.

  mitt beste skjønnhetstips er rett og slett å være fornøyd med seg selv uansett hva. Er enig i at sminke kan hjelpe oss med å korrigere eller fremheve ting vi liker eller ikke liker, men en utrolig viktig ting mange glemmer er at skjønnheten kommer fra det indre. viktig å ikke sammenligne seg selv med andre, da vil man kanskje bare få dårlig selvtilitt, vær deg selv! og whops vil du stråle!

 510. Kristine

  Mitt beste skjønnetstips er å sove mye, drikke mye vann og trene. Når du sover mye forsvinner de svarte ringene rundt øynene og ser ikke så trøtt ut. Drikk mye vann, finere hud! Hvem vil vell ikke ha fin og ren hud? Når du trene føler du deg mye bedre isteden for å sitte på sofaen foran tven med en potetgull pose.

 511. drikke mye vann! det er både sunt for hud og hår 🙂

 512. Anette Ebbesen

  Mitt beste skjønnhetstriks er å gjøre ting som gjør deg lykkelig. Ingenting er mer tiltrekkende enn personer som smiler og er glad.

 513. Mitt aller beste skjønnhets tips er å drikke masse vann! dropp glasset med brus, og drikk heller vann når du er tørst! veldig klisjé, men det hjelper faktisk på huden å drikke mye vann!

 514. Heidi Viktoria

  Mitt beste skjønnhetstips er først og fremst å være positiv, og være med dem som gjør deg glad. Hvis det er noen du føler trekker humøret ditt ned, er det bedre å kutte dem ut, og finne ut hvem som virkelig er der for deg. I tillegg til dette pleier jeg å smøre lepper og øyenvipper med vaseline før leggetid, slik at de er myke og rene, også nå i denne kalde vintertiden:-)

  Klem!

 515. Søvn, trening, bra kosthold og sist men ikke minst POSITIVITET! 😀 smil til verden og den vil smile til deg 🙂

 516. Mine tips er enkle, og egentlig ganske åpenbare:
  Rens huden morgen og kveld og fjern sminken hver kveld.
  Unn deg en «spa»kveld i uka med ansiktsmasker eller peeling.
  Slapp godt av, tren jevnlig, og kjenn på følelsen av å være uthvilt etter en god natts søvn
  🙂

 517. Emilie

  Sov, tren og ha alltid et kjempestort smil om munnen! 🙂

 518. Anniken

  Nokk søvn, et smil om munnen og et hevet hode 🙂

 519. Mitt beste skjønnhetstips må være å ikke glemme at hals og bryst også er en selvfølge i enhver pleierutine. Om det gjelder sminke eller rens, hals og bryst trenger den samme pleien som ansiktshuden 🙂

 520. Nok søvn og å drikke mye vann. Er ikke dette på plass, hjelper ingen produkter i verden.

 521. Mitt beste skjønnhetestips er å få nok søvn, drikke rikelig med vann og trene regelmessig 🙂

 522. anette

  sove godt, rense huden og skrubbe den en gang i uken!

 523. Annette

  Et tips som faktisk funker er at hvis du får en kvise, så i stedet for å klemme på den kan du ta en varm klut og holde den over kvisen en stund så vil det inne i kvisen løsne slik at du bare kan tørke det vekk. Høres ekkelt ut, men det funker faktisk og du får ikke noe sår eller arr 🙂

 524. Å smile. Ingenting er vakrere enn et smil om munnen. Pluss at det får øynene ti l å skinne :)@

 525. Nicoline Pedersen

  Det aller beste må nok være å være naturlig, pleie kroppen, spise og drikke sunt, holde seg i aktivitet, bruke brae produkter som er beregnet til din hud, vær uthvilt til en hver tid og sove mye! Det er det som er sunnest og best for deg! Tenk på hvor vakre absoulutt alle ville vært da 🙂

 526. ingeborg

  Ekte skjønnhet kommer innen ifra, så kjærlighet og omtanke for andre og seg selv er mitt beste skjønnhetstips!!

