By Night

Blondetopp lulus.com / Skjørt Lipsy / Sandaler Zara / Clutch Lindex 

Nå savner jeg sola! Har ikke kjent den på kroppen siden søndag, tenk det. . Håper den bestemmer seg for å dukke opp igjen før vi reiser hjem, fargen begynner allerede å blekne her 😉 Nå nærmer klokken seg ti, og vi tenkte få oss litt frokost før vi tusler litt rundt i byen. Planen var egentlig å reise til Xcaret i dag, men kvalmen fra i går henger fortsatt i hos meg og jeg orker ikke tanken på enda en busstur akkurat nå. Forhåpentligvis er jeg bra i morgen, og dersom vi skal tro værmeldingene vil det fortsatt være grått og regn da, så det er jo perfekt for en utflukt. Får ta dette været som en gyllen mulighet til å bli kjent med både byen og dette digre hotellet også 🙂

Ha en strålende kveld, dere! Ta vare på hverandre og nyt førjulstiden ♥

81 kommentarer

 1. Wow, det er det mest stilige antrekket jeg har sett på lenge! 🙂
  Du er fantastisk vakker. Hvorfor er ikke du proff modell tør jeg spørre?!

 2. i think your style is impeccable

 3. Herregud, WOW! Du har alltid fantastiske, gjennomførte og spennende antrekk som har «blown me away» mange ganger, men dette er kanskje det vakreste jeg har sett. De er enkelt og klassisk ja, men stylet slik og med DEG inni ser det bare helt amazeballs ut! Du trenger liksom ikke en haug med glitter for å skinne:) (selv om du selvsagt er stunning i paljettkjolene også da!) Det hotellet virker forresten som en drømmeverden, så utrolig heldige dere er som har fått tur dit:) Ser ut som dere nyter det også. Iskalde klemmer fra snøstorm-Norge:)

 4. Så nydelig antrekk, du inspirerer meg masse! Kos deg videre 🙂 Men jeg lurte på om du kunne vise hvordan du lager sånn «hår som strikk»? Det er så fint!

 5. Margrethe Jakobsen

  Ææh skoene! Love at first sight! Kan jeg få spørre om de er normal i str, eller litt trange/store? På forhånd takk <3

  Du var virkelig helt nydelig i dette antrekket! Du stråler, og er virkelig mitt forbilde når det kommer til det å ha et sunt forhold til mat og trening. Gleder meg til å bli inspirert av deg når jeg skal starte på (og for en gangs skyld gjennomføre) nyttårsforsettet mitt om å bli sunn og bikiniklar! Du får mat og trening til å se så lett og gøy ut, og det inspirerer meg såå mye! Takk for at du er du, og at du deler biter av livet ditt med oss, selv når folk gir deg motstand <3 Nettavisene kan bare ta sæ ei bolle! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *