Starbucks VS. Sea Food Bar

Så ble det sistnevnte. Tror kanskje det har blitt et slags rituale for meg, jeg MÅ sitte på Sea Food Bar og ta ett glass vin før ombordstigning. Det gjør at jeg roer meg, og akkurat nå trenger jeg ro. Føler noe rive og slite i meg fra innsiden, får aldri fred når jeg skal ut og fly. Men så var det dette med frykt igjen. Det er så viktig å aldri glemme at vi kan overvinne den. For hvem er sterkest? Jo, du. Eller i hvert fall jeg, i dette tilfellet. Det er kun jeg som kan vinne. Faktisk blir jeg litt roligere av å skrive dette, så nå skal jeg ta med meg denne følelsen ombord i flyet. 

Ps. Buksene mine er forresten HELT fantastiske! Så fin passform. Tror de blir reisebuksene mine på vei til Mexico. De er fra Asos – her (annonselenke) 

Vi skal nok skrives i Ålesund. Håper dere har en fin tirsdag! Og dette sier jeg ikke ofte nok: Er så takknemlig for dere 🙂

93 kommentarer

 1. Hei Caroline!

  Jeg har SÅÅÅÅÅ flyskrekk og kjenner meg så igjen i det du sier! Jeg sitter og er konstant «føre-var»/svett i hendene og akkurat i det jeg begynner å slappe av så kommer det typisk noe hopping eller risting. Ta deg et glass på flyet også (ikke på langdistanse kanskje) og ta med deg masse du kan lese! For meg hjelper det å snakke med sidemannen (gjerne den personen du ikke kjenner) fordi da skal du se at tankene går bort fra flyskrekken, for en liten stund om ikke annet.

  Ellers så hjelper det ofte å si det høyt at du er redd, si til flyvertinnen når hun kommer med drikkevognen at du syns dette er skummelt – det er ikke nødvendigvis det de sier som beroligger men at du har sagt det høyt kan føles litt ok.

  MEN DET ER JO IKKE FARLIG 🙂 selv om vi tror det 😛 god klem! ps: når du skal fly så langt tidlig desember så er det heldigvis så store fly at du merker ikke at du sitter på et fly og risting blir det lite av i sååå store fly 🙂

 2. Hei Caroline! Pleier alltid å spise baguette når jeg er på Gardermoen, men nå klarte jeg og spotte at de solgte sushi på sea food bar! Har du smakt denne? Og vet du noe om pris 😀 reiser alene om noen uker, og har veldig lyst til å prøve denne matbaren, så hadde vært greit å vite hva jeg har i vente 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er (dessverre) ganske dyrt der, men det er det jo overalt på Gardermoen 😉 Jeg kjøper alltid fiskesmørbrød eller noe annet med godt pålegg og spiser pålegget med masse majones 😀

   Klem!

 3. Godt med ro! Du er så fin 🙂

 4. Hej carro. Jag tycker at du er jette søt. Faen hva snygge ben och snygt smil. U go girl. Kram fron emilio <3

  1. Fotballfrue

   Takk, fine du <3

 5. Benedikte

  Hvor er skoene dine fra? Kjempe fine!

 6. Henriette

  For en fantastisk inspirasjon du er!

 7. Hei hei Caroline! 🙂 Maatte bare kommentere naa, for jeg leser nemlig bloggen din hverdag og har gjort det forever naa og synes du er fantastisk flink. Men, naa fikk jeg meg en god latter naar jeg saa et av bildene fra Seafood. Jeg bor nemlig i Australia naa og naar jeg bladde nedover paa siden din saa ser jeg det bildet med han mannen i bakgrunnen som bestiller noe, han mannen viser seg aa veare pappaen min. Hahaha. Saa veldig komisk at jeg sitter her «Down Under», saa langt ifra Norge, og ser et bildet av pappa paa bloggen din haha 😀

  Uansett, ha en super dag og kos deg masse i Mexico!!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Nei? Hahaha, så vittig 😀

   God førjulstid til deg 😀

   Klemmer!

 8. Hei. Jeg lurer på hvor har du kjøpt den søte toppen? Hilsen Marlen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *