Baroque Insane

Skjørt GoodNightMacaroon / Topp BikBok / Sko Zara / Veske Gina / Smykke H&M

Dette er bilder fra fredag og blir nok de siste antrekksbildene fra Isla. Har ikke tatt så mange, rett og slett fordi lyset er elendig og fordi solen går ned rundt fem her. Satser på at det er litt bedre lys på hotellområdet i Playa Del Carmen, håper det! Det er jo så gøy å pynte seg hver dag, og enda morsommere å ta fine atrekksbilder 🙂 Hjemme er det vel mer oversized vinterjakker, høye støvler, skjerf og votter? Gjorde en diger bestilling fra Asos og Zara før vi reiste, så det venter i hvert fall mye fint vintertøy på meg hjemme 🙂 Ellers ikke så mye nytt herfra, vi koser oss! Kvelden skal vi enten bruke til å spise på Satay (fantastisk mat) eller finne oss et sted ute i gatene. Det er så innmari hyggelig her, så vi skal uansett ut og tusle litt i kveld før vi må pakke koffertene. Tiltak! Men jeg er veldig spent på Playa Del Carmen og The Royal 🙂 Gleder meg til nye omgivelser.

Håper dere har en fin kveld, sender dere sola!

62 kommentarer

 1. Du er så fin 😀
  Hvor lenge er det igjen av turen deres nå?
  Fin brunfarge du har fått 😀

  1. Fotballfrue

   Vi kom mandag kveld, så en uke ca. 🙂

   – C

 2. Rose Mari Gløsen Lundefaret

  Ååh, så utrolig pen du er Caroline!

 3. Love love this outfit..gorgeous!

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

   Hugs!

 4. ÅÅÅ, for noen bilder av deg! Du er så utrolig nydelig!
  Kos dere videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste!

   Klem 🙂

 5. Du har så mange lekre antrekk med deg!
  Regner med at det ikke holder med standard bagasjevekt 😉

 6. Superfin clutch ! Håper dere får en fin tur til Playa! Hjemme i Siljan og Skien er det kommet masse snø! Vær forberedt. Håper ikke den smelter før jul da:)

 7. Du vil trenge oversizede skjerf og votter når du kommer hjem, for i Skien er det tidenes snøstorm! 🙂

 8. Kjempe fine bilder!
  Men du, jeg har et spørsmål:)
  Jeg skal på juleball på onsdag, og har både kjøpt nye sko og en kjole (svarte pumps, samt. svart kjole alt er fra Zara)
  Så lurer jeg på om du har noen ide til hva jeg kan bruke som tilbehør? Burde jeg ha en fargerik clutch eller et statement necklace? Vær så snill og hjelp meg!

 9. Har hørt det foregår dyreplageri i gatene rundt The Royal.. Tiger,løve,leopard-og panterunger som blir dopet ned sånn at turister kan ta bilde sammen med de mot betaling. Helt forferdelig. Håper dere viser deres avsky mot disse folkene hvis dere ser de.
  Video her: http://www.youtube.com/watch?v=IlhLvIKGIyQ

 10. Katrine

  Hei Caroline 🙂
  Vil bare si jeg elsker bloggen din, og titter innom flere ganger til dagen!
  Spessielt nå som du er i Mexico er det gøy, etter som jeg bodde i Playa del Carmen i noen måneder!
  Ville gjerne tipse deg om en restaurant i Playa når dere reiser dit. Vi spiste der opptil flere ganger i uken!
  Piola heter den, og er en super søt italiensk restaurant hvor du kan både spise inne og ute! (Calle 38, av. 5 om jeg ikke husker helt feil)
  God mat (bruchetta til forret var uten tvil en sikker vinner), og ikke minst kjempe gode drinker! Anbefaler deg og prøve Basil Martini! En grønn herlighet! Høres helt sykt ut, men verdt og prøve!

  Gleder meg til og se opptateringer når dere kommer til Playa så jeg kan drømme meg tilbake <3

 11. Hvad med Dolce Gusto konkurrencen? Har du sagt hvem der vandt den? Jeg har kigget efter det, men synes ikke jeg har set det?

  1. Fotballfrue

   Har ikke trukket vinner ennå 🙂

   – C

 12. Dere kler hverandre veldig godt!

 13. Nydelig antrekk! 🙂

 14. Snyggt!<3

 15. Ja, her hjemme må man tulle seg ned i varme klær, uten tvil! Men det har jo sin sjarm det også 🙂
  Kos dere masse videre på ferie! 🙂

 16. Åh blir så sulten av alt matsnakket 😛 ikke lett å være gravid med cravings og lese bloggen din 😉

 17. Å, så strålende vakker du er! Og dere kler verandre, virkelig! Nå ble jeg glad inni meg 😀 Nyt resten av ferien, begge to!

 18. Nydelig du er!

 19. Monica Blaavær

  Hei!
  Jeg lurer på hvor lang det tok fra du bestilte fra «Goodnight Macaroon» til du fikk varene? Tenkte på julegaver, men usikker på om det kommer fram i tide.

  Mvh
  Monica Blaasvær

  1. Hei Monica! Det kan dessverre ta litt tid, så jeg ville nok ikke satset på julegave derfra :/

   Klem!

 20. Camilla

  For noen utrolig flotte bilder av deg! Du ser helt utrolig bra ut! Og for et fint par dere er 🙂 Kos der masse videre på ferien deres, vakre Caroline! <3

  1. Tuusen takk, skjønne!

   Klemmer til deg 🙂

 21. Margrethe

  Kjempe fint antrekk Caroline!

 22. Du er så fantastisk fin!

 23. Julie Skatland

  dåkk e så utrolig søt sammen!

 24. Er du interessert i Mexico eller andre land du reiser til? Brukar du lese deg opp på land, som t.d. historie, språk, kultur, politikk, religion, høgtider osv osv før du drar? Er det noko spesiell årsak til at de valde akkurat Mexico? Eller er det samme kvar de drar så lenge ein får eit deilig avbrekk med sol og varme og all inclusive på segregerte turistplassar? Alle er forskjellige, alt er lov! Eg er berre nyskjerrig.

 25. Marielle

  Hei Caroline! Du er virkelig en nydelig jente!!! 🙂 Et lite spørsmål; Når du er i varmere strøk, hvilken solfaktor bruker du i ansiktet? Jeg er selv i midten av 20-årene og føler liksom at man bør bruke så høy faktor som mulig for å unngå rynker, osv, men det er jo så fint med farge! Føler seg jo mye freshere med en gang 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord, søte! Jeg bruker 20,15 og 10 mot slutten 😉 Aldri lavere enn 10 🙂

   Klem!

   1. Jeg spør her siden det er litt relevant til det Marielle spurte deg om.
    Hvilken solkrem bruker du?

  2. Du bør bruke høy faktor hele tiden. Nytter ikke med forebygging når rynkene, pigmentflekkene og andre solrelaterte skader allerede er der. UVA faktoren er ikke like høy som UVB faktoren, men mer skadelig. Du får farge med høy faktor også, det tar
   lengre tid, men tilgjengjeld sitter den lengre.

 26. Henriette

  Ååå så utrolig pen du ser ut! Vet dette spørsmålet ikke har så mye med dette innlegget å gjøre, men jeg bladde nettopp igjennom hele kategorien «mat» for å bli litt inspirert og for å få noen ideer i og med at jeg akkurat har begynt på LCHF diett. Herregud så mye god mat du lager, blir helt overveldet, får lyst til å handle inn absolutt alle ingridiensene og lage alt på en gang hehe:) Du er utrolig inspirerende og fantastisk flink til å legge ut gode og nyttige oppskrifter på utrolig god mat! Jeg lurer på om du har noen tips til hva man kan spise til frokost en litt travel morgen hvor man ikke har så mye tid? Vanligvis hiver jeg i meg et par knekkebrød eller en smoothie, men er på jakt etter noen ideer til litt forandring:) Vet jo at man kan få tak i LCHF vennlig brød og slikt, men det er ikke noen andre tips du kunne anbefalt? takk for svar og kos dere masse videre i varmen:):)

 27. Nydelig skjørt! Har et veldig likt i rosa. Kjøpte mitt gjennom Urban bare. Den rødfargen kler deg virkelig! 😀

  <3 Vinn skreddersydd treningsprogram på – http://getfit4fight.blogg.no/1354743396_julekonkurranse__vinn.html , lykke til:)

 28. Elisabeth

  Så vakker du er:o) Men hva skjer med nesa di på bildene? Er det noen rare skygger?

  1. Fotballfrue

   Sikkert, det er spotter i taket, så 🙂

 29. Så fine dere er sammen, og kjempe fint antrekk du hadde på deg 🙂
  kos dere masse videre, håper dere får fint vær!

 30. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Kjempefint antrekk! =) Forstår den med at det er vanskelig å ta antrekksbilder i slikt lys, men jeg syns bildene dine alltid blir superfine 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 31. Kristine Lexander

  Får du reisen Sponset ? siden du reklamerer sånn om reisen ?

  1. Fotballfrue

   Ja, det får jeg. Dette har jeg skrevet om før 🙂 Jeg reklamerer ikke for noe som helst, jeg blogger fordi jeg er på ferie 🙂 Skal jeg liksom la være å blogge fordi jeg er på ferie? Eller hva mener du? Hva burde jeg heller blogge om? Skal godt gjøres å blogge om noe annet når jeg faktisk er her, eller? Kom gjerne med forslag om noe annet jeg kan blogge om enn Mexico, antrekk, skildringer av stedene vi er på etc. 🙂

   – C

 32. Lekkert antrekk! Clutchen var stilig, kan ikke tro at den er fra Gina Tricot ser mer ut som Versace :O

 33. Du er så flott! Classy og moderne 🙂

 34. Hei. Fantastisk antrekk!
  Brukte dere boblebadet på balkongen til rommet noe?
  Typisk ting man blir superglad over å ha, men som aldri rekker å bli brukt 😉
  Fortsatt god ferie! 🙂

 35. Marita Ø

  Alltid like flott og fin! Ønsker deg en superflott mandag 🙂 Selv kjenner jeg at det skal bli deilig med en ny uke nå. Gleder meg til å få ferdig julegavene og gi en ekstra innsats på treningen 😀

 36. Så kult antrekk!!

 37. Hei Caroline 🙂 reiser til isla mujeres om
  1 uke ! Skal faktisk bo på samme hotell som du er på
  Nå også 🙂
  Men lurte bare på om det er no shopping der nede
  Bortsett fra suvenirer osv ?
  Nydelig antrekk forresten 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   På Isla er det glissent med shoppingmuligheter 😉 Men det er helt fantastisk der!

   Klemmer!

 38. Så fine bilder! Savnet et av håret bakfra, det ser ut som du har satt det opp med en spenne eller noe? 🙂 Utrolig nydelig var du :))

 39. Elisabeth

  (Dette trenger du nødvendigvis ikke å publisere hvis du ikke vil siden det ble litt langt, det er egentlig bare ment som gode ord til deg)

  Men vet du hva Caroline, her var du absolutt helt nydelig! Noen av de fineste bildene jeg har sett av deg. Også må jeg bare få lov til å si at de bildene fra forrige innlegg hvor dere soler dere, ser du også helt smashing ut. Du har definitivt en veltrent kropp, og de som sier noe annet har ikke peiling. En jente med spiseforstyrrelse etc ville ikke sett slik ut! Din kropp er resultat av trening OG nok (og riktig) mat. Det er klart at du har lav fettprosent i forhold til andre, men det er jo et valg du har tatt fordi det er slik du ønsker å se ut, du ønsker å ha en veltrent kropp! Noen bryr seg mer om kroppen sin enn andre gjør, og det at du er opptatt av trening og kosthold er jo ikke annet enn sunn fornuft. Jeg ser at du får mye negative kommentarer på et spesielt forum om at du f. eks trener mens du er på ferie, men herrefred, du, jeg og alle andre som liker å trene blir jo GLAD av det, får energi og føler seg bra resten av dagen. Man ser ikke på trening som et ork, men som noe man liker og ønsker å gjøre, og da er det jo naturlig å trene mens man er på ferie. Jeg tror ikke folk som ikke trener klarer å forstå det, for de har aldri kjent på den følelsen.

  Jeg må også bare få lov til å si at jeg leste kommentaren om at du «har lagt på deg» og jeg regner med du får mange av slike provoserende kommentarer. Jeg synes oppriktig synd i deg, får faktisk vondt inni meg, av at folk kan si slike ting kun for å gjøre deg lei deg eller usikker! Jeg håper ikke du tar det til deg. Det er DE som har problemer som må trekke andre ned (spesielt anonymt på internett!!!) for å trekke seg selv opp. Men det regner jeg med at du er fullstendig klar over, hehe 🙂 Jeg synes bare det er så ufattelig s y k t at folk faktisk driver med mobbing over internett. Hva får de ut av det egentlig? Ingenting, bortsett fra at de kanskje overbeviser seg selv om at de er så mye bedre enn deg, og det er vel det de behøver for å føle seg bra resten av dagen. Mens du heller tar deg en treningsøkt;) Hihi.

  Nei vet du hva, du har alltid fremstått som en god og snill person (spesielt når vi får se deg på film/tv). Det at du tidligere har vært l i t t krass mot enkelte personer i kommentarfeltet (jeg sikter igjen til kommentarer jeg har lest på et spesielt forum), er jo ingenting annet enn forståelig. Jeg kan sikkert ikke en gang tenke meg til hvor mye slemme kommentarer du må takle å lese deg igjennom på én dag, og det er ikke rart at du etter alle disse årene føler du må å forsvare deg mot enkelte kommentarer. Det er helt menneskelig, og jeg forstår deg godt! Du er sterk som klarer å holde ut mot slike personer. Nå skriver jeg kanskje som om jeg vet hvordan det er å drive norges største blogg, men poenget er iallefall at selv om du har en offentlig blogg som du lever av, så fortjener du ikke all hetsen du får. Det er ikke riktig at det skal bli pirket på ALT du gjør, uansett hva du gjør så synes det jo til at det er feil. Det er feil hvordan du dekorerer huset ditt, det er feil hvilket bryllupsbilde du velger å henge på veggen, det er feil hvor ofte du trener, det er feil hva du spiser til frokost, det er feil at du pynter juletreet ferdig før du drar på ferie, det er feil at du bruker oransje veske, det er feil at du blir sponset, det er feil at du kjøper så mye klær (mens neste dag er det feil at du bruker den samme vesken hele tiden 😮 ), det er feil hvilken bok du leser og listen goes on and on. Jeg sikter igjen til et konkret forum. Det er faktisk helt ufattelig, det må være bra frustrende at uansett hva du gjør så blir det feil. Hvis du gjør noe bra, tror du ikke de (på det spesielle forumet) klarer å finne noe feil med det da også? Å joda.

  Caroline, vær så snill og fortsett å være den gode personen du er! Hev deg over dem, ikke la dem trekke dem ned i søla hvor de er selv. Du er fantastisk nydelig, du har en nydelig familie, et nydelig hus, en mann som bryr seg om deg, en blogg som du tjener godt på, du får sponsede ferier og du er rett og slett helt utrolig heldig. Og alt sammen har du fortjent gjennom hardt arbeid!

  Stor klem

 40. Hei hei. Bare et spørsmål 🙂 Jeg lurte på mens dere har vært i Mexico om dere har sett noen hjemløsedyr? Hund eller katt? Har så lyst å reise til Mexico selv 🙂 Håper dere nyter ferien. 🙂

 41. Du ser så utrolig flott ut, hele tiden 🙂 :)! Også studentlommebok-vennlige antrekkspriser, I like 😀 Kos dere masse videre, hilsen fra kalde Norge!

 42. Amalie14

  Så nydelig, som alltid. Du og Lars-Kristian er så søte sammen<3

 43. Åh! Elsket skoene, så fine 🙂

 44. Nydelige deg!! og for et fantastisk flott antrekk! 🙂

 45. Augusta

  Du er så vakker!:)

 46. Nydelige bilder og nydelig antrekk. Hvilken lip gloss har du på disse bildene? Utrolig fin farge.

 47. Så bra. Flott antrekk 🙂

 48. Charlotte

  GUD for noen bein du har! Har løpt mye selv i det siste, men mine er ikke i nærheten så stramme og slanke som dine ennå. Blir motivert av deg til å trene hver dag!!!

 49. Nyydelig antrekk:) Skikkelig jule vibber over det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *