Julegavetips fra Coverbrands

Håper ikke dere er lei av julegavetips helt ennå, for jeg har fortsatt noen på lager 🙂 Denne gangen er det julegaver fra Coverbrands som gjelder, de har nemlig julekampanje nå og dermed tilbud på en rekke gode produkter. Her kommer noen tips til både ham og henne.

Til søster, mor eller venninne:

♥ Toalettmapper fra Lulu’s: Dette tipset jeg også om i forrige innlegg med julegavetips,  men nå er de på tilbud! Absolutt alle versjonene ligger ute til 15 prosent rabatt. De finnes i uttallige varianter: Med paljetter, uten paljetter, som vesker eller som toalettvesker i alle størrelser og farger. Mine favoritter for tiden er disse sorte, blant annet denne store. Den minste er helt ny, mindre enn penalet, men har likevel bedre plass fordi den er høyere. Sjekk hele utvalget her.

♥ TheBalm Nude Tude: Dette palettet har jeg hatt en stund, men aldri brukt noe særlig inntil nylig. Jeg har jo vært litt redd for å bruke skygger med glitter og shimmer, men nå har jeg faktisk startet å eksperimentere mer på den fronten, og det er jo kjempegøy! Man kan skape så forskjellig uttrykk avhengig av hvordan man skyggelegger øyelokkene, så dette skrinet er perfekt. Det har så mange, freshe farger. Finnes her.

♥ Kokebøker: Hihi, jeg må jo tipse om min egen bok! Spesielt nå som den er på tilbud hos Coverbrands, i tillegg til at hver 10.ende bok er signert 🙂 Dette er en livsstilsbok med alle mine favorittoppskrifter, treningstips, private bilder, personlige tekster og annet spennende innhold gjennom et helt år. Den er inndelt i måneder, og hvert kapittel er aktuelt og sesongbetont, slik at den kan brukes som et oppslagsverk hele året. Her er den.

♥ Ole Henriksen Truth Serum: Selvfølgelig! Dette er helt fantastisk, og et produkt jeg anbefaler til absolutt alle. Inneholder konsentrert C-vitaminkompleks, er fylt med antioksidanter som beskytter mot forurensing, og har fuktbindende ingredienser som sørger for at din hud er beskyttet og mettet med næring. Dette serumet får folk til å stå på ventelister om det er utsolgt 🙂

♥ Crabtree & Evelyn: Vinteren fører med seg både kulde, fyring og dermed tørre hender, så en god skrubb og håndkrem må være en gave alle setter pris på. Spesielt en som både dufter deilig, gjør underverker og har et fint design – denne gjør seg til og med synlig på vasken. Ikke rart at denne er prisbelønt! Inneholder pleiende sheasmør og dufter amazing. Skrubben finnes her og kremen her.

♥ Ciatélakker: Ciaté har så mange fine farger, og rimelige er de også. Min favoritt er blant andre angel wings.

♥ Jack Black Beard Lube: Dette produktet har gått rett hjem hos Lars-Kristian. Her får du tre produkter i ett: Pre-shave oil (før barbering), barberingskrem og fuktighet. Denne sammensetningen binder fuktigheten i huden slik at man får en enkel barbering uten razor burn eller irritasjon.

♥ Ole Henriksen-produkter: Både body scrub og body lotion er veldig gode produkter (som alt annet fra OH) og disse to er en gjenganger på badet vårt også. Skrubben gjør huden så myk! Kan brukes over hele kroppen, både på hender, føtter albuer, knær – overalt. Inneholder blant annet mentol, som du  kjenner godt på den litt kjølende effekten. Kjempedeilig, spesielt om morgenen etter en treningsøkt. Bodylotionen lukter litt julete, og inneholder en blanding av fuktighetsgivende og nærende aloe vera, vitaminer og essensielle oljer. Denne er utrolig fuktgivende, og du må jobbe litt med den for at den skal gå inn i huden. Har et såpass høyt innhold av aloe vera at den kan brukes til after sun. Kjempegode produkter til begge kjønn.

♥ Bad Norwegian: Denne ønsker faktisk både Lars-Kristian og pappa seg til jul. Nå får du Bad Norwegian gavesett med både ansiktsrens og krem i fin innpakning. Bad Norwegian er den første og eneste norske ansiktskremen kun for menn, utviklet av spesialister i Norge og produsert i Sverige. Kremen er 100 prosent fri for parabener, silikon, parfyme og fargestoffer. Gavesettet finner du her.

♥ Kristiansand New York: Veldig god parfyme som faktisk er en unisex-duft. Kan brukes av dere begge og finnes her.

Håper det er noen tilbud her dere finner nyttig 🙂

Tilslutt må jeg tipse om en liten førjulsgave du kanskje vil unne deg selv: Sjekk ut denne fantastiske julekalenderen! Er den ikke helt skjønn?

Mini Mani Month inneholder 17 av de mest populære lakkene i Ciatèsortimentet, 3 limited edition-lakker og 4 ulike blandinger av Caviarlakk .

Dessverre er denne utsolgt akkurat nå, men kanskje Ciate Mini Bar kan være et alternativ? Der får du 4 minilakker og 4 mini caviarlakker. Sjekk det ut her.

annonse 

67 kommentarer

 1. Tusen takk for gode tips 🙂 Skal bestille Bad Norwegian kremen til kjæresten min. Ønsker deg og dine en flott, ny uke <3

 2. Jeg vil høre hva DU ønsker deg jeg 🙂 er så vanskelig å finne ut hva man skal ønske seg så det ville ihvertfall hjulpet meg veldig mye! Takk for fine tips uansett!

 3. Hei. er innom bloggen din flere ganger for dagen, og du er utrolig flink og inspirere med så masse forskjellige innlegg. Men, har jeg oversett vinneren av Jøtul ovnen eller??
  Stå på videre fantastiske du 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Det er en stund siden vinneren ble kåret 🙂 https://m.fotballfrue.no/?p=20095 🙂

   – C

 4. Tack för tipsen 🙂
  Finns det någon stans där man kan köpa din bok, men på svenska?’
  Dessutom undrar jag om man fortfarade kan köpa dina smycken? 🙂
  Kram en trogen läsare i Sverige

 5. Hei! Tenkte jeg skulle kjøpe krølltang til en venninne i julegave. Hvilken vil du anbefale? Gorgeous Curl Wand eller MAST – Exclusive Curler? 🙂

 6. Takk kjære deg! Mange gode julegavetips jeg skal sjekke ut! Vil gjerne gi et tips tilbake da jeg tenkte litt på deg når jeg så at Nespresso har fått en ny kaffismak med kokkos! De kommer til å ha den inne en stund og jeg må si den var helt himmelsk! Ønsker deg en energirik start på en ny uke!

  1. Fotballfrue

   Den må prøves 😀 Takk for tips!

   – C

 7. Is there a chance that the book would be in a different language? English , or would be the best if in Polish? Have a nice day beauty 🙂

 8. Karoline

  Åh! Så fantastisk spennende adventskalender! 🙂 Denne måtte jeg forsikre meg at jeg fikk, hva er vel ikke bedre enn masse neglelakk for å friske opp en kald desember 🙂 Nå skal jeg nyte desember veldig bra.

 9. Hei

  Jeg skriver til deg fordi du har en populær blogg, og vi holder på med et bloggprosjekt/kampanje som kunne trenge all den omtalen det kan få. Kampanjen heter «Pass På Pus», og har sin bakgrunn i at altfor mange ikke tar ansvar for kattene sine. Dette har ført til at vi i Norge har tusenvis av hjemløse katter, som lider av kulde og sult. Frivillige jobber på spreng for hjelpe disse kattene, men det er ikke nok. Vi tror at folks ansvarsløshet ikke bunner i vranghet eller motvilje, men rett og slett i at de ikke vet bedre. «Pass På Pus» ønsker derfor å spre saklig og lettlest informasjon om hvordan man kan ta godt vare på katten sin. Løsingen på problemet med hjemløse katter, må starte med at hver og en katteier tar ansvar som sin egen katt!

  Vi ønsker å nå frem til så mange som mulig med denne infoen, også til de som ikke har katt som interesseområde. Vi har også en konkurranse gående, hvor man kan vinne forskjellige gavekort ved å dele siden vår.

  Jeg ønsker å spørre deg om du vil bruke den innflytelsen du har via bloggen din til å gi prosjektet en liten omtale?

  Du kan se websiden vår her: https://passpapus.no

  Mvh Carina Josefine

 10. Hvor lang leveringstid er det?

  1. Fotballfrue

   2-5 dager 🙂

   – C

 11. Hei Caroline!
  Hadde veldig lyst å bestille lulu’s beauty toiletbag i fargen mint, men ser at denne blant noen andre få ikke er satt ned 15 %. Er det noen grunn til det?
  Håper på svar!:) Ha en fin dag søte deg!

  1. Kristina

   Lurte på det samme 🙂

   1. Fotballfrue

    Tipper det er fordi dette er en «sommerfarge» og at de nå kjører tilbud på de litt mer rolige fargene som passer for sesongen 🙂

    – C

 12. Hei Caroline.
  Har du et tips til hvordan man kan style opp et rødt juleskjørt til julen? Har gått tom for ideer 🙂 Skjørtet er julerødt, høyt i livet og ha folder i linningen på toppen. Blir kjempeglad for alt av forslag 🙂

 13. Elsker lulus sine vesker!
  Jeg Kjøpte nettopp den minste nye toalett mappen til lulus til å ha i stelle bagen for små ting og salver.
  Synest den var søt …også var d jo litt gøy at meg og den lille baby jenta har samme toalett mappe 😉
  Kansje ikke det mest nødvendige til en baby MEN veldig koselig ;))

  Har du prøvd Babor sin jule kalender? Den er fantastisk!!!!! Ingen jul uten.
  24 dæilige ampuller som er lakt opp som den ultimate kur for ansiktet.
  Hilsen Silje

 14. Michelle

  Genialt med en slik kalender! Den body lotionen og skrubben til Ole H. har jeg utrolig lyst å prøve ut 🙂 Er veldig fornøyd med de andre produktene jeg nå har prøvd av han. Spesielt maskene og serumet som du tipser om over! 🙂

 15. Skulle bestille boken din i, og i håp om å få en signert en… men er noe gale med nettisden så får ikke til å betale 🙁

 16. God morgen fine deg <3 (Eller morgen og morgen)

  Så mange fine tips det var her, får jo lyst til å kjøpe dobbelt opp med julegaver 😀 Tipper akkurat DET hadde blitt populært hos samboeren! Men, da kan man jo heller kjøpe mer til seg selv istedet:) Hurra for det!

  De lakkene er så fine, synd at jeg ikke er så fin med spreke farger på neglene, da de er litt for korte:) Jeg driver å vurdere om jeg skal støpe på til jul, det er jo så fint! Alltid lange negler på ferie, men jul er jo også en fin annledning til å gjøre det.

  Håper du får en fin fin dag! Klem

  1. Fotballfrue

   Fin dag til deg også 🙂

   – C

 17. Du er en inspirasjonskilde for meg hva gjelder trening og sunt kosthold. Jeg lurer på et par ting: Hvordan får du energi til å trene så mye og så hardt som du gjør? Jeg har nettopp lagt om til et hardere treningsregime; klarer såvidt fire økter i uken, og blir utrolig sliten av det.. Og, vil vi som ellers ikke spiser LCHF gå opp i vekt hvis vi erstatter kaker og snacks med LCHF- baserte versjoner? Prøver å holde meg unna sukker, så slik sett er jo oppskriftene dine helt geniale. (Jeg spiser slikt veldig sjelden, maks én gang annenhver uke).

  Ønsker deg en topp uke!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke, jeg bare liker å trene. Det gir meg energi, og gjør meg bedre rustet til å klare dagens gjøremål 🙂 I tillegg tror jeg det er en vanesak, når du blir vant til det, går det mer av seg selv. Jeg tror også ikke at du skal trene for hardt, hos noen kan det gå ut over lysten til å trene.

   Når det gjelder vektoppgang, er det stort sett kalorier inn og kalorier ut som gjelder. Når det gjelder kaker og bakst, er de «normale» sorten rike på både fett og karbohydrater, mens LCHF-variantene er kun rike på fett, noe som gjør at de generelt sett er mer kalorifattige 🙂

   – C

 18. Fine tips tusen takk. Jeg har mange menn I min familie og kjøpe gave til så det superproduktet var genialt. Du er flink til å komme med mange tips. Sporadisk leser men finner alltid noe jeg liker.

 19. Fikk veldig lyst på den kalenderen! Vet du om det er garantert at den kommer før 01.desember hvis jeg bestiller den idag? 🙂

 20. Heisann! Hva med å lage et «få looken»-innlegg om Twilight-Kirsten? Liker de dristige blondekjolene hun har på seg om dagen, og kunne tenke meg å stjele looken i jula 🙂 Kanskje du har et bra forslag? Stoler på din motesans 🙂 Mette

 21. Nora Elise

  Hei, hvor mye koster Ciàte julekalenderen?

 22. Jeanette

  søt julekalender,men den prisen??! Det er den ikke verdt.Man bruker ikke så mye penger på neglelakk.Herlighet…

  1. Fotballfrue

   En sjokoladekalender på Kiwi/Meny/ICA koster 200-300 kroner (den fra Kinder for eks.). Synes absolutt det er verdt det 🙂 Her får du jo superlekre lakker som varer, ikke ting som du bare spiser opp og aldri ser igjen 😉

   – C

 23. Hei!
  Jeg bare lurte på hvor jeg kan forhåndsbestille Ciàte julekalenderen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hos Coverbrands, har linket 🙂

   – C

 24. Åh, den kunne jeg virkelig ha tenkt meg, men den var litt dyr :-/ Hva med en rabattkode på den? :-O haha <3

  1. Fotballfrue

   Hehe, det trror jeg dessverre ikke. Det er jo nydelige lakker, så vel verdt prisen ettersom det varer såpass lenge etter julen også 🙂

   – C

 25. Hei,

  Disse lakkene i Ciate Julekalenderen, er de i samme størrelse som de man får kjøpt separat eller er de i mini størrelse?
  På forhånd takk for svar.
  Ønsker deg en fin dag 🙂

 26. Hei!
  Jeg har fått den selvbruningssprayen fra sunspa, den orginale. Prøvde på ene leggen nå, og jeg blir jo rød, og ikke brun? Ikke allergisk reaksjon, men det er jo mørkerødt det som er på sprayen også. Er dette noe som blir ved første bruk? Vil jo ikke bruke den på synlige steder om jeg blir rød/mørk rød :p

  1. Fotballfrue

   Den skal ikke bli rød, har jeg aldri opplevd selv. Jeg bruker chocolate da jeg synes denne gir finest farge 🙂 Men ta et bilde og send til kundeservice, så kan du jo se hva de sier? 🙂

   – C

  2. Jeg bruker den som heter body fitness og den blir ikke rød… den kan se litt grønn ut når man ser på tuppen på sprayen etter at man har sprayet kroppen, men fargen på huden blir sikkelig brun og fin. Pluss den lukter så og si INGENTING i forholdt til mange andre jeg har prøvd.

 27. Fine tips 🙂

 28. Hihi, har bestilt meg julekalender jeg!:D Så koselig med en ny neglelakk hver dag, kommer til å være glad hele desember jeg! Jeg har bestemt at det ikke skal være noen godterikalender i år, så dette var perfekt, takk for tips!

 29. Veldig nyttig og fint innlegg! 😀
  Foressten, vet du om det går greit å bestille varer fra Nelly.com/se til Norge? Jeg vil ha en Canada Goose, men de hadde jo ikke noen på den norske siden..

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Det vet jeg ikke :/

   – C

 30. «julegavetips til ham»:
  Er hele poenget med «Jack Black Beard Lube» at man bruker høvel eller kan denne passe like godt for de som bruker maskin?

  1. Fotballfrue

   Tipper den funker til begge deler? 🙂 Det er ikke skum på huden, men det blir en slags krem / gel 🙂

   – C

 31. Hei! Jeg gikk inn på coverbrands nå for åbestille julekalenderen, men det står ikke hvor mye den koster ?..

  1. Fotballfrue

   Den er dessverre utsolgt :/

 32. å neeeeeeeeeeeeeeeeei… Julekalenderen er utsolgt.. ble så lei meg da jeg skulle bestille den.. sukk… 🙁

 33. Caroline, jeg prøvde å bestille kalenderen. Det som kom opp var «utsolgt», men jeg kunne fortsatt legge den i varekurven og trykke bestill. Det jeg nå lurer på er om dette ble bestilt eller bare var en feil? Tenkte siden du sa at vi kun kunne forhåndsbestille nå og ikke kjøpe. Kan du hjelpe? Har såå lyst på denne kalenderen! 🙂

  1. Fotballfrue

   eg skal sjekke opp!

   Klem 🙂

   1. Tusen takk 🙂

 34. Den kalenderen har jeg! 😀 Har åpnet alle lukene og tatt i bruk neglelakkene allerede, haha! Klarte ikke å vente… De er superfine!

  1. Fotballfrue

   Whaaat? Lone, da! Du å jo vente til desember 😉

   – C

 35. ÆÆÆ, kalenderen ble utsolgt før jeg fikk bestillt!! 🙁 Vet du om de får den inn igjen?? Eventuelt andre nettsider som selger?

  Håper på svar!!

 36. Masse fine tips 🙂 Og forresten, jeg kikket på klær på gojane.com, og så en topp som minnet meg så utrolig mye om deg. https://www.gojane.com/79241-tops-studded-peplum-tube-top.html Du burde skjekke den ut 🙂 Elsker bloggen din forresten.

  1. Fotballfrue

   Å, ja! Go Jane har jeg helt glemt, handlet en del derfra før 😀 Tuppen var rå!

   Klem!

 37. Marigona

  Så utrolig mange fine tips! Takk for at du tar deg til til det 😀

 38. Hvor mye koster den kalenderen?? vill ha! Det står 0kr? og utsolgt:((

 39. Hei! Gode tips, som vanlig. Mannen min sliter litt med eksem/kviser på ryggen, har du noen gode produkttips for dette?

 40. den er utsolgt nå 🙁
  skulle gjerne hatt den, vet du om det fins andre plasser eller om de får inn igjen?

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/

 41. Jeg henger meg opp i detaljer, og lurer derfor på om det ikke skrives Cover Brands og Coverbrands.no?

  1. Fotballfrue

   Jeg samarbeider tett med Coverbrands, og det er helt ok å skrive det slik og slik som du nevner 🙂

   – C

 42. Amalie14

  Kan aldri få nok av gavetips:D Kjempefine gaver å gi bort! Tror jeg må føre tingene på min egen ønskeliste også;-)

 43. hei Lurte på og kjøpe Bad Norwegian til julegave
  Er det bra produkt og hvet du om noen «mannfolk» som har brukt disse produktene.

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian er fornøyd med kremen, så i år skal jeg kjøpe en ny til han og en til pappa 😉

   – C

 44. Jeg fikk truth serum i julegave, men har fortsatt ikke helt forstått hvordan jeg skal bruke den ennå. Skal den etter hudkremen/dagkremen eller før ? Om morgenen eller kvelden ? Og kan jeg legge sminke over den, eller skal den vaskes bort igjen ? Som du skjønner er jeg helt grønn på området, men prøver å lære! Takk for hjelp!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker den kun om kvelden, under kremen 🙂 Synes det er deilig med noe som gir næring om natten. Bruker den ikke på dagtid, føler det blir litt mye :/ Men om du skal, legger du den bare under kremen.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *