White Party

I dag regner det, så nå sitter vi i baren som heter Wine Corner og nyter litt vin 🙂 Det er gratis nett på hele hotellet her, så tenkte like gjerne jeg kunne si hei til dere fra mobilen. I kveld er det white party, høres kanskje vanvittig harry ut, men det er faktisk bare et danseshow hvor artistene er kledd i hvitt. Så en video fra det og det ser kjempebra ut.  Fikk utdelt en aktivitetsplan tidligere i dag,  det er jo så mye som skjer her! Skal i hvert fall klare å gjøre noe ut av dagene selv om vi ikke får slikket sol. I morgen skal vi jo på jungelsafari, men torsdagen skal vi gjøre pilates før vi tenker å slenge oss på en guidet sykkeltur rundt i Playa del Carmen, tror det kan bli veldig fint, bare det ikke bøtter ned. Ellers har vi brukt dagen til trening, is-spising og biljard og nå bare nyter vi. Gleder meg til danseshow i kveld, skal få tatt noen fine bilder til dere.

Flere ble jo nysgjerrige på den hvite toppen min på bildet over her om dagen, så jeg viser den bedre i morgen, for den skal på igjen med en annen kombinajson i kveld.  Ønsker dere en fin tirsdag hjemme i Norge . . eller hvor i verden dere måtte være 🙂

45 kommentarer

 1. Dere er så søte sammen 🙂 Kos dere!

 2. Hei! Vil bare si hvor utrolig søtt og bra skrevet kommentarene til mannen din var på det (latterlige) innlegget «Advarsel!» i Aftenposten. Å foreslå å innskrenke ytringsfriheten basert på hennes oppfatning av bmi ble litt for latterlig for min smak og jeg skjønner du ikke kaster bort tid på det. Lars-Kristian tok ordene rett ut av munnen min med sine kommentarer. Du er en inspirasjon for mange, ikke glem det.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Mia <3

  2. Visst jeg får et barnebarn (har voksne barn nå) og barnebarnet får spiseforstyrrelse,så kan vi som foreldrer (besteforeldre)bare slappe av å ikke tro at det har noe med oppdragelsen eller det å sette grenser ovenfor barn/ungdom,Nei vi skyller på Fotballfruen,jøss så greit da.

  3. kristinee l.

   Kunne ikke vært mer enig! 🙂

 3. skjønninger! kos dere i kveld.

  1. Fotballfrue

   Fineste Jona <3

 4. Jeg syns ikke bloggen din burde bli lagt ned !!
  Fint bilde btw !!=)

 5. Kos dåkke masse! 🙂

 6. Det er jo så gøy med temafester da!! 🙂 kose dere videre i varmen, her er det så kaldt nå! Men da holder snøen og stemningen seg godt da 🙂

 7. kos dere!! <3

 8. elsker bloggen din!!

 9. Hei Caroline! Ville bare fortelle deg noe morsomt. Jeg har kjøpt boken din, laget flere av oppskriftene.
  Lagde en gang muslien din, ga til mine foreldre. De elska den!! Så nå lager vi dobbel porsjon hver gang. Faren
  min på 56 DIGGER den. Han sverger til lavkarbo og sier det er det beste han har smakt. Han har den overalt…:
  Til middag og til og med OPPÅ salater!!!! Hehe. Så bra jobba!!:) god ferie!!

  1. Fotballfrue

   Så herlig! Dette gjorde meg veldig glad, takk for at du fortalte meg dette 🙂

   Klemmer!

 10. det ser ut som du har massevis av moro! beklager hvis dette ikke er god grammatikk, jeg måtte bruke google oversette!

  1. Fotballfrue

   Veldig bra norsk, spør du meg 😉 Takk, søte!

   Klem!

 11. Silje Kristine

  Dere er så fantastisk søte sammen! Gleder meg til å se flere bilder fra ferieturen deres:D

 12. Syns det er skikkelig rart at det ALLTID er norske som vinner på konkurransene/kalenderen din..

  1. Kan vel ha en sammenheng med at 99 prosent av alle deltagerne er norske.

   – C

 13. Dere er fine :)) Kos dere videre sammen, håper på finere vær for dere!:)

 14. Først nå leste jeg innlegget i Aftenposten, og Lars-Kristian sin(e) kommentar(er). Jeg er innom bloggen din opptil flere ganger om dagen, Caroline, og syns det er mye bra!!! Jeg tror mange av de som kritiserer deg og livet ditt er de menneskene som sliter med at andre får til ting, og ikke dem selv. Det at livene deres tilsynelatende er perfekt er noe folk henger seg opp i! Jeg velger å tro at du overhodet ikke deler ALT her inne – det er en selvfølge at du ikke gjør det!!! Jeg lever i et trygt og godt ekteskap selv – for oss innebærer det masse krangling og diskusjon – men det som er så fantastisk med ekteskap er at man veit at uansett hvor mye det smeller så skal man alltid være sammen!!!! 🙂 Det jeg prøver å si er at jeg syns det er kjempe gøy å lese det du skriver, se på bilder av NYDELIGE deg, få masse inspirasjon i forhold til kleskjøp osv. I tillegg; fortsett med å være den positive jenta du virker til å være, lev ditt liv og vær trygg på det OG vis det på bloggen!! Selvom folk oppfatter deres liv som perfekt, er jeg sikker på at dere også har deres ting, og det er HELT greit, OG helt greit og bra at du og dere ikke deler den delen av livet her!!! Det er ene og alene deres, fine folk. Jeg heier på dere!!!!! (Har forresten hatt spiseforstyrrelser selv, og er så utrolig enig i Lars-Kristians uttalelse om at det er mitt ansvar å finne ut av det, heldigvis finnes det god hjelp).

 15. Åh, dere er så søte sammen 😀 Kos dere videre! Har et spørsmål, har du noen tips mot vondt kne? Når jeg løper «svikter» kneet, det er skikkelig vondt når jeg går også. Tips til alternativ trening?

 16. God morgen, vakre Caroline! 🙂 jeg skrev et innlegg for noen uker siden (under «kurerer gruff»), som du ikke har svart på. Det er er naturligvis helt greit (forventer ikke at du skal få svart på alt,stakkars!), men når jeg nå tittet på det innlegget i aftenposten om deg, fikk jeg lyst til å gi deg noen gode ord, og du skal vite at mitt forrige (altfor lange) innlegg var både veloverveid og velfortjent! 🙂 koselig å se dere nyter ferien,det ser fantastisk ut!. (Og håper Lars-Kristian er bedre!) men dere må glede dere litt til å komme hjem også; her (i oslo hvertfall) er det virkelig nydelig! sitter nå med nytraktet kaffe, stearinlys og kongerøkelse,og nyter den vakre vintermorgenen<3 deilig måte å lade opp til dagens eksamenslesing! 🙂 håper dere koser dere masse videre, ha en strålende dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, dette har dessverre gått meg hus forbi :/ Noen ganger må jeg bare godkjenne uten at jeg får lest alt, beklager det så mye! Tusen takk for vakre ord <3 øres ut som nydelig stemning hjemme også, borte bra, hjemme best stemmer alltid 🙂

   Masse lykke til med eksamenlesningen 🙂

   Klemmer <3

 17. Dere kan ikke vær i Mexico uten å besøke Chitzen itza! Mayapyramider som er et av de syv underverker

 18. ingunn s

  hei!:) er enda problemer med appen din. den har ikke funket på over ei uke…. håper det blir fikset snart:)

 19. Hei Caroline 🙂

  Jeg har et spm til deg.. Jeg vet du har skrevet om en selvnruningskrem engang, men husker ikke hva den heter… Kunne jeg fått navnet på den? Lurer også på om det blir pent og bruke den i ansiktet? Må få litt farge før jul.. hehe

  Mvh Mette 🙂

  1. Fotballfrue

   Sunspa er kjempefin å bruke overalt 🙂

   – C

 20. Karoline

  Ingenting med innlegget å gjøre, men må bare si takk!
  Kokeboka di er så bra, i dag lagde jeg sjokolade trøflene med hint av jul 🙂 Mmmmm de lukter og smaker fantastisk.

  1. Fotballfrue

   Å, de er så gode 😀 Glad for at du liker boken 🙂

   Klemmer!

 21. Det gløder av dere begge to! 🙂 Har akkurat brukt formiddagen på å lese meg igjennom hele bryllupskategorien på bloggen din (for n’te gang), og blir like målløs hver gang. Jeg slapp faktisk en tåre da jeg leste 1-års- og 2-årsinnleggene. Det finnes ingenting mer vakkert enn kjærlighet, og to mennesker som viser den for hverandre <3

  Kos dere videre, og nyt ferien til det fulle! Det er jo snart jul! 😀

  Stor klem

  1. Fotballfrue

   Skjønneste du! Tusen takk <3 Sender deg mange klemmer!

 22. Hei igjen!

  White party er coolt, og stilig. Det ser ut som at dere har det helt topp! 🙂

  I dagens nettutgave av Aftenposten ligger en liten sak som omhandler deg, igjen, men nå i mer positive ordelag.
  Følgende link; https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Et-sunt-forbilde-7067071.html

  Fortsatt god ferie! 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldig hyggelig at noen skriver et motsvar, det setter jeg så stor pris på!

 23. Hei, jeg bare lurer på en ting.. (og allerede i forkant kan jeg si til alle dere haters og lovers der ute at dette er bare et spørsmål altså fordi jeg er nyskjerrig og fordi jeg ikke blogger og vet hvordan den sponsende verden er) Så til spørsmålet mitt (og igjen dette må du ikke lese med kritikk Caroline for det er absolutt ikke ment slik dere skal nyte ferien deres til det fulle) Så…. Hvorfor blir dere bloggere sponset med slike ferier som dette egentlig? Hva vinner reiseselskapene på dette? Tror Ving nå at fordi du har 100000 lesere at noen av oss vil «løpe og kjøpe» oss en ferie til Mexico eller Maldivene som dere har vært på før? som mange har skrevet før meg her så er jo dette ekslusive ferier som ikke alle kan, vil eller gidder ta seg råd til.. Hadde de sendt dere ned til en turistmagnet så hadde jeg skjønt det mer, men dette greier jeg ikke å skjønne faktisk. Er reklamens makt gjennom en blogg blitt så stor at de får igjen for dette?

  1. Fotballfrue

   Ja, reklame på blogg har mye større effekt enn i andre medier som f.eks TV, VG o.l. Det er hvert fall tilbakemeldingene jeg får fra mine samarbeidspartnere 🙂 Jeg har jo tilgang til omsetningstall hos noen av samarbeidspartnerene mine, og ser hvor mye de får igjen for markedsføringen. For noen år siden, da hadde jeg «bare» 30 000 lesere, skrev jeg et innlegg om et plagg fra en kjedebutikk. En uke etterpå fikk jeg mail fra ledelsen i denne kjeden, om at alle plagg i alle norske butikker var utsolgt i løpet av den uken. Hvis jeg ønsket å skrive om andre plagg, var det bare å si ifra :p

   – C

 24. Så fine dere er! Jeg lurte på en ting: Kan du spille sjakk? Hva tenker du om det- er det idrett, sport, bare et brettspill..?
  Jeg vet det er ganske random å spørre om, men jeg er bare nysgjerrig på hva du synes om det. Kos dere fortsatt på ferie!

  1. Fotballfrue

   Har ikke tenkt så mye over det, spiller det sjelden selv, men synes det er helt ok 🙂

   – C

 25. Heisann. Er blitt fast leser av bloggen din og lurte egentlig på om din mann også har blogg??

 26. Hei, Caroline! Fotballfrue appen har ikke funket den siste uken. Jeg får åpnet appen, men når jeg trykker meg videre til f.eks. «Hovedside», så står det «No items.» – altså ingen innlegg er tilgjengelig. Flere som opplever det samme?

  Ferien deres ser forresten helt fantastisk ut. Skulle gitt mye for litt sol og varme nå, men blir godt med jul også! 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, det er dessverre problemer med den 🙁 Beklager det virkelig! Jeg kan dessverre ikke gjøre noe selv, men vi har mailet utvikleren og jeg håper han fikser det veldig snart.

   – C

 27. Hmmmm – det med regnet du… Det er det mindre av her vi er… Håper det går over og at dere får nyte feriedagene med sol fra skyfri himmel:-)

 28. Vakreste Caroline! HVOR er den hvite blonde-toppen din fra? Den på dette bildet, altså 😀 Helt skjønn <3

 29. Åå, kos dere så masse, vakre Caroline! Selv om det skjer ting hjemme i Norge håper jeg dere klarer og slappe av og nyte ferien for det. Og tenk, når du kommer hjem er det nesten julaften. Jeg gleder meg hvert fall masse til å se familien min for første gang på tre måneder. Stor klem 🙂

 30. Michelle

  Søte dere to er sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *