Trend: Barokk- og brokademønster

Barokk-og brokademønstrede plagg er i vinden som aldri før, og det er utrolig lekkert nå som vi snart er midt inne i årets store festsesong. Flere av motehusene viste plagg i dette mønsteret for høsten og vinteren 2012, spesielt Marchesa som er avbildet over. Marchesa må være favorittmerket mitt når det kommer til designerkjoler, alltid så mye lekkert.

Nå har det også dukket opp en del slike plagg i butikkene, så her er en liten inspirasjonscollage:

Kjole Mango / Veske Mango / Pumps Mango / Kjole Alexander McQueen / Skjort Cubus / Røde flats Mango / Sjorts BikBok / Skjort BikBok / Topp BikBok 

Jeg har virkelig latt meg inspirere av denne trenden, og begynner å få en del plagg i dette mønsteret. Siste innkjøp er disse buksene fra Asos.com – her (annonselink)

Synes det er finest med ensfarget og rolig tilbehør til plagg med mye mønster, for eksempel en ensfarget, hvit silkebluse til det lyse skjørtet over og en strikket, sort genser til skjørtet og shortsen. Tror jeg går for en sort silkebluse eller en sort strikket genser til disse buksene 🙂 Tilbehøret kan med fordel roes kraftig ned. Trenger jo nesten ikke smykker, armbånd eller øredobber når plagget i seg selv er så mye.

42 kommentarer

 1. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg bare lurte på hvor dere har kjøpt juletreet deres? 🙂
  Syns jeg husker at du har nevnt Jernia, men det eneste jeg finner der er dette; https://www.kompletthome.no/k/ki.aspx?sku=764650
  Er det det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Plantasjen 🙂

   – C

 2. Synes faktisk at både skjørtet og toppen fra Bik Bok var finest!:D

  1. Fotballfrue

   Det er veldig fint 🙂 Den grønne kjolen er også lekker, da 🙂

   – C

 3. Marita Ø

  Den buksen var kjempelekker! Når får vi se den på? 😀 Jeg gleder meg i så fall! Skjørtet og toppen fra BikBok var også kjempefint! Aiai, nå spøker det for shopping etter at eksamenstiden er over… Hihi 🙂 Det blir det uansett, for nå er jeg så lei av pensumbøker og oppgaver at jeg virkelig unner meg selv noen gaver etter dette! Haha 🙂 Tusen takk for inspirasjon!

  1. Fotballfrue

   Forstår godt at du er lei :/ Dere får se den på til uken allerede tipper jeg 😀

   Klemmer <3

 4. Ble nysgjerrig på om buksene kan være fine med et hvitt plagg til eller f.eks burgunderrød strikkegenser:)

  gleder meg til hva du finner på!!

 5. Hei! Hvilken app bruker du når du trener? (distanse,kalorier osv) Om du bruker da! 🙂 Fin blogg!!

  1. Fotballfrue

   Akkurat nå bruker jeg nike+ ipod, den hører med til iphonen 🙂

   – C

   1. Endomondo på iPhone er også bra!

 6. Oi de buksene var superfine 😀

 7. ååh, så mye fint! *sikle* gleder meg som en liten unge til alt passer, og jeg kan kjøpe til klærne jeg vil haaaa 😀

 8. Amalie14

  Jeg liker den trenden, jeg:-) Hele antrekket blir pyntet samtidig som man ikke trenger så masse accesoarer;) vet ikke om jeg husker feil, men jeg mener at du har hatt på deg et slikt skjørt (det øverst til venstre, på collagen) for en liten stund siden?:-) Eller så var det sikkert bare et som ligner..

  1. Fotballfrue

   Det er det samme skjørtet 🙂 Eneste kjipe med det, er at mønsteret smittet av på den hvite kjøkkenstolen vår :O

   – C

   1. Amalie14

    I alle dager!:O Hørtes ikke bra ut.. Håper du fikk fjernet merkene på stolen:-)

   2. Fotballfrue

    Dessverre 🙁

   3. Marielle

    Æææ, takk for at du sa det. :O Skal en tur til svigermor i morgen som har en heelt hvit stue, så nå må jeg nok revurdere antrekket, hehe… Tusen takk for en super blogg Caroline <3

 9. Likte spesielt godt veska <3
  Kan jeg spør hvordan du lager bildekollagene dine?

  1. Fotballfrue

   I photoshop 🙂

   – C

 10. Elsker denne type mønster <3 Hadde et skjørt som det svarte, bare i hvitt og rødt og litt lenger. : )

 11. Hvilken app bruker du til trening?

 12. NYDELIG header du har fått 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Fikk så lyst til å bruke et sånt bilde igjen 😀

   Klem!

 13. Du er tøff som tør å prøve ut nye trender kommer og går. Du kunne vel ikke skrevet et innlegg med tips du kommer til folk som er litt redd for å prøve nye trender, der man liksom skiller seg ut med plagget? Om du skjønner hva jeg mener. Jeg tør ikke det, men har lyst å bryte denne ukomfortable sonen. Jeg vil skinne som deg 😀

  http://www.getfit4fight.com – Treningstips og oppskrifter for en sunnere hverdag, samt livet i Usa! 🙂

 14. Veronica Isa

  Oi, denne moten liker jeg virkelig! For noen vakre kjoler! Hva er forresten din absolutte favoritt motenettbutikk?

 15. Martine T

  Hei!
  Vet dette ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men jeg lurte på noe ang. PT på elixia. Hvor mye koster det for en en time med PT?

  Liker kjempe godt å lese bloggen din, masse inspirasjon!

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Rundt 700,- 🙂

   Klem!

 16. Headeren er helt nydelig den, men jeg synes det er litt synd at vi ikke ser det vakre ansiktet ditt på den, det er liksom ansiktet ditt som pleier å møte meg når jeg klikker inn på bloggen 🙂

 17. Benedicte

  Elsker det skjørtet fra Bikbok, og alle de andre klærne, hihi!
  Håper været holder seg slik ennå, å at det ikke kommer snø før etter 3.desember. Da skal jeg kjøre opp til bil, å jeg gru/gleder meg 🙂
  Ha en super fin dag Caroline, masse klemmer fra meg! <3

 18. Hei
  Masse fint der ja 😉
  Har ett lite spørsmål litt utenom tema… Jeg har kjøpt meg ny kjole til julebordet (svart kort peplum kjole, uten ermer) Problemet mitt er at jeg alltid fryser på armene, men aner ikke hva jeg kan ha utenfor kjolen? Hva passer til det? En kort blazer? Jakke? Sjal? Tar veldig gjerne i mot forslag 😉
  Ha en fin kveld.

 19. Hvor mye må du betale for frakten på Asos?

  1. Fotballfrue

   0 eller 170 🙂 Du kan velge.

   – C

 20. Er det strikk i livet på det skjørtet med gull på? Fin header btw, meeeen du skulle jo ikke holdt buketten foran ansiktene deres:o

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke strikk i livet 🙂

   Liker bildet så godt 😀

 21. Du har en kjempefin blogg Caroline, sjekker bloggen din litt for mange ganger om dagen! 🙂
  Jeg ser Sophie Elise har kritisert deg for å skrive om seaworld. At du da indirekte støtter dyreplageri, noe enhver oppegående person skjønner ikke var motivene dine i det hele tatt. Hva syns du om å bli gransket opp ned av andre for å finne noe å hetse deg på?

  1. Fotballfrue

   Synes det er trist at hun skriver direkte feil, for innlegget mitt handlet jo bare om alternative utflukter, jeg anbefalte ingen å dra på sea world, ville jo bare vite hvilken utflukt vi skulle velge.. Skjønner ikke hvorfor folk skal føle for å henge ut andre, det synes jeg er veldig trist. I hvert fall når de vrir på sannheten.

   – C

 22. Hei!
  Dette har ikke noe med innlegget og gjøre, men reklamen på bloggen =)
  Jeg har sett lenge at du har reklame/annonser fra Jenjenhouse.com – har du brukt siden selv, og er det en side du kan anbefale?
  Og vet du hvordan det er i fht toll osv?
  Jeg skal være forlover i januar, og har en liten jente på 2,5 mnd nå, og sliter med å finne kjoler..
  Den kan jo ikke være svart, hvit eller rød. Den må være lang, siden vi skal ta utebilder må jeg kunne ha på stilongs (;p) og den må være ammevennlig, siden lillemor nekter å spise av flaske..
  Noen tips ;)?

 23. Et spørsmål til deg Caroline: Hvilket program bruker du til å lage collage?
  Likte veldig godt den grønne kjolen! Og sort og gull er en superfin combo.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker photoshop 🙂 Kjempekjekt, er vel det eneste jeg klarer å bruke det til nesten :p

   – C

 24. De kjolene er helt fantastiske! <3

 25. Lurer på hvordan buksene er i størrelsen på asos? Har aldri bestilt bukser der før, men kjolene jeg har bestilt er igrunnen romslige i størrelsen. Er det tilfelle med buksene også?

  1. Fotballfrue

   Hvilket merke har du i så fall bestilt? Lipsy strl. er normale, men enig i at noen asos-kjoler kan være noe romslig, synes det varierer :/ Men buksene er helt normale synes jeg 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *