Spreke julegavetips

Så mange som 3 blant 5 av mine venninner som jeg kjøper julegave til i år, ønsker seg treningstøy til jul, og det kan vel bare bety at det både er en glede og en motivasjon å motta spreke gaver? Get Inspired har utrolig mye fint på juletilbud nå, så jeg har satt sammen en inspirasjonscollage til dere med mine favoritter, og alt under 500-lappen!

Håper dere finner en fin gave til en venninne, søster eller mor 🙂

♥ Refleksvest fra Casall: Denne har jeg lyst på selv, utrolig lekker utenpå en god løpejakke. Pluss for at du helt klart vil synes for alle bilene i vintermørket!

♥ Cross BH fra Rhönisch: En av mine favoritter ved siden av Pierre Robert og Stay In Place. Denne fikk faktisk terningkast 6 i magasinet MAG 🙂

♥ Lue fra Craft for Rosa sløyfe: Denne er jo bare supersøt, jeg har den selv og bruker den noen ganger når jeg løper ute, dersom det er veldig kaldt. Dette er faktisk en teknisk lue, og innsiden består av samme materiale som hurtigtørkende superundertøy. Det vil si at fuktigheten transporteres bort slik at du holder deg tørr med optimal varmebeskyttelse. Good right? Pluss for at 10 prosent av kjøpesummen går til Rosa sløyfe.

♥ Treningbag fra Hummel: Dette merket har så mye kult, og jeg er så glad for at det endelig er lett tilgjengelig. Egentlig ønsker jeg meg både de klassiske Hummelskoene og Hummeljoggedressen i samlingen min, så vi får se hva som venter snille jenter. . I mellomtiden kunne jeg virkelig tenke meg denne treningsbagen til bare 399,-

♥ Løpehansker fra Craft: Et must til den som er sporty nok til å legge løpeturen ut fremover.

♥ Topp fra Hummel: Basictopp i sømløst materiale 🙂 Utrolig myk og veldig stretchy. Pluss for at den absorberer svette raskt og for at den hemmer lukt.

♥ Joggebukse fra Hummel: Denne er jo bare kjempefin, egentlig ikke så mye mer å si, annet enn at jeg elsker strikken nede.

♥ Treningsdagbok: Dette er min absolutte favoritt, og nå får du 2 stykk for 398,- Perfekt å gi bort den ene til en venninne og beholde den andre selv, så kan dere starte å skrive i den sammen på nyåret! Motivasjon! Denne har jeg skrevet om tidligere, klikk her og her for å lese mer om den.

♥ Basic Racerback: Denne har jeg i både sort og lilla, og jeg synes den er så fin 🙂 Toppen er fra Rhönisch og er laget i et materiale som puster slik at fukttransporteringen er helt super.

Flere julegavetips og tilbud finner du her.

annonse 

60 kommentarer

 1. Det er jo en utrolig fin gave! Jeg er påpasselig med å ikke kjøpe trenings-relaterte ting til de som ikke spesifikt ønsker seg dette, kan fort virke ganske så frekt! Men ellers veldig gode tips, og jeg ønsker meg VELDIG den treningsdagboken 🙂 Kan du ikke ha en konkurranse hvor man kan vinne den snart? *Tips til julekalender* 🙂

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 2. Bruker du restylan eller noe lignende i leppene dine? Ser ut som du har litt «fyldigere»/spissere overleppe på noen bilder den siste tiden. 🙂

  1. Fotballfrue

   Spissere? :p Den har nok blitt fyldigere, jeg tok restylane for to uker siden 🙂

   – C

   1. What? Restylane? Du?

    «Jeg har latt meg påvirke før, og det angrer jeg sinnsykt på i dag. Det var en periode jeg fikk så mange kommentarer om at overleppa mi var så smal, og da tok jeg Restylane. Jeg så ut som en and og gjør det aldri igjen. Det var helt tragisk. Mannen min, Lars Kristian, hatet det, og jeg er skikkelig flau over at jeg lot kritikerne vinne, sier hun.
    »

    Dette er ikke ment som kritikk, jeg bare lurer på hvorfor du gjør det igjen når du har så dårlige erfaringer med det? Gjør du det ofte? Har litt lyst selv, men tørr ikke:/ Har samme problem som deg, jeg syns min egen overleppe forsvinner når jeg snakker/smiler..

   2. Fotballfrue

    Dette er en gammel nettsak som jeg har svart på her:

    Har du tatt noen skjønnhetsinngrep? Silikon for eksempel? Husker du prøvde restylane for en stund siden, bruker du det fremdeles?

    Nei, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har tatt noen varige skjønnhetsinngrep. Når det er sagt, synes jeg det er synd at enkelte mener de har krav på å vite absolutt alt om meg, bare fordi jeg har en offentlig blogg. Jeg får disse spørsmålene daglig, og faktisk synes jeg det er ganske sprøtt. Jeg er ofte veldig åpen og ærlig her på bloggen, og noen ganger synes jeg selv at jeg har vært litt for ærlig. Jeg angrer for eksempel på at jeg fortalte om restylaneinngrepet i 2010, fordi jeg mener at dette burde vært en privatsak. Ja, en skal stå får egne valg, men en trenger ikke å fortelle om det til tusenvis av mennesker av den grunn. Jeg vet at en del av dere lurer på uttalelsen min fra november, fra saken som var på trykk i DetNye, og som senere kom ut som et lite avsnitt på nett. Der vinklet de saken som at jeg mente jeg så ut som en and etter restylaneinngrepet. Det noen tydeligvis har oversett her, er det faktum at dette ble sagt i sammenheng hvor jeg og journalisten pratet om tiden rett etter behandlingen. Absolutt alle hovner opp etter en slik behandling, så det er helt normalt. Jeg synes det er kjempesynd at det hele ble vinklet på denne måten, det skal godt gjøres å se ut som en and etter 0.7 ml. restylane. Dette er svært lite, og syntes nesten ikke på leppene mine etter at hevelsen var gått ned. Jeg var veldig fornøyd med resultatet den gangen, og jeg synes ikke at Petra Eckmann fortjener denne “uttalelsen” fra meg. Hun er utrolig dyktig, og jeg vet ikke om noen som har noe negativt å si om henne og jobben hun gjør. Hun er rett og slett kjent for å være av de beste på sitt område. Hvor vidt jeg skal, har eller vil fortsette med en slik behandling, synes jeg ingen har noe med, så dette kommer jeg ikke til å uttale meg om akkurat nå. Jeg synes det er en privatsak, det skal skje på egne premisser, og ingen skal kjenne seg presset til å verken fortelle om, eller å gjøre en slik behandling. Om jeg endrer mening om dette i ettertid får tiden vise. Håper dette oppklarte en del.

    Det stemmer at jeg fikk kritikk for overleppen min da jeg startet å blogge, og at det førte til at jeg gjorde noe med det. Det jeg synes er synd, er at jeg lot meg påvirke. I ettertid har jeg derfor ikke gjort det inntil nylig, og denne gangen gjør jeg det for min egen del uavhengig av hva andre måtte mene. Jeg trives med det, men ønsker ikke å bli ledet til å gjøre det – som var den utløsende faktoren den første gangen. Jeg har ingen dårlig erfaring med det, som du ser av teksten over 🙂 Når folk spør meg nå føler jeg det er fint å være ærlig om det, men jeg kommer ikke til å skrive et helt eget innlegg om at jeg har gjort det igjen.

    Ps. Overleppen min forsvinner ikke når jeg snakker nå lenger 😉 Den forsvant aldri da jeg smilte tidligere forresten, men den var veldig smal. Forresten er det utrolig hva sminke kan gjøre, så jeg synes du skal tenke deg nøye om før du gjør dette, men når det er sagt er restylane hundre prosent naturlig og forsvinner etter noen mnd. Men ja, jeg ønsker uansett litt fyldigere lepper fordi jeg synes det er vakkert 🙂

    – C

   3. Takk for svar!:) Da føler jeg meg litt mer trygg på å gjøre det!:) En dag..

    Håper ikke du tolket det jeg skrev som om at JEG synes at din overleppe forsvinner! Det har jeg aldri tenkt over, og jeg syns du er vakker akkurat slik som du er:) Det jeg mente var at jeg har det samme problemet som deg, nemlig at jeg synes at den forsvinner litt. 🙂
    Jeg er helt enig! Hjelper det på selvbildet, så skjønner jeg ikke hvorfor man ikke skal høre det. Og, ja! Det ER vakkert:)

    Kunne du kanskje ha laget et innlegg om hvordan man kan sminke leppene større/fyldigere?:) visst du ikke alt har gjort det?

   4. Fotballfrue

    Neida, absolutt ikke 🙂

    Ja, det har jeg laget et innlegg på 😀 Sjekk dette: http://fotballfrue.no/?p=13720 En slik filler-pen er et must!

    Klemmer 🙂

   5. Wow, la merke til det nå! Leppene dine ser fantastiske ut! 🙂

   6. Fotballfrue

    Tusen takk :))

 3. Hei fotballfrue!
  Nå kjenner jo ikke jeg deg, og du kjenner i hvert fall ikke meg, men jeg er litt opptatt av deg likevel! 🙂 Du skjønner det, at jeg har begynt å blogge. Og fordi du og jeg lever veldig forskjellige liv og helt sikkert er ganske så forskjellige som mennesker, så er bloggene våre svært ulike. Men greia er at jeg synes det er ganske så fascinerende med de ulike livene våre. Derfor har jeg skrevet litt om det ved noen anledninger. Bare sånn på morsomt. Men så fikk jeg et spørsmål her som gikk på hva jeg tenkte om at du faktisk kunne ta deg nær av det jeg skriver. Og det hadde jeg ikke tenkt på. Jeg skriver humoristisk om forskjellen på deg og meg, men jeg mener jo at det er MEG det går utover. Mener ikke å fornærme noen, og tror egentlig ikke du blir det heller. Jeg synes det er morsomt når du skriver om bordeaux, det hadde aldri slått meg at det er en farge. Jeg ville i beste fall sagt burgunder, men mest trolig rødbrun.. Jeg synes det er morsomt å tenke på mine treningsantrekk når jeg ser bilder av deg. Jeg må le av min garderobe når jeg ser din. (Og her er jeg IKKE misunnelig! Da måtte jeg i hvert fall først bli kvitt misunnelsen over dine ferdigheter til å gå på høye hæler.. Det er totalt umulig for meg!!) Og jeg ler av min sinnsyke sjokoladehunger kombinert med dårlig viljestyrke når jeg leser om din kjærlighet til blåmuggost. Men intet er altså ondsinnet ment! Jeg har enorm respekt for alt du har fått til med bloggen din og håper det er greit at jeg følger deg videre i ny og ne! Vi skriver jo for ulike målgrupper, min målgruppe er vel stort sett frustrerte fruer mellom 25 og 50, som er i samme livssituasjon som meg. Så når jeg hyller det vanlige livet, mener jeg ikke at du er uvanlig, men i forhold til hvordan jeg lever, er vi likevel veldig forskjellige. Og det skal vi jo være glade for! 🙂 Ha en strålende kveld og stå på som du gjør! 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg tåler humor, så dette er helt i orden for meg 🙂 Så lenge du gjør «narr» av meg med glimt i øyet, er jeg åpen for alt, så ikke tenk på det 🙂 Jeg ser jo godt at du ikke mener å være slem 🙂 Men ja, det er fascinerende at mennesker kan leve så forskjellig. Samtidig ser jeg faktisk mye likheter jeg, du vasker jo klær for eks. DET gjør jeg også, for å si det sånn 😉 Og huset, og hunder og alt som hører med når en har hus og hjem 🙂 Men det er klart folk har forskjellige interesser utenom dette, så det er nok der de fleste forskjellene ligger 🙂

   Ønsker deg alt godt!

   Klem fra C 🙂

 4. her var det jo masse jeg kan ønske meg selv og :p

 5. Tusen takk! Dette tipset trengte jeg virkelig! 😀
  Er så takknemlig for at du bruker så lang tid på å finne fine gaveforslag til oss lesere!
  Stor klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ingen årsak, synes det er kjempegøy å titte etter tips selv 😀

   Klem!

 6. Supre juletips 🙂 Elsker at innleggene dine alltid er så gjennomførte, og at du alltid har fine bilder! Ha en fin onsdag videre!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Evig glad for at du synes det 😀

 7. Hvor er kurven til venstre på bildet fra? Har sett etter slike lenge nå, men finner ingen som er store nok..

  1. Fotballfrue

   Den er fra Kid 🙂

   – C

 8. Michelle

  klær og utstyr til trening er den perfekte julegave! Ingenting er som å trene i nytt treningstøy 😀

 9. Hei, dyktige jenta!
  Hvorfor blokker du ikke folk som åpenbart bruker kommentarfeltet ditt til å promotere egne blogger, Caroline? Leser bloggen din fast og finner stadig mye som inspirerer, men disse – som prøver å utnytte at du har mange lesere, irriterer.

  1. Fotballfrue

   Nå er jeg ikke helt med på hva du mener? Akkurat hva sikter du til? Det hender når folk legger igjen linker at de havner i spamfilteret, ellers går alt gjennom her, også de som gjør reklame for seg selv :/

   – C

   1. Smiley

    Caroline, hun lurer på hvorfor du IKKE blokkerer de som bruker kommentarfeltet ditt til å reklamere for egen blogg 🙂
    Er en del faste av dem her iallefall…

   2. Fotballfrue

    Hahaha, åja :p Leste litt fort 😉 Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke blokker dem, kanskje fordi jeg får dårlig samvittighet? :/

    Klem!

 10. Skal du se breaking dawn pt2 ? 🙂

  1. Fotballfrue

   OM jeg skal 😀 Gleder meg som et barn!

 11. Hannah Benedicte

  Hei! Jeg lurer på om Ole Henriksen er parabenfrie produkter(hvis de er det, kunne du skrevet et eget innlegg)? Hvis ikke, vet du om noen merker som er parabenfrie? Hadde blitt veldig glad for svar fort! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er de 🙂 Har skrevet mange egne Ole Henriksen-innlegg 🙂

   – C

 12. Hva har skjedd med Treasures? Tenkte å bestille julegaver til veninner derifra, men får at siden er lagt ned?

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har lagt ned nå, dessverre :/

   – C

 13. Oi oi oi, her kommer du med julegavetips og har gjort en god jobb på det og så er de bare interesert i hvordan leppene dine er.
  Jizzess sier jeg.
  Men over til saken og det fine blogginnlegget…….Dette ble ønskelisten min, til mann og sønner. De kommer til å juble av glede siden de kun forstår seg på sportsbutikker og denslags. Min mann hater gullsmedbutikker, parfymerier og andre «jentebutikker» og har bestemt at jeg ikke kler diamanter.
  Men skiutstyret, treningstøyet og ikke for å snakke om golfutstyret, som jeg forøvrig ikke bruker er av ypperste kavalitet. Så hvis jeg legger fram denne ønskelisten får jeg mest sannsynlig alt så Thank You:)

  1. Fotballfrue

   Ingen årsak 😀 Glad du liker innlegget 🙂 . . og håper du får alt du ønsker deg til jul 😉

   Klem C 🙂

 14. Men hvor er treningsbuksen du har på deg fra?? Den var dødsfin!!:))

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er selvsagt fra Get Inspired 😉 Det er en antishake-bukse fra röhnisch 🙂

   – C

   1. Men med sånn rosa kant øverst? Den har jeg ikke sett der inne før, dessverre. Lenge siden kanskje? Du ser forresten veldig bra ut om dagen, med håret og leppene og alt;)

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg har bare brettet den ned 🙂

    Klem!

 15. Amalie14

  Fint med enda flere tips:D Du hjelper meg mye med kreativiteten i år!
  Du er så flink å skrive slike tips-innlegg, alt blir så gjennomført, og det vises at du legger ned mye jobb i det:-)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, blir alltid glad for tilbakemeldinger fra de som ser jeg bruker tid på bloggen 😀 Tusen, tusen takk!

   Klem 🙂

 16. Åhh, elsker den Hummel bagen <3

  Need to have it! Helst NÅ:) Men, har allerede sagt i fra til søster at jeg ønsker meg ny treningsbag til jul. . Men HEI, det er vel lov til å ha flere? I alle fall for oss som trener mye, synes det er en god unnskyldning:) Hehe.

  Og JA, holdt nesten på å glemme det. . Sjekk ut: http://www.lornajane.com.au/

  Handlet MASSE der da vi var i Australia forrige jul, de har helt sykt mye fint! Og akkurat i den stilen jeg (og helt sikkert du også vil jeg tro) liker. De sender til Norge, så både jeg og søster skal bestille nå før jul. Gled!

  Bare et tips altså:)

  Ha en fin kveld Frøken-Strøken, og takk for mange gode tips! Klem

  1. Fotballfrue

   Oooo, I love it! Takk for tips, fine du 😀

   Håper du har en strålende kveld også 😀

   Du gjør meg glad!

 17. Hei Caroline. Ble det toll på det røde skjørtet du kjøpte (http://www.shopgoodnightmacaroon.com/collections/bottoms-created-desc/products/burgundy-leather-skirt#tab2)? Hva ble frakten på? 🙂

 18. Does it send outside of Norway too? 🙂

  Any other tips coming?
  Perfect blog!!

 19. Marita Ø

  Disse innleggene dine er så BRA og gjennomført! Elsker de 😀 Masse fine tips å hente! Ønsker deg en fin kveld, Caroline 🙂

 20. Ida marie

  Hei:) jeg er en jente på 13 år som har lest bloggen din i 1 år nå, og jeg elsker veldig de du skriver slike tips om julegaver:) men e lurer på om du kanskje kunne ha laget eit innlegg om julegaver til venner som er på min alder? Du har de sikkert ganske travelt med å blogge om andre ting..
  Men de hadde vært kjempe bra om du hadde tid til å skrive om det, hadde sett veldig stor pris på det. For jeg synest det er lit vanskelig å finne julegaver til mine venniner, det er som vanelig soper osv. Men det begynder å bli ganske kjedelig å gi.
  Håper du leser dette eg har skrevet nå, å kanskje svarer på om du kan lagge eit innlegg. Stå på!! Elsker bloggen din, trenings tipsene dine og selve deg!<3
  Stor klem Ida

 21. Åh, nå klikket jeg jammen meg hjem noe nytt treningstøy 😀 Fri frakt og det hele, fantastisk!
  Har du Cross BHen du reklamerte for selv? Er det innlegg i den? Jeg har omtrent ikke pupper, så føler jeg må ha en treningsbh med innlegg, nå trener jeg i vanlig BH (har egne jeg kun bruker på trening, selvsagt), men det er håpløst med stropper som detter ned på skuldrene osv. blæ.

  Tusen takk for at du svarte ang farging av håret fra helt lys til mørkere forrige uke! Var hos frisøren i helgen, og tok med meg det du hadde skrevet, og resultatet ble supert! 😀

  Klemmer

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har den 🙂 Det er dessverre ikke innlegg i denne, men da anbefaler jeg virkelig stay in place-bh’ene med pushup-effekt 😉

   Klem!

 22. Du virker som en veldig jordnær person, og på sett og vis har du blitt et slags forbilde for meg. Jeg meldte meg inn på ELIXIA fordi du snakka så varmt om det, og har ikke angret et sekund. I tillegg har jeg fått med meg kjæreste min på trening, og det er super motivasjon. Hvis det likevel skorter litt på motivasjonen en dag, kan jeg gå inn hit, og så sprinter jeg ned til treningssenteret, fordi du inspirerer meg, og sikkert MANGE andre!

  Tusen takk for at du kommer med så mange tips og råd til julegaver, det hjelper fælt på da det kommer til julegaveønsker for min egen del og hva jeg skal kjøpe. I tillegg er du så utrolig flink til å skrive innlegg som ikke bare er hei og hadet, men jeg føler at du gir veldig mye av deg selv til oss. Du er super! Kjempefint og gjennomført innlegg, som alltid!

  Ha en flott uke videre, vakre Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Blir så glad for å kunne inspirere 🙂 Tusen takk for fine ord, det betyr mye for meg <3

   Klemmer 🙂

 23. Supre gavetips:-)
  Jeg selv skal ønske meg nye joggesko til jul, disse kommer stort sett til å bli brukt på mølla.. Så jeg tenkte du var
  den perfekte personen å høre etter tips??(har på følelsen du har testet ut et dusin) hihi;-) Hva er dine favoritter?

  Må bare få si at jeg digger bloggen din! utrolig fin og variert! Elsker den positive energien du sender ut, og ikke minst treningsmotivasjon!!
  Bloggen din er blitt en must i hverdagen! 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg kan lage et innlegg om det 🙂 Akkurat nå er det asics-skoene som er favoritten 🙂

   Klem!

 24. Hvor er sølv bordet fra, det du har mellom stolene? Lekkert!

  1. Fotballfrue

   Skeidar 🙂

   – C

 25. Hei, hvor har dere kjøpt det vetrineskapet (e det det det heter?) som står i bakgrunnen på bildet av deg? Det var veldig fint! Ikke mye dikkedarier på det, men allikevel ser den eksklusiv ut, det likte jeg.

  Beate

 26. åhh, jeg har så utrolig lyst på en slik treningsbok! Vet du hvor man kan få noe lignende til litt rimligere pris og som ikke trenger å bestilles på nettet? 🙂 Er under 18 så får ikke gjort det selv og foreldrene mine liker ikke netthandling…

 27. Jeg må bare si: Du er en så stor inspirasjon for meg! Jeg er en jente på 19 år, som alltid har hatt litt ekstra på kroppen. Jeg har aldri vært direkte tykk, men bruker M/L i klær. Jeg har bestemt meg for at jeg skal legge om livet mitt. Det har igrunn gått greit, men de dagene det føles litt trått, klikker jeg meg bare inn på bloggen din, og jeg får bare lyst til og ta på meg treningstøy og løpe ut! Du får sikkert mange slike kommentarer som dette her daglig, men ville bare at du skulle vite det! Du gjør en forskjell for meg! 😀 TUSEN TAKK!

  1. Fotballfrue

   Så herlig du er, Emilie! Tusen takk for gode ord <3 Og masse lykke til på veien videre 🙂

   Klemmer!

 28. Hva slags program bruker du får å lage sånne kollasjer?

  1. Fotballfrue

   Photoshop 🙂

 29. Hei Caroline!
  Hvilket merke og type er skoene fra som du har på deg? Disse er kjempefin.
  Har forresten en strålende helg! Kos deg!
  Hilsen Elise.

  1. Fotballfrue

   Reebook 🙂

   Klem!

 30. Hei
  Takk for inspirerende blogg! Du har sikkert skrevet om det i bloggen en plass, men finner det ikke. Vitrineskapet bak deg på bildet her,,,hvor er det kjøpt?? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *