Annerledes manikyr til jul

Trikset litt med neglelakk før vi skulle ut og spise middag i går, og synes det ble så lekkert! Nå er juleneglene mine i boks, i hvert fall 🙂

Jeg brukte to lag med plommefarget neglelakk under og deretter en med gullglitter til å markere tuppen av neglene. Ble det ikke fint?

Når dere leser dette er klokken litt over 12 her, og vi ligger på stranden. Ble ikke noe særlig soling i går, så vi tenkte å slakte oss på hver vår solseng i stort sett hele dag. Trenger noen av disse dagene også 🙂

Sender masse sol hjem til dere og håper alle har det bra ♥

34 kommentarer

 1. Håper dere også har det bra <3

 2. Hvor ser det bare godt ud Caroline 😀

 3. Lene Renee

  Så herlig det ser ut med ferie i sol og varme. Her i Skien er det – 10 ikveld :o) så nyt alt dere kan!
  ….. Og neglelakken var berre lekker!!
  Klem

 4. Nydelige negler!! Høres herlig ut med strand og sol 🙂 Kos dere masse!! Det fortjener dere 🙂

 5. Kjempe lekkert! Høres herlig ut på feire nå, kos deg masse 🙂

 6. Det er helt utolig hvor Stine på Norske Talenter minner om deg, måtte bare si det 🙂

 7. Så utrolig fint 😀

 8. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så fint det var! Jeg tenker å prøve på noe lignende selv =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 9. Syns det er så stilig med slik «fransk manikyr» med andre farger. Hadde kanskje vært enda stiligere med kraftigere gullfarge?

 10. Defnitely too try! xo

 11. Er du i slekt med Stine fra Norska Talenter? 😀

 12. Så flott det ble! Tusen takk for inspirasjon 🙂

  Kos dere masse videre i solen 🙂

 13. Neglene ble fiine:)!! Kos dere masse videre, sol og strand hørtes herlig ut, foretrekker heller det enn eksamenslesing! 😀

 14. Åh UTROLIG lekkert! Hvor er den glitterneglelakken fra? Er det dine ekte negler, eller har du noen form for falske negler? God fredag til dere og kos dere masse i solen 🙂

 15. Så utrooolig fine negler!! Nå er mine julenegler i boks også!<3
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt neglakkene?:) De var så flotte!
  Håper dere koser dere masse i Mexico:)

  Klem<3

 16. sarah y

  de var stillige………..kos deg videre

 17. Isabelle

  Hvor får du inspirasjon til sånne ting? Det var i hvert fall nydelig 😀

 18. Så fantastisk deilig ferie dere har!!! Unner dere det, men skulle gjerne vært der selv!

  Klem!

 19. Sunniva

  Jeg elsker den plommefargede neglelakken. Hvor er den fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Studiomakeup 🙂

   Klem!

 20. Hei kjære Caroline!

  Følte bare for å legge igjen en liten kommentar, og si at jeg synes du er en eneste stor gigantisk inspirasjon! Har ikke fulgt bloggen din så lenge, men i løpet av den tiden jeg har lest den, har du rykket opp til en klar favoritt! Du virker som jordnær, herlig og flott jente! Pluss at du etter min mening må være en av de vakreste i Norge 🙂

  Jeg følger deg også på instagram, og følte for å kommentere det bildet du la ut tidligere i dag hvor du sitter på bryggekanten (eller hva det er) og ser helt utrolig fantastisk og lykkelig ut! Jeg så du hadde fått flere hundre kommentarer på det bildet, hvor en del av de var av den mindre hyggelige kaliberen. Jeg håper du ikke tar den ned av slike kommentarer, og at du heller fokuserer på alle de fine kommentarene du får! Er helt utrolig hvordan folk får seg til å kommentere slike ting, men det er vel en av ulempene ved sosiale medier.. Er kanskje litt rart at jeg kommenterer ditt instagram bilde her på bloggen din, men hadde jeg kommentert på instagram hadde det bare endt opp med at jeg hadde skjelt ut hver og en av de tullingene som har kommentert noe ufint om deg, og det gjør vel ikke meg til noe bedre enn dem 😛

  Håper du får en fantastisk ferie sammen med mannen din! Misunner deg det så sinnsykt, men unner deg det like mye! 😀

  Stor klem fra Sørlandet 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjære Mona! Tusen takk for fantastisk kommentar, som jeg setter vanvittig stor pris på <3 Det håper jeg du vet! Tusen takk for at du er du. . <3

   Klemmer!

 21. Super blogg. Virkelig inspirerende:-) fine negler:-)

 22. Ikke helt min kopp te, men det er vel fint at folk liker forskjellige ting, -så ikke alle blir seende like ut? 🙂
  Kos deg med ferie og neglelakker og altsammen- det er kjekt å prøve ut forskjellige stiler og slikt.

  PS.Du er herlig! Jeg blir glad av å lese bloggen din!

 23. Hei Caroline 🙂

  Hvem ble vinneren av kaffemaskinen du hadde i konkurranse? 🙂

 24. Aah, høres ut som dere har det utrolig fint i Mexico! Men hvilket reiseselskap reiser dere gjennom, og er du fornøyd med oppholdet så langt? 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Ving 🙂 Ja, veldig fornøyd 😀

   Klem!

 25. Godmorgon =) Vaknade visst tidigt då lill stumpan hemma är sjuk. Vilket snyggt nagel lack. Detta skulle jag kunna tänka mig till jul.
  Vad härligt att höra att ni har det bra. Hur länge skulle ni vara borta, en vecka eller 2? Njut i vilket fall. Hemma har det snöat mer i natt. Fast blir så vackert och ljust med snön ute <3
  Kram söta och ta hand om er

 26. Spørsmål til LK…

  Håper det er greit jeg stiller et spørsmål til Lasse her… Vet ikke hvordan jeg ellers skal kontakte han…

  Jeg har levd på lavkarbo i noen år (atkinsen) og trent mye, hovedsakelig utholdenhet. Det jeg er altså slank, og utholdende men ikke spesielt muskuløs. Jeg har lenge lekt med tanken om å prøve å komme i form til athletic fitness eller bikini fitness. Har nå fått en coach som skal hjelpe meg på veien. Jeg elsker og trene og å pushe kroppen min, så vet det kommer til å bli bra. Det jeg er mest bekymret for er kostholdet han har satt opp for meg… Det er nemlig ikke karbofritt og han mener jeg MÅ ha karber for å bygge muskler. Stemmer det?? Jeg trodde proteiner var det viktigste for muskelbyggingen?? Karbo måltidene er primært lagt opp til å spises etter trening.
  Er så usikker på hva jeg skal gjøre, elsker kroppen min på lavkarbo og alle «systemer» fungerer som de skal. Før jeg la om kosten hadde jeg masse mage problemer de ikke fant ut av på sykehuset, men de er helt borte nå. Kan jeg få like bra resultater om jeg bytter ut karbo måltidene i kostholdsplanen med proteiner fett?? Event, hvordan kan jeg introdusere karber på en skånsom måte til kroppen igjen???
  På forhånd takk for svar!
  Nyt ferien og din nydelige kone..

  P.s når får vi sett deg i verdens vakreste drakt igjen da, den rød og hvite….

 27. Amalie14

  Så fine de ble! Nå fikk jeg lyst til å forberede mine negler til julen, og lilla passer jo bra nå, hvertfall så lenge det er advent:-)

 28. Du må skrive at det er annonse!

  1. Fotballfrue

   Nei, Elise. Jeg må ikke det. Dette er ingen annonse!!

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *