Gamlebyen

Jakke Zara / Jeansshorts Runwaydreamz – SoNextYear (annonselenke) / Genser GoodNirghtMacaroon / Lue BikBok / Sko Jeffrey Campbell/ Ring Hasla / Armbånd BikBok 

Er ikke jeansshortsen fin? Denne blir lett med meg til Mexico!

Vi var en tur i gamlebyen i Fredrikstad tidligere, storesøster bor der nå, og hun skal passe Hugo frem til søndag. Da tar mamma og pappa over 🙂 Gamlebyen minner meg sånn om da jeg var liten. Både klasseturer og søndagsturer med familien gikk ofte hit. Iskrem på vollæne og pizza på Pizzanini. Minner!

Vi er faktisk ikke hjemme ennå, og nå er jeg så lei av å sitte på rumpa i den bilen her. Gleder meg til å komme hjem, vrenge av meg klærne og løpe meg en tur. Håper å være hjemme før klokken seks. Hele morgendagen går med til å fylle kofferten med sommerklær, samt å komme a jour med jobbrelaterte ting, nå reiser vi snart 🙂

62 kommentarer

 1. Wæ, liker Fredrikstad <3<3!

  Morsomst å se deg på en plass hvor jeg har vært mye! (… Og i byen jeg forsåvidt bor!)

 2. du er så vakker!

 3. Hvorfor kler du deg i sånn oftere? Du kler så mye bedre å være litt mer rocka og avslappet i stilen. Også vil jeg bare minne deg på hvor nydelig du er uten sminke, kan du ikke begynne å gå med litt mindre sminke? Du er så utrolig naturlig pen, blir glad hver gang du legger ut et bilde på bloggen hvor du ikke har på sminke. Mange klemmer fra fast leser <3

  1. Fotballfrue

   Jeg kler meg etter humøret, føler meg mer sofistikert, elegant og voksen i den mer feminine stilen, men dette kan også være kult og comfy. Kommer helt an på 🙂 Jeg har egentlig veldig lite sminke her 🙂

   Klem tilbake!

   1. Jeg tror det er fordi du ahr så fine markerte perfekt formede bryn at mange tror du er veldig sminka selvom du ikke er det 🙂

 4. Elsker måten du kombinerer shortsen til et vinterantrekk – kjøpte faktisk den jakken selv i NY for noen uker siden så nå tror jeg at jeg kommer til å kopiere denne stilen litt hihi 😉 Det er jo så nydelig i gamlebyen, vi var der i sommer da sønnen min William gjorde et fashion oppdrag. Det var faktisk italienske oppdragsgivere som valgte nettopp dette alternative for lokation til fashionbilder for en kjent barnekolleksjon i Italia 😀
  Har et par bilder på bloggen hvis du vil se 🙂 https://jentenemedgullskjeen.com/photoshoot-for-italian-fashion-brand/

 5. YEY, endelig lyse antrekksbilder! Jeg bare elsker antrekket Head to Toe! Du har en amazing stil og slutter aldri å imponere, du må få en LOVE BUTTON her på bloggen, Caroline. Lasse kan ha fotografi som backup karriare, hvordan gikk det med han på eksamen forresten? God tur og håper dere kommer til å ha en fiiin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for utrolig fine ord, søteste deg <3

 6. Der bor jeg:-)

 7. Nydelig jeansshorts! Tenk, snart reiser dere! Jeg vil ønske dere en god tur! Dere har mange opplevelser i vente.

 8. Kan jeg få link til oppskriften din Kyllingsalat med fetakrem? <3 klem

 9. I love your shoes…

 10. Det antrekket der må være det peneste du har hatt på deg på en god stund! du har jo alltid på deg fine antrekk, men dette her slo virklig ann! Inspirasjon til tusen:D

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høres, Rebecca! Tusen takk 😀

 11. Lekkert antrekk 🙂

 12. For et nydelig antrekk, elsker den litt røffe stilen. Og den shortsen kledde du helt fantastisk!

 13. Så fine bilder:) det ser ut som dere har hatt en fin dag:) Lykke til med pakkingen imorgen:)! Ha en fortsatt fin kveld:)

 14. Elisabeth

  Fyttigrisen, var det ikke kaldt å bare gå sånn? jeg fryser med uggsa mine på og den tykkeste vinterjakka jeg har. og jeg bor på SØRLADET! brrr…. Ha en fin kveld<3

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg synes ikke det var kaldere å gå slik enn med noe annet 🙂

   – C

 15. Christina

  Åh der var jeg også idag 😉 var inne å besøke kusinerne som eier Galleri Mimosa. De selger bla. Riverer Maison og danske Lene Bjerre. MYE lekkert <3 sjekk dem ut på Facebook..
  Nyt kvelden 😉

 16. Desverre ikke mitt favorittantrekk, spesielt ikke luen, når den sitter på den måten 🙁 Men du pleier å være veldig flott og jeg liker veldig mange av antrekkene dine. Stå på du har en flott blogg 🙂

 17. Christina

  Vet ikke om min annen beskjed kom igjennem 🙂 håper du tok deg turen forbi Galler Mimosa.
  Som selger Riviera Maison, Danske Lene Bjerre å mye mere.
  Helt klart værdt et besøk 😉

 18. Åå, nå savner jeg Norge! Gamlebyen minner meg om barndommen også! Softis og marked i solen! Elsker Østfold på sommeren:)

 19. Hei, lurer bare på hvilken stilling du har tatt til klimaspørsmålet. Hvordan klarer du som er så mye på farten og har så hektiske hverdager å ta miljøvennlige valg? Praktiserer du f.eks meat free monday? Hadde vært spennende å høre hva du gjør! Har selv en ganske stressende hverdag, så er ikke alltid like lett å ta miljøvennlige valg..

 20. Pizza på peppes?? 😉
  Hyggelig i gamlebyen da, mormors er veeeldig koselig lunsjsted <3

  1. Fotballfrue

   Det var nini før tror jeg? 😛

   – C

 21. Hejsan! Fann din blogg för någon vecka sen och blev helt fast, Grymt vacker och jätte bra blogg!
  Lurte också på hur du gör dina vackra lockar?
  Kramar Elin !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, utrolig hyggelig med nye lesere 😀

   Jeg bruker en krøllstav, den er ganske nyinnkjøpt, de brukte en identisk da jeg var på shoot for bubbleroom, så jeg måtte bare kjøpe den. Er fra Sverige, faktisk 😀 Spør igjen i morgen, så skal jeg finne ut hva den heter!

   Klem 🙂

 22. Kristianne

  ååe du har så fin stil! Og du er bare såå sprek, skjønner ikke at du greier det, men jeg lurte bare på om du kunne vise et styrkeprogram som trener mage? Har du noen tips? Får nemlig ikke løpt noe i det siste siden det er mørkt når jeg er hjemme og har skrekk for å jogge i mørket(har vrikket foten et par ganger). Er ikke medlem av noe treningssenter, så bare lurte på om du kunne skrive noen tips. Trenger ikke å være så mange 🙂

 23. Jeg må bare få takke deg Caroline for å ha inspirert meg ( eller påvirket meg ) til å ha laget plass til to fantastiske ting i livet mitt:trening og chai latte 😉 som småbarnsmor er det utrolig viktig å ha litt » uten barn-tid» og det som tidligere ble brukt til tv og usunt kosthold er nå blitt trening og egenpleie 🙂 og da er det helt på sin plass med en chai latte synes jeg 😉

  1. Fotballfrue

   Å, to viktige og helt fantastiske hverdagsgleder 😀 utrolig glad for å kunne bidra med litt inspirasjon 🙂

   Klemmer 🙂

 24. Hvor er det nogle fine bilder 🙂

 25. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Ååhhh, så fantastiske bilder! Fy søren så fint det var der 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 26. Åh, fina bilder!! 🙂

 27. Hei!
  Må først bare si at du har en flott blogg Caroline, har vært fast leser i mange år 🙂
  Èn ting jeg har lagt merke til er at skoene dine alltid er så fine og holder seg så godt, og jeg lurer på om du kanskje kunne laget ett innlegg om hvordan du tar vare på skoene dine? Mine blir kjempefort slitte og får riper og blir skitne etter bare èn tur ut, og håper du har noen tips på dette området! 🙂

  Ha en fin dag videre!

 28. Fotballfrue

  Jeg trener styrke på hele kroppen 🙂 Vet ikke hvor du har noe annet fra 😉

  – C

  1. Sorry, jeg ble bare nysgjerrig på hvem den kommentaren var til..?

   1. Fotballfrue

    Hehe, si det :p Det var ment som et svar til en lenger opp 🙂

    – C

 29. Kristine

  Er det lenge siden du har kjøpt den jakken? Den var utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   Kjøpte den i august 🙂

   – C

 30. Åå, der bor jeg! Eller, ikke i Gamlebyen da, men i Fredrikstad. Jeg gikk 10 år på skolen rett overfor Gamlebyen, den gule (Cicignon), så utsikten over der er veldig kjent 🙂

 31. Marianne

  Hei Caroline! Trenger tips til julebordsantrekk.. Har kjøpt en sort,kort paljett kjole fra Michael Kors. Hvilket tilbehør ville du gått for? Ville du valgt sort strømpebukse? Finest uten? Men det er jo så kaldt ute..;) Håper du kan svare!! Stor klem til favoritt bloggeren min!

  1. Fotballfrue

   Sorte strømper er veldig fint og riktig på denne tiden 🙂 . . om kjolen tillater det, og en sort en gjør absolutt det 🙂

   Klem!

 32. Bergensfrue

  Hei 🙂 Jeg er på jakt etter en eyeliner i fargen nude, vet du har nevnt det her inne engang tidligere men får ikke noe opp når jeg søker på bloggen :-/…og jeg har leitet meg halvt i hjel i butikkene men ingen som vet hvor det finnes :-O Kan du hjelpe ?? På forhånd takk 😉

 33. Den shortsen var utrolig kul! Du kan jo prøve den med en pen bluse hvis du liker å kle deg mer sofistikert (som jeg leste i kommentaren lenger oppe). Tror det kunne blitt fint å blande det rocka med det sofistikerte.

  Tenkte kanskje jeg skal prøve meg på en DIY i jula. Handle inn litt nagler, hihi 😉

  Tror den shortsen blir veldig fin på ferie til sommerlige ben og høye heler/sandaler!

  Må bare si at jeg synes du har så pen fasong på leggene dine, med så fine muskler 🙂

 34. Ragnhild

  Dette er et av de fineste antrekkene jeg har sett på deg på lenge. Elsket det fra topp til tå! Og håret ditt så også helt fantastisk ut, kan du kanskje skrive litt om krølltangen? Eller enda bedre, laget en video?

  Ha en fin kveld videre, klem 🙂

 35. Hvilken str har du i shortsen din?? 🙂

  1. Fotballfrue

   xs 🙂

   – C

 36. Elskede hjembyen min <3 Fine bilder av flotte Fredrikstad by 😀

  http://www.getfit4fight.com – Trening, matprat, livsstil og livet over dammen! 🙂

 37. Åh, nå lengter jeg hjem til Fredrikstad! Har studert i statene siden august, og kjenner det skal bli deilig å komme hjem en liten tur om få uker! Kanskje jeg til og med skal ta meg en tur til gamlebyen, er jo så kost der 😀 Gleder meg til å lese om reisen deres til Mexico, vurderer en ferie der neste semester! Stå på videre, vakre Caroline 😀

 38. Åå, gamlebyen i Fredrikstad er såååå koselig 🙂 Mange minner derfra!

 39. Nydelig! Du kler virkelig denne røffe stilen! Og du, jeg kjøpte forresten sånn pingu-pysj som du har- 199 spenn! Det er jo gitt vekk 🙂 Og såå deilig den er å gå i 🙂 Så tusen takk for tipset! Ha en fin dag :-))

 40. LillaAnna

  Det er så flott i Gamlebyen! Har arbeidsplassen min på Øra, som bare er noen hundre meter unna Gamlebyen. Er et meget koselig sted å svinge innom når anledningen byr seg :-).

 41. Dette kledde du! Med den lua du hadde på på gardermoen så du skikkelig utilpass ut, som en gammel dame… No offence altså, men den stilen var grusom til ei så flott, ung og kul jente som deg.

  1. Fotballfrue

   Alpelue? Det er jo dritkult 🙂

   – C

 42. Hei, Caroline!

  Har fulgt med på bloggen din i lang tid, og du er uten tvil en som skiller deg klart ut i jungelen av bloggere da det du skriver er inspirerende og bra! Har nok noen spørsmål litt på si, da jeg lurer på om du følger andre bloggere og muligens kan gi oss noen tips som kan hjelpe oss (min søster og meg). Vi startet en nettbutikk (www.lillevea.no) med masse fine barneklær for et halvt år siden, og ser jo rekkevidden bloggere har når det gjelder litt hjelp til markedsføring. Vi har mange kjente merker i en høyere prisklasse, og skulle gjerne funnet noen bloggere som skriver om mote og gjerne med barn. Vet jo at du ikke har barn selv, men ser jo at det dukker opp i venneflokken din…
  Vi har prøvd noen, men ønsker og trenger hjelp til å finne de som har interressen for mote som deg og som inkluderer barn. Blir muligens litt
  utenfor ditt område, men blir veldig glad for tips hvis du vet om noen da den jungelen er helt enorm.

  Riktig god ferie!

 43. Henriette

  Ah, gud som jeg misunner det håret ditt. Vurderer å farge det i nogenlunde lik farge som du har. Men overgangen fra veldig lys til «mørk» er litt skremmende. Og at du kler det myyye mer enn meg er jo klart, men kanskje det skal bli en julegave til meg selv? haha
  Angrer du på håret? Hva sa bartemannen etter forandringen?

  Ha en superdag!

  1. Fotballfrue

   Sikker på du kommer til å se fab ut! Jeg elsker det, deilig å slippe etterveksten og så føler jeg meg mer sofistikert 😉 Har ikke angret et sekund, men tenker å gå litt lysere mot sommeren 🙂 Bartemannen elsker det 😉

   Klem!

 44. cathrine

  Hei Caroline:) Kjempe fint antrekk! Utrolig stilig shorts, tenkte å bestille den selv. Jeg har vel samme figur som deg, så jeg lurer på hvilken strl du har? Vier den seg ut etter bruk og vask?
  send gjerne tilbake svar på mail 🙂 Mvh Cathrine

 45. Marigona

  ah så utrolig tøff ( om jeg får bruke ordet tøff?) stil! Elsket den shortsen! 🙂

 46. Herregud Caroline, du er helt nydelig! Elsker stilen btw! ♥

 47. LOVED the outfit 😀 hehe 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *