Julekalender: Luke 18

Riktig svar i går var Brow Buddy Kit 🙂 De fem vinnerne ble Fatima, Iben, Mathilde, Ragnhild og Ida Charlotte.

I dag skal du rett og slett fortelle meg om ditt favorittprodukt! Alt du trenger å gjøre er å dele linken til favorittproduktet fra Coverbrands.no på din egen facebook-wall og kort beskrivelse hvorfor dette er deres favoritt. Denne teksten pluss produktlinken legger du også igjen i kommentarfeltet mitt 🙂

Jeg trekker 3 heldige vinnere som stikker av med sitt favorittprodukt. Dersom du ikke vant gårsdagens premie, kan du få 20 prosent på alle Billion Dollar Brows produkter, med koden 6t9uj. Denne er gyldig ut 20.12 🙂

92 kommentarer

 1. Fru Lystad

  Perfekt (jule)gave til jenta di/venninen din/moren din/svigermor/bestemor : Glo-minerals face primer: Dette er et produkt som er en must for alle! Før måtte jeg fylle på sminken min regelmessig, men etter at jeg prøvde dette produktet trengte jeg det ikke; sminken sitter lenger og man får et jevnere resultat! Love it!

  https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/face-primer/

 2. Dette er helt klart mitt favorittprodukt: https://www.coverbrands.no/merker/ghd/gold-classic-styler-shimmering-silver-deluxe-gift-set/
  Elsker GHD rettetanga og hårføneren, og dette er jo en fantastisk julegave å kunne gi til noen man er glad i 🙂

 3. Jeg har ønsket meg denne Lulu Beauty Bag så lenge nå. Jeg vil ha en bag som er av kvalitet, som er fin og som har plass! Denne er perfekt. Har så lyst til å vinne! Ville satt så stor pris på det hvis jeg hadde vunnet.

  https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-bag-black/

 4. https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/lip-injection-super-size/

  denne er helt klart min favoritt, eg har tynne lepper og liker at man har litt fyldige lepper 🙂 det hadde vert utrolig fint å fått denne av deg Caroline og coverbrands.no

 5. https://www.coverbrands.no/merker/the-balm/nude-tude/
  Denne Nude Tude øyenskyggepaletten fra The Balm er mitt favorittprodukt fra Coverbrands fordi det er rett og slett helt fantastisk! Jeg hadde det en gang, men jeg klarte selvsagt å miste det i gulvet, slik at alle øyenskyggene knuste. Øyenskyggene er kjempefine, har sterke farger som varer lenge og hele paletten er bare utrolig bra! 🙂 Ha en fin dag, Caroline!

 6. Birgitte

  Min favoritt er denne: https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/walnut-complextion-scrub/
  Den er bare så oppfriskende og deilig å bruke! 🙂 Blir rett og slett glad av å bruke den 😀
  Klem 🙂

 7. https://www.coverbrands.no/merker/md-formulations/facial-cleanser-250ml/

  Denne har jeg brukt i flere år, og det er denne som holder kontroll på huden min. Da flasken gikk tom for litt siden tok ansiktshuden min salto og poppet ut alt den klarte av forferdeligheter. MDen er min venn! Og jeg har ennå ikke fått karret meg til å kjøpe en ny. Ai ai!

 8. Mitt favoritt produkt er «billion dollar brows, universal brow pencil» dette er fordi jeg aldri har funnet en farge som passer til øyebrynene mine, men denne passer perfekt!

  https://www.coverbrands.no/merker/billion-dollar-brows/universal-brow-pencil/

 9. Jeg liker denne rettetangen veldig godt 🙂 Jeg har gått og ønsket meg den lenge nå.
  https://www.coverbrands.no/merker/ghd/gold-classic-styler/
  🙂

 10. https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/protective-liquid-foundation-matt/

  Dette er mitt favorittprodukt fordi det er en veldig god foundation som holder hele dagen, i tillegg gir den meg ikke kviseutbrudd og uren hud som de fleste foundationer gjør! Fargen GOLDEN LIGHT passer perfekt til min hudfarge 🙂 rett og slett den beste foundation jeg har prøvd !

 11. Alexandra

  Hei fine Caroline! Min favorit produkt er glo mnerals highlighter:)

 12. Andrea Moe Jacobsen

  mitt favoritt produkt er ID bare minerals orginal foundation og blush

  Jeg elsker bare minerals produktene, huden min har holdt seg ren så lenge jeg bruker det, midlertidig sminke funker dårlig, så må alltid ha råd til å kjøpe mer. ikke nok med at huden min holder seg pen og ren, men sminken gir en så naturlig look, noe jeg digger !

 13. Hvordan er det å være gift med en fotball?

 14. hvordan er det å være gift med en fotball

 15. Karoline

  Det må bli Ole Henriksen sitt produkt Truth Serum Collagen Booster. Huden føles så myk og deilig etterpå 🙂 Er en stund siden jeg har hatt det produktet i hylla nå, litt pga prisen – så det ville vært en fantastisk julegave å få den 🙂

 16. Mitt favorittprodukt er camouflage concealer fra glo minerals. Jeg oppdaget denne (etter anbefaling fra deg, tror jeg? ) for ca 1 og 1/2 år siden. Gikk til innkjøp av denne da, og har vært trofast siden! Har en del arr etter tidligere kviser som consealeren dekker utmerket 😀 For øyeblikket skraper jeg ut rester av mitt nåværende produkt og kysser fingrene for at jeg blir den heldige i dag. Den mikroskopiske studentlommeboka løper å gjemmer seg hver gang jeg går inn på coverbrands.no hehe 🙂

  https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/camouflage-concealer2/

 17. Hanne Wiese-Hansen

  https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-toilet-bag-black/#.UNBAQAKrf8Y.facebook

  Disse sminkebagene er utrolig fine, og jeg har ønsket meg en sånn lenge. De er kjempefine til å oppbevare sminken i og ser ikke så verst ut heller! Jeg vinner heller aldri, så det hadde vært veldig gøy å vinne en slik sminkebag!

 18. Hei!

  Jeg oppdaget plutselig denne bloggen din – og med slike julekalenderfristelser i tillegg! Det er klart jeg hiver meg med på moroa i luke 18. Det hadde vært topp å vinne mitt favorittprodukt av de som Coverbrands tilbyr (nå har jeg også sjekka ut denne websiten for første gang). Med en stram økonomi som student og enslig mor hadde det vært et kjærkomment bidrag med en liten gratis hudpleie-julegave under treet.

  Mitt favorittprodukt er dette: https://www.coverbrands.no/merker/dermalogica/dynamic-skin-recovery-spf-30-50-ml/
  Jeg har prøvd produkter fra Dermalogica tidligere, og liker de veldig godt. Spesielt de lette dagkremene. Dagkrem med solfaktor synes jeg er kjekt, da det hender jeg tar solarium en og annen gang i vinterhalvåret. Ellers liker jeg veldig godt PCA skin sine produkter, men de kan jeg ikke se at Coverbrands tilbyr. MD Formulations er også en fin serie jeg har prøvd, for en del år tilbake.

  Nå skal jeg ile inn og skrive på min Facebook-side om mitt favorittprodukt hos Coverbrands. Jeg håper på vinnerlykke – som alle andre! Ha en fin førjuls-tirsdag, nå som julaften nærmer seg med stormskritt!

  Hilsen Hege

 19. Eline Karlsen

  https://www.coverbrands.no/merker/fotballfrues-dagbok/

  Hei Caroline! Jeg har ikke facebook, så legger kommentaren her 🙂

  Jeg digger boken din! Jeg har den ikke selv, men venninnen min har den og jeg leser seriøst i den hver gang jeg er hos henne!
  Et par ganger har jeg sittet å skrive opp ting fra boken på et ark og tatt det med meg hjem 😀 Jeg ønsker meg den til jul!
  Jeg liker boken til veldig godt Caroline, den er så bra skrevet, så bra design også så gode bildet 😀 Jeg går medier og kommunikasjon så jeg er veldig fasinert over boken din Caroline! Så mye bra!

 20. https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/brush-cleaner/

  Elsker dette produktet, rett og slett fordi sminken blir myyyye finere med rene børster 🙂

 21. Anita A.

  https://www.coverbrands.no/merker/bare-minerals/matte-foundation-spf-15/
  Denne er absolutt en klar favoritt! Jeg har kun prøvd den et par ganger, lånt et par ganger av en venninne, men aldri kjøpt den selv. Nettopp fordi den er littegrann stiv i pris. Men produktet er rett og slett fantastisk. I det siste har jeg hatt problemer med huden min, og gjett om det er kjipt. Har alltid hatt fin og ren hud, et av områdene jeg faktisk har vært fornøyd med på meg selv, men nå ser det ut til at det også svekker. Veldig leit fordi jeg elsker å sminke meg, men nå må jeg nesten være forsiktig med ALT fordi jeg har fått dårlige reaksjoner. Ikke nok med det, men her også veldig fet hud, så uansett hvilken foundation jeg bruker, ender jeg opp med å se ut som om noen har spylt meg ned med olje etter et par timer. I tillegg har øyene mine blitt utrolig sensitive, så kan nesten ikke bruke maskara 🙁 Hele kroppen har blitt sensitiv til alt, noe som sjeldent skjedde før! Ønsker meg altså dette produktet i fargen Fairy Medium 🙂

 22. Camilla Pedersen

  Dette er min desiderte favorittprodukt!
  https://www.coverbrands.no/merker/md-formulations/continuous-renewal-serum-60ml/

  Har alltid hatt kjempe problemer med huden min, og denne redddet meg. Kunne endelig gå rundt uten å måtte ha på flere lag med foundation. I disse dager er jeg student og har ikke råd til å kjøpe meg den 🙁

 23. https://www.coverbrands.no/merker/bare-minerals/original-foundation-spf-15/
  Dette er mitt favorittprodukt. Det er utrolig lett og renslig, og det dekker utrolig bra. Jeg er ikke veldig plaget med kviser, men har jeg litt urenheter og bruker denne blir det godt dekt samtidig som huden får puste. Når jeg føler meg rød tar jeg også på det produktet, og jeg ser helt bra ut igjen.

 24. Mitt favorittprodukt er definitivt Brow Collection fra Glo Minerals. Jeg kan fint gå ut uten sminke i resten av ansiktet, men øyebrynene må jeg fikse! https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/brow-collection/

 25. Silje Arnesen

  Digger denne kremen, den gjør underverker for vintertørr hud =)

  Lait Corporel – Anti Drying Body Milk Citrus Extract 400ml

  http://www.coverbrands.no

  BBaby FootBad NorwegianBare MineralsBarry MBeauty BlenderBeauty UKBeautiful BrowsBelmaczBillion Dollar

 26. Åh, det må vel bli denne: https://www.coverbrands.no/merker/ghd/gold-classic-styler/

  Hadde vært en drøm å vinne 🙂

 27. Dette er mitt favorittprodukt:

  https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/walnut-complextion-scrub/

  Har delt den på facebook 🙂

  Jeg elsker denne skrubben! Jeg bruker den ca. 3-4 ganger i uka, minimum 3, alt etter hva jeg føler huden har behov for. Den er drøy i bruk i tillegg til at den skrubber utrolig godt. Huden føles så god og myk etterpå, og ikke minst ren, som er den mest elementære årsaken til at jeg elsker dette produktet 🙂 I tillegg lukter den utrolig godt, og det er en fordel når man skal bruke den i ansiktet synes jeg =)

 28. Anne-Linn

  Heihei! ;D

  https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/herbal-day-cream-spf-15/

  Ole Henriksen Herbal Day Cream Spf 15! Perfekt for min kombinasjonshud med oljete T-sone og litt tørr ellers i ansiktet. Den jevner ut, gir glød, minsker porene og de blanke sonene, samt den har solfator SAMT at den lukter vidunderlig i likhet med alle Ole Henriksen produkter ;O Jeg har brukt denne dagkremen hver dag i noen måneder nå, og kunne ikke vært mer fornøyd :ˆ>

 29. Karine Dahl

  Eg har delt linken; https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/camouflage-concealer2/

  Etter å ha prøvd denne da du anbefalte den, ble eg helt forelsket! Beste concealeren eg har prøvd, og eg har prøvd en del for å si det sånn… Den dekker alle problemområder – eg har selv rødlige områder rundt nesevingene, og denne fungerer veldig bra her.

 30. Julie Markussen

  https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/poolside-primping-makeup-collection/ må være mitt aller største ønske 🙂
  god jul!

 31. Hilde Aileen Johansen

  https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/amazing-face-oil-free-close-up-coverage-foundation/
  (- i fargen vanilla creme.)
  Denne foundationen fra too faced er min favoritt fordi jeg fant endelig den perfekte foundation til min hud. <3

 32. Margrethe Sandnes

  https://www.bloglovin.com/frame?post=674413841&blog=751799&link=aHR0cDovL2ZvdGJhbGxmcnVlLm5vLzIwMTIvMTIvMTgvanVsZWthbGVuZGVyLWx1a2UtMTgv&group=0&frame_type=a

  Shady Lady øyenskyggepalett: Jeg elsker dette produktet først og fremst fordi den har så høy pigment og holder seg på øyelokket lenge uten å drysse. I tillegg har den kjempe fine farger som både er fine alene og når jeg kombinerer dem. De finnes ingen andre øyenskygge paletter som jeg trives så godt med som dette. Den begynner å bli tom nå, så hadde vært fantastisk og fått den til jul så øyesminken blir perfekt! Elsker bloggen din Caroline, du gir meg så mye inspirasjon på klær, forhold og kosthold. Tusen takk for at bloggen din eksisterer! God Jul!

 33. Navnet mitt: Johanne
  Hotmailen min: johkam@hotmail.com
  Navn på favorittprodukt: Nude Tude
  Link: https://www.coverbrands.no/merker/the-balm/nude-tude/

 34. jeg har aldri prøvd noe bedre foundatoin enn Bare Minerals, Orginal Foundation – Farge: Fairly Light

  https://www.coverbrands.no/merker/bare-minerals/original-foundation-spf-15/

  Det som er litt kjekt nå, er at for å lete opp denne fant den fattige studenten ut, som jeg er, at den er ikke så dyr som jeg trodde på coverbrands 😀 har kjøpt den til over 400 på ulike salonger, og dermed har jeg byttet den ut men en billigere. Så kanskje det blir noen nyinnkjøp etter neste lønning, hihi!

 35. Shirin Nour

  Dette (GHD) er absolutt mitt favorittprodukt! Kjøpte den fra coverbrands for lenge siden, men broren min klarte å knuse den. Den gjør håret perfekt, og du kan rette, bølge og krølle! Det er den eneste rettetanga som sier at dem har all in one, og faktisk står for det! 🙂 Elsker den!
  https://www.coverbrands.no/merker/ghd/gold-classic-styler/

 36. Guro Nyhus

  Min favoritt er definitivt øyeskyggepaletten Nude Tude fra theBalm. Den er lett å påføre, herlige farger og har utrolig god kvalitet. Den smuldrer ikke opp, og forsvinner ikke så lett som mange andre øyenskygger gjør. Anbefaler den til alle! 🙂
  https://www.coverbrands.no/merker/the-balm/nude-tude/

 37. https://www.coverbrands.no/merker/bare-minerals/original-foundation-spf-15/

  Bare minerals pudderet er et fantastisk produkt som har medium dekkevne og er bra for huden. Masse bra mineraler i den. Man kan jo også trene med pudderet siden det ikke tetter porene og heller legger seg oppå huden ikke ned i porene og forbygger kviser.

 38. thea Benedicte

  https://www.coverbrands.no/merker/md-formulations/moisture-defense-antioxidant-eye-creme-15ml/ er mitt absolutte favorittprodukt! Hjelper mot poser og mørke ringer under øynene, og er avhengighetsskapende! Hååper jeg vinner, da hadde den fattige studentlommeboken blitt glad hvertfall 🙂

 39. Karina Jørgensen

  http://Www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-toilet-bag-black/

  «Det ultimate julegaveønske nummer 1!!
  Dette er vel tingen jeg ønsker meg mest til jul, tingen jeg både vil ha og trenger. Den er så praktisk og fin, og helt perfekt til oppbevaring av alt når det gjelder sminke og skjønnhet! All I want for christmas is lulu’s 🙂 «

 40. Jeg elsker denne leppestiften! Den er også veldig kul i og med at den er grønn, men skrifter farge til rosa på leppene. Jeg liker den utrolig godt fordi den gir myke lepper, er kjempefin rosafarge og den holder også hele dagen! Perfekt 🙂

  https://www.coverbrands.no/merker/barry-m/lip-paint-touch-of-magic/

 41. Kristine

  https://www.coverbrands.no/merker/the-balm/read-my-lips-lipstick
  denne leppestiften i knall rosa er er klart must-have for meg, den er såå fin! Passer til alle anledninger, og sitter bra i tillegg til at den er behagelig å ha på, og jeg får ikke tørre lepper av den. Det er viktig for meg! 🙂

 42. https://www.coverbrands.no/merker/bare-minerals/matte-foundation-spf-15/

  BareMinerals pudderet er helt fantastisk! Jeg får også litt glinset hud i pannen, så jeg trenger matt pudder, i tillegg inneholder ikke dette bismuth 🙂

  Ingrid_bal2@hotmail.com

 43. Jeg elsker denne leppestiften fra barry m! Den er jo veldig kul i og med at den er grønn, mens på leppene blir den rosa! Jeg liker den så godt fordi den gir myke lepper, en fin rosafarge og den holder hele dagen! Et Must i sminkemappen:-)

  https://www.coverbrands.no/merker/barry-m/lip-paint-touch-of-magic/

 44. Hanne Midttveit

  Hadde en del urenheter for noen år siden, og det eneste jeg med hånden på hjertet kan si at faktisk funket, er MD Formulations Continuous Renewal Serum. Ante ikke at de hadde dette fantastiske merket på coverbrands før jeg gikk inn for å speide etter en favoritt å delta med. Med fare for å høres ut som en reklamekampanje, så er dette serumet helt unikt! Klar, myk og fornyet hud. Og sjukt drøyt i bruk. 😀 https://www.coverbrands.no/merker/md-formulations/continuous-renewal-serum-60ml/

 45. https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/chocolate-soleil-matte-bronzing-powder/ er helt klart mitt favoritt produkt, det er et must for meg! Jeg bruker pudder hver dag for å få litt glød i ansiket. Det er snart tomt, så hadde vært veldig fint om jeg vant ett nytt. Det jeg elsker ved Too Faced pudderet er at det i tillegg lukter sjokolade, herlig! Håper jeg vinner, da hadde jeg blitt veldig glad 🙂

 46. https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/chocolate-soleil-matte-bronzing-powder/ er het klart mitt favoritt produkt, det er et must for meg! Jeg bruker dette pudderet for å få litt glød i ansiktet. Too Faced pudderet jeg har nå er snart tomt, så det hadde vært veldig gøy om jeg vant ett nytt pudder. Det jeg elsker med det er at det lukter sjokolade, herlig! Håper jeg vinner, da hadde jeg blitt veldig glad 🙂

 47. Mariann Skorpen

  https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/pressed-base/ i fargen Golden Medium
  Dette er mitt favorittprodukt, som jeg egentlig ikke klarer meg uten. Det er som om den smelter inn i huden, og den holder ganske bra. I tillegg er den lett å jobbe med og jevner godt ut huden.

 48. Synne Evensen

  https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/chocolate-soleil-matte-bronzing-powder/ er het klart mitt favoritt produkt, det er et must for meg! Et perfekt ønske til en billig penge. Jeg bruker dette pudderet for å få litt glød i ansiktet. Too Faced pudderet jeg har nå er snart tomt, så det hadde vært veldig gøy om jeg vant ett nytt pudder. Det jeg elsker med det er at det lukter sjokolade, herlig! Håper jeg vinner, da hadde jeg blitt veldig glad 🙂

 49. Marianne

  Har så lyst til å lage gode retter fra bunnen av, og denne står derfor høyt på ønskelisten:

  https://www.coverbrands.no/merker/fotballfrues-dagbok/

 50. Thea Ulvåknippa

  https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-toilet-bag-mink/

  Ønsker meg denne helt utrolig mye! Synes den er såå fin. Jeg hadde beauty cosmetics bagen, og jeg elsket den og hadde den med overalt hvor jeg var. Men når jeg var i Mallorca i sommer, ble den og all sminken min stjelt. Nå ønsker jeg meg den i en større størrelse! Krysser fingrene 🙂

 51. Helena S

  https://www.coverbrands.no/merker/bare-minerals/matte-foundation-spf-15/ Jeg bruker mineral sminke fordi det er bedre for huden min, og bare minerals er ett av de bedre merkene jeg har prøvd 😉

 52. https://www.coverbrands.no/merker/smile-lab/teeth-whitening-strips/

  Elsker denne fordi et smil er det vakreste smykket et jente kan ha, og med disse stripsene får man det fineste og hviteste smilet!

 53. solveig marie

  https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-bag-beige/

  eg lika dinna fordi den er så stor og den har all plassen so du treng, og da e egentlig da viktigaste:-D kan ha toalettsaker i, sminke, andre nødvendiheter og så vidare 🙂

 54. https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-bag-mink/

  Denne er så lekker! Har lenge ønsket meg en sminkemappe som rommer alt 🙂

 55. https://www.coverbrands.no/merker/bare-minerals/ready-luminizer-shining-moment-w-pearl/

  Har lenge vert fan av Bare Minerals sine produkter, men denne topper alt og alle! På travle morgener hvor jeg ikke rekker å legge ferdig sminker før jeg er ute døra, er denne perfekt å ta med seg. Den legger seg så fint og får huden til å se ren og naturlig ut. Et must!

 56. Jeg har hatt kjempe lyst på lulus i en stund nå. Alle dere bloggere sier de er så bra! Jeg har kjempe lyst på den, den har perfekt utseende mange fine farger og virker som den holder lenge. Selv har jeg en fra H&M og den er helt grusom.! Jeg får ikke plass til noe oppi der. Så dette står nesten øverst på ønskelisten i år 🙂
  https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-cosmetics-bag-beige/

 57. https://www.coverbrands.no/merker/the-balm/nude-tude/

  Denne paletten er helt fantastisk! Elsker fargene og hvordan de gir glød til øyet. Virkelig et må ha produkt! Anbefaler dere alle dette til juleballet eller julebordet 🙂 <3

 58. https://www.coverbrands.no/merker/the-balm/nude-tude/

  Denne paletten er helt fantastisk! Elsker fargene og hvordan de gir glød til øyet. Virkelig et må ha produkt! Anbefaler dere alle dette til juleballet eller julebordet 🙂 <3

 59. https://www.coverbrands.no/merker/smile-lab/teeth-whitening-strips/

  Dette er mitt favorittprodukt. Etter å ha slitt med spiseforstyrrelser (både anoreksi og bulimi) i flere år har ytennene fått gjennomgå. De er blirr gulere og gulere etterhvert som spiseforstyrrelsen har utviklet seg, og dette gir meg kjempe dårlig selvtillit. Jeg er så glad for at jeg endelig har funnet noe som hjelper, smilet er så viktig, og jeg håper jeg snart kan smile uten å bli påminnet spiseforstyrrelsen.

 60. Favorittproduktet er https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/chocolate-soleil-matte-bronzing-powder/
  Denne bruker jeg hver dag, og kunne ikke klart meg uten. Det er ikke shimmer i den, noe som gjør den veldig naturlig. Ëlsker den

  1. Marie Sofie Thunold

   mariesofie2@hotmail.com

   (glemte navn og mail!)

 61. Maria Johansen

  https://www.coverbrands.no/merker/billion-dollar-brows/universal-brow-pencil/

  Det er definitivt mitt favoritt produkt fra coverbrands. Jeg har hørt veldig mye bra om denne. Nå bruker jeg bare en øyenbryns penn fra h&m, som ikke funker sånn altfor bra. Jeg har lenge tenkt å kjøpe den selv, men den er jo litt dyr, så jeg har liksom aldri fått kjøpt den.

 62. https://www.coverbrands.no/merker/ghd/gold-classic-styler/

  Denne GHD-tangen er min favoritt! Den beste som finnes, og har i tillegg en topplate som ikke gjør like stor skade på håret som andre tenger. Den er perfekt, her er det bare å slippe fantasien løs, du kan både lage krøller, bølger og rette håret!

  1. oi, kom visst to ganger.. det var ikke meningen, trodde det ikke funket første gang 🙂

 63. https://www.coverbrands.no/merker/ghd/gold-classic-styler/

  Denne strittetangen er det ultimate hårprodukt! Perfekt for alle, den krøller, stritter og ikke minst bølger håret, her er det bare å slippe fantasien og din indre stylist frem! Den skader også håret tilstrekkelig mindre enn hva andre stylere gjør!

 64. Embla Lillegaard

  https://www.coverbrands.no/merker/smashbox/high-definition-healthy-fx-foundation/
  Denne fundationen er så bra ! Burde prøves, man får helt perfekt hud.

 65. https://www.coverbrands.no/merker/md-formulations/moisture-defense-antioxidant-creme-50ml/
  Fantastisk god fuktighetskrem og det eneste som funker på virkelig sensitiv hud

 66. https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-bag-mink/
  søde søde julemand? <3 enhver pige har seriøst brug for space til at organisere sin make-up! når nu jeg ikke var den heldige vinder sidste gang lulu's toilettasker blev udloddet, kan jeg da krydse fingre nu – elsker den sarte beige farve, den passer perfekte til min svaghed for sarte pasteller 😉

 67. Madeleine

  Jeg liker denne nattkremen fra Ole Henriksen fordi den har gitt meg en fantastisk fin hud! før slet jeg med kviser og uren hud, men nå har jeg en glatt, myk og glinsende hud! et eksemplarisk middel! <3

  https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/invigorating-night-gel/

 68. https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-bag-beige/

  har alltid ønsket meg en lulu’s toalettmappe, fordi den rommer så mye og er rett og slett perfekt. har lest så mye bra om den og er helt forelsket i den 🙂

 69. African Red Tea Sugar Glow Face Scrub! Ny favoritt! Vakker, silkemyk hud som gir glød og mindre porer. Pluss, er ikkje testa på dyr. Score!
  https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/african-red-tea-sugar-glow-face-scrub/

 70. Hanna Maria

  https://www.coverbrands.no/merker/ghd/gold-classic-styler/

  Verdens beste rettetang! Den retter så uttrolig bra, synd min er utslitt.
  Ønsker meg sterkt en ny en, funker perfekt til å krølle, rette og bølge håret.
  En hver jentes drømmerettetang!
  Bare å spare penger, til å få kjøpt meg en ny..

 71. Dette er mitt favorittprodukt – https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/chocolate-soleil-matte-bronzing-powder/
  Dette solpudderet var det første jeg bestilte fra Coverbrands. Jeg var ganske sikker ved min bestilling siden jeg hadde prøvd det tidligere av en venninne og hørt mye bra om dette pudderet! Jeg har bestilt fra coverbrands en rekke ganger etter det, blandt annet selvbruning, kabuki kost, too faced naked eye palett osv. Jeg har vært superfornøyd med pudderet fra dag en, og vurderer snart å kjøpe meg et nytt. Har hatt 2 stykker av dette pudderet på rad og blir aldri lei. Uheldigvis klarte jeg å miste det siste i gulvet så det knuste og alt datt ut på gulvet. Pudderet gir en nydelig naturlig brunfarge som varer, og du blir mye freshere og ser mye våknere ut med det på. Jeg vet at mange er enige med meg om at dette er det beste pudderet som finnes, og duften er fantastisk. Om det er en ting jeg må velge ut som jeg synes er det beste kjøpet på coverbrands, og som er blitt min faste favoritt så må det være dette sjokoladesolpudderet. Nydelig til å kontuere kinnbein, og gir huden din en «solkysset» hud. Elsker å bruke dette pudderet på sommeren, med en higlighter over for en fantastisk brun sommerfin glød, og om vinteren bare bruke det matt. Du blir heller ikke oransje av dette pudderet noe som gir stoort pluss! 😉 Her var litt om mine meninger om mitt favorittprodukt 🙂

 72. Vilde Marie Jersin

  https://www.coverbrands.no/merker/too-faced/chocolate-soleil-matte-bronzing-powder/
  Dette solpudderet fra Too Faced er mitt favoritt solpudder. Siden jeg får et veldig bra resultat uten at det er for mørkt og at jeg ser ikke oransje ut. Føler Heller ikke at jeg har på med pudderet, noe som gjør at jeg er veldig fornøyd med pudderet! 🙂

 73. marianne brostrøm

  https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/sheer-transformation-renewing-creme/

  Dette er den beste fuktighetskremmen jeg noen sinne har vert borti. spesielt nå når det er vinter:) anbefales;)

 74. kristine

  Denne er rett og slett perfekt. Bare må ha den hver dag. : Glo-minerals face primer: Dette er et produkt som er en selvfølge og ha for alle! Før måtte jeg fylle på sminken min regelmessig, men etter at jeg prøvde dette produktet trengte jeg det ikke; sminken sitter lenger og man får et jevnere resultat! Elsker deg!

  https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/face-primer/

  God jul

 75. Henriette

  https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/loose-base-foundation/

  Glo Minerals loose base foundation: Bare elsker denne!! Fantastisk deilig på huden og dekker skikkelig bra :)) Anbefales på det sterkeste 🙂

 76. Har bare et merke fra denne siden men til gjengjeld så elsker jeg det!

  https://www.coverbrands.no/merker/md-formulations/continuous-renewal-serum-60ml/

  Kjempebra serum for uren og dum hud, love it!!. Har hjulpet meg masse.

 77. https://www.coverbrands.no/merker/ole-henriksen/african-red-tea-foaming-cleanser/

  Jeg har aldri prøvd dette produktet før, men jeg vil ha ren og fin hud istedenfor å bruke mere sminke, og da syns jeg denne kunne passe veldig godt!

  sofieberget@hotmail.com

 78. https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-bag-black/

  Jeg har lenge ønsket meg en Lulus sminkeveske. Det er vel en av de ønskene som står høyest på ønskelisten min til jul. Jeg ønsker meg egentlig alle størrelsene, men denne er veldig lur siden den er så stor. Hadde blitt så utrolig glad hvis jeg hadde vunnet! Sminken min trenger ett hjem når jeg skal bort!

 79. svanhild

  Anbefaler denne på det sterkeste. Et meget godt produkt av Dermalogica, absolutt en favoritt. Gir ren og klar hud, og har ikke parfyme i seg. Det beste av alt: Det har ikke blitt testet på dyr! Noe som burde settes i fokus. En klar favoritt blant produkter, og dem passer til alle hudtyper! https://www.coverbrands.no/merker/dermalogica/daily-microfoliant-75-g/

 80. Vet at dette egentlig er forsent, men jeg har sååå lyst til å være med på denne konkurransen, og jeg så den i går, men da var jeg på skolen..
  Så kanskje, hvis det teller, så gjør jeg det nå 😉

  https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/beauty-bag-mink/
  dette er linken til produktet som klart er mitt favorittprodukt/ønsker meg. Lulus sminkeveskene er helt fantastiske på kvalitet, og denne er akkurat passe stor til ALL sminken din, noe jeg som klart hadde trengt nå. Jeg har ingen toalettmapper, så jeg må dra på tre sminkepunger av forskjellige slag hver gang, hehhe. Når det kom en slik konkurranse så måtte jeg bare melde meg på!
  Har selv den lille i beige og den har jeg blitt sååå forelsket i, og den neste jeg ønsker meg er denne! Så hadde betydd uendelig mye om jeg kunne fått sjansen til å fått den!

  Uansett, lykke til, til dere andre.
  ragnhildstoa@hotmail.com
  har også delt den på facebook!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *