Ålesund

Nå sitter vi på Gardermoen nok en gang, og denne gangen går turen til Ålesund. I utgangspunktet skulle vi være i Siljan frem til lørdag, men da vi var i Mexico fikk vi dessverre den triste beskjeden om at mormor-Marit hadde gått bort. Noen av dere husker kanskje at vi reiste spontant til Ålesund rett før vi dro til Mexico? Dette var blant annet for å besøke henne før vi reiste, og det er jeg så glad for at vi gjorde, akkurat som jeg er så glad for at jeg besøkte mimmi kort tid før hun ble syk i fjor. Vær så snill og besøke besteforeldrene deres så ofte dere kan dersom dere har mulighet. Det er så viktig å ta vare på dem, og vise at vi bryr oss.

Her er vi fredagen bryllupshelgen, fredagen før vi giftet oss:

20121219-204939.jpg

Mormor-Marit ble 95 år gammel og var en nydelig, og ikke minst morsom, dame jeg er veldig glad for å ha hatt i livet mitt. . Så i morgen blir det altså begravelse ♥ Neste gang vi reiser til Ålesund blir 2.juledag, og det er forferdelig trist at ikke hun vil være der da.

Ønsker dere en fin kveld!

81 kommentarer

 1. Hei, jeg vil gjerne gi deg By Benedicthe smykke, men har ikke fått tak i deg på mail 🙂 Ta en titt på siden min! By B

 2. Åhh nej, kondolerer mange gange, og så lige i juletiden 🙁
  Du har så evig ret i det med at besøge sine bedsteforældre mens man kan! Min oldemor boede i den anden ende af Danmark, så jeg havde ikke set hende i næsten 3 år, men da jeg skulle på lejrtur med min klasse til Jylland tog jeg chancen og besøgte hende på samme tur. Er så lykkelig for at jeg fik det sidste besøg hos hende, hun er gået bort nu, 100 år gammel.

  Hvis i fred mormor-Marit, pas godt på din familie på jorden! <3

 3. Kondolerer!!

 4. Mette B.

  Føler med deg, kondolerer så masse!
  Mistet selv min far julaften i fjor, så vet at det ikke er lett å gå gjennom en jul der noen alltid har vært. Håper dere får en fin jul fordi. 🙂

 5. Kondolerer så mye! Mistet morfaren min for 5.5 år siden, heldigvis har jeg 3 besteforeldre som fortsatt lever.

 6. Kondolerer så masse Caroline og Lars Kristian. Så utrolig trist. Men jeg tenker nok hun har levd et godt og verdig liv, og hun har det sikkert enda bedre der hun er nå.

  Lykke til i begravelsen imorgen.
  Klem fra meg.

 7. Det var trist å høre:( Jeg mistet min farmor tett opp mot jul for fire år siden, med begravelse lille julaften. Det er så ufattelig trist å miste besteforledre selv om de er gamle. i morgen skaljeg besøke min kjære mormor. Jeg ønsker deg alt godt!

 8. Kondolerer til Lars-Kristian og deg! Håper hun får en fin og verdig begravelse i morgen.

 9. Anne Berit

  May she rest in peace!
  Tenker på dere begge to!<3

 10. Helt enig. Besøk de så ofte man kan. Vi er ikke så flinke til det i dette samfunnet. Man har ogte nok med sitt. Jeg fikk dessverre ikke muligheten til å møte mine besteforeldre da de døde da jeg gikk på barneskolen. Jeg misunner de som har fått kjenne sine besteforeldre i voksen alder. Alle livshistoriene, erfaringen, visdommen og gamle råd. Kondolerer så mye.

 11. Uff, kondolerer så mye <3

 12. Marita Ø

  Kondolerer! Det er så trist, uansett om man har levd et langt, minnerikt og fint liv. Som du sier, det er så viktig å besøke de gamle når man har muligheten! Ønsker dere en verdig og fin begravelse <3 Klemmer!

 13. Uff, så trist 🙁 Kondolerer <3

 14. Kondolerer så mye. trist og høre. hun så veldig søt og snill ut 🙂
  Lykke til imorgen, aldri kjekt med begravelser..

 15. <3. Kondolerer.

 16. Min dypeste medfølelse! Jeg mistet selv min bestemor forrige uke etter et kort sykeleie. Hun ble 90 år. Det er så ufattelig trist og vondt, men jeg tror at vi møtes igjen. I mellomtiden våker hun over meg sammen med mamma i himmelen. Ta vare på minnene og hverandre! ♡

 17. Ufattelig trist! Føler med deg og dine! <3 familie er det kjæreste du har, og benytt den korte tiden du har sammen med dem<3

 18. Det var kjempe trist å høre søte Caroline </3 Kondolerer sååå mye! May she rest in peace 🙂 Håper du og din familie har det bra:)

 19. Åhh, kondolerer! <3

 20. Hei,

  Jeg har lenge ønsket meg boken din. I dag dro jeg å kjøpte den og noen timer senere er den utlest!! Gir meg så utrolig mye inspirasjon til å få et enda bedre kosthold!
  Boken blir IKKE lagt bort! Den er kjempe bra skrevet og veldig bra design tvers igjennom!
  Man får veldig lyst til å begynne å ta opp igjen tråden med å blogge må jeg innrømme!

  Stå på Caroline! Masse lykke til med året 2013! 🙂

 21. ÅÅÅÅ for en vakker dame! Hun ser så god, snill og vennlig ut. Huff får helt vondt inni meg jeg. Jeg sender over en god klem til dere begge og familien <3
  Håper det blir en flott begravelse og en verdig avskjed. Slike dager er tunge og vonde, men takk og lov for alle minner en er heldig å sitte igjen med! Godt en kan hente frem de, og minnes et flott menneske<3

  Caroline, jeg ersåenig med deg…. Bruk tid , besøk alle de du er glad i, det være seg oldeforeldre, besteforeldre, foreldre, søsken, venner og andre som står en nær. Ingen vet hva morgendagen bringer, så det gjelder å leve som hver dag er den siste.
  Dette har blitt veldig viktig for meg det siste året, siden jeg er så alvorlig syk:( Jeg håper mine barn, min mann, mine foreldre, svigerforeldre, søsken, og øvrig familie og venner skal slippe å måtte ta en slik avskjed med meg kommende år. Jeg har planlagt begravelsen min, alt er på papir, så ingen skal slippe måtte lure på hvordan jeg ønsker den. Samtidig vil eventuelt mannen min ha en ting mindre å tenke på. Men når det er sagt så Håper jeg at 2013 er et lykkens år, og at tallet 13 er et lykketall 😉 Håper at det ørlille håpet jeg har skal vinne over Kreften! Jeg håper at jeg hverfall skal få leve 50 år til, om ikke mer;) Uansett… det gjelder å leve mens en har livet og nyte det!
  En annen viktig ting er å fortelle alle du er glad i at du er glad i dem, man kan ikke få sagt det mange nok ganger, og ikke minst vise det!!!!

  Mine tanker og medfølelse er med dere<3

  Gode klemmer

  Janne

 22. Margrethe Sandnes

  Kondolere så mye! Tenker på deg 🙂

 23. Huff, er så utrolig trist når man mister noen som man har et så nært forhold til! Kondolere så mye til dere<3
  Ønsker dere en fantastisk jul Caroline, og kos dere masse med familien i Sarpsborg og Ålesund<3

  Klem fra meg <3

 24. Kondolerer så mye. Alltid trist når noen går bort, men så kan man trøste seg med mange gode minner. Så koselig bilde av dere:) LK ligner på mormoren sin!

 25. Så nydelig hun var! Sånne gode øyne. Sender deg gode tanker <3

 26. Det er forferdelig trist når folk dør, uansett alder eller omstendigheter.
  Jeg var i min morfars begravelse denne uka, han ble bare 80 år og døde etter 2 mnd sykeleie. Han var daglig ute i skogen på tur og elsket å gå på ski. Det føles utrolig urettferdig..
  Jeg hadde et helt spesielt forhold til ham, og jeg kunne godt «henge» med ham en lørdagskveld i stedet for å dra ut på byen. Han var virkelig en helt fantastisk morfar og det er fælt å tenke på at jeg aldri får ham tilbake …. Samtidig er jeg utrolig takknemlig for at jeg fikk 23 fine år med ham 🙂 Håper og regner med at savnet vil roe seg etterhvert og at jeg ikke trenger å gråte når jeg legger meg på kvelden når jeg tenker på ham 🙂

  Var bare litt godt å få delt dette, føler virkelig med dere. Sender varme tanker 🙂

 27. Så fint bilde <3
  Kondolerer!
  Hun levde iallefall et langt og godt liv <3
  Er ikke alle som får bli 95 år gammel, mormoren min gikk bort i en alder av 66…

 28. Er helt enig i det du skriver, man må besøke besteforeldrene sine oftere og vise at man er glad i dem. Jeg mistet akkurat bestemoren min på 90 år , noe som gjorde det vanskelig for meg etter all sorgen. Jeg setter utrolig stor pris på at jeg fikk besøke henne på sykehuset noen dager før hun døde og at hun i tilegg var blitt nesten helt frisk igjen når jeg var der. Jeg kunna snakke med henne om alt om gamle dager fordi hun var helt klar i hodet 🙂

 29. Cathrine R

  Masse varme tanker til dere<3

 30. Kondolerer! <3

 31. Kondolerer så mye! Forferdelig når noen man er glad i går bort, spesielt nå i julen. Sender mange varme tanker til dere og resten av familien <3

 32. Huff, trist å høre. Håper slutten på livet hennes ble så bra som den kunne bli 🙂
  Dere set så lykkelige på det bildet, koselig å se! 🙂

 33. Kondolerer. Sender dere varme tanker, med ønske om en vakker begravelse <3

 34. Malin Renate

  Kondolerer på det sterkeste!
  Jeg skal selv i begravelse på fredag til min elskede Oldemor. Selv om vi var forberedt på at hun snart skulle dra til den andre siden, var det fortsatt kjempetungt når jeg fikk beskjeden om at hun hadde gått bort!
  Sender varme tanker og klemmer til deg, Caroline!

 35. Hei Caroline. Vil kondolere dere i denne tunge tiden, og håper dere får en fin jul allikevel. Vil bare si at du er en utrolig inspirerende menneske og blogger, er innom siden din flere ganger om dagen for å sjekke oppdateringer. Håper ikke du bryr deg om det som har blitt omtalt av deg.. Og jeg begynte å lure; hvorfor kommer negative ting om deg som oftest når dere er på ferie? Utrolig dårlig å ødelegge ferien(e) deres på denne måten. Ikke alt er nødvendig å tale for seg heller, så håper du er sterk til å ikke kommentere. Ønsker deg og dine en god jul!:)

 36. Christine

  Kondolerer så mye!<3

 37. Jeg kondolerer så mye, og håper julefeiringen blir strålende selv om, med henne til stede i ånden! <3

 38. Huff Caroline. Kondolerer så mye! Ta vare på deg selv og Lars-Kristian i julen. Prøv å kose dere og tenk på gode minner!

  Klem fra meg!

 39. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Uff, så utrolig trist! Jeg sender dere en stor klem <3

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 40. Åe, så trist å høre! 🙁 kondolerer til deg og Lars-Kristian <3

 41. SarpeRaz

  Kondolerer 🙁

 42. Anette Seland

  Kondolerer, Caroline <3

 43. Kondolere så mye begge to <3 Jeg er helt enig med deg, og ta vare på besteforeldrene våre er så viktig, de er en utrolig viktig del av oss og har så mye visdom og erfaringer som vi aldri kan få. Fordi de vokste opp på en helt annen tid enn oss, det gjør de så viktig! Jeg har selv ingen igjen og når nå jeg venter mitt første barn kjenner jeg at det gjør ekstra vondt. Men de følger meg alle fire hvor enn jeg er <3

 44. For ei skjønn dame hun var! Det lyser av henne på bildet 🙂 Syns Lars-Kristian ligner på sin bestemor faktisk 🙂 Kondolerer <3

  1. Fotballfrue

   Det er jeg enig i 😀

   Klemmer <3

 45. Tenker masse på dere begge to <3 Gi hverandre en stor klem fra meg..

 46. Kondolerer så mye! Enig i det du sier, besøkte bestefaren min to dager før han døde og er så glad for at jeg gjorde det selv om jeg egentlig ikke skulle.. Man vet aldri! Varme tanker til dere <3

 47. Kondolera så mykje <3 Ho såg herlig ut 🙂

 48. Sender dere varme tanker og gode klemmer <3

 49. Åh.. Så leit:( Kondolerer.
  Er foressten heilt einig med deg, viktig å besøke besteforeldrene så ofte man kan 🙂

 50. Sender varme tanker til deg og Lars-Kristian <3

 51. Kjære dere. Kondolerer. Det er så vondt å miste besteforeldre selv om man skjønner at man ikke har de for evig.
  Det er jammen flott å bli 95 år!
  Klemmer fra meg <3

 52. Kondolerer så mye! Ikke greit å miste bestemoren sin, og så rett før jul i tillegg. Hun ser ut som en god og snill dame. Ønsker dere en god reise!
  Klem fra nord!

 53. Kondolerer<3
  Håpa begravelsen i dag blir fin.. <3

 54. Vakkert bilde.

 55. elisabeth

  kondolerer!

 56. Kondolerer <3

 57. Persille

  Så utrolig like de var!
  Alle mine besteforeldre får lys på kirkegården i jula…<3

 58. Persille

  Hver gang jeg kommenterer så står det «Your comment is awaiting moderation». Er det bare jeg som kan se det, eller kan alle dere andre og se det?
  Er det meg det er noe feil med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare du 🙂

   – C

 59. Trist når de man er glad i dør, men minnene lever videre i hjertene…..

  Ser at VG har kjørt en reprise på din ide om jenter og kroppen sin….. 🙂

  Klem!

 60. Kondolerer.

 61. Kjære både Caroline og Lars Kristian! Først må jeg kondolere til dere begge. Å miste sine besteforeldre er kjempetrist, uansett hvor gamle de er. Jeg mistet min bestemor tidligere i år. Hun ble 93 år gammel, men det er likevel kjempetrist at hun ikke er her lengre. Heldigvis har man mange gode minner å se tilbake på.

  Så til min store irritasjon akkurat nå. VGs kampanje for tiden, angående kropp og spiseforstyrrelser, hvor bloggere, og spesielt du har fått mye ris. I dag tar de virkelig kaka med denne artikkelen: https://minmote.no/index.php/2012/12/vi-♥-kroppen-var/ Hvor var VG da du lagde en identisk artikkel? Og hvis du er til så stor skade, hvorfor kopiere deg?

 62. Kondolerer så masse til dere begge!
  Ønsker dere i samme slengen en fredelig og minnerik jul:)

 63. kondolerer <3

 64. Kondolerer så mye!
  Jeg passer på å være hos besteforeldrene mine så ofte jeg kan, de betyr så innmari mye for meg. Gjorde vondt å lese dette,håper det går bra med dere begge.

 65. Kondolerer så mye Caroline & Lars-Kristian <3 Tenker på dere og familien <3 For et herlig bilde av dere,det lyser glede og kjærlighet 🙂

 66. Michelle

  Kondolerer saa mye til dere begge 🙁 Alltid tris med slikt! Haaper dere har det bra <3

 67. Kondolerer så mye <3 For et herlig bilde av dere!

 68. Så trist å høre. Kondolerer til dere begge <3

 69. Kondolerer så mye:( håper du får en fin jul likevel. <3

 70. kondolerer! så lik hun var Lars-Erik <3

 71. Ååå kondolerer til deg og familien 🙁 viktig at dere støtter hverandre i den tunge tiden fremover! Men dere får prøve å kose dere med jul og sånn også, det tror jeg Mormor hadde satt pris på 🙂 <3

  God jul 🙂

 72. Kondolerer <3

 73. <3

 74. Kondolerer så mye <3

 75. Du virke som en nydelig og snill person, Caroline! Så utrolig fint skrevet om mormora de! Gråt når jeg leste innlegget, det fikk meg til å tenke. Jeg har bare ei mormor igjen, og er ikke så flink å besøke henne, og vi bor bare 200m fra hverandre ca. Det trenger ikke bare være besteforeldre, men familie. Man må ofte si at man er glad i dem, for en dag kan det skje ei ulykke, og man får aldri se den personen igjen. Er et veldig følelse menneske,gråter når andre gråter, gråter av hver minste ting. I begravelser gråter jeg nesten like mye, Samma om jeg kjenner dem godt eller ikke. Har vært i to begravelser på bare to måneder, svært trist. Mista farmora mi for noen år siden, da var jeg helt knust. Vi hadde et veldig spesielt forholdt, som jeg har til ingen lengre. Sitter faktisk hos bestemora mi nå, blir vel til å besøke henne mye mer nå som det er juleferie og familiekos. Flott innlegg nok en gang, du er favoritt bloggeren min! <3 stå på!

 76. Du virke som en nydelig og snill person, Caroline! Så utrolig fint skrevet om mormora de! Gråt når jeg leste innlegget, det fikk meg til å tenke. Jeg har bare ei mormor igjen, og er ikke så flink å besøke henne, og vi bor bare 200m fra hverandre ca. Det trenger ikke bare være besteforeldre, men familie. Man må ofte si at man er glad i dem, for en dag kan det skje ei ulykke, og man får aldri se den personen igjen. Er et veldig følelse menneske,gråter når andre gråter, gråter av hver minste ting. I begravelser gråter jeg nesten like mye, Samma om jeg kjenner dem godt eller ikke. Har vært i to begravelser på bare to måneder, svært trist. Mista farmora mi for noen år siden, da var jeg helt knust. Vi hadde et veldig spesielt forholdt, som jeg har til ingen lengre. Sitter faktisk hos bestemora mi nå, blir vel til å besøke henne mye mer nå som det er juleferie og familiekos. Flott innlegg nok en gang, du er favoritt bloggeren min! <3 stå på! (ble litt skrivefeil, men skriver på iPhone, og den er litt ødelagt, så ser ikke alt jeg skriver..)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *