Farvel Isla Mujeres

I går var faktisk første dagen vi fikk bøtter og spann med regn på kvelden, så planene våre om å spise ute i de trange gatene ble avlyst og vi endte nok en gang på en av våre favorittrestauranter på hotellet, Satay. De svikter aldri, men vi måtte dessverre ta kvelden litt for tidlig ettersom Lars-Kristian plutselig har fått feber og litt andre sykdomssymptomer. Stakkar, lille! Det er ikke noe trivelig med sykdom når man er på ferie, men jeg tror faktisk det kan ha noe med air condition-anlegget å gjøre. Han satt i fullt trekk for et par dager siden og holdt på å fryse ihjel, og det er aldri særlig lurt. Vi har vært på apoteket og fått Paracetamol og litt andre ting, så vi krysser fingrene for at dette glir over. Mens Lars-Kristian er i sin dypeste søvn, skal jeg ta meg en tur på treningsrommet en siste gang. Der blir det forhåpentligvis varme 10 kilometer og feriens første lange løpeøkt. Det skal bli utrolig godt, har hatt litt treningsfri nå. Så blir det tøy, bøy og sikkert frokost alene før vi må pakke koffertene og reise mot Playa Del Carmen. Vi skrives derfra, forhåpentligvis med en litt friskere Lars-Kristian ved min side 🙂

I mellomtiden byr jeg på litt bilder fra vakre Isla Mujeres, hit burde nesten alle dra! Hotellet vi har bodd på, Privilege Aluxes, er vanvittig stort og veldig fint med hele 3 restauranter, bar, snack bar, pool bar og strandsenger til alle gjestene på hotellet. Vi reiser dit i samarbeid med Ving, så dersom du ønsker å lese mer om hotellet, kan du trykke deg inn her.

Hit kan du snike deg til et bad med din kjære om kvelden om du vil 🙂 Veldig romantisk!

Grillmat med varierende meny til lunsj hver eneste dag.

Her er noen bilder av baren og frokostområdet. Her var det også buffet-restaurant om kvelden, men vi testet aldri ut den, ettersom vi foretrekker ala carte.

Satay. . Den beste restauranten på hotellet. Helt fantastisk mat, vin og atmosfære.

Mmmmm. . Elsk på vårrulene!

Rett over gaten for frokostområdet ligger stranden, solsengene samt lunsjstedet og restauranten Café Del Mar.

Lunsj over, middag under 🙂

Live musikk hver dag mellom 20-22. God stemning!

Så noen bilder utenfor hotellet. Skal ikke stå på shoppingmulighetene om du liker dilldall og krimskrams i hvert fall 😉

Ja, de har jo pyntet til jul her også. Så søte ♥

Sjekk de nydelige, små hattene på bilde nummer 7! Vurderer sterkt å kjøpe med en hjem til Hugo. Hehe 🙂

Elsker at de mikser med farger så og si overalt. Gir så gode vibber. .

På Steakhouse Grill har de nydelig meksikansk mat! Her må du spise om du skal til Isla. De har tidenes enorme meny, prøv grillede reker ristet i kokos med mangosaus. På dagtid må du drikke limonade her 🙂

Det var stort sett resten av bildene mine herfra 🙂 Nå ser jeg frem til å knipse nye fra Playa Del Carmen og The Royal. . hvor de forresten har egen martinibar! Hoho, min favoritt!

107 kommentarer

 1. Får så lyst til å reise! God bedring til Lars-Kristian 🙂

 2. Haha, digger blikket til han kokken 😀
  Ser ut som et helt himmelsk sted å feriere – gøy med så mange bilder i samme innlegg, så får man drømt seg bort for en liten stund.
  God tur videre, og god bedring til mannen!

 3. Awesome place and photos!:) I like your green dress:)

 4. Stine Bardo

  veldig mange fine bilder, du er flink! 😀 god tur videre og god bedring til Lars-Kristian! 🙂

 5. Så søt katt;) fine bilder:-) God bedring til Lars- Kristian.

 6. Hei hei Caroline <3

  Åh.. FOR noen fantastiske bilder!! Jeg blir helt målløs her jeg sitter, og nå har jeg nettopp sittet å drømt meg tilbake til både Australia og Fiji <3 Savn Savn Savn.. Savner spesielt varmen og solen, her er det bare kaldt!

  Har sett gjennom de tidligere innleggene dine, og det ser virkelig ut som dere storkoser dere på tur <3 INGENTING er bedre enn det!

  Så fælt at Lars K har blitt dårlig.. Jeg håper virkelig ikke at det er noe som slår virkelig ut.. OG at han blir frisk som en fisk fort:) Ønsker han all god bedring som finnes, sånn at dere kan kose dere videre:)

  Liker også at du får trent der borte, ingen ferie UTEN trening.. Husker da vi var på Fiji, så var det jo ganske så små øyer vi var på, det resulterte i at vi måtte være ganske så kreative for å si det sånn 😀 (OG NEI, ikke på den måten du tenkte på) Haha 😀

  Ønsker deg og dere en fortsatt fin ferie, her skal det vaskes og bakes sunnere julebakst.. HURRA for at det snart er jul <3

  STOR klem fra lille meg:)

  OG DU, du er nydelig <3

 7. Amalie14

  Hørtes ikke bra ut med Lars-Kristian. Håper for all del at han blir bedre etterhvert!
  Nydelige bilder, og masse god mat! Ikke misunnelig i det hele tatt! Tihi:)

 8. Nå har Mexico blitt en av reisemålene jeg kunne tenke meg altså 🙂

 9. Huff, det så kjedelig ut …. Hadde jeg reist helt til Mexico ville jeg prøvd å få med meg noe annet enn et hotell og området rundt 🙁

  1. Vi har vært rundt hele øyen, og også skrevet innlegg om det 🙂 Nå skal vi også videre til et nytt sted.

   – C

  2. Haha! Ja, det så ut som en kjempekjedelig ferie… :p Nesten litt gøy med folk som MÅ være negativ

  3. Marigona

   kjedelig? eller misunnelig? Ærlig talt, ikke si noe før du har lest mer. Hun har lagt ut flere bilder utenom et hotell, og de skal videre også! 🙂

 10. Alexandra

  Åååh det ser helt fantastisk deilig ut. Hadde vært deilig å komme seg til Mexico, nå som det er så kalt i Norge:)

  Også lurer jeg på om du ikke kunne skrevet et innlegg om hvilke julekjoler som hadde passet best for jenter med str. 36-38 men med store bryster! Hadde vært helt fantastisk:)

  Ellers håper jeg du får en fin mandag og at Lars- Kristian føler seg bedre etterhvert!

 11. Så helt fantastisk ut!! God tur videre og god bedring til LK. 🙂

 12. Mange flotte bilder 🙂

 13. Blir jo rett og slett reisesjuk igjen nå… ser herlig ut 🙂
  Heldigvis ikke lenge til jeg skal ut på tur igjen!
  Fortsatt god ferie!
  (Sjekk gjerne ut reise/opplevelsesbloggen min)

 14. Hei!

  Du har så fine og definerte armer, derfor lurer på en ting. Jeg er 17 år gammel, og er helt greit slank, men har i det siste fått veldig mye fett på overarmene. Hvis jeg vil ha slike stramme og definerte armer som deg, hvordan kan jeg trene? Hadde vært så fint om du kunne gitt meg noen tips, og burde jeg slanke armene først og så trene muskler? vil absolutt ikke få større armer 🙂

  Nyt resten av ferien 🙂

  1. Fotballfrue

   Generell kondisjon og styrke 🙂 Du kan ikke punktslanke, så da må du i så fall slanke hele kroppen, og det tviler jeg sterkt på at du trenger i en alder av 17 🙂 Du er jo fortsatt i vekstfasen, og vil endre deg med tiden. Jeg har naturlig tynne armer, har egentlig aldri gjort noe med dem :/

   Klem!

   1. Violeta

    Tusentakk! 🙂

 15. Åh, så deilig! Jeg får i alle fall lyst å reise til Mexico nå! AC-influensa er ikke til å spøke med, men god bedring til mannen, håper det går fort over!

 16. Åh, det ser så fint ut! Så fargerikt og koselig 😉

 17. UFF jeg dauer. Blir så sulten av alle matbildene! hehe! Fine bilder ellers også, blir så glad av alle fargene! God bedring til Lars-Kristian. Håper ikke han blir ordentlig syk midt i ferien deres! klem Jona

  1. Fotballfrue

   Hahah, søteste du! Sender deg masse mat-tanker 😉

   Klemmer!

 18. Marigona

  Jo flere bilder som kommer, jo mer misunnelig jeg blir! Det er en ting jeg virkelig liker med bloggen din, deg og det livet du legger ut om. Turene dine til utlandet handler ikke om fyll og venner. Men du har så utrolig koselige og romantiske turer! ( Det skulle jeg ønske mer en noe annet jeg noen gang fikk gjort. men det skjer dessverre aldri.. ) Alle jenters drøm, det er livet ditt 🙂 Syns nå hvertfall jeg :p klem

 19. Går dere ikke på lavkarbo når dere er på ferie? 🙂

  1. Fotballfrue

   Både og, spiser det vi vil når vi vil, uavhengig av sukker etc. 🙂

   – C

 20. Du er i Aftenposten i dag – kultur og meninger!

 21. Hvorfor er det ingen andre der?

  1. Bildene er tatt rett etter et ganske kraftig regnskyll, tror de fleste hadde søkt ly 😛 Jeg ventet også slik at enkeltpersoner fikk gå forbi, slik at de ikke ufrivillig kom med på bloggen 🙂

   – C

 22. Josefine

  I really like your blog but because I’m swedish it’s hard to read and understand what you have written. So can’t you put a translator on your blog?
  Hugs

 23. Persille

  God bedring, Lars-Kristian.
  Mye væske, paracet, mat, hvile, konekos 🙂 Det går nok bra 🙂 Vanlig å bli utslått av varmen og temperaturforskjeller. Hilsen ei som har bodd på Bali i ett år 🙂

 24. Det står om deg i dagens utgave av Aftenposten under debattsidene. Bilde av deg samt teksten «Advarsel».
  Tenkte det kanskje var greit å vite 🙂

 25. Herlige bilder!

 26. The Hungarian girl!

  óóó venter só mye ó se playa del carmen igjyen 😀 gleder meg 😀

 27. Synes det er synd at nettavisene ikke kan slutte å «mobbe» deg snart, de må vel bli trøtt på å skrive det samme gamle hele tiden.(Sikter til Aftenposten i dag)
  Alle har forskjellige kropper og du ser fantastisk ut!

 28. Åå, det ser så utrolig fint ut! Håper dere koser dere!:)
  Har du sett det som står i avisen om bloggen din?

 29. Ser at Lars-Kristian har et langt svar på artikkelen som er skrevet om deg for ca en time siden.

  Lurte på hvorfor LK svarer på slike artikler, og ikke du?

  LK er selvfølgelig veldig flink til å skrive og svare for seg da 🙂

  1. Fordi jeg ikke gidder å bruke noe energi på det 🙂

   – C

   1. Ingrid

    Det skjønner jeg:) er vel ikke verdt å bruke tid på det! men hvorfor gidder han?

   2. Når noe som er fundamentalt feil, føler jeg for å si ifra. Caroline har en litt annen tilnærming enn meg, og det beundrer jeg henne for. Hun har evnen til å bare overse det 🙂

  2. Caroline

   Jeg får ikke opp kommentar-feltet? :/ Skulle gjerne ha skriblet ned noen meninger som taler for «Fotballfrue»s blogg. Bare det at denne 20 åringen ikke klarer å skille mellom fotballfrue og Caroline sier vel sitt? Merker jeg blir veldig frustrert, er nok ikke like flink som Caroline til å bare overse. Du er sterk, gi F!

   1. Kommentarfeltet er stengt om natten 😉 Takk for støtten! 😀 Glad jeg har lesere som støtter meg!

    – C

 30. Sett denne artikkelen? «Advarsel!» – «Det er skrekkelig at en blogg som Fotballfrue skal være til inspirasjon for dagens ungdom.»

  https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Advarsel-7066109.html

  Synes hvertfall de overdriver med at du er et dårlig forbilde, jeg får bare positiv motivasjon av deg! 🙂

  Stå på Caroline!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har sett den. Jeg bare orker ikke engasjere meg, synes det er fryktelig pinlig at vedkommende kommer med direkte feil i innlegget sitt, nå man først skal kritisere eller skrive et debattinnlegg, bør opplysningene stemme overens med virkeligheten. Synes det er trist at noen må lyve for å skape debatt. Det blir så svakt at jeg blir helt matt. Bruker derfor ingen energi på det, men nyter heller ferien 🙂

   Tusen takk <3

   Klem!

   1. kristin

    Tror virkelig ikke ei 20 år gammel jente bevisst går inn for å lyve for å skape debatt. Dette er et ungt menneske som sannsynligvis har vært gjennom helvete de siste par årene, og som bare prøver å sette ord på hva som har vært delaktig i å trigge hennes sykdom. Jeg syns det er tøft gjort av ei ung jente i en såpass sårbar posisjon å være så ærlig i debatten om bloggere og deres påvirkning på kanskje spesielt unge jenter.

    Dere sier at dere stort sett utelukkende får positiv respons fra leserne, men har det aldri falt dere inn at akkurat den gruppen lesere som kanskje ikke lar høre fra seg er de som føler det samme som skribenten i innlegget i Aftenposten? De tror jeg nemlig det er mange av.

    Dette er ment som en generell kritikk til dere bloggere, ikke bare til deg personlig 🙂

   2. Nei, absolutt ikke, men noe av det hun skriver har ingen rot i virkeligheten. Hun skriver blant annet at jeg er undervektig, noe jeg absolutt ikke er. Ut i fra blant annet BMI, er jeg normalvektig 🙂 I tillegg skriver hun også at jeg skriver om trening som handler om å forbrenne mest mulig kalorier, noe jeg aldri har gjort. Trening for meg handler om å få energi, og jeg gjør det fordi det gjør meg glad og hjelper meg å møte hverdagen på en best mulig måte.

    Jeg er fullstendig klar over at for noen har bloggen min en negativ påvirkning, men det er ikke noe jeg kan gjøre med :/ Jeg har 100 000 lesere hver dag, og alle er forskjellige og vil reagere ulikt på hva jeg skriver. Tilfredsstille alle vil jeg aldri få til.

    Jeg har aldri sagt at jeg får utelukkende positiv respons, men 90% er positiv. På samme måte som noen av de som har negative meninger, og ikke ytrer de, er det også mange med positive meninger som ikke ytrer de. Dette går opp i opp.

    – C

   3. Veronica

    Hun trenger vell at noen andre er «syndebukken» for sykdommen hennes, enn henne selv.
    STÅ PÅ, Caroline! Liker veldig godt at du hever deg over slikt 😀

    Kos deg videre i Mexico. 😀 Bodde selv i Playa del Carmen i 4 måneder, og elsket alt ved det. Hele den halvøya der er fantastisk! 😀
    Enjoy.

 31. Hei Caroline! For noen flotte bilder, jeg får skikkelig lyst til å reise på tur selv :)) Men det er en ting jeg lurer på ang kostholdet på ferie.. Selv har jeg ingen spesielle redtriksjoner, bortsett fra at jeg holder meg unna det jeg selv vet jeg får vondt i magen av. Men du som har er relativt lavkarbo kosthold, hvordan er det for deg når du er på ferie? Man kan jo umulig vite hva alt man putter i munnen er laget av? Ser jo bilder av hamburger med pommes frites, og jeg unner deg virkelig det, ikke misforstå, men får du ingen typer smerter eller ubehag når du til vanlig inntar så lite karbo?
  Kos deg videre i varmen :))

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser det jeg bestiller og det jeg får, og tenker ikke noe særlig på kostholdet 🙂 Det er vel sånn med de fleste på ferie, en is her og litt dessert der. Spiser fortsatt ikke brød, poteter, ris og den slags ettersom jeg får vondt i magen av det.

   Klem!

 32. stesøvn…?

  1. Fotballfrue

   Det var bare et este fra dypESTE som ble med over, var nær mellomrom for tidlig. Er det noe å henge seg opp i da? Har uansett rettet det opp nå.

   – C

 33. Wow so charming!!

 34. Så fint det er der! 🙂

 35. Kristine

  Ser ut som et fantastisk sted! Kos dere videre!

 36. Mange fine bildet! Det er ikke vanskelig å se at dere har hatt en fin uke 🙂 Og jeg håper den neste uken også blir minst like fin!

  God bedring til Lars-Kristian! Det er aldri gøy å bli syk på ferie, så håper det er noe som går fort over 🙂

 37. Jeg merker det bobler inni meg nå. Jeg leste nettopp artikkelen i Aftenposten. Jeg husker jeg gjorde det samme da dere var på bryllupsreise. Fy søren. Det er mulig det er tilfeldig at dette kommer mens dere skal kose dere på ferie igjen, men jeg håper du ikke lar deg påvirke av dette. Det er mange der ute som ikke unner andre noe. Du må kose deg på ferie med din flotte mann. Dere er et herlig par. Jeg heier på deg Caroline 😉

  1. Fotballfrue

   <3

  2. Helt enig! Jeg er så lei av at enkeltindivider som Caroline skal få skylda for at andre utvikler kompliserte lidelser som spiseforstyrrelser og lignende. Det ligger som oftest mye mer bak enn bilder og tekst fra en blogg. Jeg forstår godt at enkelte blogger, som så mye annet i denne verden, kan være med på å påvirke personers selvfølelse og selvtillit på en negativ måte, men det betyr ikke at det er det som er hensikten med bloggene, eller at det er bloggene ene og alene som har ført til problemene. Det ligger ofte en grunnleggende dårlig selvtillit eller noe annet bak når man lar seg påvirke negativt av andre. Jeg har lest Carolines blogg lenge, og har aldri fått annet enn positiv motivasjon til å leve mitt liv på en slik måte som gjør at jeg klarer alt det jeg ønsker å klare i hverdagen og som gjør at jeg har det bra. Det må nevnes at jeg har en rimelig god selvtillit, og at jeg dermed ikke lar meg påvirke særlig av ting som kanskje påvirker et menneske som sliter med selvtilliten, men UANSETT; det blir så feil å skylde på bloggere som Caroline for at noen utvikler spiseforstyrrelser. Det er SÅ mye i denne verden som kan påvirke sinnet negativt, og ofte uten at det er hensikten. Skulle man lagt bånd på alle disse personene eller fjernet alt det som muligens vil kunne påvirke et menneskes tanker om seg selv negativt ville vi ikke ha stått igjen med særlig mye.
   Stå på, Caroline! Don’t let it get to you 🙂

 38. Uff, så dumt han var blitt syk nå. Håper han kommer seg 🙂 Gleder meg til å høre om den nye plassen! 🙂 skal definitivt ta meg en tur til Mexico en gang!

 39. Åh! Herlig, og så utrolig fantastiske bilder! 🙂
  Er turen sponset? Jeg mener å ha lest det tidligere, men i fall, kan du være grei å merke det bedre? Ellers, utrolig inspirerende, og kroppen begynte med ett å lengte etter varmere strøk, men jeg skal jobbe i julen og livet som student tillater ikke slike utskeielser, haha ;P Dere får kose dere videre, ta masse fine bilder og nyt sola og varmen ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Har skrevet det tidligere og har også skrevet det her ettersom jeg har linket til ving 🙂 Trenger ikke merke det noe tydeligere, dette er tross alt jobben min, så jeg vet hvordan ting skal gjøres 🙂

   Takk for det 🙂

   Klem!

 40. Jeg lurer på hvilken str du har i den lysegrå loose-fit genseren fra Wild Wool, i og med at jeg også er 170 cm. Håper du kan svare på dette! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, det husker jeg ikke nå :/ Men den minste som er der, sikkert 🙂

   – C

 41. Jeg synes dette innlegget bør merket som sponset eller reklame(eller noe i den duren, er ikke helt kjent med «fagspråket» i og med at denne ferien er sponset, og du linket til Ving.. 🙂
  God tur videre, kos dere masse, og god bedring LK!

  1. Det står at turen er i samarbeid med Ving, trenger ikke noe mer enn det 🙂

   – C

 42. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Ååhh, så herlig det så ut altså! Forresten; tusen takk for gavekortet jeg fikk fra konkurransen jeg vant 🙂 Gleder meg til fantastiske produkter havner i postkassen min!

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

  1. Fotballfrue

   Det var så lite, du som alltid er så blid og god 🙂

   Klemmer!

 43. Herlighet, for en drøm! Ser kjempegøy ut, Caroline. Bra jobb med innlegget også, vet hvor mye tid det tar.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Blir så glad for at du legger mer til det, satt oppe i 3 timer i natt og laget innlegget mens Lasse sov :p

   Klem!

 44. Det var ett innlegg om deg i aftenposten i dag, av den ufine sorten.. :/ håper dere har hatt en fin ferie!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det har vi 🙂 Heldigvis en uke igjen 😀

   Klem!

 45. Hei! Hvor langt er det i fra Isla Mujeres og til Playa del Carmen? 🙂 Nyt resten av ferien 😀

  1. Fotballfrue

   30 min. med båt til Cancun og deretter 1 time med buss derfra tror jeg 🙂

   – C

 46. Hei! Du er så flink med innleggene når du er på ferie:-) Kjempefine bilder og god tekst til. Lurer litt på den appen din, den kommer med varsler når det er nye innlegg, men når jeg trykker inn på den kommer det bare «no items». Er det noe feil med min telefon eller er den nede for øyeblikket?:/

  1. Fotballfrue

   Den er dessverre litt problematisk for tiden, jobber med dette 🙂

 47. Carolina

  Que hermoso mi México Mágico!

 48. Anette M

  Vit at det er mange av oss her som støtter deg 100% i det du driver med, Caroline. Jeg har selv fulgt deg lenge (det var jo i hvert fall en stund før bryllupet), og har i blant tittet meg tilbake i bloggen din, til tiden før du var kjent. Jeg synes du har utviklet deg til en sofistikert og flott dame, som får til det du virkelig brenner for. Noen leser bare de overfladiske innleggene om sminke, mens jeg tror mange av oss blir inspirert både av trening, kosthold og skjønnhet, samtidig som det er godt å lese noen langt dypere innlegg en gang i blant!

  Jeg vil bare si tusen takk for at du er den du er, Caroline! Det er en grunn til at du er så populær, og det er fordi folk liker deg for det du gjør, og den du er! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for gode ord. de skal jeg ta vare på <3

 49. Hei Caroline. Har skrevet et svar til hun jenta som skrev om deg i Si;D i dag. Syns det er trist at du skal få skylden for noe du ikke kan noe for… Hvis du vil ligger det øverst på bloggen lenket til.

  1. Tusen takk! Så utrolig hyggelig av deg 🙂

   Klemmer!

 50. Marita Ø

  Å, ser ut som dere har kost dere skikkelig der! Håper neste stopp blir like fint 🙂 God bedring til Lars-Kristian også!

 51. OMG de rekene i kokos så bare…!! Nam!!! 🙂

  Ks dere siste uken på ferie!

  1. Fotballfrue

   Det var så godt, ahh 😀

 52. Birgitte

  Hei! 🙂 Jeg ville bare si at du ikke fortjener noe av det som står i den artikkelen. Du motiverer og inspirerer mange, blant annet meg! Så tusen takk for det <3 Så må jeg si du er veldig heldig som har en så flott mann som står opp for deg slik som Lars Kristian gjør. Kos dere videre på ferie 🙂
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Ja, han er. . helt fantastisk!

   Klemmer tilbake 🙂

 53. Må bruke et så sterkt ord som «fy faen så flink du er»- til å blogge. Jeg vet du har det som fast jobb, men detter er helt sykt!! Elsker bloggen din caroline 🙂 Du hører sikkkert dette hele tiden, men jeg elsker den!

  1. Fotballfrue

   Å, nå ble jeg så glad! Tusen takk! 😀 😀

   Klemmer ti deg 🙂

 54. Kom igjen’ a. Bare ett blunebilde. Det er så kult, og så lenge siden!

 55. *blunkebilde skulle det stå.

 56. Michelle

  åååh, for noen fine bilder du tar Caroline! 😀 Ja, sant de er flink å mikse med fargene?! Gir skikkelig godfølelse! Gled deg til Playa Del Carmen, der er det fint 😀 Dere vil nok kose dere der også håper jeg 🙂 Stor klem fra Norge <3

 57. Du fikk nok godt betalt for denne «skildringen»…

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg får ikke betalt for dette, Kjell 🙂 Jeg har fått reisen hit og elsker å blogge mens jeg er på ferie. Kan jeg ikke gjøre noe uten at du tror det er kjøpt og betalt? Aner du hvor irriterende dette er for meg? Har jeg fått betalt merker jeg alltid innleggene mine. Fint om du passer på deg selv og ditt heretter 😀

   – C

   1. Var det noe å hisse seg opp for da?

   2. Fotballfrue

    Hisser meg ikke opp, svarer bare 🙂

    – C

 58. Åh, jeg blir så utrolig provosert over at du skal få skylden for andre menneskers problemer. Du har jo selv sagt så mange ganger hvordan bloggen din er ment å være et slags livsstilsmagasin på nett. Selvfølgelig er ting som sminke og klær og events overflatisk, men du har da aldri sagt at det er KUN dette som er livet ditt! I motsetning til jenteblader på nett og i bladhyllene gir bloggen din også glimt av deg og din personlighet, som gjør det morsommere å lese og at man stoler mer på produktene og oppskriftene. Jeg syntes du har en perfekt balanse i bloggen din hvor du er personlig, uten å dele ting som er for privat. Hvis man ønsker å lese om andres problemer (og jeg sier ikke at det nødvendigvis er feil) så finnes det så mange blogger som tilbyr akkurat det! Jeg for min del blir glad av å lese fotballfrue.no. Jeg trener nesten aldri, elsker karbohydrater og har sminka meg på samme måte i ti år. Grunnen til at jeg leser bloggen din hver morgen før jeg skal ut i en eviglang skoledag i et kaldt og grått østblokkland er fordi du er så udelt positiv og inspirerende at jeg blir så GLAD, selv om interessene er forskjellige. Hurra nå er det mandag!
  Jeg syntes det er så trist å lese når mennesker tydeligvis legger sin egen lykke i andres (totalt ukjente) hender. Vi har da selv ansvar for å finne ut hva som gjør oss glade eller triste og handle deretter så langt det går. Hvis noen blir sliten av å lese bloggen din så ikke les den da. Enkelt som det 🙂

  Uff, dette ble langt. KOS deg på ferie!! Takk for en positiv og fin blogg! Og du ser vakker og sunn ut – tro aldri på dem som sier noe annet.
  🙂

 59. God tur videre ned til Playa! 🙂 The Royal er utrolig fint og har høy standard, der går det ikke an å ikke trives Hehe, føler jeg kommenterer i ett på mexico innleggene dine, men jeg har vært der 10 ganger i kortere og lengre perioder så det føles som mitt andre hjem. Dessuten så liker jeg jo bloggen din veldig godt da 🙂 ..Jeg pleier forresten å løpe langs strandkanten i playa om morgenen, det er utrolig fint. Stranden nedenfor hotellet deres heter Mamitas, løper du til høyre helt til du kommer til «señor frogs» og videre forbi dem restauranten, kommer du til playacar. Playas svar på vestkanten Strendene der borte er penere og det er mindre mennesker. En kjempe fin start på dagen jeg gjerne anbefaler deg! Klem fra Cathrine 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk for tips 😀

   Klemmer!

 60. Så utrolig kjekt å se så mange fine bilder og tekst fra ferien! Du er bare så flott! Ligger under dyna men får ikke sove, kanskje sommerdrømmen kommer og tar meg nå, haha!
  Ha en fin ferie videre, og god bedring til mannen!

  1. Fotballfrue

   Drøm søtt, kjære deg! Håper du får sovet 🙂 *blåsesovestøv* 🙂

   Klem!

 61. SarpeRaz

  -og plutselig var hele din siste post glemt og kommentarfeltet ble brukt til å debattere de siste mediasprellene.

  Helt ærlig så synes jeg hele den «fotballfrue er for tynn bla bla»-seansen begynner å bli fryktelig kjedelig. Ikke bare er den usann, men for å sette det på spissen; Gå dere en tur i byens gågate jenter, se dere om på kjøpesentrene, ser dere ikke hvor feite vi begynner å bli? Det er så drøyt. Og iden feit er den nye standarden, skal de som fortsatt holder vekten harseleres i det vide og brede som magre og anorektiske. Saklig? Nei.

  Lavkarbo ble sikkert til i ren panikk fra de som synes hverdagen besto av sukker samme hva man spiste. Synes jeg lavkarbo er ok? Nei, men det er ikke dermed sagt at jeg dømmer de som praktiserer dette, trives med det og har helsegevinst av det.

 62. Ina Victoria

  Hei, Caroline!

  Elsker å lese bloggen din – spesielt når du er på ferie! Jeg elsker å reise, og takket være deg har jeg fått øynene opp for Karpathos. Tenker å reise dit sammen med kjæresten i sommer 🙂 Jeg lurte bare på om du kunne linke meg til innleggene om den turen? Trenger tips til hvor vi kan dra og hvor og hva som er best å spise. Kanskje du kunne laget en egen kategori som inneholder alle reisene dine? Blir enklere å finne innleggene da 🙂

  Ha en fin dag!

  <3

  1. Fotballfrue

   De ligger her under juni: https://fotballfrue.no/2012/06/

   God tur 😀

   Klem!

 63. Så herlige bilder. Nå fikk jeg skikkelig lyst til å dra til Mexico, hahah. Det ser virkelig ut som dere koser dere.
  Ønsker deg en fin dag. Stor klem 🙂

 64. Åååå, det var nydelige farger… Ser ut som de er like flink å bruke farger der som her i India:-) Men regn har vi lite av her gitt…:-) Kos dere masse videre!

 65. Hvor ser det bare flott ud 🙂 Håber Lars er blivet rask.

 66. Hei!

  Først og fremst, håper dere koser dere kjempe masse på ferie!!

  Vil bare si at jeg støtter deg når det kommer til den saken i Aftenposten, er selv 18 år og har lest bloggen din helt siden den kom på topplisten til blogg.no. Dette har aldri påvirket meg i noen negativ retning, men VELDIG positivt! Du får meg nesten til å få dårlig samvittighet (ikke se på det som like negativt som det høres ut, haha..) om jeg ikke trener 5 ganger i uken og det er kjempe bra 😀 Har alltid likt å trene, men du får meg til å faktisk gjennomføre de øktene jeg har satt meg mål om å klare. Tusen takk for det!

  Bare fortsett og gjøre akkurat det du gjør, det hjelper mange!

  Hilsen Stine 🙂

 67. Hej fra Danmark. Ser utroligt fint ud på hotellet, ville ønske det var mig der var på ferie lige nu! Det er så koldt her i Skandinavien!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *