Årets julekjole er i boks

Endelig kom kjolen jeg skal ha på julaften i posten 🙂 Har latt meg inspirere av  både julefargene og barokkmoten i år, hadde så lyst til å ha noe grønt eller rødt, og valget falt på denne. Den er kanskje ikke supergrønn, men i det minste på samme fargeskala.

// du finner den her (annonselink) 

Tror det blir fint med sorte strømper, sorte pumps og disse øredobbene til, fra Issue 1.3.

Flere som har julekjolen klar? Bestilte nylig nyttårsaftenkjolen min også forresten, og den er to die for! Hint: Sherri Hill 🙂

I skrivende stund er det litt kaos her, julepynten er dratt frem og vi er i full gang med Mariah Carey i bakgrunnen og rødvinsgløgg i glassene. Haha! Ha en fin fredag ♥

101 kommentarer

 1. For en fin julekjole 🙂 Nå begynner jammen jeg også å tenke på hva jeg skal gå med på julaften, og det er så koselig 🙂

 2. Mysigt att lyssna på musik, dricka lite rödvin och fixa jul, en perfekt kombo tycker jag *hihi*
  Vilken underbar klänning. Jag har beställt en tunika, en gräddvit jättemysig som jag ska ha till ett par läckra röda byxor.
  Hoppas du får en mysig dag! Kram finaste du <3

  1. Fotballfrue

   Søte du 🙂 Høres veldig bra ut 😉

   Ha en fin lørdag!

   Klem 🙂

 3. Den var flott!Lurer på om jeg må klikke en slik hjem til min postkasse også!:)Hvem str. bestilte du i denne?Du bruker vanligvis xs og 34?Bare slik at jeg kan finne ut hvem str. jeg bør bestille!;)Super blogg, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer 🙂 Jeg har uk6 i denne, passer perfekt 🙂

   Klem!

 4. Michelle

  ahh, høres ut som dere virkelig koste dere i går med god stemning 😀 Så fin kjole Caroline, men kan ikke vente med å se Sherii Hill kjolen du har kjøpt!! Sherii Hill har bare de perfekte kjolene <3
  sitter her med kaffekoppen etter en deilig frokost.. Er alltid så god stemning å titte inn her på bloggen min, herlig å starte dagen med den følelsen 🙂

  1. Fotballfrue

   De har så mye lekkert 😀 Denne er lang og glitrende 😀 Ah, gleder meg til å vise! God morgen, forresten 🙂 Håper du får en fin lørdag <3

   Klem!

 5. Camilla

  Caroline, vet du hvor man kan kjøpe marc jacobs lommebok? 🙂

  1. Fotballfrue

   online hos for eks. net-a-porter eller på høyer eger? 🙂

   – C

   1. Hvis du skal kjøpe Marc by Marc Jacobs så kjøp på nettsiden shopbop.com. Billigst! Eller i butikk på «individ prestige» på Nordbysenteret i Svinesund. Svenskekursen! 🙂

 6. Nydelig kjole! Gleder meg til å se den på:-)

 7. Den kjolen var helt nydelig! Sikker på at du kler den godt 🙂

  Åå, håper dere hadde en like fin fredagskveld som det hørtes ut som!! Skulle ønske jeg kunne si det samme om min.. Jeg brukte som vanlig kvelden med hodet ned i boka, er det eksamenstid så er det eksamenstid! Hehe 🙂

  Ha en fin lørdag!<3

  1. Fotballfrue

   Du kommer sikkert til å gjøre det kjempebra, søte 🙂

   Klem!

 8. Nydelig kjole og ikke minst øredobber! Du kommer til å se helt nydelig ut i dem! Klem

 9. Kristin

  Hei Caroline!

  Nydelig julekjole, gleder meg til å se nyttårskjolen din også 🙂
  Sherri Hill åpner forresten i Bygdøy Allé Frogner i desember,
  Så da er det bare å glede seg 😀

  Klem

 10. Hei, har lurt på en ting med Asos, har funnet en nydelig kjole der, men er usikker på om den sitter like pent på meg som modellen.
  Får vi pengene tilbake hvis vil sender kjolen tilbake? Er alltid så usikker når jeg kjøper ting på nettet..

  Det var en nydelig kjole foresten, ha en fin dag! 🙂

 11. Elisabeth K.

  Utfordrer deg på å ikke kjøpe klær på 1 mndr.! Med så mye sko og klær som du kjøper – det er ikke alle som har nytt antrekk hver dag – tenker jeg at du fint klarer deg uten å måtte shoppe noe nyt tpå 1 mndr.! Lykke til!

 12. Så fantastisk fin kjole! Kommer til å sitte som et skudd på deg : )

 13. Så at de har begynt å selge sherii hill kjoler i Oslo 🙂 tenkte bare å infomere deg 🙂

 14. kjempe fin kjole tror den vil kle deg godt:) har aldri hørt om sherri hill før men de har dæven i meg fine kjoler! sikle sikle!
  snakk om drømmekjoler!

 15. Jeg fant både jule kjolen min, og nyttårs kjolen på zalando. Ser at jeg har litt ann stil enn deg, men du blir sikkert veldig pen i den – som alt annet 🙂 Likte neglene dine godt, har selv prøvd å gradere de sånn, men ikke med sånt hell… Har du gjort det selv? Kan du være så snill å vise hvordan du fikk det så flott?

 16. Ååå!!! Så fin! Ble inspirert til nytt juleantrekk.

 17. Leser bloggen din jevnlig, kjekt med antrekksbilder, men det er noe jeg har lurt på en stund: hvor mange ganger bruker du klœrne og skoene dine egentlig? Jeg leste hvor mange klesplagg du hadde kjøpt deg i høstens farge: burgund, mer enn 20, er det mulig!!! Jeg tenker miljø, CO2 utslipp ved transport, gjenbruk eller bruk av klœrne mer enn 1 gang. Du har mange lesere og du har mulighet til å gå foran som et godt eksempel på gjenbruk, signaleffekten ville vœrt stor!
  Jeg må bare gratulere deg som klarer å livnœre deg som blogger, vel fortjent!

 18. Hei Caroline. Har kjøpt en vintage brokade kjole i lyst grått/sølv somjeg tenkte å bruke i julen. Er veldig skeptisk på strømper: hudfarget? Blir det for sommerlig? Forslag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ville gått for sort nå i julen 🙂

   Klem!

 19. Hei Caroline. Klikket denne hjem nettopp! Veldig spent på hvordan er i virkeligheten, håper den passer. Var den normal i str? Har ofte problemer med at brystpartiet blir for stort dersom den skal passe over hoftene og omvendt. Takk for svar:)

  1. Fotballfrue

   Den er normal i strl. 🙂

   Klem!

 20. Jeg ELSKER kjolen!!!!!!!
  Jeg klikket meg inn på linken, men finner ikke kjolen. Husker du navnet på den?
  HÅPER ikke den er utsolgt <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *