Julekalender: Luke 10

Riktig svar på gårsdagens produktbilde var Hot Mama 🙂 Vinnerne ble: Mina, Hilde og Charlotte K. Heldiggriser! Gled dere til å teste disse produktene, de er så bra! Min favoritt er forresten Hot Mama.

Julen handler om å sette pris på de man er glad i! Dersom du fikk gi bort et gavekort på 500 kroner fra Coverbrands, hvem ville du gitt til? Dette kan være moren din, venninnen din, søsteren din, mannen din, eller en annen bekjent som du synes fortjener en oppmerksomhet. Fortell meg i kommentarfeltet hvem du ønsker å gi et gavekort til og hvorfor du ønsker å gi det til akkurat denne personen 🙂

Jeg trekker 2 vinnere som får ønsket sitt oppfylt, og når Coverbrands sender ut gavekortet, vil mottakeren se hvem gavekortet er fra og din begrunnelse til hvorfor akkurat denne personen fortjener dette.

Selv synes jeg denne luken er helt genial! Lykke til 🙂

Deltakermuligheten er nå over!

718 kommentarer

 1. jeg ville helt klart ha gidd det til mammaen min! hun har alltid gitt og gitt til meg,uansett hva og når!
  påtide at hun får igjen noe koselig også 🙂

 2. Tatjana Blazic

  Jeg synes mamma fortjener det! Hun har støttet meg og alle mine valg helt siden den dagen jeg ble født! Det er utrolig hvor mye hun har gjort for meg. Jeg setter ikke så mye pris på henne, men dette gavekortet fortjener hun! 🙂

 3. Sibell

  Hvis jeg vunnet, hadde jeg definitivt gitt gavekortet til mamma. Moren min er en person som alltid tenker på alle andre rundt seg først og unner seg sjeldent noe annet enn kun det nødvendige 🙂

 4. Gudveig

  Heisann, jeg skullegjerne gi et gavekort til min storesøster Anita. Hun er gift, 4 barn og full jobb. Men for 1 år siden ble hun veldig syk med en karsykdom (wegener). Hun gir dog aldri opp, med steroider og cellegift i blodet har hun kjempet tilbake! hun har troppet opp på jobb igjen mer av vilje enn fysisk styrke, og nå er det pepperkakehus og nisseluer for alle penga. Hun støtter alltid opp, deler alltid sine råd, og er rett og slett fantastisk. Hun fortjener all ekstra oppmerksomhet hun kan få!!

 5. Jeg har verdens beste venninne som nå i adventstider har flyttet i nytt hus. Det har vært mye å ta tak i, og med en liten gutt på snart 7 måneder er det ikke bare bare, å holde humøret oppe til en hver tid, men min venninne klarer det. Sørger alltid for at hennes single venninne (altså meg) får middag hvis jeg vil, eller en tekopp eller godis hvis jeg har lyst, eller bare en prat. Hun har i hvertfall alltid tid, uansett hva som foregår i hennes eget liv. Jeg setter så utrolig stor pris på denne og hun fortjener virkelig denne gaven!!

 6. Jeg ville gitt gavekortet til mamma.
  Mamma står hele dagen, og gjør sitt ytterste for at andre skal ha det bra.
  Hun jobber så mye at hun glemmer av å ta vare på seg selv, derfor vil jeg gi henne gavekortet slik at hun for en gangs skyld kan tenke på seg selv og unne seg litt luksus.

 7. Jeg vil gi gavekortet til min kjære søster som snart fyller 18 år. Hun har stått ved min side helt siden jeg trengte henne, og jeg har delt alt med henne. Hun betyr alt for meg, og er den jeg vender meg til når jeg trenger noen! Vil gi henne den perfekte gave, men det er ikke så god økonomi i familien, så dette er genialt! det å få en unik gave fra en man står nærest på sin 18års dag er en fin opplevelse! 😀

 8. Henriette Jacobsen

  Til Farmor,Musse. Hun kjøper aldri noe nytt til seg selv og fortjener å unne seg litt nytt sminke:)

 9. Jeg ville gitt det til min mamma! Grunnen til det at hun gjør så mye for alle i familien, lager mat til alle, vasker klærne til alle, handler, gjør alt husarbeidet alene. Siden jeg har flyttet for å studere, så kan jeg ikke hjelpe henne med dette lengre, derfor vil jeg gi henne en oppmerksomhet istedet og for å minne henne på om hvor fantastisk hun er :))

 10. Natalie

  Jeg vil veldig gjerne gi gavekortet til min mamma. Hun har vært plaget med huden helt siden hun var liten, og sliter enda i en alder av 38. På grunn av dette har hun et veldig dårlig selvbilde. Hun nevnte for en stund siden at hun gjerne ville prøve noen produkter fra MD formulations, da hun hadde hørt veldig masse bra om merket. Dette merket er jo veldig dyrt da, så hadde blitt veldig glad hvis jeg kunne få hjulpet henne litt 😀 Mamma er egentlig veldig nydelig, men hvis dette gjør at hun føler seg bedre,vil jeg gjerne være med å hjelpe henne 🙂 Ikke bare på grunn av det, men for at hun gjør så veldig mye fint for meg hele tiden<3

 11. Jeg ville gitt det til tanta mi. Jeg har fått mye klær etter henne og jeg er så glad i henne. Hun fortjener et gavekort og jeg veit at hu ville satt pris på det. Hadde vært veldig koselig hvis hun hadde vunnet.

 12. Marthine Braathen Nyhus

  Hei jeg ønsker å vinne dette gavekortet, fordi jeg har lyst til å gi det til min kjære mamma!

  Jeg syntes at mammaen min fortjener dette, fordi hun er mitt forbilde, og hun gjør så mye for meg!

  GOD JUL!

 13. Magnhild

  Jeg ville selvfølgeli gi det til min mor, alt det fantastiske hun gjør for meg, alt det hun gir meg når jeg trenger noe. Hun fortjener et gavekort på noe fint.

 14. herman

  jeg ville gitt det til min gode venninne eva, fordi hun er den søteste og snilleste jeg kjenner

 15. Eva F.

  Jeg ville gitt det til min amigo Sandra, fordi hun eeeelsker å sminke seg, for ikke å snakke om hvor snill og søt hun er!

 16. Mamma fortjener ett slikt gavekort fordi hun jobber nattvakter som en helt.

 17. Hvis jet skulls gitt borg et gavekort ville Meg tenkt på en av mine nærmeste som faktisk trendier litt ekstra luksus I hverdagen. Venninner,mor og søsken har som regel alt av kosmetisk de trenger. Som jenter Sier vi vel aldri nei til nytt og spesielt og ha et stort kvantitet I det meste.
  Kjæresten min er student og bruker mye tid på skole og lesing, det blur mindre tid til selvpleie og jobbing for og tjene penger. Jeg synes ofte han har en tendens til og ha tørr hund I ansiktet, så når Han er hos meg pleier han og stjele litt ansiktskrem av meg, Han er nok ikke den som bryr seg mest om at Han låner jentegreiene mine innimellom, men han fortjener virkelig et hudpleiesett for menn/ eller et unisex som ikke lukter for feminint, så hvis jeg hadde vunnet et gavekort hadde det godt til dette. Som student er nok ikke dette det som står hôyest på prioriteringslisten, men jeg er en stor forkjemper for og ta vare på huden sin. I tillegg hadde jeg satt pris på og ha kremkrukken min unna hans store fingre som graver langt ned i den og tar en ukes forbruk på hver finger. Haha 🙂

 18. Jeg ønsker å gi gavekortet til bestevenninna mi som studerer i Budapest, sånn at hun kan unne seg noe noe ekstra luksuspleie til jul 🙂

Kommentarfeltet er stengt.