Mobilblogg: Kveldens kjole

Å, hjelpes! Det er så skjønt å se jentene igjen! Har savnet de mer enn jeg var klar over selv. Spent på om jeg klarer å karre meg opp i morgen tidlig, krysser fingrene for at det går bra. Vi skal jo til Oslo alle mann, så 🙂

Ja, jeg endte opp med kjolen jeg viste dere tidligere:

Gleder meg til å bruke den igjen i Mexico 🙂

Håper dere har en like fin kveld som meg, det unner jeg absolutt alle <3

42 kommentarer

 1. Så flott du er:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg 😀

 2. Kine Emilie

  Fin kjole! Du kledde den! Kos deg masse, Caroline! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 3. Cathrine

  woow! Må bare fortelle deg at jeg fikk tilbake menstruasjonen med lavkarbo… uten tegn på noe i 7 måneder 🙂

  1. Fotballfrue

   Fantastisk 😀

 4. Du er så pen, Caroline!

 5. haha snike seg inn på do for å blogge, du er vel rar 😉 Moro for oss lesere da 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei, jeg tok bildene før jeg dro hjemmefra 🙂

   – C

   1. Tina A

    ..Og jeg som var klar til å gi deg en liten «skjennepreken» for å ikke være tilstede og nyte øyeblikket etter det din mor sa..
    Så lett det er å dra forhastede slutninger! Så jeg gir heller en liten pekefing til meg selv, tror jeg, hihi: Det er lurt å tenke seg om før man snakker, men det er jammen lurt å tenke seg om før man skriver også. Du ser uansett nydelig ut! 😀

   2. Ah okay skjønner! hehe. Begynte å lure litt. 😉 Kjolen var knallfin da!

 6. this dress is too gorgeous! stunning look! xo

 7. Så nydelig og vakker du er 🙂 Hvilken leppestipt/farge har du på? Utrolig fin farge!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Dette er en ny en i bunnen, med en gloss fra too faced oppå 😀 Kan jo skrive et innlegg om det ettersom mange har spurt om leppefarge i det siste 🙂

   Klem!

 8. I love your style. You are so beautiful.

 9. Caroline

  Åh, så fin kjole 🙂 minner meg om en kjole Kate Middleton brukte for litt siden; https://news.instyle.com/photo-gallery/?postgallery=92122#23

 10. By the way. You look wonderful in everything.

  1. Fotballfrue

   You are too cute, thank you so much 🙂

 11. Henriette

  Jeg flytter og selger ut designergarderoben min til lav pris, tenkte det ville være interessant for både deg og dine lesere 🙂 Dior, Jimmy Choo, Herve Leger etc !
  https://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=33104707

 12. Du er så søt og sprudlene:-D Du sprer mer glede enn jeg tror du aner! Alltid like hyggelig og oppmuntrende å titte innom deg:-D

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, sol <3

   1. Katrine

    Hei igjen, vil å gjerne si meg enig her. Du gir så mye positiv energi til meg, takk!

 13. Hei, jeg lurer på en ting! hvordan bestiller/får du til å få varer fra butikker som victorias secret? hvordan får du dem til deg eller nogre for den saks skyld? 🙂
  Digger bloggen din! 😀

  1. Fotballfrue

   Det er bare å velge Norge når du velger shipping 🙂

   Klem!

 14. Nyyyydelig!

 15. Kjœre Caroline! Jeg skal inrømme en ting; jeg er nok en av de som stadig vekk rister på hodet da jeg leser bloggen din. Vi har forskjellige meninger, og forskjellig oppfatning av hva som er rett og galt. Likevel, jeg unner deg hvor sterk du er. Hvor langt du er kommet i livet. Og hvor lykkelig du klarer å vœre. Du er en sterk person! Jeg har nå skjønt at det er ikke du det er noe galt med, ikke meg heller, vi er rett og slett bare forskjellige. Og slik vil det jo bestandig vœre. Alle mennesker er forskjellige og det er jo ikke noe galt med det, det er jo nettopp sånn det skal vœre. Uansett, jeg har nettopp avsluttet et forhold til mannen jeg forestilte meg å leve livet med. Følelsee jeg sitter igjen med er ubeskrivelige. Det gjør så utrolig VONDT. Du vil ikke skrive et innlegg om å komme seg over kjœrlighetssorgen? Jeg er ikke ute etter de typiske “ikke se på triste filmer, hør på sanger” innleggene, men noe som faktisk kan hjelpe i det lange løp. Se for deg å miste Lars-Kristian. En ubeskrivelig hendelse du aldri kan se for deg vil skje – hva ville DU gjort? Hvor ville du startet?
  Dette ble litt langt. Du er en fantastisk omtenksom person Caroline. Hadde jeg ikke synes det hadde jeg ikke spurt deg om råd..
  Klemmer!

  1. Fotballfrue

   Kjære Ida. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men jeg er i hvert fall utrolig takknemlig for at du tok deg tid til å spørre meg om råd. Dette er noe jeg absolutt kunne tenke meg å skrive om, selv om det er veldig vanskelig for meg å sette meg inn i situasjonen. Jeg er så lei for at du må gjennom dette, jeg forstår at det må være veldig vondt. Sender deg i hvert fall gode tanker, og jeg vet at du kommer deg gjennom dette. Vi kvinner er jo tross alt beinsterke og kan klare alt vi vil 🙂

   Tusen takk for fine ord. . <3

   Klemmer!

 16. Du e no skjønn du Caroline 🙂 Håper dere koser dere!

 17. Amalie14

  Så fin kjolen var på<3 håper du koste deg i går kveld:)

 18. Hello Croline 🙂
  I am a girl from Baltic states, currently studying in Denmark. 2 weeks ago I have found your blog.My classmates (from Norway) said, that it is most popular blog in Norway at the moment. Also, that you are working as a blogger! That is really inspiring 🙂 Funny, cause I can understand just a little bit of what you’re writing, and if I don’t I am forced to use google translater:D Anyway, I didn’t found anywhere if you have posted what is you height and weight. You look really great! Well.. Have a nice day and good luck with your blogging ! I am glad that I’ve found this blog, you are inspiring 🙂

 19. En veldig stilig kjole på en flott og nydelig dame! Jeg koser meg når jeg er innom bloggen din og titter. Som relativ ny ‘følger’ har jeg vært innom stadig oftere fordi du forteller med stil. Du er også vennlig og imøtekommende, og jeg ser at du tar deg tid til å svare i kommentarfeltet, noe jeg synes er veldig hyggelig.

  Skal du/dere til Mexico snart? Wow, fortell?

  Jeg ønsker deg en superflott weekend!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, Stine 😀

   Ja, vi skal til Mexico veldig snart 😀 Kan nesten ikke tro det! Her er et innlegg om reisen vår: https://fotballfrue.no/?p=20688

   Klemmer!

 20. Du er veldig vakker og det beundrer jeg deg for men nå så du veldig syk ut og beinete ut.. :/

 21. DU er sinnsyykt pen Caroline! Du er mitt store forbilde 🙂 Kan du lage en sminkevideo der du viser hvordan du sminker deg til hverdags?

 22. Hej Caroline

  Gud vad fin du är! Älskar verkligen din blogg. Såg på den för första gången på The Skinny Confidential!! Du är min vardaglig titt på nätet!! Inspiration och motivation!! Speciellt då jag också precis börjat med min egen blogg!! Love it!!

  Xo Sam

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, Samantha! Tusen takk 😀

   Klem!

 23. så fin kjole

 24. Hei! er det enkelt å bestille fra lipsy? Er svært kresen når det gjelder klær, og ser etter kjoler jeg kan bruke i festsesongen. ser de har mye fint, men kan jo bli dyrt med toll og sånn. Har svært gode opplevelser med Asos..

  Super lesning,super Caroline og Super blogg <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det er ikke noe stress 🙂 Men leveringen kan ta sin tid :/ Skal du ha kjole til jul MÅ du bestille nå!

   Klem 🙂

 25. Hvor er dekselet på iPhonen fra? Det var skikkelig fin kjole 🙂

 26. Fru Anniken

  Hei, hva bruker du for å få så nydelige krøller? Bruker du en magisk krøll tang

  1. Fotballfrue

   Hehe :p Jeg har kjøpt meg en ny krølltang, spør igjen i morgen, skal jeg sjekke merket 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *