Starbucks VS. Sea Food Bar

Så ble det sistnevnte. Tror kanskje det har blitt et slags rituale for meg, jeg MÅ sitte på Sea Food Bar og ta ett glass vin før ombordstigning. Det gjør at jeg roer meg, og akkurat nå trenger jeg ro. Føler noe rive og slite i meg fra innsiden, får aldri fred når jeg skal ut og fly. Men så var det dette med frykt igjen. Det er så viktig å aldri glemme at vi kan overvinne den. For hvem er sterkest? Jo, du. Eller i hvert fall jeg, i dette tilfellet. Det er kun jeg som kan vinne. Faktisk blir jeg litt roligere av å skrive dette, så nå skal jeg ta med meg denne følelsen ombord i flyet. 

Ps. Buksene mine er forresten HELT fantastiske! Så fin passform. Tror de blir reisebuksene mine på vei til Mexico. De er fra Asos – her (annonselenke) 

Vi skal nok skrives i Ålesund. Håper dere har en fin tirsdag! Og dette sier jeg ikke ofte nok: Er så takknemlig for dere 🙂

93 kommentarer

 1. Nydelig antrekk:) hvor er toppen fra?

 2. You’re verry beautiful ! I love your blogg !

 3. Og jeg er så takknemlig for at jeg kan klikke meg inn her og få litt positivitet og kreativitet fra deg, Caroline 🙂 Særlig nå i eksamenstiden hvor jeg har lett for å bli i overkant negativ.

  1. Fotballfrue

   Sender deg mange gode tanker og lykke til <3

 4. Så fin du er Caroline 🙂 du ser jo ut som en flyvertinne i de klærene. Men du er så fin uansett 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, tusen takk, søte!

 5. Ragnhild

  Fin du er i dag.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 6. Kunne du ikke laget et innlegg om nettbutikkene du bruker å handle i? Hadde vært fint å få det samlet! 🙂

 7. Kristin

  Du strålar! Hur kan du alltid se så upplagd och fræsch ut, oavsett hur mycket du har att gøra! Det syns inte på bilderna att du ær nervøs och rædd i alla fall.
  Fin outfit i dag…och du var søt i møssan 😉

  Ha en fin dag vidare fina 🙂 kram

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne 😀

 8. så fin du er Caroline 🙂 God flytur!

 9. God flytur, det kommer til å gå så bra! Synes du er tøff, jeg 🙂 Og ps, for en søt lue 😀

 10. Hvor er hodeplagget fra 😀 ?
  DU er søt! God tur 🙂

  1. Fotballfrue

   H&M 🙂

   Klem!

 11. Hvordan er det med toll når du handler klær fra asos? Ser de har gratis frakt.

  1. Fotballfrue

   Må alltid betale toll 🙂 Jeg velger alltid frakten til 170,- da kommer pakken etter et par dager 🙂

   – C

 12. Marita Ø

  Wowowowow! DU er fin du 😀 Det antrekket der, det var bare knall gjennomført! Og med den luen, åhh… God flytur, satser på at det går veldig fint! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg! <3

 13. Buksene så helt rå ut- hvordan er størrelsen? 🙂

  1. Fotballfrue

   De er helt normale i strl. 🙂

   – C

 14. Kristine

  Hvilken veske er det Lars-Kristian har? Er på leting skjønner du… 🙂

  1. Fotballfrue

   En fra Louis Vuitton 🙂

   – C

 15. Kjære Caroline!
  Har aldri publisert en kommentar på bloggen din før, så følte det kanskje var på tide:-) Jeg er nok ikke en av de eldste leserne dine, har bare fulgt bloggen din i noen måneder, men jeg tror jeg trygt kan si at jeg er en av dine mest trofaste lesere:-) Etter 12 timers arbeidsdag, er noe av det beste jeg vet å gå inn å lese dine nyeste innlegg. Du er en stor inspirasjon, både når det kommer til trening, skjønnhet, matlaging og så utrolig mye annet. Er så imponert over hvordan du mestrer å sjonglere blogging, trening, full jobb, mann og hus, venner og familie, og alt innimellom. I tillegg virker du som ei skikkelig jordnær jente, til tross for at du er så kjent som du er. I tillegg må jeg jo også kommentere det helt åpenlyse; du er smellvakker!
  Tusen takk for at du er en slik stor inspirasjon både for meg og resten av dine lesere 🙂

  Til slutt vil jeg bare ønske deg og din kjære en fantastisk tur til Mexico! Meg og kjæresten min var der i fjor, og én ting jeg absolutt på anbefale er Xel Ha. Dette er en helt eventyrlig «vannpark» hvor du kan svømme med delfiner, snorkle og masse annet! Det er som tatt ut fra en film. Regner med du har fått masse anbefalinger om hva man bør gjøre i Cancun/Playa del Carmen, men dette er virkelig verdt å i det minste ha som et alternativ 🙂 Google it!

  Stor klem fra Sørlandet! 🙂

 16. Hei! Vil gjerne høre historien om hvorfor du har så sterk flyskrekk. Kan du lage et innlegg om det? Du ser kjempebra ut på bildene!

 17. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Jeg syns du er SÅ flink som våger deg til å ta fly selv om det skremmer deg! 🙂 Jeg er ikke fullt så flink til å arbeide med angsten selv, men litt og litt hver dag klarer jeg i alle fall =) Fly syns jeg bare er koselig, håper du ender opp med å syns det samme selv =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 18. Riktig god tur 🙂
  Jeg får forresten ikke til å kommentere når jeg bruker appen for bloggen din, det kommer opp en errormelding. Kanskje utvikleren din kan se på dette, med mindre det er min telefon da.
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, da :/ Skal sjekke opp dette 🙂

   Klem!

 19. Hei! Jeg bare lurer på hvor du har kjøpt Philip Lim vesken? Vet du eventuelt om noen butikker i London som selger den?
  Mvh Malin

  1. Fotballfrue

   Barney’s New York 🙂

   – C

 20. Du er bestest! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 21. God tur! Lurer veldig på hvordan du fester iPaden til tredemølla? 🙂

  1. Fotballfrue

   Legger den bare foran meg 🙂

   – C

 22. Håper dere har hatt en fin dag, og at reisen
  gikk bra for deg 🙂
  de buksene så virkelig reisevennlige ut 🙂 🙂

  Ha en fin kveld:)

 23. Elsker tankegangen din, den gjør at jeg føler meg så mye sterkere! Du inspirerer meg masse, Caroline:)
  Håper du fikk en fin flytur, og kos deg masse i Ålesund!

  1. Fotballfrue

   Det er den fineste flyturen jeg har hatt på lenge 🙂

   Klem <3

   1. Så bra! 🙂 For som du vet er jo det bra gjort når man lander på Vigra! Sist gang jeg landet ett hylte jeg litt 😛 Hehe! Vinker over til byen fra øya 😉

 24. Kristine

  Henger buksene sammen med toppen? Eller er det bare bukser? Fine 🙂
  Hadde dere med dere Ronaldo på flyet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Nei, skjorten er separat. Ronaldo og Hugo er i Oslo til i morgen, så henter vi Hugo og kjører han til Sarpsborg 🙂

   – C

 25. God tur, skulle ønske det var meg som var på vei til Norges vakreste by!

  Syns det er synd at det er så dårlig mat på flyplasser generelt. Sea Food Bar er ok, men totalt overpriset i forhold til hva du noen ganger får. Ikke alltid den beste kvaliteten heller, men bedre enn pizzahut. Har bodd for lenge i utlandet så datt av stolen da jeg så hva et glass vin kostet sist jeg var der. Personlig så går jeg alltid utenom flyplassmat hvs jeg kan, til nøds blir det en pose nøtter, frukt eller yoghurt fra kiosken eller en tunfiskbaguett fra Upper Crust, men som sagt i nøden.

  Kan du ikke ta noen bilder av Ålesund å legge ut?

  1. Fotballfrue

   Jeg blir bare her til i morgen tidlig, flyet går igjen i 08-tiden :/ Men jeg har lagt ut en del bilder fra før 😀

   Klem!

 26. Kos dere så mye i Norges flotteste by! 🙂

 27. DEN tankegangen skal jeg også ha neste gang jeg skal ut å fly 😀 Takk!

  <3

 28. Sikke nydelig du ser ud Caroline! Beundrer så meget energi du lægger i bloggen. Giver mig massere inspiration til min egen blog! Klem fra en dansk trofast læser!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine du! Herlig med danske lesere 🙂

   Klemmer 🙂

 29. Marthe C

  Fint med måneskinns tur på Aksla ikveld:) Stjerneklart, kaldt og fint:)

  Tar du turen ?:)

  1. Fotballfrue

   Høres skjønt ut! Vi får besøk av farfaren til Lasse i kveld, så vi blir her og spiser middag 🙂

   Klem!

   1. Jeg gikk opp trappene til Fjellstua i kveld ved 19-tiden, fantastisk fint! Elsker byen min <3
    Men hva skulle du i Ålesund?

  1. Fotballfrue

   Takk, fine deg 🙂

 30. Så flott du er! Tror jeg må prøve Seafood bar neste gang jeg skal reise fra Gardermoen, ser så koselig ut der! La Baguette på Torp er liksom ikke helt samme greia, haha.

  1. Fotballfrue

   Sea Food Bar på utland er det beste 😀 Men må sitte der innlands også 😉

   Klem!

 31. ragnhild

  hva er det dere skal i ålesund da? 😀

  Du er så pen!

  1. Fotballfrue

   Besøke litt familie før vi reiser til Mexico blant annet. Skal tilbake 2.juledag 🙂

   – C

 32. Flyturen går så fint! De flyr ikke hvis det ikke er trygt! Slet med flyskrekk selv en lang periode, og det var ille, så ille at folk flyttet barna sine vekk fra meg på flyet 😛 men nå er jeg mye bedre. Det handler bare om å stå i redselen og bli litt sint på den. Alkohol eller piller kan faktisk gjøre skrekken enda verre for da tror kroppen din at jaha, her er det vel virkelig noe å være redd for. Har jeg lært 🙂

  1. Fotballfrue

   Piller har jeg sluttet med, men alkohol må jeg ha. Hvis ikke freaker jeg ut, hvor drøyt det enn høres ut. Har blitt veldig mye bedre jeg også 🙂

   Klem <3

   1. Du sier du må ha alkohol for å roe nervene!? det er vel en del mer vin som må til enn et glass for å kurrère en enorm flyskrekk?

   2. Fotballfrue

    Slik er det for meg, 3-6 glass gjør meg salig og mye roligere. Klarer å slappe av mer. For min del er det mye bedre enn tabletter, da jeg ble utrolig forvirret av disse.

    – C

   3. Hehe, okei, da så. Trodde du kompenserte tabletter med 1 glass vin. Hadde aldri livet funket for meg 😛

 33. Persille

  Du er så flink som flyr selv om du er redd <3 Det gikk bra i dag og det går bra i morgen og! Det går alltid bra 🙂
  Klem fra ei flyvertinne 🙂

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 34. For et lekkert reise antrekk! Du tar deg jo superbra ut uansett hva du gjør! GOD TUR 😀

 35. So cute photos, just love your bag and look:) beautiful! xo

 36. Marthe C

  Ok, kos deg med familien 😉 Vi ser Dexter i kveld:)

 37. Michelle

  håper turen gikk bra 🙂 er ikke kjekt å fly i dette været!! Utrolig fint outfit by the way!! klem

 38. Har fulgt bloggen din lenge, og ville bare rose deg for at du er så flink til å oppdatere jevnlig. Det er alltid et nytt og koselig innlegg å lese fra deg 🙂 favorittblogg!

 39. Caroline,

  Just wanted to say I LOVE your blog. I have only recently discovered it and I am still going through the archives to read every lovely post! Though I do not speak or understand Norwegian, I love looking at the pictures and often use Google Translate so I can understand the message behind some of the posts and to recreate your delicious recipes!
  So thank you for bringing us such a beautiful blog and I look forward to all your future posts!

  Anna

  http://www.annasavanna.blogspot.com

 40. Hei !

  Jeg leser bloggen din daglig, og vet at du er samfunnsengasjert… !
  Det er kanskje godtroende at «selveste» Fotballfrue skal hjelpe OSS, men jeg håper du kanskje kunne laget ett innlegg for å hjelpe meg og Christina Strandskogen igang med en innsamling til støtte for Røde Kors.

  Vi har startet en innsamling for å bekjempe sult og lidelse i Afrika, og har ett håp om å få inn 5000,- innen jul.
  Dette er ikke en konkurranse, eller noe som vil gagne oss. Håper du tar deg tid til å hjelpe <3

  Trykk på linken for å komme til innsamlingen: https://www.minaksjon.rodekors.no/sahel/innsamling.aspx?col=4-1259

  Monica

 41. Det er så sant at frykten kan overvinnes, jeg var ekstremt flyredd (på gråten-stadiet) før, og er flyvertinne nå. Jo mer man lærer om det, jo mindre grunn ser man til å være redd. Man må egentlig bare ikke tenke for mye. Skal man tenke like mye på alt som kan gå galt i alle aspekter av livet som man har en tendens til å gjøre på fly så blir jo livet veldig stressende 🙂
  God tur Caroline!

 42. Hei!

  Opp gjennom årene som jeg har lest bloggen din, har jeg lagt merke til at du har «anbefalte» flere restauranter i Oslo. Kunne du listet opp noen for meg? Jeg har prøvd å søke litt på bloggen din, men uten hell. Har funnet Kloster og San Leandro. Kan du nevne noen flere? =)

 43. Hei Caroline! 😀
  Vil bare fortelle deg at du er en sykt inspirasjon for meg når det kommer til trening og kosthold, og selvfølgelig mote da, hehe 🙂
  Jeg er 17 år og sliter veeldig med min selvtillit når det kommer til kroppen min.. Det er nesten sånn at jeg vurderte en stund å droppe juleballet, fordi jeg ikke føler meg komfortabel i kjole en plass! Jeg vet at jeg ikke er sånn VELDIG stor, og at det er mange andre som er større enn meg, men det er jo det at jeg ikke er komfortabel med meg selv, og kunne aldri tenkt meg å gå i bikini nå foran vennene mine, hadde kanskje klart det foran bestevenninnen min. Nå er jeg rett og slett bare dritt lei av å føle det sånn, og gleder meg til å sette i gang med trening og spise sunt! Har kjempe motivasjon til å starte, og det er såå gøy, dette SKAL jeg klare!
  Du er en super person og en kjempe inspirasjon for meg og sikkert veldig mange andre! Stå på :- D

  1. Fotballfrue

   Så herlig du er, Carina! Synes du tenker veldig riktig, det er bare å sette i gang, og det er kun du som kan hindre deg selv! Masse lykke til, dette kommer du til å elske 🙂

   Klemmer <3

 44. Fine buksene, hvilken størrelse har du i?

  1. Fotballfrue

   Strl uk6 🙂

 45. Så nydelig vakker du var!! Vel, er.. 🙂

 46. Har aldri prøvd sea food bar på gardermoen før, får vell gjøre det om 7mnd når jeg kommer hjem fra USA!
  Men her er det ihvertfall Starbucks overalt, og jeg elsker det! God tur!

 47. Monica Egeberg

  Hei, dette var hyggelig lesning!

  Hilsen Monica, driftssjef F&B (inkl Seafood utland)

  1. Fotballfrue

   🙂

 48. Hei Caroline! Må bare først få si at du er helt fantastisk, blir så positiv av å lese bloggen din og du er en så stor inspirasjon 🙂 Har fulgt deg siden 2009, og håper du kommer til å blogge i mange år til! Jeg bare lurer på noe om de røde I Love-skoene fra Nelly White Label , står at de er små i størrelsen.. burde jeg bestille en str større en vanlig, eller hvordan syns du de er? 🙂

  Keep up the good work! <3

  1. Fotballfrue

   Takk, fine deg!

   Ja, de er litt små, så bestill en større 🙂

   Klem!

 49. Du stråler som alltid 🙂

 50. Hei Caroline!

  Jeg har SÅÅÅÅÅ flyskrekk og kjenner meg så igjen i det du sier! Jeg sitter og er konstant «føre-var»/svett i hendene og akkurat i det jeg begynner å slappe av så kommer det typisk noe hopping eller risting. Ta deg et glass på flyet også (ikke på langdistanse kanskje) og ta med deg masse du kan lese! For meg hjelper det å snakke med sidemannen (gjerne den personen du ikke kjenner) fordi da skal du se at tankene går bort fra flyskrekken, for en liten stund om ikke annet.

  Ellers så hjelper det ofte å si det høyt at du er redd, si til flyvertinnen når hun kommer med drikkevognen at du syns dette er skummelt – det er ikke nødvendigvis det de sier som beroligger men at du har sagt det høyt kan føles litt ok.

  MEN DET ER JO IKKE FARLIG 🙂 selv om vi tror det 😛 god klem! ps: når du skal fly så langt tidlig desember så er det heldigvis så store fly at du merker ikke at du sitter på et fly og risting blir det lite av i sååå store fly 🙂

 51. Hei Caroline! Pleier alltid å spise baguette når jeg er på Gardermoen, men nå klarte jeg og spotte at de solgte sushi på sea food bar! Har du smakt denne? Og vet du noe om pris 😀 reiser alene om noen uker, og har veldig lyst til å prøve denne matbaren, så hadde vært greit å vite hva jeg har i vente 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er (dessverre) ganske dyrt der, men det er det jo overalt på Gardermoen 😉 Jeg kjøper alltid fiskesmørbrød eller noe annet med godt pålegg og spiser pålegget med masse majones 😀

   Klem!

 52. Godt med ro! Du er så fin 🙂

 53. Hej carro. Jag tycker at du er jette søt. Faen hva snygge ben och snygt smil. U go girl. Kram fron emilio <3

  1. Fotballfrue

   Takk, fine du <3

 54. Benedikte

  Hvor er skoene dine fra? Kjempe fine!

 55. Henriette

  For en fantastisk inspirasjon du er!

 56. Hei hei Caroline! 🙂 Maatte bare kommentere naa, for jeg leser nemlig bloggen din hverdag og har gjort det forever naa og synes du er fantastisk flink. Men, naa fikk jeg meg en god latter naar jeg saa et av bildene fra Seafood. Jeg bor nemlig i Australia naa og naar jeg bladde nedover paa siden din saa ser jeg det bildet med han mannen i bakgrunnen som bestiller noe, han mannen viser seg aa veare pappaen min. Hahaha. Saa veldig komisk at jeg sitter her «Down Under», saa langt ifra Norge, og ser et bildet av pappa paa bloggen din haha 😀

  Uansett, ha en super dag og kos deg masse i Mexico!!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Nei? Hahaha, så vittig 😀

   God førjulstid til deg 😀

   Klemmer!

 57. Hei. Jeg lurer på hvor har du kjøpt den søte toppen? Hilsen Marlen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *