Helgen starter snart

Jeg tipper det er flere gale Twilightfans der ute som gleder seg noe vanvittig til premieren? Jeg snakker kanskje ikke så ofte om det, men oi. Jeg er så fan, dere aner ikke. Jeg husker iveren mange hadde etter Harry Potter. . Vel, det skjedde aldri for meg, men Twilight. Hallo! Jeg er solgt. Så. I am dying to go, men jeg tenkte heller vente til stormen har lagt seg, og gå en annen dag. I kveld har jeg jo andre planer 🙂 Faktisk har ikke Siri sett noen av filmene (!!!) så vi skal se den første sammen til uken. Er det flere som ikke har sett filmene? SE FILMENE!

Nå skal jeg snart avgårde til Fredrikstad for å feire Ellen, Elise og Kine. Det blir gøy, men først må jeg i dusjen. Kveldens kjole blir kanskje denne fra Lipsy:

Ha en fin fredag  ♥

64 kommentarer

 1. Lena Marie

  Hadde bare sett eneren. Men etter å ha sett den gjentatte ganger i mangel på gode filmer på Viasat, endte det med maraton med bestevenninna mi som er frelst. Gleder meg faktisk til å se den nye, og det trodde jeg aldri at jeg skulle si! 🙂

 2. Gjorde som jeg har gjort siden New Moon, så den i natt på førpremiere – GLED DEG ! 😀
  FIlmen kunne jo selvfølgelig hatt med flere detaljer, men er jo begrenset hvor mye de får presset inn på knappe to timer… Hadde hørt at de hadde forandret litt på filmen i forhold til boken, såpass at man ville reagere på det.: OM man gjorde ! Skal ikke røpe noe, men du kommer til å sitte og gape ! 😛

 3. Persille

  Jeg skal se den over helgen. Weee! Man må jo ha Twilight-maraton først 😉 Så at hun ikke har sett noen passer jo bra!
  Gooooood helg til alle engler <3

 4. Jeg har sett de andre filmene, og skal se den siste i morg;) og jaaa, gleder meg som et barn og har gjort det lenge;) wow sier jeg bare, gled deg, den er bare knallbra, datteren min har sett den. kos dere masse. Det skal vi gjøre:)

 5. Jeg syns det er småflaut å innrømme det fordi jeg føler det er litt fjortis, men jeg ELSKER Twilight.(Les: EDWARD) Leste bøkene med en gang de kom ut, og har sett alle filmene. Skal se den siste på kino til uka sammen med 5 av mine venninner som er like Twi-hard som meg. 25 år og Twilight fan…. Uff, jeg er på god vei til å bli the embarrassing mom merker jeg… ;P Kos deg i kveld!

 6. jeg er ikke så stor-fan av filmene, men elsker bokserien! spessielt Breaking Dawn, den var kjempebra! Men jeg ble litt skuffet av filmene egentlig.. syns Kristen Stewart var ett utrolig dårlig valg for Bella.. men ellers syns jeg skuespillerne passet.. men de skulle hatt litt bedre regisører!

 7. Ha ha ha! 🙂 Jeg så dem og forventet at de skulle være fjortis and beyond, men synes de var litt artig jeg! Åh, skulle så ønske jeg var 15, da hadde jeg vært sååå frelst!
  Vurderer lese bøkene. Fikk de anbefalt av en som er 35, så da så! Hihihihi 🙂

  Loving the dress! Og pumpsene 🙂 Nelly?

  Kos deg i Fredrikstad sweetie ♥

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg er frelst likevel :p

   Ja, Nelly 😀

   Klemmer!

 8. BeccaLill

  Åååh jeg er sååå enig<3 De kuleste filmene med spenning og romantikk! loooove it:) anbefaler deg også serien The Vampire diaries – knall bra!!!:-) Kos deg masse i helgen fine du<3:-)

 9. Caroline

  Jeg skal på Twillight i dag, og klarer nesten ikke vente! Bare en time igjen 😀

  Utrolig fin kjole forresten! Håper du får en fin kveld 🙂

 10. Herregud, for en fin kjole!! Kjempefine farger. Fikk veldig lyst på den selv

 11. Christina

  Kjempefint antrekk for i kveld! Elsket kjolen 😀

  I kveld skal en venninne og jeg å se breaking dawn, gleder meg masse! Har lest alle bøkene, og er helt frelst. Litt trist at det ikke kommer flere nye filmer og at eventyret er over etter denne 🙁

 12. hvordan er de skoene i størrelsen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Normale 🙂

   1. Hvor kjøpte du skoa, Caroline?:)

   2. Fotballfrue

    Fra Nelly.com 🙂

    – C

 13. Amalie S

  Åh, så den i går! Sier bare oooooooooh my god! Du har lest alle bøkene hvis jeg husker riktig, bare vent!!! Slutten har en syk tvist, skal ikke si mer enn det. Men gled deg! Starten er vakker, slik som i boka. Kos deg masse i helgen! Klem 🙂

  1. Jeg skjønner ikke hysteriet rundt slutten på filmen – jeg synes den var helt perfekt, jeg <3
   Kjempebra film, rett og slett. For ordentlige Twilight-fans, vel og merke :-)))

 14. superlekker sak det der!! 🙂 jeg er også twilight fan, må jo bare elske de filmene <3 tenkte å gjøre som deg å vente til stormen har lagt seg! Dessuten finnes det jo alltid nok å finne på i helgene, så bedre å spare dette til en hverdag 😉

 15. Så flott kjole!
  Psst, lurte på om jeg kan få litt hjelp av din kreativitet og ekspertise på hvordan jeg kan style denne kjolen: http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/dry-lake-974/nico-dress-210786-12/ ? Har ganske mørkt, nesten svart hår som rekker til skuldrene. Syntes fargen på kjolen gjorde det vanskelig, går som regel alltid for den lille sorte.. Håper på positivt svar 🙂 Ha ei flott helg og kos deg med jentene, klem 🙂

 16. Michelle

  wow, for en nydelig kjole Caroline!! Elsket fargene, mønsteret, rett og slett perfekt!! JA, Twilight er bare filmer man må se!! Bøkene er fantastisk de også!! kos deg i kveld 🙂

 17. Har du lest bøkene Caroline? De er enda bedre spør du meg, liker Bella mye bedre i bøkene enn filmene, syns hun er litt for tilbakeholden på lerretet… 🙂 Jeg var ingen Harry Potter-fan før jeg begynte å lese bøkene heller, men så gjorde jeg det, og ble helt solgt!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har lest 🙂 Ser hva du mener!

   Klem C

 18. Marita Ø

  Jeg har faktisk ikke sett ferdig èn eneste Twilight-film enda, men etter å ha sett hvor gode tilbakemeldinger de har fått fra folk på den siste filmen, blir jeg kanskje nødt? Haha.. Høres ut som du har en herlig fredagskveld i vente, kos deg masse! Jeg gleder meg til å se antrekket på deg, for du er råflott med alle kjoler 🙂 Her blir det rolig kveld, med 86% mørk sjokolade! Mmm <3

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig 😀

   JA! Du må se 😀 Hehe. blir helt fjortis hver gang, jeg 😉

   Klem!

 19. Elskeeer Twilight <3
  Ha en fantastisk helg søte du!

 20. Aina Kristine

  Du burde glede deg! 🙂

 21. karoline

  Du liker Twilight, men ikke Fifty Shades? Jeg vil nesten tørre å påstå at Fifty Shades er en forbedret utgave av Twilight. Har du sitt hvor ufattelig mange paralleler man kan trekke? Personlig så syns jeg begge bøkene er på samme nivå både når det gjelder måten forfatteren skriver på, og hva historien er hovedsakelig, bare at Fifty Shade er litt mer realistisk. Prøver ikke å kverulere her altså, det har bare irritert meg hvor utrolig like dei bøkene er.

  God helg!

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg er faktisk ikke helt enig, selv om parallellene er der. Twilight er mye mer levende, fordi det er eventyr.

   – C

  2. Twilight-bøkene er jo fantasifulle uten like – og hun fikk idèen til dette i en drøm hun hadde?? Det er en grunn til at hun har blitt millionær på de bøkene, – det er ingenting å si på språket (så lenge du leser de på engelsk, så klart) og historien er bare helt fantastisk. Tenk å komme på et sånt eventyr så ned til detaljene, det er det som er bra bøker, spør du meg 🙂

 22. Så nydelig kjole!! Bare pass på så du ikke brekker beina i dette fottøyet.. :))

 23. Digger skoene!

 24. Ha en fin helg 🙂 Jeg er superfan av Twilight jeg og, men jeg var fan av Harry Potter også.. Skal se filmen om to timer med hele jentegjengen og gleder meg som bare det!

 25. du MÅ lese bøkene, om du ikke har lest de før da 🙂 fantastiske!!

  1. Fotballfrue

   Jeg har lest, in love <3

 26. Nyyydelig 🙂 Kos deg i dag!

 27. Sandra Antonette

  Nydelig kjole!

  Ha en super helg:)

 28. Så gøy! Men må bare nevne at premieren var i går.. Eller nei, i natt 🙂 Filmen var uten tvil den beste så langt!!

 29. Aleksandra;)

  Oj, så fin kjole!! Du kommer til å se smashing ut, Kos deg ikveld, hilsen ihugga twilightfan (hehe)

 30. Vil så gjerne gå til innkjøp av en toalettmappe fra Lulus, men de er så dyre… du vet ikke om de har gående noen kampanje? eller om leserne får noe rabatt, som du pleier å sette ut? 🙂 har så lyst til å gi det bort i julegave også!

  1. Fotballfrue

   Covebrands har kampanje på alt fra lulu’s 😀

 31. du har ikke mulighet til å fikse rabatt til dine lesere for lulus toalettmapper? VIL SÅ HA DEN, men har ikke råd…

  1. Fotballfrue

   Det er rabatter på den nå, er det ikke det da? 🙂

 32. Skal se filmen imorra, klarer ikke å vente!<3

 33. Nyyydelig kjole!! Kos deg masse i helgen 🙂

 34. Martine

  Elsker kjolen!
  Kozz deg<3

 35. Kom akuratt hjem fra den siste filmen.. Jeg sier bare…GLED DEG! Fantastisk slutt på sagaen. Og noe utrolig overraskende i filmen..

 36. Wow, du burde virkelig glede deg! Har akkurat sett den, kjempefint antrekk forresten! 🙂

 37. Dødskul kjole! Gleder meg til å se bilder i morgen;)
  Håper du får en aldeles fantastisk kveld med jentene dine! Og nyt helga med kvalitetstid med kjente og kjære! Klemmer

 38. katarina

  Oi, du har dårlig bok- og filmsmak hvis Twilight er en favoritt! Men du leser jo også 50 shades så, eeh…
  Mye annet av god kvalitet på markedet 😉

  1. Fotballfrue

   Sa jeg at Twilight var det eneste ene? Nei. Men jeg synes de er helt fantastiske! Folk har forskjellig smak. Når det gjelder 50 shades har jeg sagt hva jeg mener om den saken, så du burde følge med 🙂

   – C

 39. therese

  Filmen er fantastisk!! Gled deg. Var redd jeg hadde vokst litt ifra Twilight, men nei absolutt ikke… Bare synd det var siste filmen:(

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Derfor synes jeg det kan være greit å vente 😉

   Klem!

 40. LES bøkene! de er 100 ganger bedre, jeg ble nyforelsker i kjæresten min av å lese de. De er så dype og mystiske, helt fantastisk. Og det gjøre ingenting om man har sett filmene i forkant, bøkene gir så mye mer.

  1. Fotballfrue

   Ja, fantastiske bøker 🙂

 41. Æææ! Jeg holder på å gjøre meg klar for å se den nå! Vi har samlet en stor jentegjeng som skal se den på 42nd Street her i NY! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg etter en lang uke med muntlig eksamen og semesteroppgave presentasjoner!

  Klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, håper du storkoste deg 😀

   Klem!

   1. Den var jo helt sinnsykt! Hva syns du om den? 😀

 42. Amalie14

  Jeg var faktisk å så Twilight på kino i går! Superbra! Morsomt å høre at du også liker filmene:)

 43. Anniken

  Så filmen i går kveld, og må si det var det beste av de alle!! Den var rett og slett råbra :)!

 44. Silje♥

  Har sett alle bortsettfra Breaking Dawn part 2.. Glede mææ!!!!

 45. Jeg liker også Twilight veldig godt, men har enda ikke fått tid til å dra å se den siste filmen. Det får bli enten i løpet av helga eller til uka! Et lite tips hvis du liker Twilight så godt er å begynne å se The Vampire Diaries. ELSKER den serien og den topper Twilights ganske lett. I tillegg er det veldig mange kjekkaser med som skuespillere – hehe. Men ikke les TVD bøkene. De er skamdårlige!
  God helg 😀

 46. Ååå gled deg til den nye filmen! Jeg var på midnattspremieren og filmen var kjempebra! Trist det er over, men slutten var så fin <3 Muskken er bare fantastisk 😀 Du får vente å se, skal ikke røpe noe!

  Er du TeamEdward eller TeamJacob? 🙂 Jeg er Edward, Robert Pattison er til å smelte av!

 47. du mener: les bøkene! ikke sant? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *