Rask og enkel hverdagsmiddag

Og selvfølgelig så vanvittig godt! Dette lages virkelig på 1-2-3 og er uten tvil vår redning i en ellers hektisk hverdag, hvor tiden egentlig ikke strekker til å lage middag.

Du trenger:

♥ 1/2 brokkoli

♥ 1/2 blomkål

♥ 1/2 halv rødløk

♥ fetaost

♥ 1 spisspaprika

♥ 1/2 purreløk

♥ 1 gulrot

♥ krydder – vi bruker fiskekrydder (se bilde over)

♥ meierismør

♥ 500 gram laksefilet

♥ 1 glass pesto

♥ 2 ss. tyrkisk yoghurt

Slik gjør du:

Skjær opp grønnsakene og fetaosten, og fordel det over to biter med aluminiumfolie. Krydre blandingen, vi bruker fiskekrydder fra Santa Maria, passer veldig bra til fisk. Legg en klatt med smør over grønnsakene, pakk folien sammen, og sett det hele inn i forvarmet ovn. 200 grader i 20 minutter. I mellomtiden lager du pestoblandingen. Bland et helt glass pesto sammen med 2-3 ss. tyrkisk yoghurt. Rør godt og hell sausen over fisken som du legger i en ildfast form.

Når du tar ut grønnsakene, setter du fisken inn. Her holder det 10 minutter, så er det ferdig!

Håper det smaker, og det kan jeg forresten garantere at det gjør! Kjapt, enkelt og uimotståelig godt – når som helst en hektisk ukedag 🙂

65 kommentarer

 1. Mmm – det ser virkelig, virkelig lækkert ud!

 2. Benthe F Taug

  Vil bare takke for en kjempefin blogg,faktisk den eneste jeg er innom hver eneste dag. <3 Koser meg med det meste av innleggene dine,men kunne trenge en god kopp kaffe/te hint hint… Ellers lykke til videre og god jul og godt nytt år. <3 Klem….

 3. Camilla

  Nam! Aldri prøvd med sånn pesto-«saus» før, det så godt ut 🙂 Jeg pleier å ha fisken i samme pakke som grønnsakene, jeg.. veldig godt (og veldig lite oppvask etterpå 😉 )

 4. Camilla M

  Dette har vi hatt idag og det var veldig godt!

  Dette skal inn i oppskiftsboka og brukes om og om igjen:-)

 5. Kristine

  Takk for oppskriften! Det smakte perfekt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *