Dine

God fredag, fine lesere! Nå har vel de fleste juleferie og hvis ikke kan den ikke være langt unna? Julaften nærmer seg med stormskritt, og jeg kan faktisk ikke forstå det. Men oi, som jeg gleder meg! I morgen reiser vi hjem til Sarpsborg og høydepunktet blir jo nesten å se Hugo igjen *hehe* Tipper han blir ganske sur når det første jeg gjør er å plassere en sombrero på hodet hans 😉

Vel, her har Lars-Kristian tatt seg en ganske lang midt-på-dagen-lur, fortsatt jet lagged, men siden jeg aldri klarer sove sånn midt på dagen, har jeg heller fått gjort en del fornuftige ting. Heldigvis har han omsider våknet, så nå skal vi ut i hovedstaden og få oss en matbit. Prøvde å reservere bord tidligere, men forgjeves. Det er jo propet overalt, julebordsesong for fullt.

Var forresten en tur hos Carina klokken ti i dag tidlig, og fikk flyttet på noen extension samt satt i noen nye ettersom jeg mistet 5-6 stykk i Mexico, og hun fortalte at Hendrix Hair har en veldig bra konkurranse gående nå, hvor du kan vinne et helt års forbruk av hair extensions til en verdi av 15.000,- Sjekk den ut her, det er bare noen dager igjen.

Håper dere får en kjempefin kveld! Vi skrives i morgen ♥

19 kommentarer

 1. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Får håpe dere finner en koselig restaurant da 🙂 Vi har vært på siste rest av juleshoppingen i dag – nå er jeg så sliten at sofaen skal få være bestevennen min resten av kvelden =) Kos dere!

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 2. Marita Ø

  Så fin du er 🙂 Kos dere masse med middag ute! Ha en fin fredagskveld 🙂

 3. Oi, for en bra konkurranse! 😀 Har deltatt nå, takk for tipset 🙂

 4. The shorter hair looks nice on you! How long is your hair without the extensions? 🙂

  Hugs from Denmark

 5. 21,12,12

  Hei hvor har du kjøpt genseren/toppen din. Det er kjempe søt

 6. Utrolig bra innlegg! Elsker bloggen din! <3

 7. Nå skjønte jeg ikke helt dette med extensionsene. Har du ikke clip-ons? Er det ikke slik at man tar dem ut på kvelden da? Hva mener du med mistet? hehe, helt ny i extensions-verden… Og et spm til ang baking uten sukker! Hva syns du om tagatesse? Bruker du det også eller kun sukrin? Ha en fin kveld i Oslo med trøttemannen. klem!

 8. Hvor er det flotte antrekket ditt fra Caroline? 😀 elsket toppen! God jul til deg og dine! 🙂

 9. Nydelige Caroline, så dere på Oslo city idag <3 Så rart det vaarrrr 😀 Følte at jeg kjente dere, akkurat som om det var mine venner,s iden jeg følger med bloggen din alltid. Men samtidig så kjente ikke vi hverandre hehe. Men dere så fantastike ut sammen, du strålte som vanlig. <3 Ha en fin kveld dere<3

 10. Susanne

  Fine du! 🙂

 11. Godmorgon fina <3 Jobbar för fullt denna veckan och hela helgen. Helt otroligt vad mycket människor som handlar sina julklappar nu =)
  Hoppas du har det fint. Kram och ha en mysig lördag….

 12. Fin topp du hadde! <3 God jul

 13. Amalie14

  Uff, har ikke vært flink på kommentarfronten i det siste.. :/ men du skal vite at jeg er her fremdeles!:D Jeg leser hvert eneste ord. Det er bare ikke alltid tiden strekker til for å kommentere.. Julestresset som tar på, hehe.
  Jeg er forresten fryktelig lei meg for det med mormoren din! Det er alltid trist når noen går bort. Men så kan vi tenke på at den personen uansett alltid vil være tilstede i hjertene våre<3
  Jeg håper du har det bra, Caroline! Jeg ønsker deg og familien din en trivelig jul! Dette er jo den fineste delen av året!:-) Kos deg masse<3 Så skal jeg gjøre det samme, i håp om at boken din ligger under juletreet til meg:-)

 14. Hei C, bare et random spørsmål.. har du vært inne på sidene til nelly i det siste? Jeg synes det er så «vanskelig» å handle der jeg.. Når jeg går inn på klærne og har feks kommet til side 3 og klikker meg inn på en vare for å se på den så når jeg går ut igjen så kommer jeg alltid tilbake til side 1.. ikke egentlig kanskje så mye å irritere seg over, men det er nå alikvel litt irriterende når det er 51 sider med salg og da orker jeg ikke å kjøpe noe liksom.. bra for lommeboka kanskje da;) opplever du det sånn? Også får vi vel kanskje en sånn kode snart av deg angående salget så kunne du kanskje sagt i fra til kontaktene dine om dette problemet.. ahh dissa store problemene i førjulsstria;) ellers ønsker jeg en god jul 🙂

 15. Hei! Du har så fint juletre! Og hvor har du kjøpt de små englevingene?

 16. Fin topp! Hvor er den fra? 🙂

 17. Å, du nydelige Caroline. Så flott du er!

 18. Helle :)

  For en utrolig fin topp, hvor er den fra ? 🙂

 19. Hei! Jeg lurer på hva merket til stolen du sitter i heter?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *