Original frokost og fredsdue

God morgen! Eller skal jeg heller si god natt? Her skal vi nemlig til å finne sengen etter en helt fantastisk dag. The Privilege har 3 restauranter og i dag valgte vi å spise på den ene som har asiatisk kjøkken, Sataya. Vi valgte en helt amazing 3-retter med blant annet vårruller, biff med teriyaki saus og det beste: Kokos-is til dessert. Veldig positivt overrasket over kjøkkenet her på hotellet, det lover i hvert fall bra så langt 🙂 Frokosten i dag var jeg litt mer skeptisk til, alltid så overrasket over at frokosten i utlandet inneholder så vanvittig mye sukker. Hva ER greia med sirup, pannekaker og hvetebakst til dagens første måltid? Greit nok at ferie er ferie, men jeg blir faktsk uvel av bare tanken. I tillegg er jo dette hverdagskost i flere land. Tradisjoner og vaner, I guess. . Sjarmerende er det uansett, og heldigvis var utvalget ganske så bredt. Jeg fant både yoghurt, diverse oster, pålegg, frukt. . og kaffe 🙂

Tok noen bilder tidligere i dag, så dette er hva som venter oss etter en god natt søvn:

Sombreros overalt! Synes det er så fint at alt er så gjennomført 🙂 Gikk en liten tur for å knipse noen bilder også, denne stranden heter Playa Norte og anses å være en av Mexicos beste. Ikke så rart, den er utrolig vakker!

En liten fredsdue tuslet rundt omkring i den hvite sanden ♥

I morgen (les: I dag for dere) har vi lagt opp en litt annen dagsplan. Ettersom solen går ned så tidlig som halv seks, tar vi strandlivet først og deretter treningen. Tipper vi er oppe og hopper i syv-tiden og forhåpentligvis gidder vi mer enn 2 timer i solen *hehe* Merkelig hvor rastløs man blir ettersom årene går. .

Onsdag leier vi golfbil og kjører rundt hele øyen, gleder meg! Var forresten vitne til et bryllup her i dag, og satt 1 meter unna med hver vår margarita etter middagen. Veldig morsomt å se amerikanere i full sving etter Gangnam Style 🙂

Håper dere får en fin onsdag der hjemme ♥

75 kommentarer

  1. Hei hei, jeg er en utvekslingsstudent som bor i Florida for tiden. Mamma kommer ned til jul og da skal vi på cruise til Mexico. Jeg lurer da på hvordan temperaturen er der nå?
    Fin blogg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *