Solskinn

Å, vi har hatt en så utrolig fin dag! Endelig har det vært solskinn fra morgen til kveld igjen, og jeg har til og med klart å bli litt rød på nesetippen. Det liker jeg! Et godt tegn på at jeg har fått farge 🙂 Dagen startet rundt halv åtte, vi tok oss en Nespresso på verandaen, spiste frokost på en av hotellets mange restauranter og slang oss deretter på solsengene nede på stranden, rett ved havet. Ingen av oss ofret trening en tanke, her må vi utnytte solen mens den er fremme! Rundt tolv hørte vi jubel og høy musikk ved hovedbassenget, så da ble det drinker og latter til hotellets vann-aerobic i en times tid. Det er så bra underholdning her!

Mens vi satt ved bassenget fikk vi tilbud om hummer- og jazzkveld nede på stranden fra klokken syv til ti, så vi slo til og har spist en 5-retter i stjerneskinn med live musikk. Det kan jo ikke bli bedre 🙂

Kvelden endte med øl for mannen og Martini Bianco for meg til underholdning fra de utrolig flinke artistene som jobber her. I kveld var temaet 60-, 70-, 80- og 90-tallet, og showet var rett og slett fantastisk! Jeg blir jo helt svett av å se mennesker som svinger seg i trapeser og utfører akrobatiske saker og ting flere meter over bakken. Applaus!

Nå begynner det å bli sent her og vi tenkte få til en treningsøkt tiiidlig i morgen, så jeg må kaste inn håndkleet. Men vi skrives i løpet av dagen og julekalender luke 15 kommer om noen timer 🙂 Ha en toppen lørdag så lenge ♥

44 kommentarer

 1. Lyckliga Ingrid

  Så brun og fin du er!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg!

 2. Endelig litt sol igjen! Nå ble jeg glad på deres vegne 🙂
  Haha, vannaerobic er superfestlig! Jeg var med på det på Mallorca. Ble litt flau først, men det gikk fort over 😉
  Den desserten så himmelsk ut! Nam!

 3. Marianne

  Åh, så herlig 😀 Ser ut som dere koser dere masse!

 4. Amalie14

  Så gøy! Virker ikke som dagene går sakte hvertfall;) Det er virkelig luksus dere får! Unner dere den ferien:)

 5. Herregud du er blitt BRUN!

 6. Det høres ut som en helt fantastisk dag!! Så bra at solen endelig kom tilbake, og at dere fikk kost dere skikkelig 🙂

  Sov godt og god trening om noen timer 😉

 7. Ser herlig ut! Kos dere 😀

 8. Hørtes ut som dere har hatt en fantastisk fin dag! Er så misunnelig på solen dere har… Hadde gitt mye for noen små solstråler til min nesetipp i dag.

  1. Fotballfrue

   Sender deg masse sol <3

 9. Så koselig!! 🙂

 10. Veronika

  Du har fått en veldig fin farge nå 🙂 Egentlig begge to 😉

  Kos dere videre 😀

  – V

 11. Marita Ø

  Åh, sånn var det hos oss også 😀 Vann-aerobic og veldig god stemning! Nå savner jeg virkelig en solseng og paraplydrinker som kommer bare ved en lite knips! Hihi.. Du har jo fått en veldig fin farge nå da 🙂 Blir lekkert til jul! Her må det nok jukses litt før alle kjolene skal på 🙂 Kos dere masse, og nyt de siste dagene deres 🙂

 12. Oj, der var det to stykker som hadde blitt veldig brune 🙂 Så fint å være solbrun når dere kommer hjem til jul og festligheter! Kos dere den siste stunden i Mexico og god tur hjem igjen 🙂

 13. Så utrolig fin farge dere har fått! Skulle gjerne hatt litt selv….

 14. Velfortjent altså! 🙂 Må si at jeg misunner dere litt, her jeg sitter med alt skolearbeidet.. Men kos dere så mye som mulig og nyt den siste tiden i varmen 🙂
  Klem!

 15. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men hva skjedde egentlig med det VMS-opplegget? Skulle ikke du videoblogge vie det? Eller har jeg misforstått noe?

  Nyt de siste dagene i varmen, her er det snøkaos overalt :/

  1. Fotballfrue

   Det var dessverre litt for innviklet og ble aldri utviklet skikkelig :/ Synd, for selve opplegget er jo genialt 🙂

   Klem!

 16. Hei 🙂 likte bloggen din veldig, har følgt den en stynd så jeg beslutta å kjøpe appen din. Åpnet appen i dag pg fant ut at det fonnes ingen inlegg i det hele tatt på appen 🙁 er det tekniske problemer netopp nå, eller? Håper den funker snart, har tross alt jo betalt for den!

  1. Fotballfrue

   Ja, dessverre. Vi jobber med å løse problemet, det går bare ikke så altfor fort ettersom vi befinner oss i Mexico :/

   Klem!

 17. Hei, ser ut som dere har en topp ferie!

 18. Sunniva

  for en fin kjole du hadde på deg, Caroline! Ser ut som dere har en helt fantastisk tur, herlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 19. Så brun og fin <3

  1. Fotballfrue

   Takk, fargen kommer seg 😀

 20. marianne

  ser supert ut. men syntes dere ikke det er litt kjedelig å reise på guida turer og bo på resorts? Jeg vil nesten påstå at man ikke opplever ekte kultur før man liksom kommer seg litt ut i «periferien» på egenhånd, uten guide, uten resorts.. Nå vet jeg at dere fikk turen sponset- og jeg ville LETT bytta ut snøen her hjemme til fordel for turen deres- jeg bare lurer på det. Det ser så upersonlig ut- og Mexico er så mye MER! Men NYT, det ser unektelig herlig ut!

  1. Fotballfrue

   Dersom jeg ikke hadde dratt på utflukter i det hele tatt hadde jeg nok fått pes for det også 😉 Noen ganger får jeg inntrykk av at ingenting av det jeg gjør er bra nok. Vi har sett det vi ønsker å se av Mexico, utflukten i regi av Ving var fantastisk og da vi på egenhånd utforsket hele Isla Mujeres er noe jeg aldri kommer til å glemme. Nå er det hotellet som må oppleves, for dette er også helt utrolig bra. Heldigvis er dette vår ferie og vi har fått masse ut av den, både i form av opplevelser og mye, mye mer.

   – C

   1. Tror ikke marianne mente å kritisere deg? Du trenger vel ikke å bli forulempa . Jeg synes også en sånn ferie som du er på ser upersonlig og kjedelig ut, men vær sin smak.

   2. Fotballfrue

    Ja, skikkelig upersonlig og kjedelig å se hele Isla Mujeres, dra på utflukter, spise og handle ute blant befolkningen, men også utnytte de nydelige hotellene vi bor på. .

    Hver sin smak, ja 🙂

  2. Husk at alle har forskjellige behov, skal du virkelig oppleve et land så reiser du ikke på charter, men heller legger opp turen selv. MEN det krever mye mer av deg. Chatertur er konge om du vil bare slappe av og kose deg og levet livet enkelt i en uke eller to. Tipper det er det Caroline synes det er topp etter en stressende høst (som det ser ut til at hun har hatt).

   caroline: nyt ferien og det flotte hotellet, og blås en lang marsj i disse som absolutt skal oppleve kultur hele tiden. Alt til sin tid.

 21. Fant dette på bloggen din fra 2009:

  «Hvis du tenker at jeg heller burde prøve selvbruning, kan jeg fortelle at det funker fint lite på meg. Jeg har aldri vært så misfornøyd som den gangen for snart ti år siden, da jeg tilfreds smurte inn en vinterblek kropp med det jeg trodde var en mirakelkrem.

  En time senere boltret jeg meg på gulvet som en sprellemann. Jeg gråt og hylte. Jeg lignet jo en appelsin!! Til slutt skrubbet jeg nesten hver eneste centimeter av kroppen min til blods. Aldri mer!»

  Hvorfor reklamerer du nå da for diverse selvbruningskremer?!

  1. Fotballfrue

   Hahaha 🙂 Det der var jo selvbruning for flere år siden, om du leser selv var det da 10 år siden, altså i 1999. Heldigvis har vi kommet lenger i dag, SunSpa er amazing 🙂

   – C

 22. Åååh, så vakker du var på bildet av dere to! Fineste jeg har sett 🙂 Fantastisk blogging fra Mexico har det også vært.
  Nyt resten av turen deres, og god tur hjem hit til Norge etterhvert:) Det snøøøør masse på Østlandet i dag, så vær glad du er der du er 😉
  Klem:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, utrolig gøy at du synes det 😀

   Klemmer!

 23. Hi, I write to you to say that I love so much your blog. You are a beautiful photos and I love the couple that you do! You are so lovely.
  I come in the blog every day although I don’t understand some things, because I live in Spain and I use the translate and sometimes it isn’t reliable. I hope that you wil be happy to have fans in Spain hahaha

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie! It makes me really happy 🙂

   Hugs!

 24. Wow, underholdning ved svømmebassenget, hehe, ikke værst! 🙂 Også så koselig date på stranda da <3 Ser ut som en herlig ferie 🙂

 25. Har du sett innlegget kristineam skrev om deg på sin blogg? Du burde ta en titt, hun skrev masse flotte ord om deg, og jeg må si meg helt enig med kristine! stå på caroline! 😀 her er link til innlegget: http://kristineam.femelle.no/2012/12/14/caroline-eriksen/

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg setter veldig stor pris på det <3

 26. ser så gøy ut med all underholdningen! en god latter på slutten av dagen er godt for kropp og sjel!

 27. Väldigt roligt att läsa från er resa o kan tillägga att jag var på isla mujeras samtidigt som er förra veckan. Tog dock ett tag innan jag kunde placera var jag kände igen er ifrån 🙂 nu är jag fast på bloggen igen.

  1. Fotballfrue

   Var det du som tok bilde med meg? 🙂 Veldig hyggelig i hvert fall 😀 Håper du hadde en fin ferie!

   Klem 🙂

 28. Åh, slik akrobatikk er fascinerende 🙂 Det er utrolig bra at underholdningen på hotellet er verdt å se på, for jeg har i de fleste tilfeller blitt skuffet over show på de stedene jeg har vært i utlandet. Så herlige dere er! Og så fin farge dere har 😀 Jeg skulle gjerne hatt noe annet enn en isbjørnhvit hud nå til jul, haha! Solarium er ikke akkurat så lurt. Kanskje jeg får teste sunspa som du har anbefalt. Huff, nå babler jeg i vei igjen. Unnskyld, hihi!

  Nyt de siste dagene med varme, skjønneste Caroline <3 Som hundeeier så regner jeg med at du savner de firbente guttene dine hjemme? Det er i hvert fall veldig forståelig. Og tusen takk for svar på forrige kommentar, lille venn! Jeg synes det er viktig å skrive til deg, for du hjelper meg så mye. Tusen takk <3 Stor adventsklem til deg!

  1. Fotballfrue

   Denne kommentaren så jeg dessverre ikke før nå 🙁 Jeg synes alltid du er så herlig og god i kommentarene dine, du får meg alltid til å smile 🙂 Du er vakker med den lyse huden du har, så det må du ikke tenke på 🙂 Men skulle du ønske å teste selvbruner en gang er sunspa helt genial 🙂

   Jeg savner guttene mine så mye nå at jeg har ikke ord! I dag ser vi Ronaldo igjen og på lørdag Hugogutt 😀 Å! Som jeg gleder meg! Håper du har fine juledager, skjønneste <3 Sender deg gode tanker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *