Konkurranse: Avsluttet

Hei fineste!

Heldige meg fikk tilsendt en kaffemaskin fra Dolce Gusto forleden, modellen Dolce Gusto Circolo i sort, som er helautomatisk. Men akkurat denne har jeg fra før av, så jeg tenkte heller gi den bort til en av dere 🙂

Den har en prislapp å hele 1. 989 kroner, så denne må vel være gøy å vinne? Jeg er selvsagt superfan av den selv,  spesielt nå som jeg har funnet ut at melkekapslene er helt supre til tekoppen min! I tillegg inneholder ikke melkekapslene noe mer karbohydrater enn et glass melk, så det er helt supert med en latte eller macchiato når jeg er lei av det helsorte.

Forresten er det mulig å lage iste og kalde drikker i den også 🙂

Så. . Hvem vil vinne? Skulle til å si «rekk en hånd i været», men det blir litt vanskelig, så det holder at du legger igjen en kommentar 🙂 Skriv gjerne en liten begrunnelse også om du vil, men det er ikke noe must altså!

Konkurransen er avsluttet, lykke til 🙂 

Vinnerne av Catzykonkurransen har jeg også plukket ut nå, og de 10 som får hver sin Catzy tørrsjampo ble Veronica, Ive, Henriette Sophia, Randi, Amalie Konstanse, Line, Marianne W, Katrine, Jeanette og Nanna Beate. Hovedvinneren som får 1 års forbruk av 3 Catzyprodukter én gang i måneden ble heldige Ingrid Korneliussen. Dere har fått epost ♥

4157 kommentarer

  1. Linemor

    Å den så perfekt ut til kjøkkenet mitt, ingenting er som nylaget kaffe;)

  2. Jeanett

    Vil gjerne vinne! Sliter utrolig med å finne en julegave til mine foreldre, så dette hadde vært midt i blinken! De drikker utrolig mye kaffe og te, samtidige som søsknene mine er glad i iste. Denne hadde virkelig vært en sikker vinner, så håper virkelig å vinne den! Føler foreldrene mine fortjener en skikkelig fin julegave i år 🙂

Kommentarfeltet er stengt.