Kurerer gruff

God morgen, fineste lesere!

Herlighet, skal si deltakelsen i gårsdagens konkurranse tok helt av, utrolig gøy at flere enn 4000 har et ønske om å vinne. Skal snart sette meg ned med etterlengtet morgenkaffe og godkjenning nå, og håper å annonsere vinneren før vi reiser på mandag.

Ellers gikk dagen i går i ett, virkelig. Jeg tok ingen telefoner og svarte nesten ikke på sms, var bare i min egen, lille boble, kastet meg over arbeidsoppgaver og checket av på listen over ting som måtte gjøres. Da klokken ble 02 og siste  punkt på listen kunne klusses over, var jeg i himmelen.. Eller, jeg var i det minste under dynen og jeg har sovet som en stein. Klarte å pakke slik at kofferten min til Mexico kun veier 19 kilo, og det i seg selv er et sinnsykt mirakel. Fristet lite å stå opp da klokken ringte halv syv i dag, så jeg slumret frem til åtte og ga meg selv fryktelig dårlig tid. Jaja 🙂 Jeg er i hvert fall a jour!

Her er vi i går kveld da vi forseglet over 50 konvolutter med julekort! Hehe, minijuleverksted for to med soundtracket til Home Alone i bakgrunnen ♥

Skulle så gjerne hentet energi på trening i dag, men det rekker jeg aldri i verden. Vi kjører til Kristiansand klokken 11, men jeg satser på at hotellet har et fint treningsrom som jeg kan bruke i helgen. Vi skal bo på hotell Ernst, og det ser jo så fint ut! Nå venter en helg med fine venner og deretter skal vi færra til Mexico. Dette blir så bra, gleder meg til å senke skuldrene. Forresten, i morgen starter julekalenderen, så gårsdagens konkurranse var jo nesten bare en forsmak på det som venter: 24 luker med fantastiske premier hver eneste dag 🙂

Håper alt er bra med dere ♥

93 kommentarer

 1. lene =)

  Åååå dere er så søte 😀
  Å du kledde nisselue hihi 😉 Skjønner ikke at du orker alt det du gjør, du er ett virkelig forbildet på det! Din maskin 😀
  I tillegg er du flink å stå opp selv om du e dautrøtt, men det å ta en ekstra time i senga visst du kjenner kroppen virkelig trenger det gjør ingenting 🙂

 2. Har dere spesiallaget brevstempel
  Tilpasset dere to? 😀
  Det hadde vært kult ^^

 3. Så morsomt at du bruker ordet «færra»!

  1. Fotballfrue

   Jeg sikter til sangen 😉

 4. you look so cute with the Santa hat:) xoxo

 5. hehe jeg ble litt inspirert av og se dere kose dere sammen med juleforberedelser, og endte opp med og spørre kjæresten om ikke vi kunne sette på julemusikk, tenne lys og bake pepperkaker på søndag siden det er første søndag i advent.. trodde jeg skulle møtte spørre 2 ganger, men har var med på den med en gang 😀 elsker julen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *