Emmas Minnefond

Litt sen oppdatering fra denne fronten i dag, jeg har rett og slett hatt så mye å gjøre at hele dagen har gått opp i røyk. Dessuten vil jeg jo nødig gi dere mobilinnlegg hele tiden 😉

Nå er vi over halvveis i november allerede, og det betyr at julekalenderen snart kicker i gang 🙂 Som jeg nevnte tidligere skal hele kalenderen være i samarbied med Coverbrands, og i den forbindelse ønsket vi å donere bort penger sammen til en god sak. Valget falt på Emmas Minnefond, og i dag har vi vært på Rikshospitalet for å overrekke sjekken på 20.000 kroner.

Emmas Minnefond ble opprettet i 2012, og er en veldedig organisasjon drevet av Lina Edner Dahl og Henrik Dahl som mistet datteren sin, Emma, da hun kun var 1 år og 6 måneder gammel. Emma ble født med en uhelbredelig sykdom, noe som førte til at hun tilbragte store deler av sitt liv på Barnepost 3 hos Rikshospitalet, og det er på grunnlag av dette at hennes foreldre ønsket å bidra med noe til avdelingen etter datterens bortgang. Pengene som doneres til Emmas Minnefond går uavkortet til Barnepost 3 på Rikshospitalet. Det kan for eksempel foregå slik at Barnepost 3 sender en liste over hva barna trenger og ønsker seg til Lina og Henrik, og deretter går de til innkjøp av dette. Jeg synes det er utrolig flott å kunne støtte en slik organisasjon, og ekstra godt er det at vi kan ha innsyn i hva pengene vi donerer går til. Det å vite at disse pengene går til barn som kommer til å tilbringe julen på sykehuset, er en utrolig fin følelse. Henrik nevnte noe om at de ønsket seg blant annet Nintendo Wii og diverse spill, slik at de kan få inn litt bevegelse og lek i dagliglivet og komme seg litt ut i fellesskap med hverandre, så dette er helt sikkert noe av det som kommer til å bli kjøpt inn. Tipper det blir mange glade barnehjerter på post 3 den dagen de kommer med dette 🙂

Les gjerne mer om Emmas Minnefond og hennes sykdomshistorie her. Organisasjonen arrangerer også Emma Cup og Emma Edner Dahl Award, i tillegg til at Røa IL har opprettet Emmas Minne – en hederspris til minne om Emma som tildeles den spilleren i klubben som har fortjent det mest, i alderen 12-18 år.

Nå skal vi styre litt videre, før vi avslutter arbeidskvelden i seks-tiden. Deretter skal vi ut og spise i kveld tenkte vi. Blir nok Asian Crossover en gang til, var så fantastisk der!

Vi skrives litt senere, håper dere har hatt en fin mandag hittil 🙂

52 kommentarer

 1. Bare en liten korrigering: Nintendo Wii, ikke Wee, blir forvirret selv noen ganger 😉

  1. Haha, endret det nå 😉

   – C

 2. Karoline

  Så utrolig hyggelig gjort! Har ikke hørt om dette fondet før, er så utrolig bra at dere gjør noe for en god sak i Norge 🙂 Stå på, du er virkelig et godt forbilde.

 3. SV: Tusen takk søta! 😀 Håper du kan komme til New York snart!!! <3

 4. Så fint formål å donere til! Vi donerer selv av våre egne midler hver jul til et godt formål. Nyttårsraketter dropper vi, og kjøper heller ikke mange superdyre julegaver. Liker at pengene går til noe viktig i steden.

 5. Så hyggelig gjort. Du er et utrolig fantastisk og godt menneske, Caroline! Stå på videre 🙂

 6. Caroline

  Hei Caroline!
  Dette har ingenting med akkurat dette innlegget å gjøre, men har bare så lyst å fortelle deg en ting. Jeg begynte å følge med på bloggen din helt siden du drev med bryllupsforberedelser, og er fortsatt innom opp til flere ganger daglig. Jeg synes du er utrolig flink til å lage innlegg som er interessante å lese, og ikke minst – som inspirerer! Jeg har latt meg inspirere av deg siden første gang jeg var innom her. Spesielt når det gjelder trening!
  Jeg har aldri vært flink til å trene. I likhet med deg, er jeg naturlig tynn, og hver gang jeg har nevnt ordet trening til noen, har jeg fått beskjeden: «Du er jo så tynn fra før, du trenger ikke trene», og det har ført til at jeg selv har tenkt samme tanken – at jeg ikke trenger å trene. Dette har igjen ført til at de gangen jeg faktisk har prøvd på å trene, så har jeg vært i så dårlig form, at jeg ikke har orka og bare gitt opp med en gang.. Men NÅ har jeg begynt, og jeg vil nesten påstå at det er takket være deg og de inspirerende innleggende dine. I august meldte jeg meg inn på treningsstudio, og siden har jeg trent 2-3 ganger i uka. I starten var det et rent helvette. Jeg klarte ikke engang løpe 8 min. på tredemølla uten å dø, men nå har det faktisk tatt seg opp, og jeg klarer i alle fall å løpe omtrent et kvarter! Og hver gang jeg løper, så tenker jeg på deg og at jeg vil klare å løpe som deg en dag. Leste en gang at du heller ikke var glad i trening tidligere, og derfor tenker jeg at når du har klart å bli glad i det, så kan jeg klare det også. Det tar nok litt tid før jeg kommer dit, men jeg SKAL klare det!
  Så jeg vil bare få si takk! Takk for at du inspirerer og motiverer. Fortsett med alle fine innlegg. Ikke bare når det gjelder trening, men med alt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Fantastisk innsats, Caroline 🙂 Alle må starte et sted! Kjempeglad for at jeg kan få lov til å være en slags motivator 😀

   Klemmer!

 7. Så hyggelig gjort!

  Liker virkelig godt å lese bloggen din!
  Har vært fast leser over lengre tid, stå på!

  Men en ting jeg lurer på er om du har noen gode rumpeøvelser? 🙂

  1. Det kommer denne uken, i hvert fall mine favoritter 😀

 8. Så koselig Caroline, veldig bra 🙂 ♥
  Stå på!

  Ha en fin mandag videre sweetie!

  *Klem*

 9. Synes at dette var en utrolig bra sak å donere pengene til!:) Du er virkelig et bra forbilde!:))

 10. Din beundrer!

  Hei!
  Flotte bilder! Kan jeg bare spørre om en ting, hvilken hår klipp har du? og hvilken shampoo anbefaler du mot fett hårbunn?

 11. Du er helt fantastisk! Et kjempegodt forbilde, stå på 🙂

  1. Takk, søte <3

 12. Enormt flott gjort av deg og Coverbrands! Det blir ikke det samme selvfølgelig, men jeg pleier å gi filmer, bøker og spill som vi ikke lengre bruker til ungdomskreftavdelingen på Haukeland.

  I år skal vi faktisk være frivilling hos Bymisjonen og hjelpe til med matlaging/rydding osv slik at de som ikke har midler til det også skal få en hyggelig julaften. Det føles ganske bra.:)

  1. Mamarosa

   Respekt Ingrid!!!!!!!!

 13. Ååhhh, noe så fantastisk! Jeg blir helt rørt, hihi! 🙂

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 14. Så utrolig bra og koslig gjort!

 15. Så fantastisk gjort! Så flott med en litt annerledes start på julekalenderen! Det føles så godt når man hjelper andre. Beste julegaven man kan gi 🙂

 16. Storveis! Mannfolket gir bort (kone)bilen og du gir bort penger til et godt formål:-)
  Håper Karma tar seg en tur besøker dere 😉 (Kanskje i form av strålende vær i Mexico?!)

  Ha en super reise, kan melde om de sydlige breddegrader holder jevne varmegrader på omkring 35 celsius. Og jeg har printet ut et bilde av deg i et skjørt jeg digger, og flyr rundt til de lokale skredderene for å be de sy et lignende til meg. Men så blir det alltid et helvettes leven når de forstår at det er til -meg- og de må bruke fire ganger så mye stoff for å sy det, hoho…!

  Tada! 🙂

 17. Så fantastisk gjort 🙂

 18. Så utrolig hyggelig gjort:) det sier mye om deg som person.Varm og omtenksom.Ta det til deg:)

 19. Flott gjort! Ha en fortsatt fin dag 🙂

 20. Så utrolig bra gjort av deg !Bra at du taler de svake sin sak ! Ha en fin dag videre og kos deg i kveld <3<3

 21. Kjempe bra tiltak 🙂 Ønsker god jul til barna på post 3 🙂

 22. Er det noe av dine pengar?

  1. Det er fra oss og Coverbrands 🙂

   – C

 23. Så fantastisk:) Jeg har fortalt i et tidligere innlegg her at jeg har et barn med en funksjonshemming…og gjett hvor vi er når han er syk? Jo på Barnepost 3 på Rikshospitalet:) De trenger virkelig litt mere utstyr til barna der:) Det er veldig mye for de minste der, men når barna blir 9-10 år, så er det ikke like moro å leke med leker lenger, de ønsker deg spill og tv-spill osv:) Så tenk om de kan bruke noen av disse pengen på det:) TAKK, Caroline !!!!

 24. SÅ flott, er det foreldrene i midten der?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

   1. Jeg gikk på skole med Line og selv om vi ikke var i den samme gjengen, så vet jeg at hun var en kjempe søt og snill jente. Har hørt om Emma fra andre og det så trist – helt utrolig at de har klart å gjøre noe så bra ut av det hele.

 25. Karoline

  hei lurte på hhvilken iphone du har, for i noen innlegg tilbake så blei bildene fine:) tenker å kjøpe en selv :))

  1. Fotballfrue

   4s 🙂

   – C

 26. Så fantastisk caroline <3

 27. Vad fint gjort! 🙂

 28. Så flott gjort <3

 29. Så fantastisk Caroline 🙂 du er super , håper dere få en kjempeflott kveld sammen du å Lars-Kristian 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 30. Christina

  Flott!!!

 31. Michelle

  Dette likte jeg Caroline! Kjempe kjekt å støtte der man kan.. Og du med den store påvirkningskraften du har gjennom bloggen, er det utrolig kjekt å se at du fronter slike saker, samme som det med dyretesting 🙂 Du er et kjempebra og sunt forbilde, stå på! <3

 32. Kjersti S-T

  Så bra at du støtter en så god sak! Leste bloggen om vakre, tapre Emma-ord blir fattige. Hvil i fred <3.

 33. Så utrolig BRA!!
  Jeg kan skrive under på at disse pengene er sårt trengt…
  Vår datter tilbrakte to år på Rikshospitalet med leukemi da hun var 3-5 år.
  Og lekene var helt nødvendig, 24 timer «innesperret» på isolat i over en måned gjør noe med et lite barn…

  Tusen takk for flott bidrag!

 34. Så utrolig fint gjort, leste ganske mye om siden til Emma, og det fikk meg til å tenke på min beste venn som døde i mars i år, og foreldrene hans..Hvordan de har det. De er sterke, og de gjør en fin ting ved å samle inn penger til Rikshospitalet. Og utrolig fint av dere å donere bort penger til dem <3

 35. å så nydelig gjort! ble rørt:’)

 36. Så utrolig fantastisk gjort av dere <3

 37. Hei! først: enormt bra!

  og så: Hvordan får jeg kontakt med Lina Edner Dahl og Henrik Dahl? Kontakt meg gjerne pr epost:) Jeg og har noe som kanskje kan bidra til en bedre jul for barna:)

  1. Hej Siri,

   Du kan kontakta mig och Lina på emmaednerdahl@gmail.com.
   Fantastiskt om du vill bidra.

   Tusen tack igen till Caroline, Lasse och Coverbrands 🙂

 38. […] och Lynusklubben, TV Norge, Tore Martinsen, Pizza & Kina Expressen, Bærum SK, GlasDahl AB, fotballfrue.no och coverbrands.no, Hard Rock Cafe, Randklanen, Rocknrolla.no, Miami Advertising Agency sist men […]

 39. […] Da er vi endelig i desember dere, og det betyr at julekalenderen starter! Jeg åpner en ny luke hver dag klokken 09.00, og stenger av konkurransen klokken 16.00. For at dette skal være en morsom opplevelse for dere, har jeg i samarbeid med Coverbrands funnet på litt ulike aktiviteter for hver luke, variasjon er vel gøy? 🙂 Det vil bli nye vinnere og nye premier hver eneste dag, så det er bare å følge med. Ta gjerne en titt på Emmas Minnefond som vi donerte penger til i forbindelse med denne julekalenderen, det er en fantastisk organinsasjon som fortjener oppmerksomhet. Innlegget om donasjonen kan du lese her. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *