On my lips: Favourites

Har fått så mange spørsmål den siste tiden om hva jeg bruker på leppene, og faktisk har jeg så mye forskjellig at jeg ikke har helt kontrollen selv. Men jeg har gått gjennom leppetoalettmappen min nå, så her kommer noen bilder av mine favorittprodukter innen lipliner, lipgloss og leppestift ♥

Jeg har blitt avhengig av å ha noe på leppene uansett situasjon, spesielt når jeg skal kle meg eller pynte meg synes jeg synlige lepper er utrolig lekkert. Jeg er veldig glad i både burgunder, rødt og rosa. Dersom du ikke har råd til å kjøpe både liner, gloss og leppestift, eller bare ikke orker å ha styr på så mye, er et tips å bruke kun en fin liner på leppene med en klar gloss over.

Mange av dere har også spurt om jeg har gjort noe med leppene i det siste, og det har jeg. Jeg var hos Petra Eckmann som jobber hos Face It på Majorstuen i Oslo og tok 1 ml. restylane for 3 uker siden. Var på en oppfølgingstime tirsdagen som var, så det er derfor jeg har sett litt hoven ut de siste dagene. Jeg tenker ikke skrive noe eget innlegg om dette, men dersom noe skulle lurer på noe angående akkurat det, er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Disse liplinerene er standard hos meg:

Artdeco nb. 45 / Too Faced Perfect Pink / Too Faced Perfect Red / den lyse blå er en lip pencil som sørger for at fargen ikke sklir

Fat Lip Pencil fra Laqa&Co / Too Faced Fuchsia Shock / Studiomakeup Really Red / TheBalm Amanda Kissmylips 

Belmacz Glow / Belmacz Halo / Too Faced This Is Pretty / Too Faced Barely Legal / Studiomakeup Kiss / Studeiomakeup Berry 

Er også veldig glad i Electric Lipslide fra Bodyography i fargene Cupid’s Beau og I Heart You ♥

72 kommentarer

 1. Vakre, Caroline. Du får sikkert mye kjipe kommentarer rundt temaet, men kunne du ha skrevet et lite innlegg om din erfaring med Restylan? Er så mye hysj-hysj, og ingen som innrømmer å ta det til tross for at de som tilbyr det kan fortelle om fulle lister og stor trafikk av kjendiser som sniker seg inn bakveien:) Selv lurer jeg veldig på hvor lenge man er hoven ( sikkert individuelt, men igjen synes en ærlig erfaring mer verdt enn de som selger tjenesten), og hvordan filleren oppfører seg etterpå – om leppene blir harde/ujevne, eller føles som før. Og så selvsagt om det er et sted du vil anbefale. Ha en glad fredag! h:))

  1. Fotballfrue

   Hehe, det har jeg hørt mye om også 😉

   Jeg er hoven i 2-4 dager, og ser ikke det endelig resultatet før det har gått et par uker 🙂 Det kan oppstå noen ujevnheter som du kjenner selv, men dette kan du få fjernet hos den som behandlet deg 🙂 Og dersom du skulle se at resultatet ikke er helt jevnt etter et par uker, kan det rettes opp i. Ellers vil det kjennes som før, bare at det er litt mer der 😀 Jeg er veldig fornøyd med Petra som jobber hos Face It, har jo aldri prøvd noen andre 🙂

   Klem til deg!

   1. Du er så god. Tusen takk for nyttig informasjon, og ikke minst tøff tilnærming til et tema hvor kommentarene ofte kommer helt ut av proposjoner. Aldri tvil på deg selv, du er bunnsolid! God helg:) Klem, h:))

  2. Hei hei!

   Jeg er superfornøyd etter å ha tatt 0,5 ml Restylane hos Ewa hos Artesia Spa i Oslo, ikke vondt, litt hoven, men det går over ila 48 timer 🙂 Hun er utrolig flink til å vurdere hvor mye du trenger ift ansiktsform og lepper. Anbefaler virkelig å prøve hvis du lurer på det 🙂 Jeg er ikke flau og hysj-hysjer det heller 😀

 2. Mye fint her. Lurte på noe Caroline: Tar du hensikt til dyretesting når du kjøper sminke og andre skjønnhetsprodukter?

  1. Ja, det er klart 🙂

   – C

 3. Jeg lurer på hvorfor du tar restylane når du selv sier at du kan oppnå samme resultat med lipliner og gloss? Du har jo ofte sagt at hvordan og hva du putter på leppene har mye å si for hvordan de ser ut. Hvorfor tyr du da til inngrep? Er du ikke fornøyd med deg selv slik du er?

  1. Fotballfrue

   Fordi leppene mine ikke er fyldige når jeg tar av meg disse produktene, og jeg synes det er vakkert med fyldige lepper også uten produkter 🙂 En kan gjøre mye med produkter, det har jeg selv gjort i et par år nå.

   – C

 4. Jeg må bare si at jeg synes du er mye finere med naturlige lepper! Uansett hvor lite eller mye man fyller på så synes det at det er ‘gjort’ noe, det er liksom ikke naturlig. En annen ting jeg tenker på er når man først har begynt å ‘fikse’ på ting, blir det vanskelig å slutte da man kanskje har blitt vant til å se sånn ut. Hva gjør du når rynkene begynner å komme, poser under øynene osv? Hva tenker du om å eldes naturlig? Ha en fin dag videre:)

  1. Fotballfrue

   Jeg synes ikke det å gjøre leppene litt fyldigere med et stoff som allerede finnes i kroppen og som forsvinner av seg selv etter 3-5 mnd. kan sammenlignes med å fikse på ting, selv om jeg skjønner hva du mener. Jeg tenker jo å eldes naturlig selv om jeg har smal overleppe som jeg akkurat nå ønsker å ha litt fyldigere. Synes ikke smal overleppe og poser under øynene kan sammenlignes. Jeg tenker å eldes naturlig, ja. Men igjen så vet man aldri hvor man står om si. . 40 år.

   – C

   1. For aa vaere helt aerlig hadde jeg ikke lagt merke til at du har gjort noe med leppene foer det ble kommentert i kommentarfeltet ditt. Fin er du uansett, og om man vil fylle paa leppene eller gjoere inngrep syns jeg det er opp til hver enkelt og egentlig en privatsak. Man vet aldri hva grunnen bak er, saa man skal vaere forsiktig med aa doemme. Ha en super helg 🙂

   2. Go Restylane, hvorfor ikke fikse det man kan hvis man vil? 🙂 Så lenge det ser naturlig og pent ut, why not?

   3. Solveig

    Skjønner godt at du vil ha fyldigere lepper. Er selv veldig heldig som er født med fyldige lepper, tror jeg hadde sett helt forferdelig ut hvis jeg hadde tatt det. Håper du blir fornøyd med resultatet .

  2. Jeg er uenig, synes du kledde litt ekstra volum. Føler 1ml restylane fremhever mer en forandrer… Det er jo ikke til å sammenligne med plastik kirurgi etc… Lurer på om det er restylane volum eller vanlig restylane du bruker. ? Jeg tok for første gang lip volum nylig. Ble mer fornøyd en etter behandling med vanlig restylane i leppene. 🙂

   1. Fotballfrue

    Helt enig med deg! Jeg bruker vanlig restylane og nå har jeg også litt restylane perlane 🙂

    – C

   2. Jeg slenger meg på her, og vil gjerne høre hva du synes om silikon? Har du det? Eller vurderer du å få det? Ikke at du behøver det, jeg synes du og andre er fine som de er, ville bare høre hvilke tanker du har rundt dette 🙂 (Ikke at jeg sammenligner det med restylane, håper ikke du misforstår!
    ha en fin dag vidre!

   3. Fotballfrue

    Jeg har ikke silikon og vurderer det heller ikke 🙂 Er fornøyd med kroppen min som den er akkurat nå 🙂 Om jeg endrer mening får tiden vise, jeg er åpen om at jeg kanskje vil føle det annerledes etter at jeg har fått barn for eks.

    – C

 5. Må bare si at bildene du bruker i bloggen din, både av deg selv og ting og tang, er helt fantastiske! Bakgrunn, farger, lys, oppstilling… alt! Nå er ikke jeg noen fotograf, men jeg vet hva jeg liker 🙂 Har du vurdert å starte som hobbyfotograf? Det burde du, etter min mening! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Elsker å ta bilder, så dette ble jeg veldig glad for å høre 🙂

   1. Det er et kompliment du skal ta til deg! Du tar helt fantastiske bilder!! God helg:)

   2. Er det ikke for det meste LK som tar bildene da? :/ Er enig i det Milla sier! Ting og tang er det i alle fall du som tar av? Der er du god altså!!! ;p Bildene på bloggen din kan ikke måles med andre sin, og ser utrolig proffe ut! (utenom «VillaVonKrogh», den dama der topper heile drit’n ;D )

   3. Fotballfrue

    LK tar antrekksbildene, ingen andre 🙂

    – C

   4. Dere skal ta til dere komplimentet begge to! Alltid nydelige og inspirerende bilder på bloggen hver dag! I en hektisk hverdag, da jeg ikke alltid får tid til å sette meg ned og lese, må jeg i alle fall inn, bare for å se på bildene! Dere er flinke! 🙂

 6. Beautiful selection of colours, and very nice pictures.

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 7. Du kler egentlig begge deler, men jeg og syntes det er veldig fint med litt fyldige lepper, kanskje fordi jeg ikke har det selv 😛 Tør ikke gjøre noen inngrep enda selv, men kanskje senere. Enn så lenge får jeg ty til highlighter (det ser superfint ut med litt på overleppen) og all slags triks 🙂
  Ha en god helg <3

 8. Hei 🙂
  Hvordan er den too faced fuchsia shock på leppene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldig rosa, kjempefin 🙂 https://fotballfrue.no/?p=21177

 9. Karoline… Jeg er veldig glad i bloggen din. Men i dag vokste du virkelig i mine øyne… Takk!!! Elsker at velger å være så ærlig… 🙂

  1. Ja, helt enig!

 10. elisabeth

  hmmmmm, du har veldig fine lepper som de er Caroline. Men det er jo lov å prøve ut ting !!!!

 11. Kjekt med tips! 🙂

 12. Som personlig trener, vil jeg bare si at jeg syns du gjør en god jobb med å balansere hverdagstips innen både trening, kosthold og mote! Veldig inspirerende blogg =) Ha en fin helg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig Hanne!

   Fin helg til deg også <3

 13. Fine Caroline 🙂

  lisalarsen.blogg.no

 14. Great stuff, I have a crush for lips products too, love yours especially the ones by too faced:)

 15. hehe, er kanskje en rar ting å si, men jeg stoler mer på «anmeldelser» osv hvor man ser at produktet er brukt (sånn som du har gjort her ;)) Uansett, lurte på hva Belmacz lipbalmene lukter, og om de «svir» på leppene? 🙂
  Klem<3

  1. Fotballfrue

   Dette er ikke ment som noe anmeldelse, tenkte bare vise frem det jeg bruker. Anmeldelser har jeg laget så mange ganger før 😉 Belmacz svir ikke på leppene, de er kjempegode, gir en nydelig farge og et fint skinn 🙂

   Klem tilbake!

 16. Kjempeflott at du er åpen om dette 🙂 Kan jg spørre hva en slik behandling koster?
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   3000,- for 1 ml. 🙂

   – C

   1. Student24år

    Wææ.. Og jeg som spinker og sparer for å få kjøpt meg en vaskemaskin til 3000 kr.. Student og sønn på 6mnd.. Håper du vet hvor heldig du er:).
    (ikke mening som kritikk! Du må jo bruke pengene dine på akkurat det du vil:)..)
    Liker bloggen din veldig! Innom ofte:) syns ikke du trenger dette i leppene(!!!), men som sagt: selvfølgelig ditt valg:)
    Ha en fin dag!

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg vet at jeg er heldig. Vi har jo stabil økonomi og fast jobb begge to 🙂

    Ha en fin dag du også! 🙂

    Klem!

 17. Du er fin både med og uten Restylane, men det viktige er jo hva som får DEG til å føle deg bra! 🙂 Jeg lurte egentlig bare på hvor du studerte jus en gang i tiden. Studerer det selv, og skjønner godt at du ville finne noe annet der du får brukt kreativiteten litt mer 😉

 18. Beklager å måtte mase – men når kommer spørsmålsrundesvarene med trening og kosthold? 🙂

  1. Fotballfrue

   Åååå, snart! Det gjør ingenting at du maser, det er bare bra! Planen var denne uken, så skal se om jeg ikke kan legge det ut på søndag for eks. 🙂

   Klem!

 19. Hei,

  Trodde ikke du ønsket å benytte restylane noe mer?
  (https://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article713311.ece)
  «Jeg har latt meg påvirke før, og det angrer jeg sinnsykt på i dag. Det var en periode jeg fikk så mange kommentarer om at overleppa mi var så smal, og da tok jeg Restylane. Jeg så ut som en and og gjør det aldri igjen. Det var helt tragisk. Mannen min, Lars Kristian, hatet det, og jeg er skikkelig flau over at jeg lot kritikerne vinne, sier hun»

  1. Fotballfrue

   Dette er en gammel nettsak som jeg har svart på i en spm. runde for snart ett år siden:

   Har du tatt noen skjønnhetsinngrep? Silikon for eksempel? Husker du prøvde restylane for en stund siden, bruker du det fremdeles?
   Nei, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har tatt noen varige skjønnhetsinngrep. Når det er sagt, synes jeg det er synd at enkelte mener de har krav på å vite absolutt alt om meg, bare fordi jeg har en offentlig blogg. Jeg får disse spørsmålene daglig, og faktisk synes jeg det er ganske sprøtt. Jeg er ofte veldig åpen og ærlig her på bloggen, og noen ganger synes jeg selv at jeg har vært litt for ærlig. Jeg angrer for eksempel på at jeg fortalte om restylaneinngrepet i 2010, fordi jeg mener at dette burde vært en privatsak. Ja, en skal stå får egne valg, men en trenger ikke å fortelle om det til tusenvis av mennesker av den grunn. Jeg vet at en del av dere lurer på uttalelsen min fra november, fra saken som var på trykk i DetNye, og som senere kom ut som et lite avsnitt på nett. Der vinklet de saken som at jeg mente jeg så ut som en and etter restylaneinngrepet. Det noen tydeligvis har oversett her, er det faktum at dette ble sagt i sammenheng hvor jeg og journalisten pratet om tiden rett etter behandlingen. Absolutt alle hovner opp etter en slik behandling, så det er helt normalt. Jeg synes det er kjempesynd at det hele ble vinklet på denne måten, det skal godt gjøres å se ut som en and etter 0.7 ml. restylane. Dette er svært lite, og syntes nesten ikke på leppene mine etter at hevelsen var gått ned. Jeg var veldig fornøyd med resultatet den gangen, og jeg synes ikke at Petra Eckmann fortjener denne “uttalelsen” fra meg. Hun er utrolig dyktig, og jeg vet ikke om noen som har noe negativt å si om henne og jobben hun gjør. Hun er rett og slett kjent for å være av de beste på sitt område. Hvor vidt jeg skal, har eller vil fortsette med en slik behandling, synes jeg ingen har noe med, så dette kommer jeg ikke til å uttale meg om akkurat nå. Jeg synes det er en privatsak, det skal skje på egne premisser, og ingen skal kjenne seg presset til å verken fortelle om, eller å gjøre en slik behandling. Om jeg endrer mening om dette i ettertid får tiden vise. Håper dette oppklarte en del.

   Det jeg synes er synd, er at jeg lot meg påvirke. I ettertid har jeg derfor ikke gjort det inntil nylig, og denne gangen gjør jeg det for min egen del uavhengig av hva andre måtte mene. Jeg trives med det, men ønsker ikke å bli ledet til å gjøre det – som var den utløsende faktoren den første gangen. Når folk spør meg nå føler jeg det er fint å være ærlig om det.

   – C

 20. You go girl! ♥

  Å ta Restylane eller Juvederm er ingen big deal i det hele tatt 🙂 Håper du ble fornøyd med resultatet!
  Synd at man her i Norge er så voldsom på å hysje det ned. Tullete spør du meg.

  Åh, så mye fint du har i sminkevesken din sweetie!

  *Klem*

 21. Amalie14

  Du har så mange fine:-) Jeg bruker som regel bare Lip Balm og en litt nøytral gloss på hverdagene. Men jeg er blitt mer og mer ivrig på kraftigere leppestifter i stedet for mye øyesminke når jeg skal pynte meg. Leppene må jo bli fremhevet de også:D

 22. Syns det er så fantastisk flott at du er ærlig om det 🙂 Er så synd at mange hysjer rundt det når det egentlig ikke er noe «big deal». Bedre at unge vet at det er både hard jobb, trening og litt juks bak et «perfekt» ytre, enn å føle seg mislykket for at man selv ikke var født «perfekt». Når det er sagt syns jeg du er nydelig både med og uten injeksjoner, og det viktigste er at du selv føler deg vel. Ha en fin dag 🙂

 23. Fine farger!

 24. Hei, Caroline! 🙂

  Liker bloggen din kjempegodt, og har vært fast leser i noen år nå. Du inspirerer og gleder på dager som ellers kanskje bare hadde vært grå og kjedelig, enten det gjelder spennende kakeoppskrifter eller vakre hverdagstips! 🙂
  Men, lurte litt på noe ang restylane.. Du har jo tatt behandlingen før, stemmer ikke det? Og så vidt jeg husker var du ikke 100 % fornøyd med resultatet da. Hva fikk deg til å ombestemme deg, og prøve det igjen?
  Dette er ikke ment som kritikk, selv mener jeg at folk skal få lov til å gjøre hva de selv vil med deres egne kropper. Hvis du føler deg mer vel og trives bedre med litt større lepper, så synes jeg ingen andre har noe med det å gjøre sånn egentlig.
  God helg, vakre Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg var fornøyd den gangen også, jeg går jo til Petra fortsatt 🙂 Det eneste er at jeg har sagt at jeg så ut som en and rett etter behandlingen, noe alle gjør. Dette går over etter et par dager 🙂

   God helg til deg også 🙂

 25. Dette kommentarfeltet ble jeg glad av å lese! Måten du håndterer kritiske kommentarer på her, er helt eksemplarisk. Good for you.!

  Vil også gjerne slutte meg til at det er fint at du er åpen om Restylane-bruken. Det gir jenter muligheten til å stille spørsmål og få ærlige svar og dermed unngå feilgrep de kanskje vil angre på.

  God helg til ei flink jente som har fått til mye!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for veldig fin tilbakemelding, Anna <3

 26. ingeborg-anna

  hei 🙂
  jeg bare lurer på en ting!!
  Hva hjelper Restylane for? Eller hvorfor tar man det? 🙂

  Du er vakker uansett 😀

  klem

  1. Fotballfrue

   For å rette ut linjer og rynker, eller for å gjøre leppene fyldigere – som jeg har gjort. Restylane er naturlig stoff som allerede finnes i kroppen og vil forsvinne etter 3-4 mnd. 🙂

   Klem!

 27. naturlig skjønnhet er best!!

 28. Vil du ligne på en and??

   1. Caroline

    Det var et veldig fint før og etter bildet, har alltid hatt liten/tynn overleppe. Nå ble jeg litt nysgjerrig på behandlingen, er bare livredd det skal gjøre vondt. Har hørt at det sprenger veldig i leppene under stikkene og at det er veldig smertefult. Har så lav smerteterskel, hehe. Syns du er fantastisk som er åpen og fri om hva du gjør – uansett hva det måtte være. Husker du hadde en uttalselse for lenge siden om en behandling av leppene hvor du sa du lignet en and og var misfornøyd, var det samme behandlingen og evt for mye, eller noe helt annet? Syns du kledde det veldig fint! 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er klart det ikke er godt, men vondt er det ikke. Mer ubehagelig. Og du får jo bedøvelse, jeg bruker alltid krem, anbefaler det 🙂 Synes virkningen av den nesten er verre enn stikkene 😉 Hehe, skikkelig ekkelt. Dette med and var en misforståelse, du vil se ut som en and de første dagene til hevelsen går ned 😉 Så blir det kjempefint 🙂 Jeg bruker ca. 1 ml restylane 🙂

    Klem!

  1. Er helt normalt å være litt stiv og hoven de første 48 timene, og da kan man godt si quack-quack, men det går fort over.

   Går du til noen som er veldig flink er det borte utrolig raskt. Man ser ikke ut som en and lengre enn det søte deg, de første 2 dagene er det hele, hvis ikke da hadde man ikke gått og gjort det. 🙂

 29. Veronika

  Hei Caroline!

  Elsker bloggen din! Du utstråler positiv energi og inspirerer meg daglig 🙂
  Tenkte å høre om du hadde noen tips, siden du har så god smak.
  Vet du hvor jeg kan finne maskuline, tøffe ordentlige herresmykker? 🙂
  Synes det er så mye harry eller for feminine herresmykker der jeg har lett :-/

  Ha en fin helg!

 30. Hei Caroline! 🙂 Jeg vet dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg er innom bloggen din daglig og vet at du har mye greie på både mote, sunt kosthold og trening. Jeg har tenkt til å begynne med trening, og lurer på om du har en anbefaling til en trygg nettside hvor de selger Nike free run? Har jo funnet fler sider, men man kan aldri være sikker på hvor det er trygt å bestille fra og ikke. Håper virkelig jeg får svar fra deg.

  Vil også med det samme ønske deg en riktig god helg!

 31. Jeg er helt for å forandre det man ikke er fornøyd med.:). Men tror kanskje det ble litt mye oppstyr rundt det i og med at du skrev at Lasse også hatet det og at du aldri skal gjøre det igjen. Men synes absolutt du er bedre med enn uten. Tror man blir seende ut som en and hvis man allerede har fyldige lepper og da tar Restylane:0

  1. Fotballfrue

   Lasse er ikke noe fan, men synes jo at det blir fint, og støtter meg uansett 🙂

   – C

 32. Du er vakker Caroline! 🙂 Det er jo for sin egen del at man tar restylane, ikke for noen andre. Synes du er flott og leppene dine ble kjempefine! Ikke noe andeleppe som andre toppbloggere har, det ser naturlig ut på deg! Ha en flott helg, kos deg massemasse <3

 33. Dette har vel egentlig ingenting med saken å gjøre, men jeg bare lurer på hva du jobber med sånn generelt, altså hva er jobben din? Har egentlig aldri fått det med meg, nesten litt flaut! Elsker bloggen, Caroline!

 34. Jeg la ikke merke til at du hadde gjort noe i det hele tatt, så det er (ihvertfall i mine øyne) positivt. Hvis man først skal forandre på noe som allerede er fint og naturlig så er det i det minste fint å få det til å se naturlig ut, og ikke som en and som visse andre toppbloggere. Men synes for øvrig at det er synd å endre på utseende sitt uansett.

 35. Kjære Caroline – jeg elsker at du ikke bruker produkter testet på dyr !

 36. Hva gjør du med klærne du ikke bruker lenger (med tanke på bruk og kast samfunnet vi lever i i dag)?
  Har du vurdert å bli vegetarianer? Med tanke på world food crisis og water crisis? Sjekk ut disse to; https://www.huffingtonpost.com/2012/08/28/vegetarian-water-food-shortage_n_1836273.html https://www.youtube.com/watch?v=I6_mbozoqL8
  Hvis du liker dyr og lurer på hvordan de blir behandlet av mennesker i enhver business setting fra sirkus til kjøttproduksjon burde du se Earthlings
  https://www.youtube.com/watch?v=d7cxmFugZMA&feature=related
  Hva mener du om den livsstilen vi i norge lever i i dag med tanke på at vi bruker og eier mye mer enn vi trenger, mens noen ikke har noenting, søppelplassene overfylles, havene forurenses, skogene kuttes ned, dyrearter utryddes og karbonutslippene øker hvert år? Med tanke på klimaendringene og global oppvarming. Hvis vi fortsetter i samme tempo som vi gjør nå, så vil det ikke være mye igjen på planeten til våre barn og barnebarn…

  Jeg skriver dette fordi det er noe av det jeg går å tenker på hver dag som masterstudent i klimaendrings tilpasning.

 37. Hei! liker alle sminke tipsene du legger ut her! etter du har ambefalt ole henriksen produktene vurderer eg sterkt å kjøpe de! Men lurer på hvilke fundation, primer, pudder du bruker?
  Jeg har alltid brukt kanebo og har egentlig vært fornøyd med dette produktet, henger hele dagen, men den er ikke noe særlig matt som gjør at jeg glinser veldig i ansiktet.. Noen tips?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *