Et fint farvel

Det var en veldig fin begravelse i dag, masse mennesker og nydelig blomster, vakker sang og gode ord. Begravelsen ble åpnet av Ave Maria, samme som vi hadde i mimmi sin begravelse, og da ble det litt for overveldende for min del. Men det kan jo være godt å få gråte ut litt. Lars-Kristian holdt også en veldig fin tale, flinke mannen min ♥ Etter kirken dro vi videre for en liten samling, snitter og prat. Det var fint å se alle i familien her oppe igjen, blir så lenge mellom hver gang.

Her er to pepperkakemenn sammen med farfar, Rasmus og Laila 🙂

Nå vet vi ikke helt om flyet vårt blir innstilt eller ikke, det er jo så mye forsinkelser med Norwegian nå, men krysser fingrene for at vi kommer oss til Oslo i dag. Og dere! Dagens luke var visst litt vanskelig,  det er ikke like mange som har svart denne gangen, så dersom du vil vinne kan det lønne seg å delta på akkurat denne luken 😉 Godkjenner alle kommentarene når luken stenges.

Håper dere har hatt en fin dag ♥

24 kommentarer

 1. Godt å høre at det ble et fint farvel. Kondolerer igjen og sender varme tanker. <3 Håper dere kommer dere greit hjem uten for mye stress.
  ps: Heisann hvor brune dere var blitt!

 2. Hva bruker du for å få så fine bølger i håret ditt??

 3. Lykketrollet

  På bildet var LC hot! Dere kler hverandre :))

 4. Alexandra

  ååå så brune og fine dere er etter ferien 🙂 nå fikk jeg lyst på ferie selv 😛 hehe 🙂

 5. Kondolerer så mye <3

  Det er veldig godt å gråte ut i slike situasjoner ja.

 6. Heia:)
  Hørtes ut som en verdig begravelse:) håper dere kommer dere trygt til oslo til rett tid:)

  Registrerte at vg har bedt kvinner sende bilde av kroppene sine til dem, også har de lagd en kollasj, akkurat som du. Oppfprdring: elsk kroppen din, akkurat som ditt budskap. Veldig fint av vg, men blir så provosert når de ikke nevner det du gjorde med et ord, men skriver side opp og side ned om hvor dårlig forbilde du er. Også «hermer» de faktisk etter deg.

  Hadde det ikke vært for akurat DEG hadde jeg enda ikke kjøpt min første treningstights, mitt første medlemsskap på et treningsstudio, jeg hadde enda sittet i sofaen, hatt dårlig kondis, følt meg syk og slapp oftere enn normalt og ikke vært fornøyd med den jeg er. Tusen takk for at du skrev de innleggene du gjorde på denne bloggen:)

  God jul caroline! Kos deg som mest:)

 7. Kondolerer , livets gang dessverre . Fint at man kan være med på et verdig farvel , det endrer jo ikke på det som har skjedd men er jo godt å tenke på.
  I tillegg vil jeg bare si at det min mote har gjort den siste tiden, med å få jenter til å sende bilder av seg selv og være stolt av kroppen sin, ja- du gjorde jo nesten det samme for et år siden. Du oppmuntrer jenter til å elske seg selv hver dag, og du motiverer blandt annet til å leve et aktivt liv. Derfor forstår jeg ikke hvorfor de våger å kritisere deg for å skape dårlige selvbilder blandt jenter. Jeg sier du gjør tvert i mot, og det virker som media ser kun det de ønsker . Stå på, jeg setter pris på å lese bloggen din hver dag. Du inspirerer <3

  God jul :))

 8. Marita Ø

  For en fin gjeng på bildet! Og dere to er jo bare blitt vanvittig brune og fine 🙂 Godt å høre at begravelsen var fin! Ønsker dere en fin kveld <3

 9. Hei Caroline.
  Jeg kondolerer så mye, så bra dere fikk et fint farvell. Du er som alltid nydelig på bildet!
  Håper Norwegian ikke lot dere vente for lenge. God Jul

 10. Nå ble det visst overveldende for min del også… Måtte gråte litt over mine besteforeldre som jeg savner masse. De døde for 2 og 3 år siden og en gang i blant feller jeg noen tårer for dem, men det er godt å gråte ut litt. Håper det går bra med dere.. Trist å miste besteforeldre, selv om det er livets gang.

 11. Jeg var der veldig trist:-( fin tale han Lars Kristian holdt 🙂

 12. Håpe dåkke kjem dåkke trygt heim 🙂

 13. Syns dere ligner på barbie og ken på bildet ^^ siden dere har blitt brune hihi..

 14. Sunniva

  For et flott bilde av dere! 🙂

  Morfaren min døde 1. desember så denne førjulstiden har vært litt rar. Tenker det sikkert er litt sånn for dere også nå.. Man mangler liksom noen og man merker det så godt akkurat i julen, for da skal familien samles. Kondolerer så mye, det er forferdelig trist å miste noen man er glad i.

  Jeg leste faktisk innlegget som du skrev når din Mimmi døde, Caroline, i dagene før min egen morfar gikk bort. Det innlegget som heter «Noen siste ord..». Det var lange dager på sykehuset og jeg var så sliten og lei meg hele tiden. Akkurat da var det godt å lese det du hadde skrevet! Jeg fikk reflektert litt og «forberedt» meg litt, hvis det går an å si det. Vi visste jo hva som skulle skje, men det er så tungt å vente på noe sånt. Uansett, takk for at du deler både oppturer og nedturer her på bloggen, du er så bra! 🙂

  Håper dere kommer dere hjem igjen asap og at flyturen går kjempebra!!

 15. Therese

  https://instagr.am/p/TJkGJRipH9/
  Apropos pepperkaker;)

  1. Fotballfrue

   haha 😀

 16. Karianne

  For et flott bilde! Nydelig kjole du har 🙂 Har den samme og er veldig fornøyd! Arti å se familielikheten mellom Lars -Kristian og det som må være lillebroren? 🙂

 17. Fin familie! Ønsker dere god jul! Alle gode tanker sendes 🙂

 18. Kondolerer! <3
  E det på din eller Lars-Kristian sin side av familien?

  Så er det noe annet jeg lurer på, er det sant som VG skriver at du har tatt en nese operasjon? Kan du i så tilfelle skrive litt rundt dette og legge ut før og etter bilde?

  Ha e fin dag! 🙂

  1. På Lars-Kristian sin side :/

   VG har vel aldri skrevet at jeg har tatt en neseoperasjon? Har du link til saken? Jeg har i hvert fall aldri gjort det, har aldri operert noe som helst 🙂

   – C

   1. https://pluss.vg.no/2012/12/14/1056/UNfyvf

    Ser først nå at det står «blir» og ikke «ble» som jeg først påstod, beklager 🙂

   2. Fotballfrue

    Dette er et sitat fra Ida Wulff, IKKE meg.

    – C

 19. Fint bilde i en trist stund <3

 20. Margrethe

  Kondolerer så mye, dere har min dypeste empati <3 min mormor ble revet bort fra oss lille julaften for noen år tilbake og jeg har fortsatt ikke kommet over det 🙁 Håper dere allikevel kan få en fredelig og hyggelig jul sammen med familie og gode venner 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *