Penguin

Nei. Nå har jeg brukt altfor mange timer på å sminke sotede øyne til et innlegg som jeg gjør i samarbeid med Coverbrands i løpet av uken. For det første forsvinner sminke fullstendig på nærbilder, så jeg måtte legge lag på lag på lag på lag for at det i det hele tatt skulle synes skikkelig på bildene. Da jeg hadde gjort det, fant vi ut det blir så altfor fort mørkt på denne tiden av året, så vi måtte faktisk  inn til byen igjen for å kjøpe lyskastere. Er det mulig. Tror faktisk aldri jeg har hatt så mye sminke på øynene som nå, så jeg gleder meg til en dusj om noen timer. Det kommer en steg for steg guide i bilder om noen dager, krysser fingrene for at det resultatet ble bra, og at jeg ikke må gjøre alt på nytt. . selv om det er veldig gøy å kunne eksperimentere med slike ting som en del av jobben 🙂 

Vi var en rundtur i byen etter dagens treningsøkt i dag, så nå er vi nesten hundre prosent ferdig med gavene. Resten tenker jeg vi tar når vi kommer hjem fra ferie. Fant en liiiten gave til meg selv også, en kjempesøt pysj fra Cubus som er perfekt når jeg skal hoppe i sengen altfor tidlig på julaften og vekke Lars-Kristian så vi kan se Snekker Andersen sammen. Den er kjempesøt sånn ellers også da, men det er akkurat til dette formålet jeg ser for meg å bruke den. Haha! Blir jo bare barnet igjen den 24. desember.

Resten av dagen skal jeg besvare mail, skrive spalte, forhåpentligvis legge ut middagsoppskrift til dere og kanskje jeg rekker å fortsette med pakkingen til Mexico. Må også pakke til Ålesund i morgen. Håper jeg er ferdig og klar for Farmen når det starter, gleder meg alltid til det. Og til 71, men det tror jeg at jeg får se i reprise denne gangen.

Å, jo! Så kommer den flinke kunstneren Cecilie innom senere, med noen nye bilder vi har bestilt. Dere vet hun som har malt det fine, dusrosa bilde vi har i stuen? Sjekk her om du ikke har sett det. Gleder meg til å se hvordan de to nye har blitt, så jeg viser dere i morgen, tenker jeg 🙂

76 kommentarer

 1. Åh, den pyjamasen så utrolig deilig ut! Og så fine julestrømper dere har 😀 Hvor er de kjøpt? Mulig du har skrevet det før, men jeg husker ikke . . hehe.

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, også er den så søt 😀 Takk! De husker jeg ikke hvor jeg kjøpte, dessverre :/ Er et par år siden :/

   Klem!

   1. Jeg kjøpte makne julestrømper på kid for noen år siden..

   2. Fotballfrue

    Da er de sikkert derfra 🙂

    – C

   3. Julestrømpene er fra Kid Interiør. De er iallefall et par år. 🙂

 2. Så morro at du skal til Ålesund imorgen. Skal dit selv faktisk, på Moa.
  Kanskje vi sees.

 3. Jeg tror jeg må slutte å lese bloggen din til over jul! haha, du er for inspirerende <3 Siste innkjøp ble et skjørt i burgunder som du viste frem for ei stund siden (ebay kan være en fin ting da). Lurer litt på hvor du har kjøpt juletrepynten din ? De englevingene er så utrolig søte ^^

  1. Fotballfrue

   Søta 🙂 Fant du det på ebay? Så kjekt 🙂 Juletrepynten er liksom samlet over et par år, men det er vel hovedsaklig fra Åhlens, Kremmerhuset og div. interiørbutikker 🙂 Englevingene er i hvert fall fra Kremmerhuset, kjøpte i fjor 🙂

   Klem!

   1. De har engler på kremmerhuset i år også, kjøpte fire pakker her om dagen. En pakke med 4 stk kosetr 49,- kr! 🙂

   2. Ja, nesten helt identisk : ) Takk, vurderer å kjøpe meg noe nytt, koselig å ha et lite tre i hybelen!

 4. Den var jo kjempe søt 🙂 lurte på hvor speilet dere har over sofaen deres er ifra?
  Er på jakt etter noe slikt til soverommet 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er fra IKEA 🙂

   – C

 5. Blir sikkert skikkelig stilig ang sminke, gleder meg til å se. 😉

  Åh, den pysjamasen så skikkelig herlig ut ♥
  Ja sant, den 24 skal det være litt slik! *hihihi*

  Kos deg sweetie!

  *Klem*

 6. Kommer guiden før torsdag? Håper virkelig det… 🙂

  1. Fotballfrue

   Onsdag 😀

   Klem!

 7. Elisabeth

  SÅ fint dere har fått det=) Er VELDIG interessert i å ha slike engler og sko på juletreet mitt jeg også.. Hvor er pynten kjøpt/ bestilt ? =)

  1. Fotballfrue

   Sko: Åhlens Vinger: Kremmerhuset.

   Skoen er fra 2010, og vingene fra i fjor 🙂

   – C

   1. Ingrid

    Julepynten frå Åhlens er der framleis, vertfall sko og noko av det andre på treet:)

   2. Kristin VS

    Hei! Jeg kjøpte mine ballerina sko til juletreet på Åleens i fjor i desember:)

 8. Åååh så søt!

 9. Så søt! 🙂

 10. Hei ! Fikk du kjøpt deg polaroidkamera ? Titter også etter et sånt, og tenkte hvis du har kjøpt det, kunne jeg kjøpt det samme 😀 Kjenner jeg stoler mer på din dømmekraft enn en selger på eBay

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/ Ser ut til at alle de jeg vil ha er utsolgt :/ Skal lete videre 🙂 Er forsåvidt en julegave 😉

   Klem 🙂

   1. De har polaroidkamera på http://www.coolstuff.no. det får gode kritikker og utsolgt med jevne mellomrom. Tydelig populært. Litt dyrt dog, men det er vel dessverre sånne ting.

   2. Fotballfrue

    Men de ser liksom litt for barnslige ut, synes jeg. Er på jakt etter noe som ser mer. . brukt ut. Litt old fashioned 😉

    Klem!

   3. Da vet jeg stedet for deg Caroline! http://www.urbanoutfitters.com har mye kule polaoridkameraer. De er heller ikke så barnslige. Var å så på de i butikken også. Så veldig bra ut 🙂

   4. Fotballfrue

    Jeg har kikket på akkurat disse, men de kommer jo ikke i nettbutikk igjen før 13. desember, og det blir for sent ift. julaften :/ De har vel ikke den butikken i Oslo, sant? :/

    – C

   5. Du kan jo ringe og sjekke ? 🙂

   6. Nei, kun i Stockholm gitt. Eneste jeg vet om er at jeg kunne kjøpt det over nett her og sendt via usps asap. Da kan det rekke fram i tide. Fikk levering fra urban forrige uke og det tok kun 4 dager, da jeg befinner meg i usa.

 11. Så deilig den pysjamasen ser ut 🙂 fikk lyst på en selv. Sitter faktisk å drikker kaffe av samme greengate kopp som du har på bildet 🙂 Perfekt til cappuccino :). btw, hvor bestiller du ditt greengate servise fra?

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøper i en interiørbutikk her i Skien 😀

   Klem!

 12. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så søt pysj! Jeg har klesskapet fult av nattbukser, haha 🙂 Deilig å sløve i det, er jo tusen ganger bedre enn joggebukser =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

 13. Har dere fått inn juletre allerede? 😮

  1. Fotballfrue

   Ja, bla deg bakover noen dager for å få med deg hvorfor 😉

   – C

 14. du er så nydelig <3 god tur til mexico, håper dere får det superfint!

 15. Hei 🙂

  Du har sikkert fått masse tips til ting å gjøre i Mexico allerede, men jeg kan ihvertfall anbefale å svømme med delfiner hos Dolphinaris i Cancun, vi var der i fjor og det var en fiiiin dag! Ellers er Xplor gøy med ziplines og kjørepåturiregnskogenmedegenbil! 🙂 🙂

 16. Så søt pysj! Gleder meg til julaften selv, blir som et lite barn igjen, som du sier selv 😀 Men jeg vet ikke om du vet dette, men det går ikke ann å kommentere innleggene dine fra iPhone lenger? Når man skal skrive en kommentar blir det automatisk zoomet inn på skrivefeltet. Men når jeg skal bla for å finne «send/submit» el. så forsvinner halve bloggsiden din – akkurat som den ikke eksisterer, og dermed får man ikke bladd seg til send knappen.. I tilfelle du ikke visste det 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, nei! Hater når det er slike problemer 🙁 Er det appen eller er det internettsiden på telefonen?

   Klem!

   1. Safari, heldigvis 🙂
    Det skjer bare hvis man skriver en lang
    setning, slik at skjermen må «bevege»
    seg. 🙂
    Derfor jeg skriver slik nå, hehe

 17. Hei! Du inspirerer meg så mye! Når jeg ikke har noe inspirasjon til å trene går jeg bare innpå bloggen din, så får jeg masse inspirasjon♥
  Men jeg lurer på hvor de var du bestilte det bilde du har på veggen? For du hadde tatt det selv,men eg husker ikke hvor du hadde bestilt det? For eg har eit utrolig fint bilde jeg har tatt som jeg har lyst til å ha på veggen min i huset mitt 🙂 Stå på Caroline! Du er ein fantastisk person, med mye kjærlighet og har alltid eit smil på munnen.

 18. Så søt den er! Her blir det pugging til naturfag prøve. To tentamer en prøve neste uke, studentlivet dreper meg. Menmen må man så må man. Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til <3

 19. Therese

  Så søt pysj!:)

  Jeg lurte litt på hvor du kjøpte juletreduken du viste bilde av her om dagen? Ryddet i julepynten nå og ser at jeg kunne trenge en ny sånn..;)

 20. Den pysjen har jeg og! 😀 Kjempe søt og god! ^^,

  1. Fotballfrue

   ihi, ja 😀

 21. Åå, så herlig! Du er så vakker, så jeg er sikker på at sminken ser fantastisk ut på deg <3 Duu, kan jeg spørre om en ting? Dere har et slags fat med masse lysestaker festet til som jeg har sett på salongbordet deres. Du har nok helt sikkert svart på det tidligere, men hvor er det kjøpt? Jeg er på jakt etter et slikt, men har dessverre bare funnet slike som er i matt sølv. Liker så godt det dere har 🙂 Iiih, nå er det ikke lenge til dere reiser til Mexico!! 😀 Ha en fin kveld, søteste Caroline! Klem <3

  1. Fotballfrue

   Skjønne du <3 Det kjøpte vi på Hødnebø 🙂 Er av merket THG 🙂

   Håper kvelden din blir fin 🙂

   Klemmer <3

   1. Åh, tusen takk! Da skal jeg sjekke det ut 😀 Tusen takk for det og en god natt til deg <3

 22. Kjempe søt!

 23. Charlotte

  Supersøt! Jeg elsker å kjøpe ny pysj til jul,gøy å se at jeg ikke er den eneste som liker å planlegge sånt 😀
  Lenge leve barnslig juleglede!!

 24. Vilken söt liten pyjamas! KOm och tänka på happy Feet *s*

  Kram
  // Amanda

  Kika in för att se Louis Vuitton’s vår/sommar kollektion som kommer till butikerna inom kort *s*
  ROSA + NEVERFULL = en vinnare !

  1. Fotballfrue

   Å, ja! Den filmen er helskjønn 😀 <3

 25. Michelle

  ah, den var kjempe søt <3 Gleder meg til å se sminken, blir nok sikkert bra 🙂 Ja, 24 des. kommer barnet i oss! Alle de samme programmene år etter år MÅ sees og gjerne med hånden gravene i julesokken 😀 hihi

  1. Fotballfrue

   Godt vi er flere! Det er jo så deilig å være litt barn igjen 🙂

   Klem 🙂

 26. Hvem heier du på i 71?:)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet faktisk ikke 🙂

   – C

 27. Hei Caroline! Jeg ville bare si at jeg gleder meg til lang juleferie med totalt fri og sikkert kjempe koselige juleblogginnlegg fra deg! 😀 Du greier virkelig å skape et skikkelig avbrekk i hverdagen for meg og det er jeg veldig glad for!:) Stå på videre vakre deg <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, Lisa 😀

 28. Har ingenting med innlegget å gjøre men spør alikevel 🙂 Syns jeg kan huske at dere hadde en «magazine» kurv hengende på veggen.
  Hvor er den evt kjøpt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lille My 🙂

   – C

   1. Æsj de hadde ingen flere sånne på siden :/ Lett overalt!

 29. Hei! Jeg leser bloggen din hver dag, og synes du skriver veldig bra. Men jeg trenger hjelp til en web side. Saken er at vi skal gifte oss i NY nest sommer, og er ute etter ørepynt. Har du en eller flere sider du kan tipse meg med. Har prøvd ametrine, men den funker ikke mer. Håper på svar.

  1. Fotballfrue

   Jeg fant min ørepynt i London 🙂 net-a-porter har masse lekkert 😀 http://www.net-a-porter.com/intl/boutiques/wedding/content.nap?page=wed12_outfitcreator

 30. Marianne

  Hei! Hvordan er det med toll og frakt osv. på asos.com? Har sett litt på sidene deres, men fant ikke helt ut av det..

  1. Fotballfrue

   Toll må du nesten regne ut selv, skrevet litt om det her: http://fotballfrue.no/?p=21309

   Frakt velger du, enten 0,- eller 170,- 🙂

   – C

 31. Jeg skal på ball og har kjøpt meg denne kjolen her: http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/nly-trend-917/dreamy-dress-917173-46/

  Hvilket tilbehør hadde du valgt til? Tenkte pumps i glittersølv, og et stort, sølvkjede med store «diamant»steiner. Men hvordan sjal eller jakke kunne jeg hatt til? Har du eventuelt noen andre tips til styling? Takk på forhånd! 😀

 32. Gleder meg til å se bildene imorgen:D

 33. hehe så søt pysj! Så litt morsomt ut med skikkelig smokey eyes og pingvin pysj 😛

 34. Neimen, for ein søt pysj 🙂

 35. Amanda L

  Hei Caroline! Du er like vakker som alltid 😀 Kan jeg spørre deg om hvor vitrineskapet som vises på bildet ditt er fra? Synes det ser ganske fint ut, jeg strever med å finne ett jeg liker!!

 36. Hei C 🙂
  Angående det kamera så er det mulig at Kværne Foto i Storgt. 125 i Porsgrunn har det du er på jakt etter.
  Kan jo ringe dem å høre 🙂 950 54 799. Lykke til med jakten.

 37. Hei

  Hvor har du kjøpt de fine, hvite solene jeg ser i bakgrunnen på bildet?
  Lekre:)

 38. Virkelig sød, fin og hyggelig pyjamas (:

 39. Hvilken farge er det malt med på veggene? Skal male stuen og fargen så super fin ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Vi kjøpte jo huset i fjor, så jeg er ikke hundre prosent sikker, men tror det er kaffe latte 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *