Smokey Eyes

Sminke er gøy! Og jeg har blitt så mye flinkere til å eksperimentere med øyensminke den siste tiden, noe som har ført til at jeg faktisk har lært masse. Ikke minst har jeg lært at jeg KAN variere sminken min til hverdag, fest og fra dag til dag. Tidligere har jeg kjørt safe i matte bruntoner absolutt hele tiden, kanskje lagt noen flere lag med maskara til fest og that’s it. Men nå vet jeg altså bedre, og det er kjempegøy å se hvordan sminke kan variere uttrykk, og faktisk gjøre mye med et ellers kanskje enkelt plagg. Det siste på testlisten min er et smokey eyes kit fra GloMinerals, satt sammen av fire skygger som matcher hverandre perfekt for å skape en dramatisk smokey eye look.

Her er de forskjellige produktene jeg bruker når jeg skal lage sotede øyne:

1. Denne make up-børsten er veldig god, har én ende som er perfekt å legge baseskygge med og én ende som er super til å duse ut overgangene med, slik at du får et mykt resultat og ingen harde kanter i skyggeleggingen. Fra TheBalm, finnes her. 2. Kost til skygge som legges på hele øyelokket, finnes her. 3. Kost til skyggelegging i globallinjen, fra GloMinerals. 4. Mascara – knallgod, deilig børste som gir masse volum til vippene, finnes her. 5. Sort kajal fra GloMinerals. 6. Lys kajal i fargen Peach, perfekt for å forstørre øynene, legges på våtkanten. 7. Smokey Eye Kit, her. 8. Lid Primer – gjør at øyenskyggen ikke legger seg i striper, legges altså helt først.

Slik kan du enkelt legge en smokey eye-look:

1. Base 2. Metallisk grå opp til globallinjen og på hele lokket 3. Mørk grå ytterst på øyelokket og i globllinjen 4. Sort i globallinjen 5. Sort strek rundt hele øyet (ikke på våtkanten, der har jeg brukt en lys en for å ikke forminske øynene for mye) 5. Ferdig!

♥ Globallinjen er den fordypningen som ligger rett under øyenbenet. Kjenn etter rett over der hvor øyeeplet ditt stopper, der er globallinjen, og her er det utrolig fint å legge skygge for å gi dybde til øynene dine.

Nå har Coverbrands minus 20 prosent på all sminke fra GloMinerals ut uken 🙂 Dette er et av mine favorittmerker, og jeg har faktisk kun brukt produkter derfra denne gangen, med unntak av Eyeshadow and Blending Brush fra The Balm. Hele utvalget til GloMinerals finner du her.

annonse

109 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Jeg vil bare si at din blogg er den eneste jeg må sjekke hver dag!
  Den er veldig bra!
  Men tusen takk for dette innlegget.
  Den kommer nok godt med til jul vil jeg tro! 🙂

  Klem <3

 2. Kjempe bra, men kan du kanskje lage en film? 😀 forresten kan si hvor ditt forrige outfit er fra? Digger deg 🙂

 3. Du har så utrolig bra blogg! Du blogger variert, om både hverdagsliv, klær, sminke og mat og finner den perfekte balansen! Mange andre toppblogger som nesten aldri blogger og bare blogger om det samme….SYns du er såå flink og det er tydelig at du jobber mye med bloggen!:)

  1. Fotballfrue

   Utrolig hyggelig at du synes det, bruker veldig mye tid på den, men det er jo så gøy 🙂

   Klem!

 4. Smoking hot! Utrulig fin sminke 🙂

 5. Hei, Caroline 😀 jeg vil bare si at du er helt fantastisk nydelig! og inspirerer meg hver eneste dag 🙂 er et høydepunkt å lese bloggen din 🙂 du er god,ærlig og vakker tvers igjennom <3

  Ønsker dere en god tur til Mexico 🙂 gleder meg til å følge dere der.

  -Klem E-

 6. Caroline, du er så flink blogger!! Blogger ofte og variert om både hverdagliv, sminke, klær og mat og jaa! Mange andre bloggere som nesten ikke blogger og bare om det samme, syns du er såå flink!!
  Stå på!:)

 7. Du har så flotte og perfekte bryn, Caroline, er de tatoverte? Om ikke så må du gi oss en bryn-tutorial!?! :p <3

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Nei, jeg gir de bare litt mer fylde heelt foran 🙂

   Klem!

 8. Du inspirerer 🙂 vakker, god og ærlig tvers igjennom 🙂

  Ønsker dere en god til til Mexico når den tid kommer og alle forberedelser før turen deres, nyt den!
  Gleder meg til å følge dere to fine 🙂

  -Klem E-

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig god du er <3

   Mange klemmer 🙂

 9. veldig stilig men grusomme bryn

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker formen på brynene mine, og det er vel det som teller 🙂 Ser veldig uheldig ut på det siste bildet her, men det er nok bare skyggene som gjør det. Vurderte å ikke legge det ut fordi jeg vsste at kommentarer som din kom, men whatever. Jeg vet jo selv hvordan de ser ut in real 🙂

   – C

   1. Emilie

    aah, snap tilbake Caroline!
    Godt å se at du ikke tar deg nær av slike kommentarer, og at du triumper videre 😀
    Jeg syns forresten de ser bra ut 😀

   2. Amalie S

    Jeg tenkte stikk motsatt da jeg så bildene, jeg syns de er superfine! Jeg har slik fasong selv. Dessuten ser man tydeligere at øyenbryn er «unaturlige» når man tar så nære bilder. Ingen har jo kommentert øyenbrynene dine negativt på vanlige bilder, i hvert fall ikke som jeg har lest! 😀

   3. ….og jeg som satt å tenkte på hvor FLOTTE bryn du har! 🙂 synes de passer ansiktet ditt kjempe bra!

   4. Fotballfrue

    Tusen takk 😀

   5. Helene B

    man må vel tåle ltt negativ kritikk også, det vet/sier alle som blogger 🙂 det er en del av gamet.. men uansett så skal man ikke ta seg nær av det, og C liker jo selv utseendet og får masse positiv oppmerksomhet så hun overlever nok 🙂
    det gjelder alle, at man skal drite litt i hva folk sier og gjøre som man vil 🙂 klemmer

  2. Jeg stiller meg følgende spørsmål til kritikken
   1) Har avsenderen den nødvendige kompetansen til å fremføre kritikken?
   2) Er hensikten med kritikken å gjøre meg bedre (eller er det for å «ta rotta» på meg)?
   3) Er kritikken fremført på en ydmyk og respektfull måte og under fire øyne?

   SAY NO MORE.

   1. jeg syns brynene er for harde med rette kanter, syns ikke det ser naturlig ut. ser liksom ikke ut som hår, men blyant.

   2. Fotballfrue

    Det er i hvert fall hår 🙂

  3. Jeg sitter her og tenker at øyenbrynene dine ser super bra ut. Elsker looken og knekken på dem. Ønsker meg slike til jul, assa. Nydelige!

 10. Silje Olaussen

  Kjempe fint, og bra tips!
  Absolutt noe jeg skal prøve:) Du er virkelig kjempe nydelig Caroline:)

 11. Elisabeth

  Dette må prøves ut! Så fin du er og superflink til å legge sminke <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 12. Brynene dine er jo perfekte, kan ikke forstå at noen kan komme å si noe annet! Ikke er de overnappede streker og ikke er de enorme monobryn, men faktisk en veldig fin form på de! Og øyenskyggen var kjempefin, gøy å se at du prøver deg på nye looks! 😀

 13. ÅÅÅÅ, så fin 😀 du er virkelig god om gull<3

  1. Fotballfrue

   Fine deg <3

 14. Hei:) elsker bloggen din! Sminken er kjempe fin, skal prøves ut på julebord! Men, et lite tips; øyenbrynene dine ser veldig unaturlige ut. Du burde sminke dem mere naturlige, du er jo så flott 🙂

  1. Fotballfrue

   Da er det kanskje formen du ikke liker, ettersom de er nappet og formet slik. Jeg fyller inn, jeg tegner ikke, så vet ikke hva jeg kunne gjort annerledes. De passer veldig fint til mitt ansikt og gir det en helhet 🙂 Brynene er jo det som rammer inn ansiktet 🙂

   Er vel en smakssak, ettersom jeg får mye ros for dem også 🙂

 15. Beautiful and chic, I like to try! kisses! xo

 16. Bah, blir litt gal av at folk skal komme med «konstruktive» kommentarer til bloggere. Man ville jo aldri ha sagt til venninnen sin «et lite tips, brynene dine er unaturlige – gjør dét og dét så skal du se det blir bedre»? Jeg vet at jeg ville ha tatt meg nær av det…

  Du er flott som du er, Caroline, og jeg elsker brynene dine! Og hvordan du alltid formidler positivitet, men samtidig er alvorlig når det trengs. Stå på, godt du ikke lar deg knekke:) Selv om folk virkelig trenger å lære seg at folkeskikk også gjelder bak tastaturet.

  1. Fotballfrue

   Herlige deg, tusen, tusen takk <3

 17. Hei! Ble veldig fint 🙂 men trodde at «smooky eyes» var litt mørkere? Mer svart øyenskygge på en måte!? Kanskje du kunne lagt litt mørkere en gang også? 🙂

  1. Fotballfrue

   Brukte blitz på bildene, så det ser lysere ut enn det er. Ser du sort/hvitt bildet er det mer riktig 🙂 Følte meg vanvittig sminket og over the top her faktisk :p

 18. Hei,
  bruker du fortsatt vippe-extensions?
  Hvis du sluttet med det – hvorfor? Mine egne vipper har blitt pin-korte etter 4 runder med vippeextensions, nå skal jeg slutte helt.
  Lurte på om du har noen erfaring med det og om serumer som skal få vippene til å vokse, faktisk fungerer?

  Takk for svar!
  Ellers, bra innlegg!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg sluttet etter 6mnd., og det har tatt sin tid før vippene mine ble seg selv igjen. Føler fortsatt de ikke er heeelt osm de var :/

   Klem!

 19. Er det en grunn til at det jeg skriver her, aldri faktisk står her?

  1. Fotballfrue

   Hva tenker du på? Det kan havne i spam, men jeg kunne ikke finne noe. Prøv igjen 🙂

 20. Hva bruker du på øyenbrynene dine? 🙂
  Synes fargen er skikkelig fin, og synes du fikk til å markere bryna så bra – så den må jo være god virker det som 🙂 Også veldig fin farge.
  Syns forresten du så smokin’ hot ut med smokey eyes! 😀

 21. Åå, fiine Caroline! Er det noe du ikke kan? Du er så utrolig, utrolig flink! Jeg ser jeg har en stor sminkelæringsprosess foran meg gitt 🙂 Å få til smokey eyes er noe jeg har ønsket å kunne lenge. Tusen takk for at du deler denne steg-for-steg bildeserien med oss <3

  Jeg vil også bare si at du er helt fantastisk nydelig! Jeg gleder meg til å høre hvordan Mexico er og jeg ønsker dere en ubeskrivelig tur. Håper den blir uforglemmelig og avslappende. Stor klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Du er så god <3 Du er så flink til å rose, håper virkelig du kan rose deg selv på samme måte, for du er et helt fantastisk menneske, Martine <3

   Håper dagen fin <3

   Mange klemmer 🙂

   1. Åå, skjønne deg! Det er ikke lett, men tusen takk <3 Det varmer et vinterkaldt hjerte som mitt!

    Tusen takk <3 I like måte, vakre Caroline!

    Klemmer i fleng <3

 22. Blir like sattt ut hver gang det kommer slike innlegg, du er jo så flink til ALT .. 🙂
  Du er så utrolig gjennomført i alt du gjør, og eg tror ikkje at eg kun snakker for meg selv når eg sier at eg setter så stor pris på bloggen din hver eneste dag! Du kommer med flotte tips, enormt mye positivitet, en god dose motivasjon og SÅ mye glede! Takk for at du deler så mye med oss som leser, er nesten sånn at eg har lyst å kjøre til Siljan gi deg en god klem (pluss å stjele et par sko, hihi).
  Og i tillegg må eg jo bare le litt av hvor forskjellige vi lesere er også! Skulle til å kommentere at du har de flotteste brynene eg har sett på en stund, så ser eg at noen syns de er grusomme… hjælp! er nok et par stykker som godt kan sette briller på ønskelista i år 😉
  Vil bare ønske deg og Lars-Kristian en fantastisk torsdag (regner med du leser dette i morgen tidlig), håper den blir superduper – slik som dere!
  Og ikke minst MASSE GOD TUR TIL MEXICO PÅ MANDAG! gleder meg sort til å følge med på turen!
  God klem fra Anita

  1. Fotballfrue

   Takk for at du deler positivitet og gode ord, jeg blir så glad <3

   Mange klemmer din vei 🙂 <3

 23. Jeg bare elsker bloggen din! Titter innom flere ganger om dagen, og tar meg selv i å bli mega glad hver gang det er et nytt innlegg!!!:) Du er en stor inspirasjon;) og det er deilig å se at det fins andre der ute som er organiserte og liker å ha et rent og ryddig hjem! Det eneste jeg håper på at jg kan bli like flink som deg er trening! Etter å ha fått to barn så trengs det:) En ting til som var litt morsomt var for en stund tilbake så var jeg ute i Fredrikstad så så jeg søstra di og kjente henne igjen fra bloggen din syns det var litt skøy;);) P.s skal bli flinkere til å kommentere;)

  Stå på du er kjempeflink <3 setter pris på bloggen din!

  Stor klem fra fast leser i Halden 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, så vittig 🙂 Hun blir gjenkjent ganske ofte faktisk :p

   Tusen takk for så fine ord <3

   Klemmer 🙂

 24. Syns det ble veldig fint jeg. Skjønner ikke helt at folk gidder å hisse seg opp over øyebryna dine da…man har jo ulik smak. Samma det vel! Var jo smokey-eyes sminketeknikk det er snakk om her. Takk for tips!

 25. yaya nova

  tusen takk for at du lagde et slikt innlegg 🙂 har alltid slitet med å legge sotet øyensminke 🙁 dette var fint og oversiktlig så tror det skal gå fint nå 🙂
  syns brynene dine er kjempe fine 🙂 er det pulver eller pen?

  Ha en super fin feire med din hunnybunny i Mexico 🙂 du fortjener et avbrekk!

  1. yaya nova

   penn**

  2. Fotballfrue

   Jeg bruker penn fra studiomakeup 🙂

   Klemmer 🙂

 26. Hei kan du vær så snill og lage ett innlegg om LV veska til Lars Kristian?

 27. Margrethe

  Hei! Liker bloggen din svært god og har ikke fått skaffet meg boken din enda, men den står høyt på ønskelisten til jul:) har et spørsmål som egentlig ikke har noe med dette innlegget å gjøre.
  Men hvordan tar du vare på håret når du trener så mye? Hvor ofte vasker du det? Jeg løper mye ute og har på lue/pannebånd og det er jo klart at man svetter når man trener. Har du noen gode tips?:)

  1. Fotballfrue

   Hei søte! Tusen takk 🙂 Du kan lese litt her: https://fotballfrue.no/?p=21528

   Klem 🙂

 28. Marianne

  hei, du går bestandig veldig fint kledd og har et veldig flott hjem! derfor lurer jeg da på om du/dere har en interiør designer til å fikse huset? og til hjelpe deg med og sette sammen antrekk?

  1. Fotballfrue

   Søta :p Nei, det har vi ikke 😉

   Klem!

 29. Elsker bloggen din! Er innom den hver dag 🙂 Du har så mange fine bilder også er du så tynn og pen! Du har så perfekt liv.. kunne ønske jeg var så sporty og tynn som deg, med en så kjekk mann og verdens søteste hunder, og nydelig hus, perfekt bryllup.. ja, du har alt! Elsker bloggen din, og deg. Den gir meg så mye inspirasjon både til trening, interiør, mat, og antrekk. Antrekkene dine er det jeg liker best med hele bloggen! ville bare si hvor mye jeg digger deg! 🙂 hihi^^
  Xoxo Ninniii

 30. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så nydelig sminket du var! Kjenner meg igjen i det å kjøre det safe; jeg eksperimenterer omtrent ALDRI med sminke, hehe. Kjører som regel på med lyse brun/gull-toner av øyenskygge som knapt vises, hehe.

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 31. Du er så flink Caroline!! Får så mye inspirasjon med å klikke meg inn her 🙂

  http://www.getfit4fight.com – Trening, matprat, livsstil og livet over dammen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du <3

 32. God morgen, Caroline! 🙂

  Jeg vet ikke om du kjenner deg igjen i dette, men noen ganger kan det være
  så vanskelig å få sove.. Vel, slik var det for meg i natt, fikk ikke sove så mye
  som et minutt en gang, selv etter alle mulige tips og triks. Og hva gjør man
  da, midt på natta? Vel, jeg trakk dyna godt opptil haken, dro opp min iPhone
  og leste bloggen din! 🙂 det er en stund siden jeg har vært innom (heldigvis
  for meg, for da ble ikke natten så lang å kjedelig) så jeg har lest i flere timer.

  Du er så utrolig dyktig, takk for en flott blogg som du deler med oss.
  Ha en nydelig dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, jeg kjenner meg igjen, ja :/ Jeg bruker gjøre akkurat som deg, surfe rundt på nett 🙂 Tusen takk for fine ord, det betyr vanvittig mye for meg 🙂 Håper du fikk sovet tilslutt 😉

   Klemmer <3

 33. Godmorgon <3 Så snyggt med sotade ögon tycker jag =) Och vilka ögon du har, så fina.
  Jag hoppas att du får en härlig dag!
  Kramen

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du! Alltid så god <3

   Håper dagen blir fin 🙂

 34. Lurer også på en liten ting med disse brynene dine. Kan ikke du vise oss noen bilder hvor du ikke har tegnet en sånn brun ramme rundt brynene? Jeg er veldig pro å være litt mer naturlig, så hadde vært gøy å se deg med litt mer naturlige bryn.
  Ellers skal jeg spare deg for min personlige mening, for som du sier – det viktigste er at du er fornøyd og føler deg vel 🙂

  -M

  1. Fotballfrue

   Skjønner ikke hvilken ramme du sikter til?

   – C

 35. åee, du er så flott Caroline! er virkelig misunnelig på deg <3 Veldig fin øyenskygge, det må prøves en gang 🙂

 36. Agus/Anne

  Sexy!
  Vakre øyne med flotte øyenbryn.
  Ha en deilig dag, skjønneste! <3
  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk, alltid skjønne deg <3 Håper dagen fin blir fin 🙂

   Klemmer 🙂

 37. SarpeRaz

  Huff, jeg som hadde gledet meg til tutorialen din med sotede øyne, og så viser det seg å være 80% reklameinnlegg og lite matnyttig for de som ikke bruker disse produktene.

  1. Fotballfrue

   Du må jo tenke litt utenfor boksen 😉 Dersom du har produkter fra før av som du vil bruke, bruker du jo disse, men denne fremgangsmåten? Ingenting som sier at det kun er disse produktene du må ha for å lage sotede øyne. Du bruker uansett en baseskygge, en litt mørkere, enda mørkere og mørkest pluss strek og mascara, så er du der. Du kam fortsatt følge min fremgangsmåte 🙂

   1. SarpeRaz

    Den steg for steg-montasjen du har der kom ikke opp på min iPhone. Haha! Og her satt jeg, skuffet og snytt.. Flau sa du?

    Jeg ser det nå. 😛

   2. Fotballfrue

    å, men nå ble jeg glad! håper du finner den nyttig likevel 🙂

  2. Magnhild

   Enig i denne :/ Hadde sett for meg steg-for-steg for å få smoky eyes.. Jeg hvertfall skjønner ikke ut fra bildene HVORDAN jeg skal legge skyggen…

   1. Fotballfrue

    Jeg skjønner ikke hvordan du ikke kan skjønne :/ Har jo tatt steg for steg bilder så det holder :p

    – C

 38. Såå fin du var og så utrolig gøy å se deg med et litt annen øyesminke enn hva vi er vant til. Du så litt mer rocka ut ut, og det var som å se en annen Caroline, fin var du! 🙂

 39. Det ser kjempebra ut!:D Jeg er fortsatt sånn som du har vært; dårlig til å variere sminken, det blir eventuelt ekstra maskarapåføring til tider, men that´s it!

 40. Hei,
  Flink du er og sminken ble velding fin på deg.
  Men dette er ikke sotede øyne i min verden, det at du har brukt sort strek rundt øyet, vil jeg ikke kalle soting.
  Dette er ikke på noen måte ment som kritikk, men tror du har misforstått konseptet, eller så fikk du det ikke helt til.
  Men teknikken er riktig.
  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har fulgt instruksene som fulgte med smokey eyes-kitet, så det er smokey eyes i hvert fall 😉

   – C

 41. Jeg måtte nesten le litt av å lese kommentarfeltet, for her var det mye å «bryne» seg på. (Sorry, jeg er litt overtrøtt og da kommer slike dårlige ordspill som egentlig ikke funker i det hele tatt :)) Du må da få ha brynene dine akkurat som du vil? Det er så rart hva folk henger seg opp i.. Jeg synes det er fascinerende hvor mye sminke kan gjøre, og hvordan det kan brukes til å fremheve skjønnhet, men også kamuflere den. Du gjør helt klart det første, og du stråler! Selv prøver jeg å overbevise meg selv om at det er ok å gå ut uten eller med minimalt med sminke iblant- jeg er sikker på at både hud og øyne har godt av det, og da føler jeg samtidig at jeg pynter meg litt ekstra og ser ekstra godt ut når jeg skal noe spesielt. Kanskje jeg skal prøve smoky eyes neste gang? 🙂 Ønsker deg en flott dag, -du er et nydelig menneske!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord! Du gjør meg glad 🙂

   Klemmer <3

 42. J’aime beaucoup.

 43. Jippi, jeg skal ut i helga, så dette passet meg veldig bra nå! :)) takk for tips!

 44. På det sort-hvittbildet liknet du skikkelig på Kathrine Sørland!!

  1. Fotballfrue

   Det tar jeg som et kompliment 😀

   Klem!

 45. julianne

  Ååh, bloggen din gir så fantastisk mye!
  Du er vakker Caroline!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre 😀 Blir så glad 😀

   Klemmer!

 46. elisabeth

  Du er så utrolig pen Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk *rødme* 😀

 47. Caroline, hvilke farge er det på øyenbrynspennen din? Er det Blonde eller Dark Blonde? Ida

 48. Cathrine

  Vakre Caroline! Morsomt med litt sminketips! Lurer på har du tatoverte øyenbryn? Bruker du noen gang falske øyevipper? Kanskje du kunne laget et innlegg om det lyst til å prøve, men skummelt med lim så nærme øyet…;)

 49. Birgitte

  Fikk en god latter når je leste kommentarene om brynen din! Noen er bare så teit og pirkete. Jeg syns de er kjempe nydelig jeg! 😀

 50. For en fantastisk og enkel lagd tutorial (jeg sier ikke at du ikke har brukt tid på den!). Du skriver alltid så mange nyttige innlegg som jeg tar til meg og får inspirasjon fra! Det er gøy å eksperimentere litt med sminke fordeom jeg ikke er så flink til å gjøre det selv da! Så all creds til deg og det nydelige resultatet du fikk! Du så litt annerledes ut med den sminken, en litt ny versjon av Caroline, spennende 🙂
  Klem

 51. Henriette

  Smoking hot! Du er bare fantastisk!

 52. Så fine øyner og så nydelig… Sukk..

 53. forresten, når vi er inne på temaet:
  Har du prøvd de tykke pennene som de sier skal lage smokey eyes helt av seg selv? Funker de? Er en ny reklame ute nå fra Maybelline. Jeg legger alltid sminke uten øyenskygge..får det liksom ikke helt til 🙂

 54. Ser så enkelt ut når du gjør det! Skjønner ikke hvorfor jeg aldri får det til.. Du er så fiin 🙂

 55. Herregud,dette kommentarfeltet er stor underholdning!

 56. heia, i min verden er dette heller ikke sotete øyne, men du ble fin og gjorde det veldig fint 🙂 og det er så fint å bare få ny inspirasjon litt oftere.. ikke bare henge seg opp i samme anntrekk/farger/øyeskygge hver dag. Vi er jo roboter ofte i ting vi gjør vi mennesker, har blitt.
  så derfor du er øverst på blogglisten: inspirasjon 🙂 håper du synes det er greit med meninger som ikke er ment styggt, bare er en mening 🙂
  klem

 57. Helene B

  heia, i min verden er dette heller ikke sotete øyne, men du ble fin og gjorde det veldig fint 🙂 og det er så fint å bare få ny inspirasjon litt oftere.. ikke bare henge seg opp i samme anntrekk/farger/øyeskygge hver dag. Vi er jo roboter ofte i ting vi gjør vi mennesker, har blitt.
  så derfor du er øverst på blogglisten: inspirasjon 🙂
  så håper du synes det er greit med meninger som ikke er ment styggt, bare er en mening 🙂
  klem

 58. Så lekre øyne du har, Caroline! Wow! :))

 59. Så fint 🙂

 60. Marianne F

  Tusen takk for guiden:)

 61. Fiiiiina!! Dette kledde du <3

 62. Fiiiiina!! Dette kledde du <3 <3

 63. Fiiiiiina!! Dette kledde du <3

 64. Liker bloggen din veldig godt! og du ser jo like bra ut på alle bildene 🙂 Men lurer litt på hvilken fjessminke du bruker; fundation, pudder? 🙂

 65. Hei, bare lurte på om du kunne lage ett innlegg om hvordan du «fikser» bryna dine? Eller om du kunne gitt oss noen «råd» eller noe? 🙂
  Men uansett.. Du er super pen, jeg elsker innleggene dine, får mye inspirasjon fra deg! Tusen takk for at du fortsatt blogger, håper at du hvartfall kommer til å blogge en god stund fremover 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *