Energisamler

*pheeew* kom nettopp ut av dusjen etter en 15 kilometers lang løpetur. Fy søren, ingenting i verden er som en god løpeøkt etter en fuktig kveld – dersom formen tillater det, vel og merke. Ellers i dag har jeg faktisk sittet og gjort en del klart for den kommende uken, som viser seg å bli veldig hektisk. Av familierelaterte årsaker må vi plutselig en tur til Ålesund på tirsdag, og jeg har et møte i hovedstaden den dagen, så vi reiser direkte etter at jeg er ferdig med det. Hjem igjen på onsdag, og da skal lille Hugo leveres i Sarpsborg mens Ronaldo blir igjen i Ålesund, for på fredag reiser vi til Kristiansand, på lørdag er det bryllup der og klokken åtte mandag morgen går flyet vårt til Mexico *pust..rolig* og innen den tid er det jobb som skal gjøres, kort som skal sendes, pakker som skal handles og ikke minst: Kofferter som skal pakkes. Startet faktisk allerede i stad med å ta frem klær til Mexico, har også gjort klart alle de 18 første lukene til julekalenderen i dag, skal si det tar sin tid.

Nå holder jeg på å rydde i sminkesakene mine som må være i orden innen vi reiser. Tenkte legge fra meg alt snart for en matpause og Farmen 🙂 Er så lenge siden jeg har fått det med meg, har skjedd så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid. Men som sagt, nå skal jeg finne godsofaen, lene meg tilbake med pepsi max, lasagne og bartemannen ♥

Ha en fin søndag, fine dere!

88 kommentarer

 1. den største toalettmappen der,er det den de har på coverbrands nå til 399 eller noe?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 2. Har dere vaskehjelp eller må du frem med støvsugeren annenhver dag du og?

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke vaskehjelp, så ja. . støvsuger ca. hver dag 😉

   – C

 3. Helene G

  Hei, hører rykter om at Lars Kristian skal skaffe seg blogg? I såfall, så spennende 😀

  Klem i fleng

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Neeii. Ikke ennå som jeg vet 🙂

   – C

 4. Hektisk uke, ja! Hadde ikke overlevd en slik uke… Kos dere ♥

 5. Blir nesten stressa bare av å lese alt du skal få gjort, hehe:P
  Selvom du sitter på badegulvet og ordner sminkesakene med tutt en søndagskveld ser du slående vakker ut!

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk 😀 Føler meg vel alt annet en fresh nå, så det var hyggelig å høre 😀

   Klem!

   1. Tina A

    Jaa, du er helt nydelig! Du er så heldig som kan se sånn ut når du er helt avslappet.

   2. Helena

    Ånei for du var helt nydelig!<3 som alltid

 6. Så herlig med løpetur 🙂 Lykke til med ny uke og nye opplevelser! Håper turen til Mexico blir f-a-n-t-a-s-t-i-s-k 😀

  Klem!

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀 Gleder oss 😀

   Klem tilbake 🙂

 7. Koselig å rydde i sminken, blir alltid plass til masse nytt 😀

 8. Du ser alltid så fantastisk fresh ut!<3 Klem<3

 9. Fin genser 🙂

 10. Hvor er genseren fra? Utrolig søt 🙂

  Håper du får en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Stylestalker 🙂

   – C

 11. du må ha et sikkelig hektisk og stressende liv… først må du tidlig opp til å dra i bryllup, også må du stå enda tidligere opp for å dra på ferie…. må passe på at du ikke sliter deg ut nå..

  1. Fotballfrue

   Hehehe, du bare valgte å overse alt det andre som bla. innebærer jobb og familierelaterte problemer?

   1. Tina A

    Tommelen opp for at du kan le av det, Caroline, Av og til lurer jeg på om noen bare er innom bloggen for å lete etter feil hos deg og spre litt dårlig stemning. Det må da finnes andre konstruktive ting å ta seg til om en har en dårlig dag? Jeg håper det ordner seg med de(t) familierelaterte probleme(ne). Stor klem 🙂

 12. Hvor lang tid tar det før hevelsen går ned etter fyll i leppene? Kunne tenkt meg å gjort det, men synes du ser veldig unaturlig ut etter ganske mange dager.. Frister ikke å gå rundt som en dukke elller i hverstefall and i lange tider:p

  1. Fotballfrue

   Det tar et par uker før du ser det endelige resultatet 🙂 Skikkelig hoven er du maks 3 dager.

   – C

 13. Gratulerer med vel overstått økt! Elsker når formen tillater så lange springeøkter. Vel, jeg har dessverre fått beinhinnebetennelse nå da, så for tiden er det nada springing på meg. Jaja, har byttet ut mølla med sykkel, så det går nok fint 🙂
  Lykke til med denne uken, Mexico er ikke akkurat en liten greie å se frem til!
  klem <3

  1. Fotballfrue

   Uff, god bedring <3 Kan være bra med en avlastning også 🙂

   Klem!

 14. Fine deg!!
  Elsker genseren! Hvor er den fra? Og hvordan lager du så fin hårdott? Har aldri fått det til..

  1. Fotballfrue

   Fin?? Den er jo ikke fin :O Satt det bare opp etter trening før jeg gikk i dusjen :p Genseren er fra stylestalker 🙂

   – C

   1. Er enig med Oda jeg, syns håret så veldig fint ut! haha 😀

   2. Fotballfrue

    Haha, takk :p 🙂

   3. Du må ta til deg kompliment vettu Caroline! 🙂 Er så mange som ikke tar til deg og alltid har en ellr annen unnskyldning når de får komplimenter. 😉 just think about it 😀

   4. Fotballfrue

    <3

 15. Å i heiane… for en uke dere har foran dere. Ble nesten litt lettet av å lese det, for nå virker ikke min uke heelt like stressende 😛
  Gleder meg til Mexico-oppdateringer snart. Selv om jeg er kjempemisunnelig på dere som får slikke sol! 😉 kos deg med bartemannen ;P

 16. Hahaha, sminkemappe-himmelen 😀 Du er virkelig vakker du, Caroline ;*

 17. Hva er det som har skjedd nå? Har noen i Lars-Kristian`s familie dødd eller noe? En onkel eller noe? Eller hva er det?
  Hehe, jeg er bare veldig nysgjerrig på alt.. 🙂
  Håper du kan svare på hva det er da..Visst ikke det er alt for privat. Altså, jeg skjønner virkelig at du ikke skriver hva som skjer privat i et innlegg, men kan du skrive det her eller til meg på bloggleser@hotmail.com? :))

  1. Så utrolig frekk du er! :-/

  2. Herregud.

  3. Seriøst?

   1. Det var overhodet ikke frekt ment! Jeg trekker det tilbake viss dere synest det er alt for drøyt å spørre om..

 18. Hei! Lurte på en ting, syns du har så fantastisk fint hår! Vet at du har extensions osv som gir det mer fylde, men regner med at du har det typiske «fine, nordiske» håret du også? For håret ditt har så fin tekstur, hvis du skjønner hva jeg mener? Mitt bare.. er der.. Noen tips?

 19. Persille

  Det gode liv…<3 Jeg syntes og genseren var fin 😀 Og du stråler!!
  STOR klem til alle som vil ha! 🙂

 20. Blir nesten stressa av å se alt du skal rekke! Men du har en velfortjent ferie å se frem til, så håper du får en skikkelig pust i bakken da! 🙂 For min del er det eksamen på onsdag som skal gjennomføres, ellers er det pynting til jul og jobb 😀 Ha en fin søndag videre!:) Og ønsker deg en fin start på uken, selv om det er mye du skal gjøre 🙂 OG, i morgen er det jo mandag! 😀

 21. Søteste Caroline:) jeg pleier sjeldent å kommentere på blogger, men jeg synes du fortjener å få igjen for det du gjør. Du er en strålende og fantastisk person, og jeg blir alltid i godt humør av å være innom bloggen din. Du sprer så mye glede! Håper du får en kjempefin uke, og ha en virkelig god tur til Mexico! Skal dit selv i April, så gleder meg til å lese dine oppdateringer fra der!

  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Sonja! Blir så glad for å høre det 😀 Gleder oss til å reise 🙂

   Klem!

 22. Godt gået Caroline ;D
  kan slet ikke vente med at se billeder fra jeres tur

 23. Noe litt utenfor det du har skrevet om. Jeg sliter mye med valker på ryggen og lurte på om du har noen fine øvelser og trene rygg på så jeg kan få de bort? Jeg er normalvektig, og det at jeg har valker på ryggen ligger i familien. Er faktisk mer fornøyd med magen enn ryggen, noe som ikke er ofte blant oss jenter vil jeg si.
  Håper du får en fin uke tross mye som står på agendaen:)

 24. Hei Caroline 🙂 Jeg lurte på om du har lyst til å dele musikk-trenings-spillelisten din? Trenger litt ny inspirasjon til å fylle på min liste 😉

 25. Åå, du er bare så fantastisk! Du gir meg motivasjon til å se positivt på hver eneste lille ting : ) Du er en virkelig inspirasjon! Angrer helt utrolig på at jeg ikke var på boksigneringen på Sørlandssenteret når du var her i Kristiansand. Håper muligheten for et lite møte med deg forandrer seg med tiden. Ihvertfall, lykke til med den kommende uken, og kos dere i Mexico! Dere to er så nusselige : )

 26. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Fy søren så hektisk! Men det blir nok full avslapping i Mexico tenker jeg? =) Tid for å lade opp og pleie seg selv (og kjærligheten) 🙂 Kos deg masse, og nyt det hektiske! =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

  1. Fotballfrue

   Ja, det blir det 🙂 Alltid gøy å oppdatere bloggen fra reiser også, så jeg gleder meg i hjel 😀

   Klem!

 27. Huff da Caroline, håper det ordner seg. Håper dere ikke kjører dit, det må være slitsomt :S

  Gleder meg masse til Mexicooppdateringer da, da får du ta den helt ut og slappe av masse! 😀

 28. Hei! Prøver å finne ut hva de toalettveskene er laget av, men får bare opp «PU som kan være ekte skinn eller canvas». Det er den mellomste størrelsen jeg er interessert i, og vil gjerne vite om de er syntetiske eller om de har noe som helst i ekte skinn i seg. Vet du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke ekte skinn, i hvert fall 🙂

   – C

   1. Takk for svar!

 29. FYYYY fader Caroline du er så UTROLIG pen! Damn girl, selv med håret bare satt opp slik så er du utrolig søt og pen ^^,
  Hele deg er bare nyyydelig 😀 Misunnelig! Og sjekk de bena!

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, søte du!

 30. Heihei 🙂

  Kunne du anbefalt en god concealer til en som har ganske mørke ringer rundt øynene? Har brukt MAC sin for en liten stund nå, men har lyst til å gå over til en som er enda bedre!

  1. Bare Minerals Concealer – Summer bisque 🙂

 31. Hei:) gled deg til Mexico d er så bra,anbefaler å trekke dere litt fra all turismen å gå litt i andre gater hvor familier står med taco barer og øl.. D er utrolig nam og veldig kos. Et spørsmål. Hvordan får dere Ronaldo til Ålesund? Har en spaniel selv på 9 kg men redd for å prøve å fly med henne Pga vekt grensen i kabin. Vil ikke sende henne i lasterommet. Eller er det dere skal? Han ser litt ut på strl med henne.:) kjempe fint med svar. Lurer bare:) klem klem

  1. Fotballfrue

   Gunnar (svigerfar) er i Oslo i morgen, så han tar Ronaldo med seg derfra, kjører bil 🙂 Vil heller ikke ha dyrene i lasterommet, fryktelig tanke :O

   Klem!

 32. Hei, Caroline!!:) Jeg trenger råd til noe. Om to uker er det julebord for jobben min. Det er også min venninnes bursdag. Jeg sliter med hva jeg skal velge. Min venninne har nettopp vært gjennom brudd med kjæresten sin, etter 4 år sammrn. Samtidig er jeg interessert i en kollega av meg, og julebord er for meg en god sjanse til å bli bedre kjent.. Hva skal jeg gjøre???

  1. Fotballfrue

   Huff, dilemma :/ Synes slikt kan være veldig vanskelig selv. En skal jo ta vare på venninnene sine, og det kan virke som hun virkelig trenger deg nå? Sett deg selv i hennes situasjon, hva ville du ønsket av henne?

   Klemmer <3

   1. Få til begge deler? Eller sett av en dag til bare henne hvor du lar henne tømme seg til deg. Ta henne med ut på shopping eller noe som får henne til å glemme sorgene litt. Gi en bursdagsgave på forhånd og prøve å forklare at det er viktig å gå på julebordet. Da forstår hun iallefall at hun betyr mye for deg.

 33. hei 🙂 har sett at du har pynt øverst på mobilen din, lurte på hvor du har kjøpt det ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Glitter 🙂

 34. Utrolig travel du er! Hvordan rekker du over alt? 🙂 Skulle ønske jeg kunne strukturere dagene mine like godt som deg. 🙂

  http://www.getfit4fight.com – Trening, ny livsstil, næringsrik mat,tips og livet over dammen!

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, sikkert noe jeg ikke får gjort :/

   Klem!

 35. Hvor er den fiine engelen som står bak deg fra? 🙂
  Ønsker deg en super uke 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, hvor kjøpte jeg den? Nille tror jeg? 🙂

   – C

 36. isabelle h

  Kan virkelig ikke se at du hadde en fuktig kveld på lørdag, for du er jo bare helt nydelig:)
  Lykke til med uken din, og prøv heller og se frem til ferien;) håper dere får en knall ferie med masse kos:)

  klem fra i

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, jeg blir jo helt satt ut av alle de fine ordene deres 😀

   Klemmer <3

 37. Guud å flink du er, blir jo imponert over deg gang på gang, spreka! Gleder meg også til Mexico updates 😀 Og ps. Du blir bare flottere og flottere!

  1. Fotballfrue

   *rødme* Tusen takk, skjønne du!

 38. Du ser utrolig fresh ut til alle døgnets tider, Caroline! Skulle ønske jeg fikk til det samme :-p

  Og jeg er forresten veldig misunnelig på alle toalettmappene dine, foreløpig har jeg bare én, men skulle gjerne hatt flere!

  Ha en fin mandag! Og prøv å slapp av litt mellom alle de hektiske timene og dagene 😉

  1. Fotballfrue

   De er så kjekke 😀 Men vil gjerne ha noe annet å oppbevare de i her hjemme kjenner jeg, skal se etter noe i dag 🙂

   Klem!

 39. Åh! Heldiggris som skal reise!! Og så fin du er 🙂
  Regner med du har full kontroll!

  Så fine sminkevesker!

  Sjekk gjerne ut mine veskefavoritter i mitt klesskap: https://tendenzerjentene.blogg.no

  Klem Line & Silje

 40. så fint bilde!

 41. Jeg lurte på om du kunne skrive om enkel, billig trening man kan gjøre hjemme? Jeg er mamma til en gutt på snart 9mnd. Dagene er veldig travle,og vi har lite penger og rutte med siden jeg er ute i permisjon uten lønn. Jeg ønsker å trene. Kan du tipse om enkle, effektive øvelser jeg kan gjøre hjemme. Og eventuelt om hvilket utstyr det kan være lurt å kjøpe. Og at disse øvelsene ikke tar for lang tid, slik at jeg kan trene mens lillegutt tar seg en lur, eller på kvelden etter at han har lagt seg. Litt tips hadde vært veldig fint 🙂

  Ha en kjempeflott dag søte du:o)

  1. Enig. Dette er noe jeg og trenger ettersom jeg fødte for to måneder siden og ikke har tid til å løpe på noe treningssenter 😛

   Fantastisk fin du Caroline 🙂

 42. Har du i clips nå eller har du så langt hår? 🙂 Jeg får ikke til å sette i mine uten at de synes.. Kan du plis lage en video om hvordan du setter inn i dine? Når du har tid 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker ikke clips, jeg har teipextensions fra Hendrix Hair 🙂

   – C

 43. Oj, du får det hektisk framover! Men igjen, da blir det nok ekstra deilig å slappe av når du kommer til Mexico! Tror du har en fantastisk ferie i vente 🙂 Skjønner også nå hvorfor du satte opp juletreet såpass tidlig :p

 44. Elisabeth

  Nice legs, Caroline! 😀 Og guri så flink du er med en så lang løpetur «dagen derpå». Jeg trener ca like mye som deg, men akkurat DET hadde jeg aaaldri klart!

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er ikke altfor ofte det skjer med meg heller, altså 😉 Men jeg var så innstilt, og formen var fin, så hvorfor ikke 🙂

   Klem!

 45. Herregud, BEINA DINE! De er perfekte. Og hele du er virkelig vakker! Du stråler, og jeg vil bare si tusen takk for at du orker og blogge så mye som du gjør. Du sprer glede ❤

 46. Hvordan får du sånn slakk ball på håret? Så fint synes jeg!
  Og hvor er genseren din fra? Så skikkelig god ut 😀

  Vi skulle skrive et par avsnitt om et forbilde eller en helt, og da skrev jeg om deg. Du er så inspirerende og det setter jeg veldig stor pris på! Takk for at du er du, Caroline!

 47. Veldig fint bilde av deg Caroline, du har flotte ben!! 🙂 Selvom det høres hektisk ut, høres det ut som at du kommer til å få en fin uke 🙂

 48. Charlotte

  Kjempefint bilde av deg! =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *