En dag ved bassenget

Hei sprekinger!

Håper dere har en fin søndag 🙂 Her nyter vi siste dagen på Isla Mujeres, i morgen tidlig setter vi oss nemlig på båten som skal ta oss over til Cancun og deretter på buss som bringer oss videre til Playa Del Carmen. Det skal bli spennende med nytt hotell og nye omgivelser, men jeg må innrømme at det er litt trist å forlate denne nydelige plassen. Har bare fine ting å si om Isla, og kommer tilbake med en liten anmeldelse av hotellet med diverse anbefalinger og slike ting. Har tatt en hel haug med bilder som dere skal få se. Når dette blir publisert ligger jeg i min dypeste søvn. I kveld har vi vært ute og spise 3-retter på Café Del Mar til live musikk, og timene på dagen gikk stort sett med til paraplydrinker i pool-baren samt slikking av sol. Har hørt skumle rykter om litt regn den kommende uken, så i tilfelle det blir liv i ryktene bestemte vi oss for å bruke disse to dagene til å bare nyte solen. Temperaturen her er utrolig deilig, minst 30 grader og blå himmel, vi kan ikke klage, denne ferien har vært utrolig deilig hittil.

Her kommer et bildedryss fra dagen vår ved bassenget, i dag skal vi tilbake på stranden 🙂

Fine poolbaren. Veldig sosialt og ikke minst fantastiske drinker. Anbefaler Cosmpolitan!

Rett bak broen hvor jeg sitter finner du snackbaren som er åpen mellom 11-23. Veldig god lunsjmat og bbq hver eneste dag med varierende meny 🙂

Hengekøyer finner du en del av rundt omkring på hotellområdet 🙂

I dag (i går) ble vi liggende helt til solnedgang. . Dere vet den følelsen du får i kroppen når du virkelig kjenner at solen har brunet deg? Den følelsen har jeg i dag. Vanvittig behagelig!

Håper dere har en fin søndag, sol, snø, regn eller hva det måtte være. Gjør det beste ut av dagen 🙂

100 kommentarer

 1. Ingerlin

  Skikkelig slitsomt å sole seg sånn da! Men, hva gjør man ikke for bildene?

  1. Fotballfrue

   Hehe, hva? Hva er slitsom?

   1. Tror hun mener svaien du har i ryggen når du ligger. Har visstnok en ganske kraftig svai selv, så hvis jeg hadde din kropp ville den nok sett lik ut.

    Var en kjempe fin bikini forresten, kan tro jeg angrer på at jeg kun kjøpte to plagg fra VS da jeg var i USA.. : )

   2. Hun sikter nok sikkert til at du ligger skjevt på øverste bilde, ser ut som at du ligger og presser opp/frem den bakerste skulderen. Men sjønner om du gjør det da, blir litt finere bilde.

   3. Fotballfrue

    har jeg helt ærlig ikke tenkt over. jeg er veldig svai i ryggen, og da blir det vel naturlig nok ekstra tyngde på skuldrene.

    – C

   4. Kanskje hun mener det jeg tenkte på når jeg så bilde; det der så bra anstrengt ut. Ikke akkurat avslappende 🙂 Regner med det var kun for bildet sin del, at dere ikke ligger sånn til vanlig. Men det så litt pussig ut, det må jeg innrømme. Litt sånn «inn med magen, frem med kassa» hehe.

 2. POSE !!:-P 😀

 3. Hva bruker du i ansiktet her? Du hadde så fin og blank hud 🙂 veldig pen er du også!

  1. Fotballfrue

   Solkrem 😀 Takk, søte!

 4. Du ser helt fantastisk ut! Et flott forbilde, på alle mulige måter. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *