The Royal

Overveldende er vel det eneste ordet som kan beskrive dette hotellet. For. . wow! For et hotell! Det er så digert at jeg tror ikke vi kommer til å rekke over hele før vi skal reise hjem, og det å bli møtt med champagne ved check-in slår vel aldri feil. . I tillegg fikk vi velge hva slags duft vi ønsker på rommet vårt, tider for rengjøring morgen og kveld, samt hva slags puter vi ønsker i tillegg til de seks som allerede finnes i sengen. Haha 🙂 The Royal har hele 8 forskjellige restauranter og alle skal visst ha nydelig mat. Den vi valgte i går kveld svarte i hvert fall til forventningene med både god mat, vin og ikke minst dyktige servitører. Det beste av alt er jo at vi bor i det største hotellrommet noensinne. Rommet vi i utgangspunktet skulle ha var også veldig fint, men ved å betale noen tusenlapper ekstra kunne vi bli oppgradert til Master Suite med utrolig mange fordeler som blant annet egen lounge på stranden, fri tilgang til all underholdning, fri bar med gratis vin, cognac, tequila og alt vi ønsker av den slags, telefonsamtaler til inn-og utland uten ekstra kostnad pluss alle måltider i alle restaurantene inkludert, så vi slo like gjerne til 🙂 Oh yes, her er det til og med walk-in closet!

Nå skal vi bestille frokost på sengen før vi må få oss litt sol 🙂 Været er veldig skiftende nå, så jeg krysser alt jeg har for at det ikke begynner å regne. Vi reiste jo store deler av gårsdagen, så det ble ikke noe bading eller sol i det hele tatt da heller. I morgen skal vi på utflukt dersom Lars-Kristian er hundre prosent, det blir så spennende! Håper alt er fint med dere der hjemme, selv om jeg håper de neste dagene går sakte, gleder jeg meg masse til å komme hjem til julen også ♥

104 kommentarer

 1. Ser helt fantastisk ut 😀 du er så heldig.. Nydelige bilder! Lurer på hvilket kamera du bruker? Helt utrolig kvalitet altså!
  Må bare si at jeg ser virkelig opp til deg, du er en så inspirerende person! Elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 😀

 2. Jøje dere får være forsiktig så dere ikke blir borte for hverandre når det er slike arealer 🙂 Selv foretrekker jeg det mer intimt og særegent. Gjerne luksuriøst, men intimt. Kos dere! Drikk, spis og ha det baluba 😉

 3. Caroline, I don’t want to seem rude, but I hope your readers will check Tripadvisor first before booking the hotel you advertise here. I understand that you had this trip sponsored and therefore is obliged to rave about hotels you are put into, but this is just digusting and your review is not credible at all. I think you earn enough to afford paying for your own holidays. So please stop advertising crappy hotels on your blog.

  1. This Hotel is ranged among the ten best hotels by Vings costumers in 2011/2012. I also don’t understand what’s wrong with the review on Tripadvisor? 4,5 out of 5 is quite good, an 90 percent of the people on Tripadvisor has given it «excellent», the highest possible ranking. It also won the 2012 «Travellers’ Choice award»

   http://no.tripadvisor.com/Hotel_Review-g150812-d530483-Reviews-The_Royal_Playa_del_Carmen-Playa_del_Carmen_Yucatan_Peninsula.html

   – C

 4. Ååherlighet så utrulig fint! Kos dåke masse 😀
  Eg har nett bestilt tur til Egypt i slutten av januar, og eg gleda meg altforaltfor masse! 🙂

 5. For et nydelig rom! Haha, badet var på størrelse med leiligheten min… :p

  Håper dere nyter ferien til fulle til tross for innleggget i aftenposten. Må si jeg beundrer dere begge veldig mye, du for å greie å legge slike ting til side, og Lasse for å støtte deg og forsvare deg – selv når du ikke trenger det! Jeg sendte inn et innlegg selv (fra «Trofast leser»), og håper at folk leser det på lik linje som hovedkommentaren. Som jeg skrev der (http://www.aftenposten.no/meninger/sid/–Fotballfrue-er-et-godt-forbilde-7066965.html) så er du en av de beste forbildene, og om dagens ungdom kan følge det du prøver å formidle, hadde jeg vært ganske fornøyd!

  Dere får kose dere videre på ferie. Hehe, en jeg kjenner var på et hotellrom for 50 pesos natten for 5 personer (~25 kr for alle!!), og det er så morro å høre om det rommet. For å si det sånn – veggene var fulle av mørke prikker, som var restene etter mygg folk hadde smæsha inn mot veggen! Haha, jeg ler meg ihjel. Nyt ferien!

  1. Fotballfrue

   Haha, uff :p Høres ikke videre delikat ut, men rimelig var det jo 😉

   Tusen takk for støtten, du er god <3

 6. Wauw – det er jo for sindsygt vildt lækkert! Nyd det (:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *