Get your glam on!

Desember er den tiden på året hvor det er lov å pynte seg litt ekstra, og også en perfekt anledning til å teste ut litt nye og varierende sminkemetoder. Mitt partysminketips nummer 1, er uten tvil løsvipper og røde lepper, da får du en både hot og klassisk look på en gang.

Vipper StudioMakeUp / Baseskygge Twig / Skygge til Globallinjen Harvest / Liner Schwing TheBalm / Mascara Volume & Lift / Lepper Too Faced Stiletto Red 

Du trenger rett og slett ikke mer enn å la vipper, liner og lepper tale for seg. Hold resten rolig i duse farger. Er du litt mørk i huden holder det lenge med en baseskygge samt litt markering av globallinjen for større øyne. Ikke spar på lineren, men lag en ganske tykk strek ved vippekanten. Legg på masse mascara, farg leppene røde, krøll håret og voila: Den ultimate glam-looken! Du kan bruke rabattkoden jtxuu og få 20 prosent på Schwing Eyeliner og skyggene fra Glo, i tillegg til at det er 30 prosent på både vippene og mascaraen fra Studiomakeup nå, denne rabatten er allerede trukket fra hos Coverbrands 🙂

produktene er sponset 

63 kommentarer

 1. Har aldri turd å prøve røde lepper, for tror ikke jeg kler det. Men nå fikk jeg veldig lyst å prøve:)
  Du er så fin Caroline:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste!

 2. Jeg pleier sjelden å henge meg opp i diskusjoner som skjer på nett, spesielt når det gjelder bloggere.
  Jeg er ikke en person som trener, og jeg 90% av tiden fornøyd med kroppen min. Så jeg leser ikke bloggen din for å få tips til trening og kosthold, men rett å slett for å drømme meg litt vekk fra egent liv av og til.
  Jeg er verken enig eller uenig i om livsstilen din(trening og kosthold) er bra eller dårlig. Jeg mener at alle må finne det de selv er kofortabel med, og spise/trene som de selv vil.
  Så når aviser som aftenposten skriver artikler om at de advarer mot bloggen din, blir jeg irritert.
  Ditt kosthol og din trengingsplan fungerer kanskje ikke for alle, men det er vel ikke meningen heller? Du forteller bare om dit liv, og hva du foretrekker. Selvfølgelig kan noen bli påvirket av dette og ta det til det ekstreme, men slik er det jo med alt!
  Du skriver en blogg om ditt liv, det er som en dagbok for deg, og ikke en oppskrift til andre.
  Jeg vet at du allerede vet allt dette. Men når så mange går i mot deg, vil jeg bare fortelle deg at det er ikke alle som bryr seg om vekten din, og hva avisene gidder å skrive.
  Så jeg håper at all kritikken ikke tar helt knekken på deg. For jeg liker å gå innom bloggen din å se på alle bildene av de vakre skoene, klærne og veskene du har. Og selvfølgelig lese om et liv som virker utrolig spennede 🙂 Stå på videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for ordene dine, Tonje <3

 3. Anita A.

  Forsetter du å ta Restylane eller noe liknende i leppene? De er jo betydelig mye større enn de var før og tror neppe det er sminken 🙂 Ikke at jeg har noe imot det, har selv vurdert å prøve. Du er jo vakker uansett.

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg tok det igjen for noen uker siden etter et langt opphold. Trives med det 🙂

 4. Fine fotballfrue, kan jeg spørre hvor blonde-overdelen din kjøpt fra? Du ser helt stunning ut! 🙂 🙂

 5. App’en din funker ikke..
  Dårlig når man måtte kjøpe den!

  1. Fotballfrue

   Vi jobber med å løse det 🙂 Skal være i orden igjen veldig snart!

 6. Du er såå mye finere med lys farge på leppene, nå fikk jeg «nebb»følelsen. Kos dere videre på ferie:)

 7. Kjempebra tips! 🙂

 8. Her får du noen bilder fra da jeg prøvde pepperkakeoppskriften din. https://bit.ly/RlsNOx

 9. Viktoria

  Hei!

  Stikker innom her hver dag! Får så mye inspirasjon. Setter meg alltid ned en gang om dagen for å lese nye innlegg.
  Så den kjolen du hadde på deg på bildet. Den var jo bare utrolig fin!! Elsker sånne blonde kjoler ! Er det lov å spørre hvor du har kjøpt den og hvor jeg eventuelt kunne fått kjøpt noe lignende? Og igjen du har bare en fantastisk blogg, som gleder mange 😉

  Klem 🙂

 10. ah, syns denne looken blir litt kjedelig jeg da..

 11. Viktoria

  Hei!

  Stikker innom flere ganger om dagen! Får så mye inspirasjon. Det blir den stunden hvor jeg kan sette seg ned med en kopp te og lese fantastiske innlegg. Så den kjolen du hadde på deg på bildet (sammen med fantastisk sminke). Er det lov å spørre hvor du har kjøpt den? Eller hvor jeg eventuelt kunne få kjøpt noe lignende? Og igjen du har en helt fantastisk blogg, som jeg gleder meg over hver dag 🙂

  Klem 🙂

 12. Skjønne Caroline… Håper dere koser dere i Mexico! 🙂 Men jeg må bare spørre deg om en ting… Hvorfor har du fikset på leppene dine? Det er virkelig ikke pent…! Du som er så naturlig pen! Du trenger da ikke restylane!?! Håper du innser at du er vakker akkurat som du er, og ikke trenger sånt skvip, for det ser dessverre fryktelig unaturlig ut… :-/ Syns du var finere før!

  Hilsen en som heier på deg <3

  1. Fotballfrue

   Det er virkelig ikke noe annet enn 1 ml. restylane, det er veldig lite og jeg trives så utrolig godt med litt fyldige lepper 🙂 Med rød leppestift er det klart at det ser litt mer ut enn det faktisk er, men igjen: Jeg trives med det og det er tross alt det jeg må ta hensyn til 🙂

 13. Silje Karoline

  Hei Caroline,

  Så flott tips. Jeg bare lurte på den toppen du har på deg, hvor den er fra?

  Ha en fortsatt fin ferie. 🙂

 14. Å herregud! Kunne ikke unngå å legge merke til kjolen på bildet, så utrolig fin. Hvor er den fra? 😀

 15. Elsker looken! 🙂

  De eskene du brukte til invitasjonene i bryllupet.
  Hvor er de fra??:)

  takk for mye god inspirasjon!

  1. Fotballfrue

   Hei! De kjøpte jeg hos Decorium 🙂

   – C

 16. Madeleine

  Hei Caroline!
  Kjolen du har på er bare helt nydelig, hvor kan man finne den? 🙂

 17. Så fin du var på håret her! 🙂 Liker krøllene og fargen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 18. Marianne

  Hei:-) follower deg på insta, åsså lurte jeg på om du kunne poste et innlegg på bloggen me tips til oss som bruker instagram! åsså lurer jeg veldig om du kan vise hvordan du laster opp bildet fra data på insta:-) hadde vært veldig fint om du kunne forklart!

  1. Fotballfrue

   Jeg kopierer over fra bloggen min, eller sender de til meg selv på epost fra dataen slik at jeg kan åpne på mobil 🙂

   – C

   1. Til Marianne: Et annet tips er å opprette seg en dropbox-konto og legge bildene du vil bruke der. Har du en smarttelefon, vil du da ha tilgang til bildene dine både via data og mobil :-).

    N

 19. Åå, kjære Caroline! HVOR nydelig er ikke du? Du må være et av ytterst få mennesker som jeg tror kler de fleste sminketrender…og klestrender 🙂 Du er så vakker! Det ser ut som dere har hatt det helt herlig i Mexico hittil, og det unner jeg dere virkelig. Kan jeg spørre hvor blusen/kjolen (?) du har på deg på bildet over her er ifra? Har lett etter noe lignende og denne ser p-e-r-f-e-k-t ut! Smil! Kos dere videre i varmen og good bedring til LK! Stor klem fra Martine <3

  1. Fotballfrue

   Du er alltid så snill, tusen takk, fine deg! Dette er en topp fra Lulus.com 🙂

   Mange klemmer <3

 20. Hei, jeg har ligget og grått siden jeg kom hjem fra jobb for den fineste pusen i hele verden, som bare ble syv år, gikk bort for familien min og meg i dag. Hun hadde kreft i hele kroppen, dette var vi ikke forberedt på og det kom som et stort sjokk for oss. Hun var virkelig som et menneske og et familiemedlem på lik linje med oss, og hun har gitt oss så utrolig mye glede. Mtp. Hendelsen og min allmenntilstand etter sjokknyheten i dag har jeg ikke fått svart på julekalenderen før nå. Derfor ønsker jeg å sende inn svar og et ønske om at min mamma skal få vinne denne premien, da hun virkelig fortjener det, etter alt hun har vært igjennom i dag, fordi hun fortjener å unne seg litt og bli behandlet som en prinsesse, siden hun ikke unner seg spesielt mye til vanlig lenger. Og ikke minst synes jeg hun fortjener det fordi hun i dag mistet sin bestevenn og lille baby i familien, som var en ordentlig mammadalt 🙂 hun var nært knyttet til vår kjære Missi og de to hadde et helt spesielt bånd. Jeg ønsker virkelig å gi mammaen min en fin oppmuntring i alt som er så trist akkurat nå, fordi hun uten tvil fortjener det <3

  1. Fotballfrue

   Jeg er så utrolig lei for deg, Jeanette! Sender deg en stor klem, selv om jeg vet at ingenting hjelper noe særlig akkurat nå <3

  2. Inga Helene

   <3 <3 <3

  3. godkjenner du ikke kritiske kommentarer?

   1. Fotballfrue

    godkjenner 99 prosent av alle kommentarer, men jeg godkjenner ikke anklagelser og løgner, og kommentarer som kun er myntet på å såre 🙂

    – C

 21. love your blog!! =)

 22. Birgitte

  Hei Caroline! Pleier aldri å kommentere, men er stadig innom og leser på bloggmagasinet ditt. Vil bare si at jeg synes du gjør en fantastisk jobb! Leste et slags innlegg på aftenposten om «slike blogger som deg» der du var dratt frem som et eksempel på alt vondt i verden (virket det som). Slik kritikk synes jeg er grusom og urettferdig! På din blogg skriver du det vi jenter ønsker å lese om, ting som opptar oss. Tips og råd om trening, kosthold, mote sammenblandet med normale venneaktiviteter og reiser! Kjempegøy å lese 🙂 vit at ikke alle syns din blogg er grusom, jeg elsker å klikke meg inn hit og finne nye spennende innlegg hver dag 🙂 (og du er urettmessig dratt frem som eksempel, det er andre blogger hun bør være bekymret for som er langt fra så reflekterte og sensurerte som du er!) stor trøsteklem, håper ferien er og var fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for god klem, Birgitte! Det setter jeg pris på 🙂

   Klemmer tilbake <3

 23. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Jeg har faktisk aldri rørt en rød leppestift i hele mitt liv, haha! Ikke kommer jeg noen gang til å gjøre det heller, jeg kan aldri forestille meg at det kler meg =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

  1. Fotballfrue

   Alt kler den smukke 😉

   Klem!

 24. Det er jo bare nydelig 🙂
  Men tips; Hadde vært såå mye mer nyttig om du hadde vist litt mer utfyllende om hva/hvor/hvordan. Dette blir liksom ikke noe mer utfyllende enn det du finner i nettbutikken selv. Du som KAN sminke, må jo nesten dele litt kunnskaper med deg 😉 tihi

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk 🙂 Det skal jeg huske på til neste gang, her på ferie blir det litt vanskelig med steg for steg pga. lys etc. :/

   – C

 25. Så vakker du er. Synes rød leppestift er veldig fint, men jeg tør liksom ikke klinke til selv. Føler at leppene mine skriker litt for mye da, hvis du skjønner. hvor er den fine blusen du har på deg på bildet fra?

  1. Fotballfrue

   Skjønner hva du mener, det var en vanesak for meg 🙂 Dette er en topp fra Lulus, viser den på en annen gang 🙂

   – C

 26. Marigona

  fine fine deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 27. Hva i alle dager har du gjort med ansiktet ditt? Du er mye finere naturlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Hva er det du sier? Jeg har ikke gjort noe. Herlighet, du er alltid så frekk. Slutt og lese bloggen min om du aldri har noe positivt å si.

   – C

  2. Det sier mye om deg som menneske, Stine – at du alltid skal legge igjen ekle kommentarer på bloggen. Ynkelig.

 28. Schwing eyeliner er bare fantastisk.

 29. I går fikk du nok en gang urettferdig kritikk i aftenposten for at du resten du er. At du som er naturlig tynn, trener og spiser sunn mat men som likevel passer på at det er viktig å kose seg. Det er ikke sjelden du legger ut oppskrifter på cookies o.l. heller. I dag står det en ny artikkel i aftenposten om at unge må skjermes mot usunne matvarer på grunn av fedme. Hva er lurest fjerne all reklame eller la unge lese om sunne friske mennesker og hente inspirasjon fra det?

  1. For at du er den du er*

 30. Veldig koselig å lese reisebeskrivelsene dine. Det ser herlig ut i Mexico nå, og vit at jeg hjemme er det snø og mellom -10 – 20 minusgrader, brrr….

  Ellers synes jeg bloggen din er veldig fin, og god. Du virker å være ei kjempekul jente, og du tar deg tid til å svare mange også, noe som er veldig hyggelig gjort av deg.
  Vet du forresten at det er ei jente som har skrevet om deg i Aftenposten, og bruker deg som en sterk advarsel imot spiseforstyrrelser – les her; https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Advarsel-7066109.html – sånn at du vet. Jeg har ikke sansen for denne type stigmatisering av deg. Man kan da være slank uten at det skal fremstilles som sykelig, ærlig talt.

  Ha en fortsatt kjempeflott ferie!

 31. Du er vakker 🙂
  Og kjempefin med fyldige lepper! Husk å bruke høy solfaktor på leppene i solen, det kan nemlig være en fare for at de hovner opp av kombinasjonen fillers + sol
  <3

 32. Altså… jeg kommer ikke over hvor godt du kler denne hårfargen, og sammen med denne klassiske sminken ble det skikkelig «Old Hollywod»-glamour! LOVE IT! Nå kan ingen beskylde deg for å se ut som en barbie, du ser bare ut som et ekte klassisk skjønnhetsikon:) Håper dere nyter dagene videre på ferie!

  1. Fotballfrue

   Å, nå ble jeg glad 😀 Tusen takk, snille du <3

 33. Du er definitionen af perfekt. Hold da op hvor er du bare flot.

  Knus fra Helena, Danmark.

 34. Du har så fin farge i håret! 🙂 Og kjempefint antrekk!:o

 35. Christine

  Hei lurte på hva du gjør med håret dit spes når du har den finne fletta, er det noe spes du bruker for å holde håret så fint??? mange klemer Christine

  1. Fotballfrue

   Hvilken flette tenker du på? 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *