Nye bilder på veggen

Hei dere ♥

Nå er vi vel fremme i Kristiansand og har sjekket inn på flotte hotell Ernst, og vet dere hva? Vi har fått en suite over 2 etasjer! Den er helt . . amazing! Jeg har knipset noen bilder av den, så jeg viser dere i morgen tidlig. Snart kommer Christine, Kim, Lena og Brink hit for litt øl og vin, vi bor på samme hotell og kjørte kolonne hele veien fra Statoil Telemarksporten, hehe 🙂 Vi blir nok her og nyter omgivelsene i noen timer, før vi tar turen bort til Kick Malt og Mat.

Tok noen bilder av de nye bildene (bra setning) før vi reiste hjemmefra, det er flinke Cecilie Sundfær som har malt disse. Det er også hun som har malt dette bilde som vi har nede, som mange av dere har spurt om. Min favoritt!

Denne gangen valgte vi å ikke ha noe personlig preg over bildene, men ønsket kun abstrakt. Ettersom vi ønsket et over TV var det også viktig for oss at det ikke var noe særlig mønster i det, slik at det ikke blir forstyrrende.

Vi lurer på å forlenge dette, slik at det heller går utenfor TV, men vi får se. Cecilie er åpen for endringer, og det synes jeg er veldig fint. Hun gjør gladelig om på ting dersom vi ønsker det, men jeg vil gjerne at begge skal henge litt før vi bestemmer oss.

Liker dette veldig godt, for meg skildrer det følelser. . ♥

Vel, nå skal jeg fikse hår og få på meg en kjempefin, lilla glitterkjole 🙂

Ha en toppen fredag, dere!

98 kommentarer

 1. Amalie14

  Nydelige bilder:-)
  Etter noen hektiske dager med masse skolearbeid kunne jeg sette meg ned å lese de uleste postene fra bloggen din! Og jeg får så julestemning, hihi! Og jeg gleder meg til å delta på julekalenderen din 24 dager framover:-)
  Du inspirerer meg virkelig til å gripe dagen, og gjøre det beste ut av den, for det er du så flink til! Du hjelper meg å finne ro under en slik hektisk periode jeg har. Du hjelper meg med masse, uten at du aner det helt selv:-) Er det rart du er forbildet mitt?<3

 2. Evy Christine Lundgaad

  De er vakre♥ Du har det utrolig fint! En inspirasjon for mange!!♥

  1. Over Tv’n ville jeg anbefale 2 kvadratiske bilder for å bryte opp lengderetningen på Tv’n. Blir feil med et avlangt over der og et bilde som strekker seg utover tv lengden vil bli enda verre.

 3. Fint hus, men synes det er veldig kjedelig og upersonlig synes jeg. Alle skal få ha hjemmet sitt slik de vil så klart, men jeg synes deres hus virker veldig tomt og sterilt.

 4. Hei! Kjempegøy med julekalender, håper jeg vinner noe. 🙂 Du kan ikke utsette fristen til å stenge dagens luke (alle dagene) til 18-19 eller noe? Jeg som er på jobb uten data har ikke sjans til å delta på noen utenom de i helgene. Håper du vurderer det!

 5. Herlige, duse bilder. Kjempe fint det med hjerte som du har nede.
  God helg.

  Klem Helene

 6. Jeg har flere av bildene til Cecilie! Er såå fornøyd;) er imponert over hvor godt du kan svare for deg. Både på god og dårlig kritikk. Ikke mange som kan d!

 7. ELSKER sofaen 🙂

 8. Heller ha bildet over tv´n over sofaen 🙂

 9. Camilla

  Heisann!
  Elsker stilen i huset deres – mye inspirasjon . Lurer på – hvor har du kjøpt den hvite speilen over sofaen? Skulle hatt noe lignende over en stor kommode i hallen hos meg. 🙂 God førjulstid!

 10. Så vakkert!

 11. Det nederste bildet var utrolig fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *