Julekalender: Luke 4

Gårsdagens vinnere ble Kine, Guri og Maria.

Julebjellene skjulte seg under hårpleie på siden «børster». Lei for at det var problematisk å finne disse i starten, det var dessverre en feil fra Coverbrands sin side, og de beklager dette. Jeg trakk derfor vilkårlige vinnere, uavhengig av riktig svar eller ei, slik at det ble mest mulig rettferdig.

Dagens oppgave: Har du et favoritt makeup-moment? I så fall hvilket?

Mitt favorittmoment må være dette fra bryllupsdagen vår:

Kanskje ikke et makeup-moment direkte, men likevel et øyeblikk som viser fiksering. Her får jeg sløret festet til håret, og sminken er jeg nesten ferdig med. Jeg liker så godt at du virkelig kan SE stemningen i dette bildet. Jeg har aldri sett meg selv så stresset før, og aldri har jeg vært nervøs på den måten før heller. Kanskje ikke så rart, det er jo tross alt den største og lykkeligste dagen i mitt liv. Jeg var forresten superheldig å bli sponset med sminke fra Coverbrands til dagen vår, testet ut forskjellige produkter flere måneder i forveien 🙂

Nå vil jeg gjerne vite hva ditt favoritt makeup-moment er! Dersom du ikke har bilde av det fra før av, kan du ta et nytt bilde av ditt favorittøyeblikk og laste det opp på Instagram. Bruk hashtagen #makeupmomentscoverbrands. På #makeupmomentscoverbrands kan du «like» det bildet du synes er finest. Bildet med flest likes vinner et gavekort på coverbrands.no til kr 1.500 kr ♥

Du må følge Coverbrands på Instagram for å delta i konkurransen 🙂

34 kommentarer

 1. Helene

  ja her ser du veldig nervøs ut men det var et fint bilde 🙂

 2. karoline

  Glemmer aldri jeg ble sminket som liten, og ble ordnet håret på hos frisøren. Skulle være brudepike, aldri følt meg så vakker i den hvite kjolen og først inn i kirken! LOVE <3

 3. Beste var når jeg var 15 og var med mami på et hair show i Oslo spektrum, fikk en total forvandling når det kom til hår og makeup, kjempe gøy og følte meg så fin resten av dagen/kvelden 🙂

 4. Susanne Eik

  Jeg har fregner i ansiktet og dette har tidligere gjort at jeg har slitt med selvtilliten og selvbildet. Rett og slett fordi jeg syntes det var stygt. Derfor dekket jeg meg til med masse sminke, som ofte var altfor oransje, i flere år. Mitt favoritt make-up moment må være da jeg lærte å sminke meg naturlig og godta den jeg er. Nå er jeg blitt vant til å sminke meg slik og synes det er mye finere enn slik jeg så ut før (tildekket og oransje :/ ).

  Ps: jeg følger coverbrands på instagram

 5. Mitt «makeup moment» var når jeg var på et fotostudio og var «modell» for en dag! Ble sminket og fikset på håret, virkelig den beste følelsen i verden! Elsker å bli fikset på av andre enn seg selv! 🙂

 6. Jeg elsker å sminke meg på julaften og nyttårsaften! 😀 Da blir det alltid eksta sminke, ordne håret og en fin kjole!

 7. Mariell

  Har dessverre ikke det 🙁

 8. Eni raja

  Min favoritt moment var når jeg skulle på bryllupet til søstra mi❤ da brukte jeg Mac produkter som oftes er bra for huden og som dekker veldig bra, og at man får ikke kvise av det ..:) grunnen til at det var min beste moment var fordi at, jeg følte at jeg så mer naturlig ut og veldig sånn ren hud 🙂

 9. Har lagt ut bilde 🙂

 10. Marianne Brostrøm

  Hei Caroline:) håper varme Mexico gir mersmak:)
  har ikke instagram så får ikke til å delta i konkuransen. men det er ikke så farlig:)
  Min makeup-moment er vell også bryllupsdagen min:) aldri vert så urolig i nervene, klarte nesten ikke å trekke pusten dyptnokk. stresshud og konstant kvalm pga nerver og stress… men alikevell var det ingenting av dagen som kunne vert bedre! 🙂 ALDRI følt meg finere en den dagen!!

  kos deg videre sammen med mannen din:) send litt sol hær oppi nor, 17 minusgrader… brrr…:P

  klem Marianne

  1. Fotballfrue

   Herlig å høre, den dagen bringer frem utrolig mange følelser, men det er jo bare en fryd å tenke tilbake på 🙂

   Klem!

 11. Mitt favoritt makeup-moment var da jeg etter flere år med tusenvis av kroner brukt på å få en nogenlunde fin hud bare trengte litt pudder for å være fornøyd! Jeg har slitt så mye med huden min og har brukt over 30.000 (og jeg har ikke mye penger, mamma har vært til stor hjelp) for å se bedre ut. Ser greit ut nå og der har bareminerals reddet meg! Så denne første gangen på juleballet i 1.vgs da jeg ble fornøyd med sminken min!

 12. Jeg vet ikke om det var meg Kine eller den andre Kine som vant, så er det du som kontakter vedkommende på Mail eller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er Coverbrands 🙂

   Klem!

 13. Luna Anette

  Har meldt meg på! Følg meg gjerne på instagram: lunaanette 🙂

 14. Maiken Andrea

  Mitt favoritt make-up moment er skoleballet i 10’ende! Jeg hadde på meg en babyrosa ballkjole meg diamanter og tyll <3 Og sminken var helt utrolig, tanta mi som er sminkør tok den på. Og jeg hadde faktisk flere mnd i forveien bestilt sminke fra Coverbrands, det var slik jeg ble avhengig av nettsiden deres 🙂 Men er litt dyrt, men det er slik hvis du skal ha kvalitet!

 15. Surt å ikke ha instagram nå 🙁 Jaja, må nok bare stå over denne luken 🙂

 16. Da har jeg publisert mitt bilde til instagram og hashtagget det =)
  Lykke til alle sammen, masse fine sminkede ansikter å se der inne! =)

 17. Jeg syns det bildet er utrolig vakkert! Nydelig er du 🙂

 18. Marie Ivanda Undseth

  Det må være da jeg ble sminket av flinke Tore Petterson. Han er kjemeflink og jeg følte meg veldig fin etterpå 😀

 19. hmmm.. litt usikker, men kanskje da jeg var på fotoshoot 😀

 20. Når kårer du vinneren av kaffemaskinen? Eller har jeg gått glipp av noe??

  1. Fotballfrue

   Nei, har ikke kåret ennå 🙂 Skal få gjort det ila. ferien.

   – C

 21. Maria Pedersen

  Da mamma bestilte sminke fra coverbrands, for å at jeg skulle få bruke det på ballet sammen med den lange rosa kjolen! følte meg helt prinsesse den kvelden 🙂

 22. Jeg har en give-away igang på bloggen,
  hvor du kan vinde et super flot ur fra Dyrberg/Kern til værdi a’ 1000,-
  Kig forbi og deltag hvis det lyder fristende?

  http://www.fashionbysterup.dk/category/give-away

 23. Nydelig brud var du! 🙂

  http://www.getfit4fight.com – Trening, matprat, livsstil og livet over dammen! 🙂

 24. Siw Irene

  Mitt makeup moment må vel være da jeg hadde makeup veiledning/ble sminket på spaet på Color Fantasy for 3 år siden. Aldri fått så mange positive tilbakemeldinger som jeg gjorde senere den kvelden. Har dessverre ikke noe bilde… Men for meg så betydde det utrolig mye og få positiv tilbakemelding.

  Fortsatt god ferie Caroline.

  (PS! Jeg følger coverbrands på Instagram)

 25. Martine

  Da familien min tok bilder på model day studio 🙂 Følte meg virkelig som en modell etter de hadde fikset håret mitt og sminket meg 😀

 26. Claire

  Definitivt da jeg i en alder av 23 år klarte å legge smokey eyes! Tokk meg bare 9 år å lære det… 🙂

 27. Jeg har har vært noe flink til å sminke meg, så har egentlig ingen spesiel makeupmoment..

 28. Anne-Beathe

  Jeg har ikke et stort øyeblikk… MEN jeg elsker følelsen når man har kjøpt seg ett nytt produkt, og setter seg spent ned foran speilet og skal teste det ut.. 😀 Noen ganger lever det virkelig opp til forventningene og da føler jeg meg alltid så fin! Det må være favoritt øyeblikkene jeg har innenfor sminke 🙂 Ønsker dere en god ferie!

 29. Trude Olson

  Har ikke noen spesielle desverre..men vil alikevell være med i konkurransen :))

 30. Vilde Marie Jersin

  Ja, når jeg sminket meg klar til skoleball for første gang 🙂

 31. Anette Snarset

  Mitt beste sminek øyeblikk må være da jeg var 12 år og ble sminka og styla av noen profesjonelle før vi tok bilder til Girls magasinet. 🙂

Kommentarfeltet er stengt.