Buckle Jumpsuit

God ettermiddag, dere ♥

Våknet rett over klokken ti i dag, av at alarmen gikk. Smarte Lars-Kristian hadde satt den på før vi la oss i natt, og Trude, Lars og Frida var selvfølgelig oppe før oss. Haha 🙂 De skjønte jo ingenting. Men det fikk i hvert fall meg våken, så nå har vi spist stor frokost og dagen er godt i gang. Er forresten utrolig gøy å se hvordan hundene går overens med en liten baby, Ronaldo er SÅ nysgjerrig, passer på, snuser og boffer. Hugo er litt mer skeptisk, tror ikke han helt forstår hva dette er for noe.

Gårsdagen var kjempehyggelig, god mat, litt vin og gode venner er som regel alltid en vinner. Her er noen bilder av jumpsuiten jeg hadde på meg, fra Cameo.

Du finner den her (annonselenke)

Nå må vi nesten ta oss av gjestene, men vi skrives snart igjen. Ha en fin søndag ♥

101 kommentarer

 1. Kan du lage video av denne frisyren? Såå fint! 🙂

 2. Ida Marie

  Åh, nydelige deg! 😀 Den jumpsuiten var dødsfin på deg og du burde absolutt vært modell for den på Cameo sine sider.. Jeg klikka meg inn der for å kjøpe den, men når jeg så den på modellen blei jeg veldig usikker.. Den var ikke riktig så fin lengre! :/

 3. Hei:) Jeg lurte på hvilken farge du har i stuen din?Fin:)

 4. Såå koselig med jul i hjemmet og et flott pyntet buketten. Jumpsuiten
  var nyydelig på deg. Kan jeg spørre hvilken str du har i den? Og er den lang i bena? Er 1.73 høy selv og tynn, vil så gjerne bestille meg en, men usikker på hvilken str jeg bør ha! Spørs om den ser like bra ut på meg da:-) Ha en strålende søndag:-)

  1. Fotballfrue

   Jeg har lagt opp min litt, for den er faktisk veldig lang 🙂

   Garanterer deg at du vil se ut som en million 😉

   Klem <3

 5. Åh, så nydelig du var på håret! Kan du vise hvordan du gjorde det? 🙂

 6. Nathalie.

  Hei Caroline!

  Har lest bloggen din i noen år nå, men er dessverre veldig sjeldent jeg kommenterer. Men nå må jeg bare få sagt at jeg tror aldri jeg i disse årene har sett deg klær som du ikke kler. Du ser altså smashing ut i alt du har på deg! 🙂

  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Nathalie 😀

   Klem!

 7. Marigona

  åh du er så fiin! 🙂

 8. Den jumpsuiten var sykt fin!Oi,oi,oi.

 9. jeanette

  hei. lurer på hvor du har kjøpt julepynten til tree ditt?? de englevingene likte jeg godt:)

 10. åååå, Caroline. Fortell meg hvor øredobbene på nederste bildet er ifra? Elsker dem <3 "dråpeøredobber"- de må jeg ha. Vær så snill å svar på det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *