Julekalender: Luke 21

Plutselig ble det en del deltakere i går likevel, kjempegøy 🙂 De heldige vinnerne ble Siv Hanne, Karianne og Sanny.

Dagens spørsmål: Hva er ditt beste skjønnhetstips? Del det med alle sammen! Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet, sammen med navn og epost, så trekker jeg 2 vinnere som får hver en goddiebag fra Coverbrands med utvalgte velvære-produkter til en verdi av 1.000 kroner 🙂

647 kommentarer

 1. Rebekka

  Nokk søvn,vann, godt humør og frisk luft

 2. Pernille

  Smile, ha rent og naturlig hår, ikke for mye sminke, og alltid rense fjeset morgen og kveld, nok søvn! Et annet godt tips er å spørre folk i butikker hva slags klær som passer din kroppsfasong, da ser du bedre ut, og du føler deg bedre <3

 3. Rebekka

  Vann, nokk søvn, godt humør og frisk luft

 4. mitt beste skjønnhetstips må være å ALLTID fjerne sminke før du legger deg, uansett hvor lite det frister,skyll kroppen og håret i kaldt vann når du er ferdig med å dusje for å lukke porene og skjell-laget i håret og såklart smil og har tro på deg selv! selvtillit er sexy!

 5. Martine Rauken

  VÆR FORNØYD MED DEN DU ER – ved å være fornøyd med den personen du er og skallet du befinner deg, vil gi de en naturlig utstråling, vakkert smil og alt som er vakkert. Det er lettere og morsommer å finne nye, enkle sminkemetoder hvis du er fornøyd med «grunnpotensialet», altså deg selv uten sminke. Når du føler deg vel, tar du også bedre vare på kropp og sinn! Du vil se at det ikke er mye som skal til for å få en liten ekstra «piff» på utseende i hverdagen eller til fest.

 6. Min skjønnhet tips :
  1. Vaske og rense ansiktet uansett hvor trøtt og sliten du er UANSETT:-)

  2. Ta 2 el 3 tomater i mikseren sammen med et par minte blader og litt sitron saft eller lime saft! Drikker den spesielt om sommeren, kjempe sunt og godt 🙂
  3. Kanel og honning maske. Påføres på rent ansikt og la den være på i 10 min. Huden blir ren og myk. Kanel vil gjøre huden varm og dermed åpne porene og honing vil roe ned huden og samtidig gi fuktighet.
  4.Ta på ansiktet sitron saft (fersk sitron) Det svir og klør først. Men det er en super dupper bombe av vitamin c til huden.

 7. Ingrid V.

  Jeg prøver så godt jeg kan å følge de gode gamle triksene, som å drikke mest mulig vann, aktivitet og søvn, minst mulig sukker og tomme kalorier. Et annet tips kan være å slutte å sammenligne seg selv med andre, finn ut hva du liker ved deg selv, og fremhev det!

 8. Selvsikkerhet! Alle kan se bra ut så lenge de VET de ser bra ut! Tykk, tynn, lav, høy, rødhåret, brunette – så lenge man utstråler selvsikkerhet så er det ingenting som er så sexy som det:) Ha tro på deg selv:)

 9. Margareth

  Bær et smil med rak rygg! Enkelt og greit! 🙂

 10. michelle danielsen

  Mitt beste skjønnhetstips er:
  1. Få nok søvn, slik at du blir utvilt til en ny og frisk dag!
  2. Tren og spis sunt slik at du får mye mer energi
  3. Vær naturlig på din egen måte
  4. SMIL! Et smil er det fineste som fins, og kan gjøre alle dårlige dager gode 😀

 11. Fredrikke

  Jeg renser huden hver morgen og kveld, og påfører deretter en god fuktighetskrem. Så bruker jeg BareMinerals produkter. Drikker masse vann, spiser sunt og trener daglig! Og sist men ikke minst, nok søvn og et smil på lur 🙂

 12. Marian

  Å hvile, smile og drikke nok vann 🙂

 13. Komfortable klær, nok søvn og masse vann!!! 🙂

 14. Mitt beste skjønnhetstips er så enkelt som dette: Tenk positivt! Prøv å se deg selv med ukritiske øyne, og fokuser på dine bra sider. Gjør du dette vil det å ta vare på seg selv bli mye lettere. Nok søvn, sunt og variert kosthold, tilføre nok fuktighet til huden og å drikke vann er viktige skjønnhetstips, men å tenke positivt om seg selv og sitt eget utseende er definitivt mitt beste skjønnhetstips. Dette er ikke enkelt, men starter du i det små, vil du merke en forskjell. La skjønnheten starte innenfra 🙂

 15. AnitaH

  Fint skjønnhetstips er » det fineste du kan ha på deg en kveld du skal ut, er et gedigent SMIL:)
  Ha en fin kveld.

 16. Det er viktig å få i seg mye vann! Få i deg nok søvn, bruk kaldt vann før eller etter du har tatt i balsam. Det gjør at håret ikke blir like fort slitt, drikk mye vann, vask ansiktet hver dag-morgen og kveld, rens ansiktet flere ganger i uka og bruk mye fuktighetskrem visst du er tørr! 🙂

 17. heihei, mitt sjønnhetstips handler om trening! det lyder som følger 😉

  it never gets easier, you just get better — jeg tenker at skjønnhet kommer fra kroppen og hvis kroppen er i form og du trener, vil også din personlighet bli «gladere» det er viktig og drikke masse vann før/etter/under treningen, og å svette er ikke noe stress dette hjelper bare og få ut all smuss og blææ som du har under som venter på å komme ut, svetter eller kvise ?

  hilsen lille meg , Julia!

 18. Være ute i frisk luft, spise en kvikklunch, være sammen med folk som gjør deg glad og se på morsomme kattevideoer på YouTube

 19. Å skylle håret i kaldt vann er mitt beste tips – det tørker fortere etter vasken, og ser superskinnende ut! 🙂

 20. madeleine

  Mitt beste tips er å bruke tid på velpleie for deg selv. I en stressende hverdag fortjener alle å skjemme seg litt bort.

 21. decleor night balm 😀 huden ser fantastisk ut dagen etter! Og selvfølgelig vær deg selv, smil osv 😉

 22. Celine

  Gå minst en dag i uken uten hudsminke (slik at huden får mulighet til å puste) 🙂

 23. Mitt beste beautytips er å være seg selv, og være fornøyd med den man er. Finnes ikke noe vakkrere enn en person som gløder av selvtilitt. Det er også lurt med sunn mat, et stort smil og nok søvn 😉

  God Jul! <3

 24. Jeg tror evnen til å sette pris på hver minste lille glede du kan finne i hverdagen, er et mer eller mindre gratis skjønnhetstips.
  Når man da oser glede, oser man samtidig skjønnhet. Det er ikke hår, sminke, kropp eller klær som er hovednøkkelen til skjønnhet, men en gnistrende utstråling! 🙂

 25. Det er utrolig viktig å få nok søvn, vann og frisk luft. Det er også viktig å spise sunt, og holde seg i form.
  Men mitt viktigste og kanskje vanskeligste tips er å smile og le mye. Dette får oss til å stråle mer enn noe annet!

 26. Det er mange viktige tips å velge egentlig som vann, rens morgen og kveld, nok sovn, mosjon, ikke stress…….
  Men nummer 1 for meg alltid -DU BLIR HVA DU SPISER!!!

 27. Linn Therese

  Mitt BESTE skjønnhetstips er å smøre inn den tørre vinterhuden med Cocosa som man får kjøpt på helsekosten 🙂 Mykere og freshere hud skal man lete lenge etter… også lukter den nydelig kokos! nam<3 Goood Jul ;-D

 28. Mitt beste skjønnhetstips er å vaske ansiktet med varmt vann hver morgen og kveld, før man tar på ansiktsrens og krem 🙂 samtidig som at man spiser det som gjør kroppen glad og at man beveger seg hver dag. Det at man føler at man gjør det beste for kroppen (gjennom spesielt mat og trening), gjør at andre virkelig ser at man trives med sin egen kropp. Og det er det som er et godt skjønnhetstips. Spesielt må man huske å gjør det som gjør en selv glad!

 29. Smile, drikke masse vann og være mye ute i frisk luft!

 30. Andrea

  Mitt beste skjønnhetstips er å trene. Dette er fordi det er forsket på at trening utløser endorfiner som gjør at man blir lykkeligere og får mer overskudd. Når man er lykkelig og har overskudd blir hverdagen mye enklere!

 31. karine

  mitt beste skjønnhetstips er : søvn, vann og være deg selv!

 32. Gå med rak rygg full av selvtillit, og smize! det gjør enhver kvinne vakker 🙂

 33. Aloe vera på kviser er et vidundermiddel for min del 🙂
  Og ta vare på tennene, for all del! Lite slår et colgatesmil!

 34. Aasne Aanestad

  Det må faktisk være å drikke mye vann, sove nok, ta vare på huden, og tro at du alltid er god nok uansett! Husk at å smile kan gjøre dagen til noen andre mye bedre! 🙂

  Aasne Aanestad
  aasne.aanestad@hotmail.com

 35. Hanne Midttveit

  Jeg har 3-4 helt sminkefrie dager i løpet av en uke. Innser at dette kanskje er vanskelig for mange, men det fungerer utrolig bra. Ellers sover jeg aldri aldri med sminke, uansett hvor sen og fuktig kvelden har vært. Så rens og en god nattkrem før leggetid er mitt tips. 🙂

 36. Å smile! Et smil i ansiktet gjør mer enn sminke og rens, selv om det bare er et pluss 🙂

 37. Ragnhild

  Blande most jordbær (ikke jordbærsyltetøy) og honning som en ansiktsmaske for å motvirke urenheter og oljete hud og eggehvite for følelsen av en oppstrammet hud i ansiktet:) har gjordt underverker for meg!:D

 38. Johanne

  Når du åpner et produkt skriver jeg alltid datoen når jeg åpnet det. På alle produkter står det en holdbarhetstid, og ved å skrive ned datoen er det enklere å holde denne datoen. Du unngår gamle produkter med masse bakterier, og det er enklere å holde det ryddig i sminkeskuffen 🙂

 39. Ganske enkelt: få nok søvn, spise sunt og tenke positivt! Da utstråler man god energi 🙂 Et annet, litt mer konkret tips for fin ansiktshud er å skylle det med kaldt vann morgen og kveld, for da åpner porene seg, og spise en håndfull mandler/andre nøtter om dagen.

 40. Elisabeth Marthinsen

  Vask bort sminken før du legger deg, for å unngå uren hud og kviser. Og bruker annsiktkrem.
  Ikke smink deg full med sminke.
  Smink deg naturlig.
  Rens huden din før tar på sminke.
  Det er bra tips vis du vil slippe kviser og uren hud.
  Og ikke spis mye potetgul og junkfood

  jeg pleier å gjøre dette<33

 41. Masse søvn :))

 42. Nora Davidsen

  Det må være «damp-rens» for ansiktet. Jeg pleier å koke opp vann og har det i en bolle, sitter med ansiktet over bollen og håndkle bollen rundt slik at varmen holder seg. Dette er kjempegodt for huden, det renser og åpner porer og en god ansiktsmaske etterpå veldig bra! 😉 Da får man massevis av glød og silkemyk hud!

 43. Ingvild S

  Skjønnheten kommer innenfra! Sett ting i perspektiv og vær fornøyd med den man er! Et riktig kosthold, trening og nok søvn er grunnleggende, men det at man aksepterer at man er den man er er absolutt viktigst! Smil til livet og livet smiler til deg! 🙂

 44. Alltid ha velpleide hender og negler. Lakke de pent. Det pynter opp hele hverdagen med noen veldig fine negler.

Kommentarfeltet er stengt.