 527. Et smil er det skjønneste som fins. Både for jenter og gutter.

 528. Malene

  Mitt beste tips er å drikke vann, spise sunn mat, sove mye og smile mye! 🙂

 529. de beste skjønnhetstipsene er å sove nok, drikke mye vann og ikke bruke sminke du ikke trenger å bruke:)

 530. Ikke gre håret når det er vått!
  Bruk varmebeskyttelse når du bruker krøll, slette, krepp – tang og hårføner.
  Drikk ølgjær, får fint hår og negler av det 🙂

  Jannicke_nilsen@hotmail.com

 531. Camilla D

  Mye søvn, drikke masse vann, være seg selv og være positiv 🙂

 532. Kroppen har behov for nok søvn. 🙂

 533. Mitt skjønnhetstips er å få nok søvn, smile, å drikke mye vann og spise sunt:) Enkelt, men ikke alltid så lett å følge!

  inger.clem@hotmail.com

 534. Thea Susanne Dyngeland

  Mitt beste skjønnhetstips er å alltid få nok søvn. Da er du opplagt og får en utrolig mye bedre dag enn du ville fått uten søvn. Et annet tips er å vaske fjeset ditt med vann hver morgen og kveld. Det er faktisk den aller beste og naturligste måten å rense fjeset på 🙂

 535. Iselin

  Alltid ta av sminken på kvelden før du legger deg og drikke vann:)

 536. Amanda

  Det høres kanskje rart ut, men utsiden er mer forbundet
  Med innsiden enn man tror, kanskje spesielt lite stress
  Hjelper;)

 537. Caroline

  Mitt tips er trening! Det øker blodgjennomstrømningen til huden slik at den får en frisk, fin glød!

 538. Mette Landsverk

  Mitt beste skjønnhetstips er å smile.
  Ingenting er vakrere enn et ekte smil!

 539. Rikke Myklebust

  Mitt desidert beste skjønnhetstips er å smile. Vær glad! Man kan bruke så mange kremer, ansiktsmasker og sminke man bare vil – men legger man til et smil får man virkelig prikken over i’en. Ingenting er vakrere enn det 🙂

 540. Annette

  Et tips for å få mindre poser eller ringer under øynene er å legge en skje i fryseren, og på morgenen holde skjeen under øynene. Det er kaldt men det funker 🙂

 541. Passe på kroppen sin med å spise riktig, gå i det av klær man føler at man er seg selv i, og ha en personlighet som stråler! 🙂

 542. Martis

  Mitt beste skjønnhetstips er å trene jevnlig (både styrke og utholdenhet), å spise sunn og god mat, få nok søvn, være ajour med gjøremål og å ha en god dæsj kvalitetstid med venner og familie. Uten dette kan selv ikke det mest eksklusive spa eller superstylist gjøre meg pen.

 543. Mitt beste skjønnhetstips er å bare tenke: »jeg ser utrolig bra ut!», uansett hvordan du føler deg eller faktisk ser ut(trøtt og sliten). Erfaringen min er at jeg etterhvert faktisk føler meg skikkelig fresh og det er ingen hemmelighet at jo bedre man føler seg, jo bedre vil folk oppfatte deg 😉
  Ha en god dag all i hop! 🙂

 544. Vann, søvn, fuktighetskrem og personlighet! Ingenting er bedre enn både glødende skinn og sinn 😉

 545. Ha på nok kosmettik produkter til at du føler deg på ditt beste, men ikke så mye at du ikke er deg selv lenger

 546. Michelle

  Nok søvn, vann, kjærlighet og et smil.
  Men også for å skrubbe ansiktet og du ikke vil kjøpe dyre produkter, så kan du bruke litt solsikkeolje og sukker. Blande det, og vips. Skrubb kroppen! 😉

 547. Mitt tips er eight hour cream! Tar masse på leppene om kvelden og våkner opp med silkemyke lepper 🙂

 548. Vær deg selv! 🙂

 549. Mitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn, og vaske ansiktet med vann både morgen og kveld 🙂 det er også viktig å spise variert, men kose seg med fornuft, og få frisk luft 🙂 da blir man automatisk mer glad og energifull! 😀

 550. Emmelie

  Mitt beste skjønnhetstips er å være fornøyd med seg selv å alt de har. Du får en fantastisk personlighet og eg fantastisk utrståling! 🙂

 551. susanne lavine

  Mitt beste skjønnhet tips er å være seg selv 🙂 Ingenting er mer vakkert enn det. Det å smile er åsså veldig vakkert 🙂

 552. Marita

  Mitt aller beste skjønnheitstips er å smile mykje og lukte godt 🙂

 553. Selvtillitt og et smil som viser glede:-)

  God jul til deg!

 554. Anniken

  Mitt beste skjønnhetstips, er rett og slett og være snill med ansiktet ditt! Rens, skrubb og smøre det inn jevnlig. Ellers bare og huske at skjønnhet kommer fra innsiden. Vær deg selv. Det som er ekte er penere enn det som er fake

 555. Mari Gjevre

  Bland litt olje med litt sukker slik at du får en skrubb og smør det på leppene! deretter vasker du det av og smører på en god leppepomade. Leppene blir supermyke av det!:)

 556. Marigona

  Selvtilit, smil og være sminket så naturlig så mye som nulig. Masse vann, trening og hjemme spa behandling en gang i blandt 🙂 Det gjør susen! 🙂

 557. Ida Helene W

  Mitt best skjønnhetstips er søvn, være aktiv og et relativt sunt kosthold. Er utrolig hvor mye bedre man føler seg om man beveger seg litt og spiser litt sunt!

 558. Fremhev det som er spesielt med deg selv og ta godt vare på kroppen din! Har du bra rumpe, sexy ben eller pene ansiktstrekk så ikke vær redd for å vise de frem. Drikk vann, spis sunn mat(det er lov å unne seg godbiter innimellom), få no søvn og tren. Plei hår, hud og negler regelmessig. Da vil man føle seg bedre, selvtilliten vil øke og personligheten vi skinne igjennom. Og ikke mins VÆR POSITIV! Man kommer langt med et smil og en god holdning. 🙂

 559. Andrea

  elsk og vær deg selv, og gjør andre glad

 560. Hanna Sundquist

  Å gå seg en lang tur i frisk luft<3 Da får du den ekstra gløden!

 561. Kristine

  Nok søvn, rens ansiktet morgen og kveld, gå sminkefri så ofte som mulig, drikk masse vann og grønn te, og SLAPP AV 🙂 selv stresser jeg for å kunne slappe av, det er verdt det!

 562. Mari M

  Nok søvn, masse vann og en positiv innstilling til livet, gjør at man får en egen glød 🙂

 563. Less is always more! 🙂

  Synnøve Renate Kolvik

  srkarlsen@gmail.com

 564. Skjønnhet trenger ikke alltid handle om sminke – derfor synes jeg det beste man kan gjøre er å få nok søvn, drikke mye vann, spise sunt og regelmessig og ikke minst trene hver uke. Da kommer det fine, naturlige av seg selv, og man kan heller påføre litt sminke for å fremheve det naturlige 🙂
  Kaja Pedersen
  kaja-danser@hotmail.com

 565. Mariann

  Drikk masse vann og SMIL til verden! 🙂

 566. Få nok søvn og vann 🙂

 567. Madelen

  Mitt skjønnhetstips er ganske enkelt: Ta på deg et vakkert smil og bruk en fin rød leppestift! 🙂

 568. Smile mye og prøve å være den beste utgaven av den du er:)

 569. Anna Jenssen

  Tja. Skjønnhetstips?
  Kanskje å ikke se seg selv i
  speilet så ofte. Funket for meg
  under juleshowet på skolen!
  Hilsen Anna Jenssen,
  anna.pinki@gmail.com

 570. merete edna

  det må være å ha noen sminkefrie dager, der du lar huden puste! og selvfølgelig å drikke massevis av vatn 🙂 og så har jeg en kjempegod ansiktsmaske som funker på uren hud, nemlig honning med kanel! 😉
  meretedna@hotmail.com

 571. Mitt beste skjønnhetstips er: VÆR DEG SELV! Det syns jeg er skjønt, og ikke glem å smile, spre glede og ha en super utstråling. DET er skjønnhetstips, det!

 572. Ingunn

  Mitt beste skjønnhetstips må være å dra en tur til det lokale badelandet. En lang dag i klorvann renser hele kroppen utrolig godt, og alle døde hudceller forsvinner. Man kommer ut som et nytt menneske med babyhud 🙂

 573. Det beste tipset er glede. Det betyr ikke noe om du har all verdens sminke, de vakreste kjoler, det beste kostholdet og trener regelmessig. Et lykkelig og smilende ansikt gjør enhver perfekt!

 574. Irene Thorsen

  Mitt beste skjønnhetstips er å lære seg å respektere og elske sitt eget utseende, samt å rette seg opp i ryggen 🙂 Dessuten ser man ikke på en gravalvorlig og sint dame med krum rygg og sier «åh, hun var fin!»

 575. martine gilje

  mitt beste skjønnhetstips, er hjemmelaget annsiktsmaske! min favoritt er:
  honning og kanel, dette gir deg myk hud + litt skrubb!

 576. Vann, søvn, og et stort smil gjør underverker!

 577. Hanne Nielsen

  Mitt beste tips er selvsikkerhet kombinert med en liten dose sårbarhet iden forstand at man har benen festet godt til bakken. Det er vakkert med rak rygg, men med måte. Hilsen hannestad jente 🙂

 578. Drikke masse vann og huske å fjerne sminka før natta!

 579. Mitt beste tips er selvtillit!:) Ikke bare föler man seg finere da, men andre vil syntes det samme:) God jul 😀

 580. Nok søvn og drikk mye vann. Og vask ansiktet morgen og kveld 🙂

 581. Malene

  Mitt beste kjønnhetstips er å få nok søvn. Søvn er virkelig undervurdert. Hvis jeg ikke får nok søvn ser jeg virkelig sliten ut. Hva ser vel bedre ut enn ei opplagt og fresh jente? 🙂

 582. Marianne G

  Mitt beste tips er å smile og være rak i ryggen. I tillegg burde man være flink til å gi andre komplementer, for da blir man også gladere selv. 🙂

 583. Elsk deg for den du er og tenk positivt om deg selv!

 584. Alle ser nydelig ut på sin måte. Alle er nydelig
  På sin måte.

  Drikk mye vann , så få nok søvn. Rense huden , trene , spise riktig.
  Ikke være så kjempe usunn , spis ca fisk 2-3 ganger 🙂

 585. Liv Marit

  Mitt tips; smil og vær deg selv, et smil er det vakreste man kan vise 🙂
  Livmaritlien@hotmail.com

 586. Madelen

  Mitt beste skjønnhetstips er peeling! både av ansikt og kropp:) huden blir myk og deilig, og får en fin glød<3

 587. Mitt beste skjønnhetstips er å jobbe med selvfølelsen. Etter flere år med usikkerhet, har jeg endelig fått opp selvtilliten – og jeg har aldri følt meg bedre! 🙂 Det er som regel deg selv som er din største kritiker, og det kan være vanskelig å gjøre dette helt på egenhånd. Da er det veldig fint å få litt hjelp fra dine nære og kjære! <3

 588. Victoria

  Mitt beste skjønnhetstips er å smile! Smilet er ditt vakreste smykke. Skjønnhet kommer innenfra, og å smile er det mest naturlige en kan gjøre med utseendet sitt. Å smile har ikke bare positiv innvirkning på deg selv, men på mennesker rundt deg. Sprer man glede og smil til medmennesker, så sprer man skjønnhet. Ingenting er så vakkert som det 🙂

 589. LeneCe

  Mye vann og Ole Henriksen 🙂 God jul!!

 590. Mitt beste tips må enkelt og greit være å behandle kroppen sin bra. Med nok søvn, sunn (og nok!) mat, og regelmessig trening føler jeg meg ikke bare friskere, men jeg ser så mye sunnere og friskere ut (..i motsetning til hva som skjer om jeg gjør det motsatte en periode, hehe).. Banalt enkelt, men absolutt grunnleggende skjønnhetspleie 😉

 591. Drikke mye vann og ta noen sminkefrie dager!! Veldig viktig at huden får puste. Rense er og viktig! 🙂

 592. Mitt skjønnhetstips er å smile masse og drikke masse vann! Det er å viktig å ha et sunt kosthold,

 593. ANGELICA

  Trene regelmessig, og huske å få i seg nok frukt og grønt! 🙂 og ikke minst nok vann!

 594. Mitt tips er å SMILE 🙂 Ingenting er vakrere enn et smil 🙂

 595. Hile Kristin

  Selvsikkerhet er mitt beste tips. Føler du deg bra og smiler og går med hodet litt hevet blir du med ett mye finere.

 596. Mine beste skjønnhetstips er å drikke rikelig med vann og få en god og lang nok søvn!

 597. Positivitet 🙂

 598. thea Benedicte

  Mitt beste skjønnhetstips er å trene! Etter trening føler man seg bra, og når man føler seg bra vil også utstrålingen vise dette 🙂 Ellers er også nok søvn viktig!

 599. Ida Johansen

  Mitt beste skjønnhetstips er å alltid fjerne sminken. Huden blir helt ødelagt om du ikke fjerner sminken om kvelden.

 600. Rebekka

  Nokk søvn,vann, godt humør og frisk luft

 601. Pernille

  Smile, ha rent og naturlig hår, ikke for mye sminke, og alltid rense fjeset morgen og kveld, nok søvn! Et annet godt tips er å spørre folk i butikker hva slags klær som passer din kroppsfasong, da ser du bedre ut, og du føler deg bedre <3

 602. Rebekka

  Vann, nokk søvn, godt humør og frisk luft

 603. mitt beste skjønnhetstips må være å ALLTID fjerne sminke før du legger deg, uansett hvor lite det frister,skyll kroppen og håret i kaldt vann når du er ferdig med å dusje for å lukke porene og skjell-laget i håret og såklart smil og har tro på deg selv! selvtillit er sexy!

 604. Martine Rauken

  VÆR FORNØYD MED DEN DU ER – ved å være fornøyd med den personen du er og skallet du befinner deg, vil gi de en naturlig utstråling, vakkert smil og alt som er vakkert. Det er lettere og morsommer å finne nye, enkle sminkemetoder hvis du er fornøyd med «grunnpotensialet», altså deg selv uten sminke. Når du føler deg vel, tar du også bedre vare på kropp og sinn! Du vil se at det ikke er mye som skal til for å få en liten ekstra «piff» på utseende i hverdagen eller til fest.

 605. Min skjønnhet tips :
  1. Vaske og rense ansiktet uansett hvor trøtt og sliten du er UANSETT:-)

  2. Ta 2 el 3 tomater i mikseren sammen med et par minte blader og litt sitron saft eller lime saft! Drikker den spesielt om sommeren, kjempe sunt og godt 🙂
  3. Kanel og honning maske. Påføres på rent ansikt og la den være på i 10 min. Huden blir ren og myk. Kanel vil gjøre huden varm og dermed åpne porene og honing vil roe ned huden og samtidig gi fuktighet.
  4.Ta på ansiktet sitron saft (fersk sitron) Det svir og klør først. Men det er en super dupper bombe av vitamin c til huden.

 606. Ingrid V.

  Jeg prøver så godt jeg kan å følge de gode gamle triksene, som å drikke mest mulig vann, aktivitet og søvn, minst mulig sukker og tomme kalorier. Et annet tips kan være å slutte å sammenligne seg selv med andre, finn ut hva du liker ved deg selv, og fremhev det!

 607. Selvsikkerhet! Alle kan se bra ut så lenge de VET de ser bra ut! Tykk, tynn, lav, høy, rødhåret, brunette – så lenge man utstråler selvsikkerhet så er det ingenting som er så sexy som det:) Ha tro på deg selv:)

 608. Margareth

  Bær et smil med rak rygg! Enkelt og greit! 🙂

 609. michelle danielsen

  Mitt beste skjønnhetstips er:
  1. Få nok søvn, slik at du blir utvilt til en ny og frisk dag!
  2. Tren og spis sunt slik at du får mye mer energi
  3. Vær naturlig på din egen måte
  4. SMIL! Et smil er det fineste som fins, og kan gjøre alle dårlige dager gode 😀

 610. Fredrikke

  Jeg renser huden hver morgen og kveld, og påfører deretter en god fuktighetskrem. Så bruker jeg BareMinerals produkter. Drikker masse vann, spiser sunt og trener daglig! Og sist men ikke minst, nok søvn og et smil på lur 🙂

 611. Marian

  Å hvile, smile og drikke nok vann 🙂

 612. Komfortable klær, nok søvn og masse vann!!! 🙂

 613. Mitt beste skjønnhetstips er så enkelt som dette: Tenk positivt! Prøv å se deg selv med ukritiske øyne, og fokuser på dine bra sider. Gjør du dette vil det å ta vare på seg selv bli mye lettere. Nok søvn, sunt og variert kosthold, tilføre nok fuktighet til huden og å drikke vann er viktige skjønnhetstips, men å tenke positivt om seg selv og sitt eget utseende er definitivt mitt beste skjønnhetstips. Dette er ikke enkelt, men starter du i det små, vil du merke en forskjell. La skjønnheten starte innenfra 🙂

 614. AnitaH

  Fint skjønnhetstips er » det fineste du kan ha på deg en kveld du skal ut, er et gedigent SMIL:)
  Ha en fin kveld.

 615. Det er viktig å få i seg mye vann! Få i deg nok søvn, bruk kaldt vann før eller etter du har tatt i balsam. Det gjør at håret ikke blir like fort slitt, drikk mye vann, vask ansiktet hver dag-morgen og kveld, rens ansiktet flere ganger i uka og bruk mye fuktighetskrem visst du er tørr! 🙂

 616. heihei, mitt sjønnhetstips handler om trening! det lyder som følger 😉

  it never gets easier, you just get better — jeg tenker at skjønnhet kommer fra kroppen og hvis kroppen er i form og du trener, vil også din personlighet bli «gladere» det er viktig og drikke masse vann før/etter/under treningen, og å svette er ikke noe stress dette hjelper bare og få ut all smuss og blææ som du har under som venter på å komme ut, svetter eller kvise ?

  hilsen lille meg , Julia!

 617. Være ute i frisk luft, spise en kvikklunch, være sammen med folk som gjør deg glad og se på morsomme kattevideoer på YouTube

 618. Å skylle håret i kaldt vann er mitt beste tips – det tørker fortere etter vasken, og ser superskinnende ut! 🙂

 619. madeleine

  Mitt beste tips er å bruke tid på velpleie for deg selv. I en stressende hverdag fortjener alle å skjemme seg litt bort.

 620. decleor night balm 😀 huden ser fantastisk ut dagen etter! Og selvfølgelig vær deg selv, smil osv 😉

 621. Celine

  Gå minst en dag i uken uten hudsminke (slik at huden får mulighet til å puste) 🙂

 622. Mitt beste beautytips er å være seg selv, og være fornøyd med den man er. Finnes ikke noe vakkrere enn en person som gløder av selvtilitt. Det er også lurt med sunn mat, et stort smil og nok søvn 😉

  God Jul! <3

 623. Jeg tror evnen til å sette pris på hver minste lille glede du kan finne i hverdagen, er et mer eller mindre gratis skjønnhetstips.
  Når man da oser glede, oser man samtidig skjønnhet. Det er ikke hår, sminke, kropp eller klær som er hovednøkkelen til skjønnhet, men en gnistrende utstråling! 🙂

 624. Det er utrolig viktig å få nok søvn, vann og frisk luft. Det er også viktig å spise sunt, og holde seg i form.
  Men mitt viktigste og kanskje vanskeligste tips er å smile og le mye. Dette får oss til å stråle mer enn noe annet!

 625. Det er mange viktige tips å velge egentlig som vann, rens morgen og kveld, nok sovn, mosjon, ikke stress…….
  Men nummer 1 for meg alltid -DU BLIR HVA DU SPISER!!!

 626. Linn Therese

  Mitt BESTE skjønnhetstips er å smøre inn den tørre vinterhuden med Cocosa som man får kjøpt på helsekosten 🙂 Mykere og freshere hud skal man lete lenge etter… også lukter den nydelig kokos! nam<3 Goood Jul ;-D

 627. Mitt beste skjønnhetstips er å vaske ansiktet med varmt vann hver morgen og kveld, før man tar på ansiktsrens og krem 🙂 samtidig som at man spiser det som gjør kroppen glad og at man beveger seg hver dag. Det at man føler at man gjør det beste for kroppen (gjennom spesielt mat og trening), gjør at andre virkelig ser at man trives med sin egen kropp. Og det er det som er et godt skjønnhetstips. Spesielt må man huske å gjør det som gjør en selv glad!

 628. Smile, drikke masse vann og være mye ute i frisk luft!

 629. Andrea

  Mitt beste skjønnhetstips er å trene. Dette er fordi det er forsket på at trening utløser endorfiner som gjør at man blir lykkeligere og får mer overskudd. Når man er lykkelig og har overskudd blir hverdagen mye enklere!

 630. karine

  mitt beste skjønnhetstips er : søvn, vann og være deg selv!

 631. Gå med rak rygg full av selvtillit, og smize! det gjør enhver kvinne vakker 🙂

 632. Aloe vera på kviser er et vidundermiddel for min del 🙂
  Og ta vare på tennene, for all del! Lite slår et colgatesmil!

 633. Aasne Aanestad

  Det må faktisk være å drikke mye vann, sove nok, ta vare på huden, og tro at du alltid er god nok uansett! Husk at å smile kan gjøre dagen til noen andre mye bedre! 🙂

  Aasne Aanestad
  aasne.aanestad@hotmail.com

 634. Hanne Midttveit

  Jeg har 3-4 helt sminkefrie dager i løpet av en uke. Innser at dette kanskje er vanskelig for mange, men det fungerer utrolig bra. Ellers sover jeg aldri aldri med sminke, uansett hvor sen og fuktig kvelden har vært. Så rens og en god nattkrem før leggetid er mitt tips. 🙂

 635. Å smile! Et smil i ansiktet gjør mer enn sminke og rens, selv om det bare er et pluss 🙂

 636. Ragnhild

  Blande most jordbær (ikke jordbærsyltetøy) og honning som en ansiktsmaske for å motvirke urenheter og oljete hud og eggehvite for følelsen av en oppstrammet hud i ansiktet:) har gjordt underverker for meg!:D

 637. Johanne

  Når du åpner et produkt skriver jeg alltid datoen når jeg åpnet det. På alle produkter står det en holdbarhetstid, og ved å skrive ned datoen er det enklere å holde denne datoen. Du unngår gamle produkter med masse bakterier, og det er enklere å holde det ryddig i sminkeskuffen 🙂

 638. Ganske enkelt: få nok søvn, spise sunt og tenke positivt! Da utstråler man god energi 🙂 Et annet, litt mer konkret tips for fin ansiktshud er å skylle det med kaldt vann morgen og kveld, for da åpner porene seg, og spise en håndfull mandler/andre nøtter om dagen.

 639. Elisabeth Marthinsen

  Vask bort sminken før du legger deg, for å unngå uren hud og kviser. Og bruker annsiktkrem.
  Ikke smink deg full med sminke.
  Smink deg naturlig.
  Rens huden din før tar på sminke.
  Det er bra tips vis du vil slippe kviser og uren hud.
  Og ikke spis mye potetgul og junkfood

  jeg pleier å gjøre dette<33

 640. Masse søvn :))

 641. Nora Davidsen

  Det må være «damp-rens» for ansiktet. Jeg pleier å koke opp vann og har det i en bolle, sitter med ansiktet over bollen og håndkle bollen rundt slik at varmen holder seg. Dette er kjempegodt for huden, det renser og åpner porer og en god ansiktsmaske etterpå veldig bra! 😉 Da får man massevis av glød og silkemyk hud!

 642. Ingvild S

  Skjønnheten kommer innenfra! Sett ting i perspektiv og vær fornøyd med den man er! Et riktig kosthold, trening og nok søvn er grunnleggende, men det at man aksepterer at man er den man er er absolutt viktigst! Smil til livet og livet smiler til deg! 🙂

 643. Alltid ha velpleide hender og negler. Lakke de pent. Det pynter opp hele hverdagen med noen veldig fine negler.

Kommentarfeltet er stengt.