Ålesund

Nå sitter vi på Gardermoen nok en gang, og denne gangen går turen til Ålesund. I utgangspunktet skulle vi være i Siljan frem til lørdag, men da vi var i Mexico fikk vi dessverre den triste beskjeden om at mormor-Marit hadde gått bort. Noen av dere husker kanskje at vi reiste spontant til Ålesund rett før vi dro til Mexico? Dette var blant annet for å besøke henne før vi reiste, og det er jeg så glad for at vi gjorde, akkurat som jeg er så glad for at jeg besøkte mimmi kort tid før hun ble syk i fjor. Vær så snill og besøke besteforeldrene deres så ofte dere kan dersom dere har mulighet. Det er så viktig å ta vare på dem, og vise at vi bryr oss.

Her er vi fredagen bryllupshelgen, fredagen før vi giftet oss:

20121219-204939.jpg

Mormor-Marit ble 95 år gammel og var en nydelig, og ikke minst morsom, dame jeg er veldig glad for å ha hatt i livet mitt. . Så i morgen blir det altså begravelse ♥ Neste gang vi reiser til Ålesund blir 2.juledag, og det er forferdelig trist at ikke hun vil være der da.

Ønsker dere en fin kveld!

81 kommentarer

 1. Sender dere varme tanker og gode klemmer <3

 2. Åh.. Så leit:( Kondolerer.
  Er foressten heilt einig med deg, viktig å besøke besteforeldrene så ofte man kan 🙂

 3. Susanne

  Sender varme tanker til deg og Lars-Kristian <3

 4. Trude A

  Kjære dere. Kondolerer. Det er så vondt å miste besteforeldre selv om man skjønner at man ikke har de for evig.
  Det er jammen flott å bli 95 år!
  Klemmer fra meg <3

 5. Kondolerer så mye! Ikke greit å miste bestemoren sin, og så rett før jul i tillegg. Hun ser ut som en god og snill dame. Ønsker dere en god reise!
  Klem fra nord!

 6. Ingvild

  Kondolerer<3
  Håpa begravelsen i dag blir fin.. <3

 7. Vakkert bilde.

 8. elisabeth

  kondolerer!

 9. Kondolerer <3

 10. Persille

  Så utrolig like de var!
  Alle mine besteforeldre får lys på kirkegården i jula…<3

 11. Persille

  Hver gang jeg kommenterer så står det «Your comment is awaiting moderation». Er det bare jeg som kan se det, eller kan alle dere andre og se det?
  Er det meg det er noe feil med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare du 🙂

   – C

 12. Trist når de man er glad i dør, men minnene lever videre i hjertene…..

  Ser at VG har kjørt en reprise på din ide om jenter og kroppen sin….. 🙂

  Klem!

 13. Kondolerer.

 14. Kjære både Caroline og Lars Kristian! Først må jeg kondolere til dere begge. Å miste sine besteforeldre er kjempetrist, uansett hvor gamle de er. Jeg mistet min bestemor tidligere i år. Hun ble 93 år gammel, men det er likevel kjempetrist at hun ikke er her lengre. Heldigvis har man mange gode minner å se tilbake på.

  Så til min store irritasjon akkurat nå. VGs kampanje for tiden, angående kropp og spiseforstyrrelser, hvor bloggere, og spesielt du har fått mye ris. I dag tar de virkelig kaka med denne artikkelen: http://minmote.no/index.php/2012/12/vi-♥-kroppen-var/ Hvor var VG da du lagde en identisk artikkel? Og hvis du er til så stor skade, hvorfor kopiere deg?

 15. Kondolerer så masse til dere begge!
  Ønsker dere i samme slengen en fredelig og minnerik jul:)

 16. kondolerer <3

 17. Kondolerer så mye!
  Jeg passer på å være hos besteforeldrene mine så ofte jeg kan, de betyr så innmari mye for meg. Gjorde vondt å lese dette,håper det går bra med dere begge.

 18. Kondolerer så mye Caroline & Lars-Kristian <3 Tenker på dere og familien <3 For et herlig bilde av dere,det lyser glede og kjærlighet 🙂

 19. Michelle

  Kondolerer saa mye til dere begge 🙁 Alltid tris med slikt! Haaper dere har det bra <3

 20. Kondolerer så mye <3 For et herlig bilde av dere!

 21. Så trist å høre. Kondolerer til dere begge <3

 22. Kondolerer så mye:( håper du får en fin jul likevel. <3

 23. kondolerer! så lik hun var Lars-Erik <3

 24. Ååå kondolerer til deg og familien 🙁 viktig at dere støtter hverandre i den tunge tiden fremover! Men dere får prøve å kose dere med jul og sånn også, det tror jeg Mormor hadde satt pris på 🙂 <3

  God jul 🙂

 25. Kondolerer <3

 26. <3

 27. Kondolerer så mye <3

 28. Du virke som en nydelig og snill person, Caroline! Så utrolig fint skrevet om mormora de! Gråt når jeg leste innlegget, det fikk meg til å tenke. Jeg har bare ei mormor igjen, og er ikke så flink å besøke henne, og vi bor bare 200m fra hverandre ca. Det trenger ikke bare være besteforeldre, men familie. Man må ofte si at man er glad i dem, for en dag kan det skje ei ulykke, og man får aldri se den personen igjen. Er et veldig følelse menneske,gråter når andre gråter, gråter av hver minste ting. I begravelser gråter jeg nesten like mye, Samma om jeg kjenner dem godt eller ikke. Har vært i to begravelser på bare to måneder, svært trist. Mista farmora mi for noen år siden, da var jeg helt knust. Vi hadde et veldig spesielt forholdt, som jeg har til ingen lengre. Sitter faktisk hos bestemora mi nå, blir vel til å besøke henne mye mer nå som det er juleferie og familiekos. Flott innlegg nok en gang, du er favoritt bloggeren min! <3 stå på!

 29. Du virke som en nydelig og snill person, Caroline! Så utrolig fint skrevet om mormora de! Gråt når jeg leste innlegget, det fikk meg til å tenke. Jeg har bare ei mormor igjen, og er ikke så flink å besøke henne, og vi bor bare 200m fra hverandre ca. Det trenger ikke bare være besteforeldre, men familie. Man må ofte si at man er glad i dem, for en dag kan det skje ei ulykke, og man får aldri se den personen igjen. Er et veldig følelse menneske,gråter når andre gråter, gråter av hver minste ting. I begravelser gråter jeg nesten like mye, Samma om jeg kjenner dem godt eller ikke. Har vært i to begravelser på bare to måneder, svært trist. Mista farmora mi for noen år siden, da var jeg helt knust. Vi hadde et veldig spesielt forholdt, som jeg har til ingen lengre. Sitter faktisk hos bestemora mi nå, blir vel til å besøke henne mye mer nå som det er juleferie og familiekos. Flott innlegg nok en gang, du er favoritt bloggeren min! <3 stå på! (ble litt skrivefeil, men skriver på iPhone, og den er litt ødelagt, så ser ikke alt jeg skriver..)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *