Klar for konsert: Gull og rødt

Føler meg nesten litt julete i dag, kjører på med røde lepper og barokkinspirert topp fra BikBok 🙂 Leppefargen er faktisk bare en lipliner (ny) fra Too Faced med en gloss over. Utrolig fin rødfarge i virkeligheten. Skikkelig RØD!

Det tok sin tid før jeg klarte å komme meg på plass på hotellrommet i dag, utrolig kjedelig at det ikke finnes parkering til gjestene eller 10 minutters-parkering for å lesse av bagasje her. Ettersom jeg skal være her til tirsdag, har jeg med meg en del, og det endte med at jeg måtte parkere ulovlig ved Youngstorget og gå gjennom hele Folketeater-passasjen tre ganger for å få all baggasjen til hotellet før jeg jaktet etter p-plass *puh* Bor på Folketateret denne gangen, forresten. Det var fullt på favoritthotellet mitt 🙁

Rakk i hvert fall å skifte, legge litt leppestift og øyenskygge før det banket på døren her, så nå er vorspielet i gang! Kos dere i kveld ♥

72 kommentarer

 1. Gled deg til frokosten på Folketeateret! Den er maaagisk! 🙂

 2. Du ser flott ut! Kos deg i kveld:D

 3. Så fin du var! kos deg masse! GOD HELG 😀

 4. Kos deg masse i dag da! 🙂

 5. du sa jo at du skulle nedprioritere bloggen når du var med venner osv..? ser også at du har sneket deg inn på badet for en bloggpause et for et par innlegg siden… jeg vet ikke helt hva jeg skal tro jeg. husk at tiden med dine nærmeste er uvurdelig, caroline 🙂 lykke til

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjorde jeg ikke. Bildene tok jeg hjemme før jeg dro, og teksten skrev jeg på festen, men hvor lang tid tror du det tok? Jeg klarer helt fint selv å ta vare på livet mitt, spesielt etter åpenbaringen forrige uke. .

   – C

   1. Kjære vene Lena, det er en stor forskjell på en liten update som dette og utfyllende innlegg om f. eks hudpleierutiner! Caroline klarer helt sikkert å passe på seg selv! Vi må sette pris på slike oppdateringer, samtidig som vi må forstå om de uteblir! 🙂

   2. Jeg merker allerede en endring i hvordan du blogger : ) Kan hende det er pga dårlig tid denne uka, men hvis det er en endring på bakgrunn av forrige ukes åpenbaring så syns jeg det bare er fantastisk. Endringen jeg snakker om er f.eks at det ser ut til at du ikke MÅ godkjenne å svare alle kommentarene på en å samme tid. Før kunne jeg lese et innlegg som ble postet for et par timer siden, gå ut av bloggen, å komme tilbake en halvtime senere og BAM! Plutselig var det 90 kommentarer hvor du hadde besvar hvertfall 20 av dem.

    Folk kommer alltid til å klage uansett virker det som, enten det gjelder et kjapt Hei til oss blogglesere med et bilde i speilet, eller hvor ofte/sjeldent du blogger og godkjenner kommentarer.. Og sko på vasken er hvertfall krise!..

    Ha en fin søndag Caroline : )

   3. Fotballfrue

    Har hatt mye å styre med denne uken, dermed har det å godkjenne kommentarer tatt litt lenger tid enn vanlig, men jeg har blogget som jeg pleier bortsett fra i helgen 🙂 Grunnen til at det har blitt slik denne helgen er jo fordi fotografen min ikke er her 😉 Og fordi jeg vil prioritere vennene mine 🙂

    Klem!

   4. Prøvde å svare fra iPhonen i går kveld, men det gikk ikke. Er jo umulig å gjøre ting riktig her folkens!!! Så frustrerende det må være Caroline av og til. For det første så skrev Caroline at hun tok bildene HJEMME før hun gikk ut, og for det andre så ser man jo at bildene er tatt på badet og at teksten ikke akkurat er en A4 side lang…geee…ikke rart Caroline må svare skarpt og strengt noen ganger sier jeg bare…

    Stå på du og lev livet ditt som du vil 😀 (Hva for folk til å tenke at måten du lever livet DITT på ikke er riktig? Har Caroline hatt noen som helst store tabber i livet sitt som tilsier at hun ikke er i stand til å tenke, vurdere og avgjøre ting selv?)

 6. Så kjedelig med så dårlig parkering, da! Mange steder det burde forbedres, det er i alle fall sikkert.. Du er i alle fall superfin, og fargen på leppene dine kledde deg virkelig =)

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 7. Amalie14

  Så utrolig fin du var! Virkelig kjipt det med parkeringsplass. Hørtes så tungvindt ut.. Men slikt skjer en gang i blandt! Du får ha det fint i kveld da<3

 8. Så fin du er 🙂 hvor er mobildekselet fra?

  1. Fotballfrue

   Det fant jeg i Cannes 🙂

   – C

 9. Åh så fine sko<3! Hvor er de fra?

 10. Pass på å nyt tida med jentene når dere er samlet:) du ser faaabelaktig ut forresten! (as usual;)

 11. Catharina

  Nydelige krøller! Ha en fin kveld, er bare en smlue misunnelig!

 12. Så fin du var! Har sett på den toppen selv mange ganger! 🙂

 13. Hvordan få du så fine krøller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Carina 😀

 14. Hi hi, ja du ble jo litt julete – men også så fin da! Det kledde deg veldig godt! ♥

  Huff @Folketeateret, det høres jo utrolig knotete og upraktisk ut da…

  Håper du storkoser deg sweetie!
  God lørdag! ♥

  *Klem*

  1. Fotballfrue

   Ja, dersom du har bil og kommer alene, er det jo det :/

   Klem!

 15. Hvordan får du til å lage så fine krøller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det er Carina som har krøllet håret mitt 🙂

   – C

 16. ÅÅH så nydelig du var på disse bildene. Den leppefargen kledde du virkelig!! 😀

 17. Kos deg med måte, Caroline! 😀

 18. hvorfor skoene på vasken?;))

  1. Fotballfrue

   Kreativt bilde? 🙂

   1. ÅÅåå vasken ja! Lurte veldig på hva det var 😀

 19. Wow for noen fantastiske sko! VIl ha!
  Ellers så ser du strålende som alltid! Kos deg 🙂

 20. Du er så Vakker!! Hvor mye fylte du hos Petra? 🙂

  1. Fotballfrue

   1 ml. 🙂

   – C

 21. Heihei 🙂 så fin du er 🙂 håper du får en super kveld på konsert :):)

 22. Hei caroline 🙂 jeg bare lurte på hva din og lars kristians makspuls er, har hørt at makspulsen ikke sier noe om formen, men viktigheten er hvort kjapt pulsen synker… Føler du/ dere at det stemmer??

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri testet min, så det vet jeg ikke. Lars-Kristian sin er på ca 188. Makspuls sier ikke så mye om formen nei, det er hvor raskt den faller som er viktig 🙂

   – C

 23. Birgitte

  Nydelig som alltids! Kos deg kjempemasse 🙂 Jeg bare lurer på et kjapt spørsmål ang. shopping på Nelly med Mac. Jeg har prøvd flere ganger nå å handle noe på Nelly.com men får opp samme feilmelding om at maskinen ikke støtter cookies eller noe i den duren. Vet du, eller noen av de andre leserne der ut, hva jeg skal gjøre for å ordne det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har jeg aldri opplevd :/

   – C

  2. Du kan bestille på postoppkrav. Da betaler du på posten når du henter pakken 🙂 Hadde problem med det samme for en stund siden, men plutselig var det i orden igjen.

  3. Hei Birgitte 🙂 Jeg hadde også samme problemet og sendte mail til nellys kundeservice for å få svar på problemet, men de sa bare det måtte være noe galt med min Mac, så da fant jeg ut at jeg måtte ta saken i egne hender og finne ut hva «cookies» var. Og svaret fant jeg på NELLY sine sider!!! GAAD 😛 «Nelly.com bruker såkalte cookies. En cookie er en liten tekstfil som lagres på dataen din og som inneholder informasjon som hjelper nettstedet å holde et øye med besøkeren. Cookie-filer gjør ingen skade på dataen din og de består kun av tekst og kan ikke inneholde noen form for virus. » Så for å få ordnet det går du inn på «safari» oppe i hjørnet til venstre på MAC-en. så trykker du «valg» også går du på «personvern» oppe på verktøyslinjen. Der skal det stå «blokker informasjonskapsler» da velger du «aldri» Så er problemet løst 🙂 Håper du får til 😉

   1. Birgitte

    ååå, tusen takk!! 🙂 Da har jeg endelig fått klikket hjem to nydelige kjoler <3

 24. ELSKER toppen. Det snittet er bare så fint! Hehe, morsomt med skoene på vasken 😉 Jeg er ikke Chris Brown fan, men konsert med venner er jo alltid stas. Kos deg masse!

 25. Dritfint, elegant!

 26. Katrina

  Utrolig fin topp 🙂 Hvor er den fra? 🙂

 27. Camilla

  Så fint med gulltopp. Kos deg ikveld!!!

 28. Fantastisk antrekk! Hvor kjøpt?

  1. Fotballfrue

   Topp BikBok, skjørt TopShop, sko Zara 🙂

   – C

 29. Therese

  Nydelig antrekk:)) hvor er skjørtet ifra?? Er på jakt etter et sånt et.kos deg masse ikveld:))

  1. Fotballfrue

   TopShop 🙂 Det er noen år gammelt.

   Klem!

 30. For noen fantastiske sko! Hvor er de fra?

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂

   – C

 31. Var også på konserten! Hva synes du om den? 🙂 Lurer veldig på hvor du har kjøpt de skoene (?), de var skikkelig stilige! 🙂

 32. Hvor er du smuk Caroline 😀
  det er virkelig et flot outfit !

 33. Så utrolig fin du var med røde lepper! Kos dere masse i kveld 😀

 34. Godmorgon =) Vad härligt att höra att du haft det skoj. Att dricka ett stort glas vatten eller 2 efter en fest kväll är ett bra tips, man slipper vakna med huvudvärk oftast =)
  Ha en toppen fin dag idag med. Kram

 35. Du var superfin på det første bildet, og leppene dine var smelllekre! Håper dere hadde en morsom kveld!

 36. God morgen Caroline <3

  Du ser som vanlig strålende vakker ut, og den røde fargen på leppene kledde du VIRKELIG! I want it:)

  Skjønner dette var irriterende ja, har vært borti samme problemet selv, haff. . Men, det ble vel fort glemt når det banket på døren vil jeg tro:)

  Håper du hadde en fin fin kveld! Her er dagens morgentrening allerede unnagjort, kaffen står på bordet og jeg skal joine den sammen med bøkene NÅ straks.

  Kos deg videre, klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Så herlig! Sitter og vurderer en treningsøkt selv 😉

   Klem!

 37. Ana Sørhus

  Fine bilder og antrekk! 🙂 Men er det ikke litt barnslig å ta bilder av seg selv med mobil i speilet? Det er dødens fjortiss. Men det er min mening :p

  1. Fotballfrue

   Jeg er helt enig, men sånn må det bli når jeg er på tur uten noen som kan ta bilde for meg 🙂 Det blir enten det eller ikke noe 🙂

   – C

   1. Og hadde du bedt venninne dine om å ta fine bilder så hadde du fått kjeft for det også. Mobilen funker strålende den 😀 Vi lesere er ikke kun opptatt av fancy bilder…

   2. Fotballfrue

    Så bra du synes det 🙂 Jeg føler på å spørre om de kan ta bilder av meg hele tiden, så synes det er greit å løse det selv 🙂 Og dette er jo ikke så ofte uansett 😉

    Klem!

 38. Marita Ø

  Gull og rødt er superlekkert og HOT 😀 Håper dere hadde en bra konsert i går, og at hovedpersonen dukket opp? Tenkte på bildet du la ut på Instagram, hehe 🙂 Håper du har en god søndagsmorgen 🙂 Her sitter jeg og gleder meg til litt oppdateringer fra deg etter hvert, hihi!

  1. Fotballfrue

   Hehe, jada! Han kom etter hvert 😉 Ha en toppen søndag, oppdaterer snart 😀

   Klem!

 39. Wow, stunning! Som vanlig 😉

 40. Så vakker du var! Ser du har kommentert av det var Carina som krøllet håret ditt, men hvilket verktøy har hun brukt? Får aldri til de store flotte krøllene, hehe.

  1. Fotballfrue

   Rettetang 🙂

   – C

 41. Hvordan var konserten?

 42. Du er så utrolig pen, uansett hva du tar på deg!:) Blir så utrolig inspirert av bloggen din! <3

  1. Fotballfrue

   Snill du er, Elle! Tusen takk <3

 43. Håper du hadde det utrolig gøy! 🙂

 44. Ida Varlo

  Hvor er toppen og skjørtet fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *