Farvel Isla Mujeres

I går var faktisk første dagen vi fikk bøtter og spann med regn på kvelden, så planene våre om å spise ute i de trange gatene ble avlyst og vi endte nok en gang på en av våre favorittrestauranter på hotellet, Satay. De svikter aldri, men vi måtte dessverre ta kvelden litt for tidlig ettersom Lars-Kristian plutselig har fått feber og litt andre sykdomssymptomer. Stakkar, lille! Det er ikke noe trivelig med sykdom når man er på ferie, men jeg tror faktisk det kan ha noe med air condition-anlegget å gjøre. Han satt i fullt trekk for et par dager siden og holdt på å fryse ihjel, og det er aldri særlig lurt. Vi har vært på apoteket og fått Paracetamol og litt andre ting, så vi krysser fingrene for at dette glir over. Mens Lars-Kristian er i sin dypeste søvn, skal jeg ta meg en tur på treningsrommet en siste gang. Der blir det forhåpentligvis varme 10 kilometer og feriens første lange løpeøkt. Det skal bli utrolig godt, har hatt litt treningsfri nå. Så blir det tøy, bøy og sikkert frokost alene før vi må pakke koffertene og reise mot Playa Del Carmen. Vi skrives derfra, forhåpentligvis med en litt friskere Lars-Kristian ved min side 🙂

I mellomtiden byr jeg på litt bilder fra vakre Isla Mujeres, hit burde nesten alle dra! Hotellet vi har bodd på, Privilege Aluxes, er vanvittig stort og veldig fint med hele 3 restauranter, bar, snack bar, pool bar og strandsenger til alle gjestene på hotellet. Vi reiser dit i samarbeid med Ving, så dersom du ønsker å lese mer om hotellet, kan du trykke deg inn her.

Hit kan du snike deg til et bad med din kjære om kvelden om du vil 🙂 Veldig romantisk!

Grillmat med varierende meny til lunsj hver eneste dag.

Her er noen bilder av baren og frokostområdet. Her var det også buffet-restaurant om kvelden, men vi testet aldri ut den, ettersom vi foretrekker ala carte.

Satay. . Den beste restauranten på hotellet. Helt fantastisk mat, vin og atmosfære.

Mmmmm. . Elsk på vårrulene!

Rett over gaten for frokostområdet ligger stranden, solsengene samt lunsjstedet og restauranten Café Del Mar.

Lunsj over, middag under 🙂

Live musikk hver dag mellom 20-22. God stemning!

Så noen bilder utenfor hotellet. Skal ikke stå på shoppingmulighetene om du liker dilldall og krimskrams i hvert fall 😉

Ja, de har jo pyntet til jul her også. Så søte ♥

Sjekk de nydelige, små hattene på bilde nummer 7! Vurderer sterkt å kjøpe med en hjem til Hugo. Hehe 🙂

Elsker at de mikser med farger så og si overalt. Gir så gode vibber. .

På Steakhouse Grill har de nydelig meksikansk mat! Her må du spise om du skal til Isla. De har tidenes enorme meny, prøv grillede reker ristet i kokos med mangosaus. På dagtid må du drikke limonade her 🙂

Det var stort sett resten av bildene mine herfra 🙂 Nå ser jeg frem til å knipse nye fra Playa Del Carmen og The Royal. . hvor de forresten har egen martinibar! Hoho, min favoritt!

107 kommentarer

 1. OMG de rekene i kokos så bare…!! Nam!!! 🙂

  Ks dere siste uken på ferie!

  1. Fotballfrue

   Det var så godt, ahh 😀

 2. Birgitte

  Hei! 🙂 Jeg ville bare si at du ikke fortjener noe av det som står i den artikkelen. Du motiverer og inspirerer mange, blant annet meg! Så tusen takk for det <3 Så må jeg si du er veldig heldig som har en så flott mann som står opp for deg slik som Lars Kristian gjør. Kos dere videre på ferie 🙂
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Ja, han er. . helt fantastisk!

   Klemmer tilbake 🙂

 3. Må bruke et så sterkt ord som «fy faen så flink du er»- til å blogge. Jeg vet du har det som fast jobb, men detter er helt sykt!! Elsker bloggen din caroline 🙂 Du hører sikkkert dette hele tiden, men jeg elsker den!

  1. Fotballfrue

   Å, nå ble jeg så glad! Tusen takk! 😀 😀

   Klemmer ti deg 🙂

 4. Kom igjen’ a. Bare ett blunebilde. Det er så kult, og så lenge siden!

 5. *blunkebilde skulle det stå.

 6. Michelle

  åååh, for noen fine bilder du tar Caroline! 😀 Ja, sant de er flink å mikse med fargene?! Gir skikkelig godfølelse! Gled deg til Playa Del Carmen, der er det fint 😀 Dere vil nok kose dere der også håper jeg 🙂 Stor klem fra Norge <3

 7. Du fikk nok godt betalt for denne «skildringen»…

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg får ikke betalt for dette, Kjell 🙂 Jeg har fått reisen hit og elsker å blogge mens jeg er på ferie. Kan jeg ikke gjøre noe uten at du tror det er kjøpt og betalt? Aner du hvor irriterende dette er for meg? Har jeg fått betalt merker jeg alltid innleggene mine. Fint om du passer på deg selv og ditt heretter 😀

   – C

   1. Var det noe å hisse seg opp for da?

   2. Fotballfrue

    Hisser meg ikke opp, svarer bare 🙂

    – C

 8. Åh, jeg blir så utrolig provosert over at du skal få skylden for andre menneskers problemer. Du har jo selv sagt så mange ganger hvordan bloggen din er ment å være et slags livsstilsmagasin på nett. Selvfølgelig er ting som sminke og klær og events overflatisk, men du har da aldri sagt at det er KUN dette som er livet ditt! I motsetning til jenteblader på nett og i bladhyllene gir bloggen din også glimt av deg og din personlighet, som gjør det morsommere å lese og at man stoler mer på produktene og oppskriftene. Jeg syntes du har en perfekt balanse i bloggen din hvor du er personlig, uten å dele ting som er for privat. Hvis man ønsker å lese om andres problemer (og jeg sier ikke at det nødvendigvis er feil) så finnes det så mange blogger som tilbyr akkurat det! Jeg for min del blir glad av å lese fotballfrue.no. Jeg trener nesten aldri, elsker karbohydrater og har sminka meg på samme måte i ti år. Grunnen til at jeg leser bloggen din hver morgen før jeg skal ut i en eviglang skoledag i et kaldt og grått østblokkland er fordi du er så udelt positiv og inspirerende at jeg blir så GLAD, selv om interessene er forskjellige. Hurra nå er det mandag!
  Jeg syntes det er så trist å lese når mennesker tydeligvis legger sin egen lykke i andres (totalt ukjente) hender. Vi har da selv ansvar for å finne ut hva som gjør oss glade eller triste og handle deretter så langt det går. Hvis noen blir sliten av å lese bloggen din så ikke les den da. Enkelt som det 🙂

  Uff, dette ble langt. KOS deg på ferie!! Takk for en positiv og fin blogg! Og du ser vakker og sunn ut – tro aldri på dem som sier noe annet.
  🙂

 9. God tur videre ned til Playa! 🙂 The Royal er utrolig fint og har høy standard, der går det ikke an å ikke trives Hehe, føler jeg kommenterer i ett på mexico innleggene dine, men jeg har vært der 10 ganger i kortere og lengre perioder så det føles som mitt andre hjem. Dessuten så liker jeg jo bloggen din veldig godt da 🙂 ..Jeg pleier forresten å løpe langs strandkanten i playa om morgenen, det er utrolig fint. Stranden nedenfor hotellet deres heter Mamitas, løper du til høyre helt til du kommer til «señor frogs» og videre forbi dem restauranten, kommer du til playacar. Playas svar på vestkanten Strendene der borte er penere og det er mindre mennesker. En kjempe fin start på dagen jeg gjerne anbefaler deg! Klem fra Cathrine 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk for tips 😀

   Klemmer!

 10. Så utrolig kjekt å se så mange fine bilder og tekst fra ferien! Du er bare så flott! Ligger under dyna men får ikke sove, kanskje sommerdrømmen kommer og tar meg nå, haha!
  Ha en fin ferie videre, og god bedring til mannen!

  1. Fotballfrue

   Drøm søtt, kjære deg! Håper du får sovet 🙂 *blåsesovestøv* 🙂

   Klem!

 11. SarpeRaz

  -og plutselig var hele din siste post glemt og kommentarfeltet ble brukt til å debattere de siste mediasprellene.

  Helt ærlig så synes jeg hele den «fotballfrue er for tynn bla bla»-seansen begynner å bli fryktelig kjedelig. Ikke bare er den usann, men for å sette det på spissen; Gå dere en tur i byens gågate jenter, se dere om på kjøpesentrene, ser dere ikke hvor feite vi begynner å bli? Det er så drøyt. Og iden feit er den nye standarden, skal de som fortsatt holder vekten harseleres i det vide og brede som magre og anorektiske. Saklig? Nei.

  Lavkarbo ble sikkert til i ren panikk fra de som synes hverdagen besto av sukker samme hva man spiste. Synes jeg lavkarbo er ok? Nei, men det er ikke dermed sagt at jeg dømmer de som praktiserer dette, trives med det og har helsegevinst av det.

 12. Ina Victoria

  Hei, Caroline!

  Elsker å lese bloggen din – spesielt når du er på ferie! Jeg elsker å reise, og takket være deg har jeg fått øynene opp for Karpathos. Tenker å reise dit sammen med kjæresten i sommer 🙂 Jeg lurte bare på om du kunne linke meg til innleggene om den turen? Trenger tips til hvor vi kan dra og hvor og hva som er best å spise. Kanskje du kunne laget en egen kategori som inneholder alle reisene dine? Blir enklere å finne innleggene da 🙂

  Ha en fin dag!

  <3

  1. Fotballfrue

   De ligger her under juni: http://fotballfrue.no/2012/06/

   God tur 😀

   Klem!

 13. Så herlige bilder. Nå fikk jeg skikkelig lyst til å dra til Mexico, hahah. Det ser virkelig ut som dere koser dere.
  Ønsker deg en fin dag. Stor klem 🙂

 14. Åååå, det var nydelige farger… Ser ut som de er like flink å bruke farger der som her i India:-) Men regn har vi lite av her gitt…:-) Kos dere masse videre!

 15. Hvor ser det bare flott ud 🙂 Håber Lars er blivet rask.

 16. Hei!

  Først og fremst, håper dere koser dere kjempe masse på ferie!!

  Vil bare si at jeg støtter deg når det kommer til den saken i Aftenposten, er selv 18 år og har lest bloggen din helt siden den kom på topplisten til blogg.no. Dette har aldri påvirket meg i noen negativ retning, men VELDIG positivt! Du får meg nesten til å få dårlig samvittighet (ikke se på det som like negativt som det høres ut, haha..) om jeg ikke trener 5 ganger i uken og det er kjempe bra 😀 Har alltid likt å trene, men du får meg til å faktisk gjennomføre de øktene jeg har satt meg mål om å klare. Tusen takk for det!

  Bare fortsett og gjøre akkurat det du gjør, det hjelper mange!

  Hilsen Stine 🙂

 17. Hej fra Danmark. Ser utroligt fint ud på hotellet, ville ønske det var mig der var på ferie lige nu! Det er så koldt her i Skandinavien!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *