Ettertanker

Jeg er vanligvis ikke noe fan av nyttårsløfter, ettersom jeg heller er fan av mandager og det å kunne starte en ny uke med blanke ark fremfor et nytt år. Men i år kommer jeg likevel til å ha et nyttårsløfte, ett eneste, og det innføres faktisk før det nye året slår til, nemlig i går. Snakket med mamma på telefonen, og hun synes det var så utrolig hyggelig å være sammen med oss denne helgen, men likevel følte hun ikke at hun hadde fått vært sammen med meg. «Jeg føler liksom ikke at jeg fikk vært ordentlig sammen med deg. Du er jo så opptatt hele tiden og blir litt fjern, du holder jo stadig på med bloggen din.»

Jeg fikk så vondt inni meg da hun sa det, og faktisk føler jeg det på akkurat samme måte. Jeg burde være flinkere til å omfavne tiden vi har sammen når vi først er sammen, så får jeg heller nedprioritere jobb. Familien min er det viktigste for meg, og når jeg får bekreftet at det faktisk er slik som jeg føler, blir jeg helt målløs, og for det meste sint på meg selv som ikke klarer å legge jobb og blogg fra meg. Jeg vet at de forstår, men ærlig talt. Vi lever bare en gang, og det er flere hverdager enn dager som disse hvor vi faktisk er samlet for å være sammen. Så nå har jeg bestemt meg for å skjerpe meg fremover. Familietid er familietid, vennetid er vennetid og sånn er det. Selvfølgelig skal jeg jobbe og blogge når vi er sammen, men jeg må begrense meg og jeg må dele opp tiden. Tiden jeg har sammen med familie og venner må settes pris på der og da, ikke siden. Det er så viktig. Så nå er jeg egentlig litt lei meg og skulle ønske vi kunne spole tilbake helgen og gjøre alt på nytt med en mer tilstedeværende Caroline, men det er jo faktisk umulig. Og når det er sagt, hadde vi det jo innmari hyggelig ♥ Skulle bare ønsker jeg var mer. . der.

Så. . Dette var vel mandagens preken til meg selv 🙂 Nå skal jeg tømme kaffekoppen min og spise opp resten av kaffesnacksen, mens jeg henter litt juleinspirasjon i Bo Bedre sitt nyeste nummer. Etterpå venter frokost, jobb, trening og den vanlige, deilige mandagen.

Ny snacksefavoritt: Castello i porsjonsstørrelser. Elsker smaken av blåmuggost til kaffe, kan nesten sidestilles med mørk sjokolade og penøttsmør. Ja. Det kan faktisk det 🙂

Senere i dag tror jeg vi skal ut og handle årets første julegaver! Om vi ikke rekker i dag, blir det uansett i løpet av uken. Hurra 🙂

Ha en toppen mandag!

152 kommentarer

 1. I love fancy coffee cups and quite good amount of them, each one is different, yours with that little birt is so cute, love it, If you have a second please visit my blog to check my last outfit post. xoxo

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 2. Når jeg begynte å lese innlegget, tenkte jeg på om du skulle slutte å blogge, men så leste jeg mer, da forsto jeg at du HELDIGVIS ikke skal slutte! Hehe! 😀

 3. Kjære Caroline. Tror kanskje dette handler mye om, at du stiller alt for høye krav til deg selv. Du er jo (som du selv sier) perfeksjonist, og greit nok det, men dumt hvis det går ut over deg/venner/familie. Synes du forlanger ekstremt mye av deg selv, med å skal poste 3 innlegg pr dag, i tillegg til å poste i helger, på helligdager og i ferier. Husk å ta vare på DEG og tenk litt mer på deg selv. Vi som elsker din blogg, elsker den uansett! ♥ 🙂

 4. Jeanette

  Hei! Din mor har så rett så rett. Og dette gjelder ikke bare deg. Alle mennesker er mer eller mindre opptatt av sine elektronoske duppeditter. Vi twittrer, er på instagram, blogger, mailer, chatter sjekker likes og kommentarer store deler av dagen. Jeg er sikker på at barn/ungdoms sosiale kompetanse viskes ut i forhold til det å sitte å konversere, skravle, diskutere, småprate med bestemor etc etc. Vi er nødt til å tenke og ta oss i dette flere ganger om dagen. For det er trist. En utvikling vi egentlig ikke liker noen av oss hvis vi tenker oss om. Jeg må innrømme at jeg tenker at du lever i en materialistisk og selvopptatt verden, men du er ei klok og utrolig disiplinert jente… Liker å lese bloggen din nettopp pga dette. Du inspirerer meg med din ståpåvilje og inspirasjon både på matfronten og det å være aktiv. Jeg mistet min mor for 2 år siden, savner henne hvert minutt og tok henne dessverre for gitt mange ganger. Ta vare på din og kos dere når dere er sammen. Lås inn Pc og tlf…du er ikke uunnværlig vet du… Og vi lesere venter….Ha en flott kveld

  1. Fotballfrue

   Veldig lei for å høre om moren din, jeg klarer ikke forestille meg hvor vanskelig det har vært. Sender deg gode tanker, og takker veldig for rørende ord <3

   Mange klemmer 🙂

 5. Innlegget ditt traff midt i hjertet <3 At noen kan kalle bloggen din / deg for overflatisk, faller iallefall på stengrunn! Dine betraktninger rundt livets små og store hendelser er veldig gjennkjenbare, og jeg synes du er ei topp dame!

 6. Jeg er så enig med deg; skal jeg noe sammen med familien min, legger jeg bort alt som heter PC 🙂 Jeg setter familien min og vennene mine fremfor alt, så det er klart jeg gjør det 🙂 Anbefales! ^^

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 7. Charlotta

  Hei fina du! det var vise ord du skrev om å være til stede sammen med familie og venner.
  Jeg bor i Norge siden 7 år tilbake og har hele familien i Sverige. Kan også føle som deg noen ganger at jeg ikke er helt til stede når jeg er hjemme uten at tankene flyr avgårde….viktig å ta til være på hvert sekund man har sammen med sine nære og kjære <3

  Hvis du er glad i blåmuggost bare MÅ du teste en Svensk delikatesse – Muggost på pepperkake mmmmm 🙂

  Ha en fortsatt fin dag

  1. Fotballfrue

   Åååå, det er faktisk en va mine favoritt-juletapaser 😀 Det er SÅ GODT!

   Klemmer <3

 8. Ingvild

  Ville bare si at du er beundringsverdig. Du er dedikert, hardworker og har nådd så mye og langt med livet!

  Forresten, så litt på kommentarfeltet under Victoria’s Secret innlegget ditt… Enkelte gikk jo helt amok. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine av (usaklige) kommentarene som blir slengt, mest sannsynligvis av uviten 14-åringer. Uvitenhet er ordet! Provoserende at folk slenger med leppa som de gjør, og ha null peiling.

  Erin & Candice <3

  Jeg synes du er rå som står imot all kritikk 🙂 Fortsett sånn som du gjør!

 9. Mariell

  Kloke ord, Caroline! Selv om jeg ikke har blogg selv skjønner jeg litt av det du sier, og tror nok det er et viktig poeng det du sier med å dele opp tiden.

  Med meg er det sånn at når jeg setter meg ned for å lese/studere så blir jeg ofte avbrutt av mine egne tanker om andre ting som skal gjøres osv., og når jeg er med venner og familie så får jeg ofte dårlig samvittighet for alt jeg ikke har fått lest.

  Et tips jeg fikk var å rett og slett og bli flinkere på å fokusere 100 % på det jeg gjør her og nå. Når jeg har satt av tid til å lese, så skal jeg lese, og da skriver jeg bare ned irriterende tanker på en lapp, så forsvinner de på mystisk sett ut av hodet mitt 🙂 Og når jeg da er med familie og venner så orker jeg ikke tenke et sekund på studie og lesing, da skal jeg nyte den tiden – uansett hvor langt jeg føler jeg henger etter og hvor mye jeg føler burde ha blitt gjort.

  Lykke til med nyttårsforsettet, det tror jeg du holder med glans 🙂

 10. I know exactly what you mean. I do the same even though I try not to . Hugs to you, Caroline. I find we get caught up in yesterday and tomorrow and let today just pass. It’s no way to live.
  Suss og klem, Hege

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, Hege <3

 11. Ble veldig glad for at du ville dele dette med oss. Føler virkelig jeg kan merke gjennom bloggen at du er en god person som vil andre godt. Og at du enda jobber mot å bli en bedre person er jo kjempebra! Ingen er perfekte! Det gjør meg glad at andre tenker slik, «hvordan kan jeg bli bedre – kind off».

 12. Hei!

  Fin blogg du har da ! 🙂

  Hvilken utdannelse har du og hva jobber du med til vanlig?

  Ha en fin-fin kveld! :))

  Klem Emilia.

  1. Fotballfrue

   Jeg er utdannet journalist og jobber som det 🙂

   – C

 13. Hei

  Leste denne i helga; http://www.dagbladet.no/2012/11/09/kultur/debatt/kommentar/ideer/selvhjelp/24285772/

  Fikk meg til å tenkte på akkurat det du skriver om.

  Renate

 14. Hei Caroline,

  Så hyggelig å se at du lader opp til jul med Bo Bedre! Noen av gavetipsene fra julebilaget ligger også på nett for de som har lyst til å ta del i juleinspirasjonen 🙂 http://bo-bedre.no/article/158770-redaksjonens-gavefavoritter/gallery/641229

  Håper du har en fin mandag!

  Hilsen oss i Bo Bedre

 15. Trude A

  Jeg sender deg en haug med hjerter fordi du er så god. Jeg vet at vi bare får se en del av deg Caroline, men likevel deler du så mye av deg selv. Det inntrykket jeg sitter igjen med av deg er at du er en varm og empatisk person som alltid setter familien din høyest, og gjøre alle til lags (som oss ukjente blogglesere:p ) .
  Jeg fikk vondt i meg og når jeg leste dette, nettopp fordi det minner meg også på at jeg må jobbe med å være mer tilstede for de som står meg nærmest. Det gjelder oss alle sammen. Da er det også så fint at de vi er glade i sier i fra, selv om det er vondt å høre det og.

  Tusen takk for at du delte dette med oss. Etter jobb i dag så skal jeg ringe mamma <3

  Ps: husk å ikke vær for hard med deg selv nå!

  1. Fotballfrue

   Jeg er så glad for at vi er flere om dette, og det var så godt å høre det fra noen. Jeg visste det egentlig og har følt det sånn selv, så det var jo egentlig en bekreftelse jeg trengte. Og nå kan jeg ikke annet enn å skjerpe meg 🙂 Og det er sant som du sier, vi må virkelig jobbe for å være mer tilstede i nuet i dagens digitale verden <3

   Takk for gode ord <3

   Klemmer 🙂

 16. Familetid og vennetid er såå viktig, ikke la bloggen gå foran det.

 17. Persille

  Caroline, du får stor respekt fra meg for at du skriver dette på bloggen din. Jeg hadde ikke syntes at det var noe kult å innrømme at mammaen min hadde sagt til meg det din mamma sa. Det er ganske personlig på en måte og litt flaut. Men så bra av mammaen din som tør å si fra til deg 🙂 Og at du tar det til deg på den måten du gjør er så fint.
  All respekt til deg, jeg ble nesten litt rørt av å lese dette, litt rart kanskje 🙂
  Føler ikke at jeg får helt til å skrive det jeg tenker nå, men håper du forstår det uansett. Konklusjonen er: respekt.
  Kjenner deg ikke i det hele tatt, bare gjennom bloggen din, og du virker som en veldig fin person.
  Klem til deg og mammaen din!
  Forresten – jeg slettet facebook for noen dager siden, det føles overraskende bra 🙂

  1. Fotballfrue

   <3 <3 <3

 18. Forbilde! 😀

 19. Du er en flott og god jente du, Caroline! Ganske sikker på at du har et hjerte av gull:)

 20. Fine Caroline!
  I din travle hverdag, skjønner jeg godt at det til studer kan bli vanskelig å koble av. Du virker utrolig stresset i blant, så du må huske å ta noen pusterom innimellom!
  Vi lesere er helt avhengige av å klikke innom her daglig, så om du tar deg en fri-lørdag fra bloggen i ny og ned skader ingen av oss!
  Stå på videre! Digger deg:)

 21. Du er skjønn <3

 22. Har jobbet altfor mye selv i det siste, har nesten meldt meg helt ut av familie og venner-fordi jeg må bare det og det..Så jeg har tidenes dårlige samvittighet de siste par mnd.. Sender med noe jeg leste her en dag..den stakk litt.. 🙁 (sorrrrry for den er lang!)

  En mann kom sent hjem fra jobb, trøtt og irritabel. Ved døren ventet hans 5 år gamle sønn.
  Sønn: «Pappa, kan jeg spørre deg om noe?»
  Far: «Selvfølgelig. Hva lurer du på?» svarte mannen.
  Sønn: «Pappa, hvor mye tjener du i timen?»
  Far: «Det har du ingenting med! Hvorfor spør du om sånt?» spurte mannen sint.

  …Sønn: «Jeg har bare lyst til å vite det. Kan du ikke være så snill å fortelle meg det?»

  Far: «Hvis du absolutt må vite det, så tjener jeg 250 kr. i timen.»
  Sønn: «Åhh», sa sønnen og kikket ned i gulvet. «Kan jeg få lov til å låne 100 kroner av deg?»

  Faren ble rasende.
  «Hvis den eneste grunnen til at du vil vite hvor mye jeg tjener, er for at du kan gå ut og kjøpe deg en idiotisk leke eller annet tull, da kan du marsjere rett inn på rommet ditt og legge deg. Tenk over hvilken egoist du er! Jeg jobber ikke flere timer hver eneste dag for slik barnslig frekkhet!»
  Sønnen gikk stille til rommet sitt og lukket døren. Mannen gikk og satte seg i stolen og ble mer og mer irritert over sønnens frekke spørsmål.
  «Hvordan våger han å spørre om hvor mye jeg tjener bare for å få penger?»
  Omtrent en time senere hadde mannen roet seg og begynte å tenke seg litt om: Kanskje guttungen virkelig trengte de 100 kronene for å kjøpe noe han trengte, og dessuten maste han svært sjelden om å få penger… Mannen gikk til guttens soveroms dør, banket på og åpnet.
  «Sover du, gutten min?» spurte han.
  «Nei, pappa, jeg er våken,» svarte gutten.
  «Jeg har tenkt meg litt om og kanskje jeg var litt for streng mot deg,» sa mannen.
  «Det har vært en lang dag og uheldigvis tok jeg sinnet mitt ut på deg. Her er de 100 kronene du spurte om å få låne?»
  Gutten satte seg straks smilende opp og ropte:
  «Tusen takk, pappa!»
  Så stakk han hånden innunder puten og dro frem noen krøllete sedler. Da mannen så at sønnen allerede hadde penger, begynte han å bli sint igjen. Sønnen telte pengene sakte og kikket opp på faren.
  «Hvorfor skulle du ha flere penger når du allerede har?» murret faren.
  «Fordi jeg ikke hadde nok, men nå har jeg det!» svarte sønnen. «Pappa, nå har jeg 250 kroner. Kan jeg få lov til å kjøpe en time av tiden din, for da kan du komme hjem en time tidligere i morgen og spise middag sammen med oss?»
  Faren var knust. Han la armene rundt sønnen sin og ba om forlatelse. Dette er bare en kort påminnelse til alle dere som jobber mye. Vi skal ikke bare la tiden renne vekk uten å være sammen med de som virkelig betyr noe for oss, de som står oss nært. Vær så snill og husk på å spandere tid verd 250 kroner på noen du virkelig bryr deg om.

  Hvis vi dør i morgen, vil bedriften vi jobber for kunne erstatte oss i løpet av få timer; men familie og venner vi forlater, vil savne oss resten av livet.

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Å, dette var rørende <3

 23. Stusser over at noen kan kritisere et så åpenhjertig innlegg som angår følelser og familie.

  Syns det er fint at du vil være mer «tilstede» når du først er med familie og venner. Det er dyrebar tid å miste, så det er jo kjempe bra at dette er noe du vil bedre 🙂 Er nok mange i arbeidslivet som burde gjøre det samme, tror mange er «med», men samtidig har hodet på en helt annen plass. Du fortjener litt fritid med dine nærmeste du også, vi lesere klarer oss uten de «3 faste». Noen vil kanskje klage, men det får bare være.

  : )

 24. Åhh, så fine ord, Caroline! Verkeleg til ettertanke. Eg vart rørt, sitt her med tårer i augene. Så storsinna, modent og fint av deg å ta til deg budskapet frå mammaen din slik du gjer. Og takk for at du deler med oss! Ser jo at både eg og mange med meg kan relatera. Det er så viktig å stoppa opp innimellom, og ta seg tid til å la slike «aha»-opplevingar få betydning for korleis me velger å prioritera vidare i livet ♥

  klem ♥

 25. Håper du klarer å ta litt pause fra bloggingen, både i hodet og i hender. Alle dine faste lesere vil forstå hvis du er litt fraværende en kveld. Takk for all god lesing i over tre år<3

 26. Amalie14

  Så fine og kloke ord:-)
  Nå innså jeg faktisk at jeg selv bruker mye tid på nettet eller jobber med andre ting, når jeg er sammen med familien. Jeg får se moren min begrenset siden foreldrene mine ikke bor sammen, og de stundene jeg har familien (spesielt mamma) tilstede, bruker jeg tiden på feile ting. Takk Caroline, for at du fikk meg til å innse det! Åå, nå skal jeg være glad for de stundene jeg får sammen med de jeg elsker mest i verden, familien<3 Man vet jo aldri hva som skjer i morgen, da kan man fort tenke at man har utnyttet tiden feil….

 27. Skjønner deg utrolig godt! Din blogg er favorittbloggen min og du inspirerer meg veldig, jeg håper du fortsetter å blogge lenge, du er utrolig flink!

 28. Jeanette

  Forstår deg veldig godt jeg. Nå blogger jeg ikke, men merker jeg har en lei tendens til å være fraværende når jeg er med venner og familie fordi tankene mine er helt andre steder. Veldig slitsomt. Leste litt gjennom kommentarene her.. Rare greier, som de i RR ville sagt 🙂 Alt folk får seg til å skrive.

  Ønsker dere en fin mandagskveld videre! 🙂

 29. Du er like flott på innsiden som på utsiden! Veldig kloke ord på en mandag;) Ha en fin kveld:)

 30. Hi, I just wanted to say that I really love Your blog and think You are amazing 🙂 Greetings from Latvia 🙂

 31. Dette var et godt innlegg, som traff meg. Virkelig. Jeg synes det er vanskelig å komme på noe lurt å si annet enn tusen takk for at du våger å dele dette med oss lesere. Det krever mot. Og jeg håper du finner den gyldne middelvei mht å balansere fritid, familie, venner og jobb. Jeg ser at noen få lesere skriver stygge kommentarer på innleggene dine iblant, og det får meg til å undres over om de glemmer at de skriver til et menneske av kjøtt og blod. Jeg tror at slike innlegg som dette minner dem på det: at du «bare» er et menneske du som alle andre, og ikke en maskin som bare kan pumpe ut nye innlegg og treningstips og svar på spørsmålsrunden og jeg vet ikke hva. Så vil jeg bare si: Stå på, men ikke slit deg helt ut, ok? Du er god 🙂

 32. Uff da, syntes det er veldig tøft gjort av deg å være såpass åpen og ærlig på bloggen 🙂 Stå på <3 Dette ordner du 🙂 Tror nok de fleste sliter med en eller annen balansegang av og til, kan nok skje til og med den beste fra tid til annen 🙂

 33. Håper at du for egen del og familien/venners del klarer å være mer tilstede. Det er noe med å være i nået som er svært, svært viktig. Det vanskeligste med blogging, er vel i likhet med en del andre jobber, at det opptar hodet selv om man fysisk ikke holder på med noe som er relatert til det. Jeg forstår at du ønsker å spole helgen tilbake. Det går, som vi vet, ikke. Men nye dager og helger kommer 🙂

 34. Du må vite at dette har vi utrolig stor forståelse for, Caroline. Familietid er familietid, og den tiden du har til overs, blir vi veldig glad for å kunne ta i mot 🙂

 35. Åh det må være grusomt å høre fra sin mor, skjønner at det brant seg fast. Men du skal ha at du virkelig er en god blogger. Det er mange bloggere jeg føler får utfortjente fordeler, i form av gratisprodukter, penger, osv. Jeg føler ofte at de gjør det kun for godene, og poster et haste innlegg som hverken er interessant, givende eller morsomt å lese, de poster kun for å poste. Men du, du er en klasse for deg selv. Alt godt som bloggen har ført med for deg fortjener du 100 prosent. Og det er så godt å se at det faktisk noen som behandler dette som en seriøs jobb, når de faktisk er så heldig å kan leve av noe som de elsker. Det er derfor jeg liker bloggen din så utrolig godt også, ikke bare poster du innlegg hyppig, men viktigst av alt innleggene dine har kvalitet. Du ser du har lagt arbeid bak det, og det gjør det så mye morsommere å lese. Og ikke minst inspirerer du meg så mye, du er min wonderwoman, du bare får til alt 🙂 Og du får det til fordi du jobber hardt. Stå på Caroline, du er så dyktig, og som du sier det er viktig å tenke på det viktigste i livet, famile og venner, hva hadde vi vært uten dem?

  Ønsker deg en herlig dag 🙂

 36. Karoline

  Vet ikke om denne meldingen skiller seg ut blant de du allerede har fått. Men du er virkelig fantastisk og en utrolig god person som skriver en blogg jeg gleder meg til å lese hver dag. Selv er jeg ikke den mest aktive, den sprekeste, men jeg finner mye motivasjon og inspirasjon fra din blogg når det gjelder trening. Takket være deg har jeg lært meg til å tenke mer positivt, snu det negative til det bedre. Og mandager har også blitt min yndlingsdag. Etter å ha vært igjennom mitt tøffeste år er det nettopp dette med en ny start som er så godt. Nye blanke ark hver uke, hver dag. Dette er egentlig et stort takk til deg, Caroline 🙂 Med en stor kopp kaffe og litt hverdagskos med 70 % sjokolade ønsker jeg deg en nydelig tirsdag <3

  Ps: Kos deg med familien og tenk at vi lesere er her uansett – om det en helg skulle bli mer familie/vennekos enn lange blogginnlegg 🙂

 37. Et skikkelig hjertesukk.. Ta vare på familien, den er det viktigste du har <3 Vi lesere blir ikke borte med det første. Jeg er her iallefall for å bli 🙂

 38. Jeg er av en eller annen grunn innom bloggen din av og til og syntes det er fint at selv du stopper opp av og til og tenker. Må jo være et karusell av et liv du lever, det er jo jobben din å blogge og det kan stjele tid som alle andre jobber. Jeg kjenner av og til at jeg blir litt provosert av bloggen din av en grunn og det er nettop når du «klager» over TID,( det kunne provosert meg at du har 1000 par sko, er tynn, har litt for nappete øyebryn eller har litt for jålete hus uten personlig stil, men det syntes jeg bare er morsomt, ingen er jo perfekte) Husk at du bruker mye av tid din på å trene, gå til frissør, shoppe på nett, ordne neglene, stelle deg på badet, krølle håret, bake, kle på deg fine klær o.l, osv som vi vanlige folk kanskje får tid til av og til etter jobb hvis vi er heldig og da nyter vi det til det fulle! Det burde du og, ikke klag «i dag rakk jeg ikke manikyren» , eller «uff i dag må jeg trene i to omganger for jeg har så dårlig tid!» OMG!! Blir spennende når du får barn sier jeg bare….

  1. Du får det til å høres ut som jeg er hos frisøren og negldesigneren ukentlig, når jeg i realiteten gjør det en gang i mnd, kanskje en gang annen hver måned. I tillegg er ikke dette noe jeg karakteriserer som arbeidstid.

   Husk at når jeg fikser meg for å ta antrekksbilder, er dette noe jeg kun gjør for å vise frem et antrekk, og derfor kun er relatert til arbeid. Det er altså noe jeg må gjøre i forhold til arbeidet mitt, og da blir tiden et viktig aspekt. For at samarbeidspartnerene skal være fornøyd, må det være av best mulig kvalitet, og da sier det seg selv at jeg ikke bare kan slenge på meg klærne eller legge de frem på gulvet for å vise de frem.

   Treningen er heller ikke noe jeg anser som arbeid.

   Hadde jeg satt igang en klokke for å regne ut mine ukentlige arbeidstimer (lage og poste innlegg, svare på mail, møter, oppdrag), ville jeg nok raskt endt opp et sted mellom 50 og 60 timer.

   – C

   1. Caroline

    Men igjen, dine 50/60 timer med «arbeid» blir mye å nettopp sitte i en sofa og skrive innlegg, redigere bilder, svare på mail osv + stå foran speilet på badet for å sminke deg og ordne hår for så å gå ut og bli tatt bildet av. Alle disse «arbeidstimene» dine syns jeg er vanskelig å kunne se på som «jobbtid». Jeg tror jeg også hadde hatt movitvasjon til å jobbe 50 timer i uke hvis timene gikk med til å sminke, sette sammen antrekk, ta bilder, gå inn å redigere de i stue for så å skrive hva jeg har gjort for dagen – i stedet for å være på en sykehus og løpe fra pasient til pasient.

    Nå virker jeg utrolig negativ og trangsynt, nesten litt sjalu og bitter. Det jeg vil frem til er vel at toppbloggere tjener fett, men klarer alltid å forklare leserne at de betaler mye skatt, mva på varer de mottar og jobber mange, mange timer i uken og at de har et «hardt» liv, og ikke så luksus som vi skal ha det til. Du har drømmejobben og det unner jeg deg, men da syns jeg du (bloggere) skal slutte å prøve å overbevise oss om at denne blogg-jobben din er hardt arbeid.

   2. Men igjen, dine 50/60 timer med “arbeid” blir mye å nettopp sitte i en sofa og skrive innlegg, redigere bilder, svare på mail osv + stå foran speilet på badet for å sminke deg og ordne hår for så å gå ut og bli tatt bildet av. Alle disse “arbeidstimene” dine syns jeg er vanskelig å kunne se på som “jobbtid”.

    Om du mener at det å sitte foran en PC å jobbe med redaksjonelt innhold, redigere bilder og svare på mail, ikke kalles arbeid, da tror jeg svært mang er uenig med deg. Hva med journalistikk? De sitter jo dagen lang og skriver artikler og gjør research, det er jo akkurat det samme jeg gjør. Grafiske designere og fotografer jobber med bilder og redigerer. Fotografer jobber også i forhold til location, lys og ramme rundt et bilde, samme gjelder meg. Jeg forsøker jo hele tiden å levere gode bilder, og kjører ofte i 30-45 minutt kun for å finne et sted å ta bra bilder. Når det gjelder det å svare på mail, så inngår vel det i de aller fleste typer arbeid, og jeg ser ikke helt hvorfor du ikke ser på det som jobbtid.

    Ikke misforstå meg nå, jeg elsker yrket mitt, men det krever like mye slit og jobb som mange andre yrker. Av og til får jeg inntrykk av at enkelte tror det er lett som bare det. Det er over en halv million bloggere i Norge, hvor mange av de tror du ikke ønsker å ha førsteplassen min på blogglisten? Det er jo en evig konkurranse om å levere et produkt som gjør at leserne mine vender tilbake. Du kan jo tenke deg selv, 18-20 innlegg i uken, det krever en del kreativitet, planlegging og research for ikke å gå tom for ideer 🙂

 39. Du er så god. 🙂

  Heldig er hun, din mor, som har en datter som er åpen, og som bryr seg. Ønsker dere alt det beste!

  —-@

 40. Heidi Viktoria

  For noen latterlige kommentarer du får, Caroline. Jeg hyller deg for at du ikke har klikket enda! Håper du koste deg på juleshopping!;-)

  1. Fotballfrue

   <3<3

 41. Hallo, har selv det samme serviset som du har. Det er nydelig! Bruker du å ha det i oppvaskmaskinen? De i butikken sa at det ikke skulle være noe problem på lett vask, men er redd de skal bli stygge.

  Ha en fin dag idag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Null stress å ta det i maskinen, kanten kan bli litt stygg uansett, men det er bare å tørke over med noe tørt 🙂

   – C

 42. Ser du har fått masse kommentarer på innlegget ditt, men måtte bare sende en hilsen selv også. Fikk en tåre i øyekroken da jeg leste innlegget og kjenner meg igjen i det du skriver. Ikke lett å leve i denne stressende hverdagen. Du gjør en god jobb og jeg synes det var et perfekt nyttårsforsett. Angrer man på tiden man ikke var til stede, er det fint å få gjort noe med det. Ha en fin kveld søte deg:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, skjønne du <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *