Skreddersydd hudpleieprogram

For en måned siden var jeg hos flinke Trude i salong Clinique Care for en deilig ansiktsbehandling. Dette var i samarbeid med Coverbrands, og jeg fikk også en analyse av huden min i tillegg til at hun satt sammen produkter skreddersydd for å dekke behovene til akkurat min hud. I behandlingen min var blant annet diamantslip, sammen med dyprens, fotmassasje og øyemaske. Det var utrolig deilig og noe jeg anbefaler å gjøre på det varmeste. Kommer tilbake til dere i løpet av neste uke med et tilbud eksklusivt for dere hos Trude, så det er bare å følge med 🙂

Vi kom frem til at jeg har en kombinsasjonshud og dette visste jeg egentlig fra før av. Til min kombinerte hud anbefalte hun meg en kombinasjon av GLO  therapeutics og Ole Henriksen-produkter. Disse seriene kan du fint kombinere ettersom de jobber på to forskjellige plan i huden, på forskjellige måter. Salisylsyrer, AHA, Lactid Acid og glykolsyrer i høy konsentrasjon har evnen til å jobbe dypere og er spesielt gode til å oppnå blant annet en hudfornyelse.

Rens: Glo Purifying Gel Cleanser med blant annet salisylsyre som gir mer oksygen til underhuden. Hun så at jeg var ganske dehydrert, så denne skal hjelpe meg med nettopp dette.

Rens 2: Glo Clearing Complex Pads som dras over huden etter rens morgen og kveld for å fjerne overflødig fett. Denne bruker jeg bla. i t-sonen.

Serum: Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster, serumet over alle serum! Dette er helt fantastisk, og noe jeg har sverget til lenge nå. Påføres før ansiktskremen. Dette inneholder konsentrert C-vitaminkompleks, er fylt med antioksidanter som beskytter mot forurensing, og har fuktbindende ingredienser som sørger for at din hud er beskyttet og mettet med næring. Dette serumet ble bokstavelig talt revet fra butikkhyllene og de fleste onlinebutikker etter at Ole Henriksen snakket så varmt om det på God morgen Norge. Folk stod faktisk på venteliste! Så ja, et utrolig deilig produkt!

Nattkrem: Sheer Transformation Creme bruker jeg om natten, fordi det er da hudfornyelsen og reprasjonsevnen er best, dermed hjelper jeg min kombinerte hud å fornye seg raskere.

Dagkrem: Ole Henriksen Skin Insulator. Denne har solfaktor, noe som er ekstra viktig når jeg bruker syrer i de andre produktene mine. Like viktig hele året, ettersom UVA-strålene alltid er like sterke, året rundt.

Peeling: Det er utrolig viktig å gi huden en grundig og rensende fornyelse, fjerne døde hudceller samt gjenskape gløden og mykheten. Her ble jeg anbefalt Sugar Glow fra Ole Henriksen. Ettersom de fleste av oss blir litt grå om vinteren er det godt å ha en scrub som stimulerer mikrosirkulasjonen, også slik at opptak av gode ingredienser fra andre produkter tas bedre opp og igjen fører til mer farge og liv i ansiktet. 

Ansiktsmaske: Her ble jeg anbefalt Black/Blueberry Enzyme Mask fra Ole Henriksen ettersom huden også blir mer dehydrert om vinteren og dermed også mer sensitiv. Denne masken inneholder lavendel som er svært beroligende og hyaluronsyre som er fuktighetsbeholdende. Kjempefin å bruke i kombinasjon med syrer, da dette faktisk gjør huden forbigående sensitiv (men med utrolige resultater). En maske er kraftigere enn både serum og krem ettersom de inneholder mer konsentrerte ingredienser, og gir huden en skikkelig boost og vitamininnsprøytning.

Øyne: Til vanlig holder det med én krem til øynene, men akkurat nå kunne Trude som sagt se at jeg var litt dehydrert, så hun anbefalte meg to. Dette med dehydrering er bare en forbigående hudtilstand, men det er uansett godt å pleie for å både forebygge og lindre den sarte huden under øynene. Faktisk blir det ikke dyrere å ha to øyekremer, de holder jo tross alt dobbelt så lenge i tillegg til at det gir dobbel virkning under øynene 🙂 For de som sitter mye foran data som meg, eller de som er omgitt av sterke lysstoffrør på arbeid etc., er det optimalt med to kremer. Men som sagt, to kremer kan være for den kresne, én krem som jobber om natten og én som er perfekt under sminke på dagtid.

Om natten: Ultimate Eye Lift Roll On som er et fantastisk produkt for huden under øynene. Inneholder kjølende og frisk øyegelé som du masserer inn med hjelp fra kulen på enden av tuben. Inneholder peptider som løfter og strammer opp, og agurkessens som fjerner hevelse. Farvel morratryne!

Dagtid: Visual Truth Eye Cream som faktisk kan brukes både morgen og kveld. Denne er også er anti-aging. Gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler (dvs. forbindelser som kan skade vev og celler) og forhindrer dermed ytterligere skader på den sarte huden rundt øynene. Gir løft og spenstighet, øker elastisiteten og vevets styrke for å holde rynkene i sjakk.

Generelt for de som sitter mye foran PC blir huden ekstra dehydrert, anbefaler Trude African Red Tea Face Mist. Denne skal brukes minst to ganger daglig og sørger for at huden får masse fukt og antioksidanter. Perfekt over makeup ettersom den også sørger for at det sitter lenger og får en oppfriskning. African Red Tea inneholder ca. 50 ganger mer antioksidanter enn grønn te.

Hudterapi er egentlig noe jeg aldri har tenkt noe over tidligere, ettersom jeg aldri har hatt noen problemer med huden har jeg alltid tenkt at jeg ikke har behov for hudterapi. Men likevel fikk jeg på mange måter en aha-opplevelse da jeg var hos Trude, jeg lærte jo så mye og det er tross alt viktig å gi huden riktige produkter og behandling slik at den faktisk holder seg like fin etter som årene går. Trude anbefalte å gå til hudterapi fire ganger i året, rett og slett til hver årstid som vi har i Norge for å få tilpasset riktig behandling for den nye årstiden pluss hudtilstanden du eventuel har.

*Pust* Dette ble MYE informasjon, men jeg synes det var så interessant, så jeg hadde lyst til å dele alt med dere 🙂 Håper dere finner det nyttig. Coverbrands har selvfølgelig gode priser til dere i nettbutikken fra og med i dag til og med torsdag 15. november: På Ole Henriksen får du 15 prosent rabatt og på Glo Therapeutics 20 prosent rabatt ♥

annonse 

86 kommentarer

 1. Dette ser jo kjempespennende ut, virkelig, men det er en ting jeg reagerer litt på. Dette er jo ganske så mange produkter (hvordan får man egentlig tid til å bruke det hver dag?), og når en øyekrem koster nesten 500 kr så er jo ikke dette noe alle kan ta seg råd til? Får man kun anbefalt slike produkter, eller også billigere alternativer? 🙂

  Hudpleie er selvsagt noe man burde prioritere, men for min egen del så er ikke hudpleie noe jeg kan bruke flere tusen kroner på, selv om jeg gjerne ville 🙁

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker rens morgen og kveld etterfulgt av serum, øyekrem og krem 🙂 Maske 2-3 ganger i uken, det samme med skrubb, så der har du bruken av alle 🙂

   Hudpleie er dyrt, men heldigvis drøyt, slik at i hvert fall jeg ser på det som en investering 🙂 For de som ikke har så god råd, vil jeg anbefale en god rens, én øyekrem og én krem som kan brukes både dag og natt. Dette er i hvert fall det jeg ser på som must for å tilføre huden det den trenger 🙂

   Det er klart maske og skrubb også er nødvendig, men dette er mer «luksus» for huden igjen og ikke noe du nødvendigvis MÅ ha 🙂 Eller. . Skrubb/peeling må man kanskje ha dersom man sliter med store porer/hudormer ol., men da vil jeg tro at det også er viktig for vedkommende å investere i nettopp dette 🙂

   Klem!

   1. Kamilla L.

    Et tips om man vil bruke mindre penger på hudpleie er å kjøpe billig rens og skrubb. Disse produktene virker ikke på huden i mange timer, mens krem og maske er noe man kan investere litt mer penger i siden de gjør nettopp det. Dessuten MÅ man ikke kjøpe hudpleieprodukter som koster skjorta (selv om de kanskje er veeeldig gode?:P). Det fins mange greie alternativer. Sjekk ingredienslisten, styr unna parabener og finn noe som passer til din hudtype og hudtilstand. Det er store utvalg på apotekene som ikke koster skjorta, men som likevel har gode ingredienser. Til tider kan det jo føles som om man kjøper merket like så mye som produktet ift pris… 😛

   2. Fotballfrue

    Veldig enig med det første du sier, godt tips 🙂

    – C

   3. Cecilie Irene

    Jeg har noe jeg gjerne vil tilføye her, Kamilla.
    Vet du egentlig hva parabener er? Annet enn at det er et konserveringsmiddel og at » det er farlig» ?
    Nei, nettopp. Går du rundt om i landet / skandinavia så kan kanskje halvparten svare med å si at det enten er farlig eller at det er et konseringsmiddel, mer kan ikke folk nemlig.

    Et annet spørsmål: Spiser du vanlig kjeks, sushi eller drikker du Cola? 🙂 Javisst har man parabener der også 🙂
    Kan du ikke svare meg grundigere om hva parabener er og hvor man finner det hen, så bør du faktisk lese videre;

    Hva er parabener?
    Det er konserveringsmidler som tilsettes i mat, kosmetikk og medisiner for å hindre at de blir
    ødelagte på grunn av bakterier og mikrober.

    Hva skjer dersom produktet ikke inneholder konserveringsmidler?
    Uten konserveringsmidler vil produkter, mat og medisiner ha særdeles kort levetid og
    må oppbevares i kjøleskap. Det finnes nemlig en mengde ulike bakterier og mikrober som
    stortrives dersom konserveringsmidler ikke er tilsatt. Noen av dem kan faktisk forårsake
    blindhet.

    Parabener har i flere tiår vært de vanligste konserveringsmidlene, på grunn av at de er lite allergiframkallende i forhold til alternativene og fordi de er meget effektive mot mange typer mikrober. I de fleste produkter brukes parabener på et meget lavt nivå rangert fra 0,01 til 0,3%. De generelle forskjellene på de ulike parabenene er at methylparaben og
    ethylparaben er vannløselige, mens butylparaben og propylparaben er fettløselige. De fleste kosmetiske produkter inneholder både vannløselige og fettløselige ingredienser, så den rette kombinasjonen av parabener velges av kjemikeren slik at alle delene av formelen er beskyttet. EU- reguleringer begrenser bruken av parabener til 0,4% av ferdig produkt for hvert paraben som benyttes, opp til et maksimum på 0,8%. Parabener har utmerket merittliste i forhold til trygghet!

    Kan parabener i fuktighetskremer tas opp i kroppen?

    Nei, parabener i hudpleieprodukter kan ikke absorberes i huden. Esterase III i keratinocyttene er et hudenzym som fullstendig løser opp (hydrolyser) topisk påførte parabener. Det er kun parabener som tas opp gjennom mat og medisiner som entrer kroppen.
    Det er ikke påvist noen bivirkninger ved parabener i blodet. I mat finner du parabener som konserveringsmidler i bla. bearbeidede grønnsaker, bakervarer, fett, oljer, dressinger, sukkererstatninger og frosne meieriprodukter i konsentrasjoner opp til 0,1%.

    Parabener er også et av naturens konserveringsmidler. Noen parabener, og deres nedbrytningsprodukt, hydroksybensosyre, finnes overalt i naturen. Hydroksybensosyre finnes også i frukt og grønnsaker, som blåbær, gulrøtter, bringebær, peanøtter, bjørnebær, olivenolje,
    agurk, persille og vanilje. Methyl-, ethyl- og butylparabener som brukes i kosmetikk er syntetiske, men kjemisk identiske med dem man finner i naturen.

    Hva sier det norske mattilsynet?
    Også mattilsynet understreker i et eget nyhetsbrev etter programmet, at de anser de omtale stoffene som trygge. Mattilsynet baserer sine vurderinger på det de mener er trygt å bruke på arbeidet til ulike vitenskapskomiteer. I Norge er det VKM (Vitenskapskomiteen for
    mattrygghet) som utfører slike vurderinger, i EU er det EFSA (EUs organ for risikovurdering) og SCCS (EUs vitenskapskomité på kosmetikk).

    SCCS har utført grundige risikovurderinger, og fastslo våren 2011 at parabenene metyl-, etyl-,
    propyl- og butylparaben er trygge å bruke i kosmetikk når produsentene holder seg under
    fastsatte grenser. (Vurderingen gjelder også for produkter ment for barn.)

    Hva er så problemet?
    Et studie som hevdet at parabener etterlikner østrogen som forårsaker brystkreft.

    Fakta 1:
    Ingen steder i studiet hevdet ansvarlig lege at det var en sammenheng mellom parabener og brystkreft.
    Fakta 2:
    En bit med sashimi dynket i soya og wasabi aktiverer høyere østrogenaktivitet i kroppen enn et helt liv med daglig bruk av parabener.

    Denne negative presseomtalen skyldes rapporter som “the Darbre paper” som knytter parabener til brystkreft. Denne rapporten er nå underkjent, men selskaper som ikke benytter parabener bruker fortsatt dette studiet for å fremme sine produkter, dessverre.

    Så kjære Kamilla, jeg håper du lærte noe nytt ikveld 🙂

   4. Vet du, det var ingen som trodde røyking var farlig før heller… Choose your battles.

   5. En investering er noe som vil øke i verdi. Tviler på at hudpleieproduktene dine vil gjøre det 🙂

 2. Så vittig at du skrev om dette akkurat nå! Jeg var på vei inn for å finne navnet på dagkremen du bruker nå om vinteren.:) Jeg sverger selv til O.H og huden min har aldri vært finere!

 3. Fy søren så heldig du er! Kjenner jeg virkelig hadde hatt godt av skikkelig hudpleie, men lommeboken er streng og forteller meg at det eneste hudpleieproduktet jeg kan unne meg er Spenol, huff! Men du fortjener luksus, så absolutt 🙂

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

  1. Spenol? Haha, det er jo ikke hudpleie engang, men til spener på kua. Det er da ikke såå dyrt for nivea etc.. Ville nok heller kjøpt det, enn krem for kua 😛

   1. Nå fikk jeg faktisk NIVEA av kjæresten min, haha! 🙂 Og du har rett – det var litt av en forskjell =) Men likevel, poenget mitt blir det samme tenker jeg 🙂

    ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 4. Veldig fin og lærerik post!! Må si at du er min favorittblogger – veldig flink til å oppdaterer og alltid fine bilder:) Merker at du bruker mye tid på bloggen, og det vises!!!

  (PS: å sette heter sattE i fortid! Hehe, har bare irritert meg en stund)

 5. Hei, jeg bare lurte på om du kan lage et innlegg med forskjellige mage og ryggøvelser hvor man ikke trenger noe spesielt utstyr bortsett i fra evt en ball eller små vekter.

 6. Nå er en haug med Ole Henriksen produkter på vei i posten og jeg GLEDER meg til å prøve 😀 Takk for en lang rekke produktbeskrivelser, du er en knupp!

  1. Fotballfrue

   Ingen årsak, synes hudpleie er ganske så spennende 🙂

   – C

 7. Åå, så heldig du er som virkelig kan unne deg skikkelige, gode produkter til huden. Jeg sliter selv med noe urenheter og tørr hud, men har ikke pengene til skikkelige produkter. Synes selv Nivea sine produkter, som er de jeg bruker, blir dyre i lengden for min økonomi… Rens, peeling, fukt osv.. Mange produkter vi jenter trenger for å se freshe ut! Men men… En dag er det kanskje jeg som har råd til Ole Henriksen 🙂 *drømme,drømme*

  1. Er strengt tatt ikkje så rart du sliter med ureinheiter og tørr hud når du bruker idiotdårlege produkt som nivea. Er sjølv student med tynn lommebok, men unnar meg bra og litt dyrare produkt som faktisk fungerar. Og det finns bedre produkt enn Ole Henriksen som er noko billigare. Prøv utenlandske nettsider eller ebay, der sparar du masse.

   1. Heidi J.

    Har du noen spesielle å anbefale, Heidi? 🙂

 8. Kristine

  Hei, har du sluttet med «Ukens leserspørsmål»? For jeg har nemlig et spørsmål; hvordan bygger man opp en basisgarderobe? 🙂
  Klem fra fast leser.

 9. Cecilie Irene

  Helt utrolig hvor lite folk flest tar vare på huden sin. Er trossalt kroppens største organ, med så mange funksjoner, blant annet en beskyttelse for alle organer i kroppen mot alle ytre påkjenninger og påvirkninger. Er selv Cidesco hudpleier (godkjent hudpleier internasjonalt, høyeste man kan nå innenfor hudpleie)

  Utrolig gøy at du fikk deg en aha – opplevelse, de fleste opplever faktisk dette. Tenkte også å tipse deg om å prøve Intraceuticals oksygenbehandling (madonnabehandlingen) – her er det virkelig mange aha – opplevelser. Denne behandlingen er spesielt fin nå som vinteren nærmer seg. Hyaluronsyre sluses inn i huden ved hjelp av oksygen, også helt fantastisk dersom man sliter med eksem, couperose, fine linjer, dehydrert hud, mm, men mest av alt får man en plumping effekt – perfekt før en fest dersom du ønsker å stråle litt ekstra 🙂

  Ha en fin kveld videre, fine deg <3

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk for tips, skal sjekke ut dette 😀

   Klemmer <3

  2. Ja, jeg er enig i prinsippet – utrolig hvordan folk behandler huden sin.
   Syrer, ulike plan, C-vitaminkompleks (hva er det?), dyprens, masker, antiaging (HÆ?)blablabla…….

   Den beste hudpleie er faktisk IKKE NOE. Huden blir jo fullstendig ødelagt av å pøse på med alt dette. Faktisk har huden utviklet seg gjennom noen millioner år til å ha rett fuktighet, spenst mm – DERSOM MAN IKKE FORSTYRRER DEN.!

   Jeg skjønner faktisk ikke at dere tør. Men lykke til om 20 år – 40-årige skrukkedamer.

   1. Fotballfrue

    Så du mener at utdannelsen til hudpleiere er en bløff og at de ikke har peiling på hva de snakker om?

   2. Definitivt en bløff og satt ut i livet for at du skal bruke pengene dine på det. Les om hud og hvordan den fungerer. Og når jeg skriver les om, så unngå for all del alle sider skrevet av hudpleiere, hudpleiesalonger og de som selger hudpleieprodukter 🙂 Flott hud får man av å sørge for et godt kosthold, lite sukker, riktige vitaminer og ved å tilføre fukt gjennom munnen (les; vann). Nok søvn er også viktig.

   3. Fotballfrue

    Dette blir vel litt vel konspiratorisk? :/ Selvsagt har kosthold og vann maks å si, men riktig hudpleie er også viktig.

    – C

   4. Jeg har ingenting å tjene på å være konspiratorisk 😉 Du har derimot mye å tjene på å ikke kjøpe myter som skapes for at du skal bruke pengene dine 🙂 Riktig hudpleie består av et sunt kosthold, nok søvn, ikke røye og ikke ekstrem eksponering for sol som gjør at man brenner seg.

    Jeg liker ikke at vi «selges» noe som er usant, om du forstår. Du må gjerne kjøpe hudpleieprodukter, bruke dem, gå til hudpleier osvosv. Jeg bruker selv en olje av og til og jeg har en fuktighetskrem til ansiktet som jeg av og til bruker. Ikke fordi jeg trenger det eller fordi jeg tror det gjør noe eksepsjonelt bra for huden min. Men jeg liker følelsen det gir. Og det er det eneste det faktisk gir også, følelsen av velvære. Mulig fordi huden er et enormt sanseorgan. Den liker rett og slett å bli tatt på og den liker massasje 🙂 Det synes jeg kan være verdt et besøk hos en hudpleier – den gode følelsen det gir 🙂

    Du tror vel ikke at shampoo reparerer håret innenfra og at en krem du smører på baken fjerner celluliter, gjør du? Hva har fått deg til å tro at noe du smører på huden til alle døgnets tider gjør noe annet enn at du føler deg fuktig. Huden din er full av døde hudceller og de fornyes hver dag, av huden 🙂 Det gir deg ikke mer glød heller, hva nå i h’ det skulle bety hehe. Smile derimot gir god stråling/glød og det gjør du jo mye Caroline. Kremer forebygger heller ikke rynker, med mindre du går til en hudlege å får en resept på sterke saker som gjør mer enn å legge seg utenpå.

    Du er solgt en drøm og du har kjøpt den. Rettere sagt du blir stadig lurt. Jeg tror det skjer fordi du er kvinne 😉 Vi er lettlurte.

   5. Det er vel en grunn til at blant annet leger har mulighet til å skrive ut hudkremer på resept. De jobber jo ikke med det alternative, og holder seg vel til hva som er vitenskapelig bevist?

    Når det gjelder cellulitter og antirynking, da er jeg selv skeptisk. Men i dette tilfellet er det ikke det det er snakk om 🙂

    – C

   6. Nå skal ikke jeg begi meg inn på noen diskusjon rundt legemidler og behandling av hudsykdommer/acne osv. Vi snakker her om hudpleie og hudpleieprodukter og der er det mye humbug og renspikka løgn i markedsføringen. Det finnes ikke noe vitenskapelig dokumentasjon på at disse produktene fornyer, forynger, trenger dypt inn ii huden, fjerner noe eller tilfører noe. Det er dette jeg ønsker å påpeke. Jeg er ikke i mot hudpleieindustrien, men jeg er sterkt i mot at de forsøker å selge meg/oss produkter de hevder gjør noe de ikke gjør 🙂

   7. Inga Helene

    Flott innlegg,Caroline:o) Viktig å ta vare på huden sin,vi har bare en, og den skal forhåpentligvis følge med oss endel år gjennom livets gleder og sorger.
    Kanskje jeg er en av dem du sikter til her oppe,Bille…… – Isåfall føler jeg meg ikke truffet. -Skrukkedama har enda ikke kommet til meg :o) Tvertimot får jeg ofte høre at hud og hår ser 10år yngre ut,det i dagslys av fagfolk. Tross av at jeg er 43 og har brukt allt det du nevner ++,dag og natt i 25år. Full pakke fra Clarins,REN og Dermalogica. Hudpleie har absolutt noe for seg,i tillegg til å drikke nok vann,mye frisk luft,solfaktor,kosthold,nok søvn,og gi et lite smil til deg selv i speilbildet ditt hver morgen,og fortell deg selv…at : Hei,vennen,du er min nærmeste,deg skal jeg ta vare på,du duger som bare det !! <3 🙂

    Fortsett som du gjør,Caroline,det er så artig,inspirerende,positivt og trivelig å følge deg. – Du duger,og mye mere enn det. Du er meget flink og et nydelig menneske,synes jeg!! <3 ( selv om jeg er en middelaldrende dame… ;o))

   8. Fotballfrue

    Du er fantastisk! Tusen takk <3

   9. Billie

    Jeg mener faktisk at utdannelsen til hudpleiere er en bløff, ja. Noen har nok behov for midlertidig behandling (ref noen som snakker om hudkremer skrevet ut av leger), og huden kan sikkert bli «syk» som alle andre deler av kroppen. Det er tross alt industrien som driver fram en slik utdanning, og da kan man jo forsøke å legge sammen 1+1. Problemet her forskjellen på langsiktige og kortsiktige effekter, velværefølelse og det at enkelte er livredde for at medfødte «personlighetstrekk» eller aldringstegn skal vises – og at man mener at «100% sparklet», kunstig glatt hus er målet – og med det som agenda har de sikkert peiling på hva de snakker om . Men at du etter en enkel VG utdanning har kunnskap om de langsiktige konsekvensene for huden eller om de mer dyptgripende ting som skjer med huden med alle disse produktene. NEI- det har de overhodet ikke forutsetning for å mene noe om.

    At noen fortsatt ser bra ut etter å ha brukt disse produktene når man er 40 er like mye et «bevis» for at det er bra med ørten kvasivitenskapelige produkter som smøres på huden som at det er bevis for at røyking er sunt fordi «onkelen min er 90, lever i beste velgående, og har røyket som en svamp siden han var 14».

    De fleste problemene man har med huden (som da skaper behov for enda nye produkter) er nok skapt ved bruk av andre produkter i utgangspunktet.

   10. Jeg er heeeeelt enig med deg. Huden har best av å være helt i fred. Så bør man være oppmerksom på kostholdet sitt, få i seg nok av viktige vitaminer og drikke godt med vannn. Det er den beste «pleien» for hud og hår 🙂

   11. Hurra!! Jeg har hatt plettfri hud hele livet (takk, mamma) og gidder aaaldri gjøre noen ting annet enn å fjerne sminke. Det er pga latskap. Men da kan jeg fortsette med dette uten dårlig samvittighet. Drikker litt i overkant mye vann også, så satser på at det hjelper!

   12. Hurra for mamma’n din 🙂 Spis sunt, unngå røyk, sov nok, ikke oppphold deg i solen når den er på det sterkeste og du er snill mot både huden og kroppen din. Du kan også gjøre den en tjeneste ved å ikke bruke mye sminke som stenger porer og tørker ut (foundation and stuff) dersom du gjør det 🙂

   13. Hei,
    jeg er helt enig med Billie og Tone! Huden kommer raskt i ubalanse dersom den ikke får være i fred. Og husk at huden er avhengig av ernæring, huden blir faktisk det du putter i deg 😉 Er huden i ubalanse, må det jobbes med det indre og spesielt tarmsystemet. De som ikke har problemer, skjønner nok ikke dette…tarmbakterier, enzymer og supermat er fine stikkord for fin hud! Hilsen ei med eksem

   14. Inga Helene

    Og det beste er at vi alle sammen har et valg. Hva ønsker akkurat jeg ifht meg selv. Hva passer akkurat mine individuelle behov. Har bare lyst til å nevne en av mine egne gjentatte positive opplevelser for både hud,hår,kropp og sjel. Den er i tillegg gratis: bade naken i et brevann høyt til fjells.
    Iskaldt,grønt,friskt og nydelig brevann. Der er både mikroorganismer og mineraler skjult. Mange tåler det,og noen ikke.
    Individualitet,egne behov,kunnskap og bevisste valg. Og det viktigste av allt,smil. – Gi et ekstra smil til den du møter og til deg selv. Ikke bare med munnen,men også øynene og la hele din sjel få være med på det. -Det blir du penere av,i hele deg <3 – Helt fritt for evnt. skumle bivirkninger og ingen kjøpt krukke kommer opp mot det. Stå på damer,dere duger alle sammen :o))

  3. Vet du egentlig NOE om hva du snakker om? «Hyaluronsyre sluses inn i huden ved hjelp av oksygen» . Hvorfor skal du tilføre huden deler av bindevevet? Også bruke luft (føner, eller hva?) til å «sluse» det inn?

   Jaja, verden vil bedras

   1. Jøss, kanskje det er derfor huden min for det meste er fin? Eneste jeg gjør er å fjerne sminke med sminkefjerner. Utenom det skylder jeg bare ansiktet i dusjen/etter sminken er fjernet : ) Da jeg brukte diverse hudprodukter ble den både fet og tør, og bruken av foundation gjorde det sikkert ikke noe bedre.

    Nå merker jeg for det meste at jeg får kviser ved mensen eller for dårlig kosthold, og ansiktskrem bruker jeg som regel bare etter forkjølelse ettersom at det blir tørt under nesa. : )

   2. Cecilie Irene

    Jeg vet nøyaktig hva jeg snakker om og jeg vet også at hver eneste påstand i den kommentaren kan dokumenteres.
    Hudleger var også overrasket over hvor bra denne behandlingen var for huden og ikke minst hva den gjorde for huden og hvilke effekter den gav oss. Du som mener hudpleie – yrket er en bøff, er hudleger også bare b******? Mange hudleger skryter nemlig denne behandlingen til himmels OG tar den i bruk også!

    Så her er et lite tips til deg:
    Pell skrukketrynet ditt inn på en skole og grav det nedi bøker med dokumentert fakta og kunnskap før du åpner munnen din en gang til 🙂

   3. Billie

    Nå er det så vidt jeg vet et hav av forskjell på hudpleiere (=Videregående skole-nivå) og Hudleger – fokuset er også en smule forskjellig. Send meg gjerne linker til dokumentasjon på hvordan deler av bindevev sluses inn i huden ved hjelp av oksygen, så leser jeg gjerne. Jeg har hatt min andel av biologi.

    Jeg har heldigvis ikke spesielt mye skrukker, og min bokkunnskap dreier seg heldigvis om andre ting enn hudpleie (siden jeg velger den 100% naturlige løsningen).

   4. Da vet du ikke mye, Billie. Hudpleiere har dessverre ikke beskyttet tittel her i Norge enda, og av den grunn finnes det mange useriøse, udyktige hudterapeuter. Jeg har ikke sjekket statestikk eller lignende, men jeg er sikker på at omtrent halvparten av dem ikke vet hva de snakker om eller gjør, noe som har forårsaket slike diskusjoner. Fordi om en lege bryter reglene sine, stiller feil diagnose hos flere pasienter eller bare skriver ut en sykmelding fordi han eller hun er lat og gidder ikke gå grundigere til verks, så betyr det ikke at alle leger gjør slik, eller hva? Poenget mitt er at du skal ikke dra alle hudterapeuter under en kam. Og ja, de fleste hudpleiere er utdannet på VGS nivå, men ikke alle. Jeg selv er ikke det, noe jeg er vannvittig stolt av – enda bedre holder jeg på med min sykepleier utdanning, hvor jeg da skal spesialiseres innenfor dermatologi. Etter endt studie er jeg både hudterapeut og dermatologisk sykepleier.
    Du har helt sikkert hatt din andel i biologi, men utifra kommentarer du skriver virker du ikke særlig åpent om å lære noe nytt i tilegg? Er du ikke intr. i det? Jeg har fått dermatologi, kjemi, kosmetisk kjemi, anatomi, elektrofag, biologi, ergonomi, psykologi, mm inn i både marg og bein gjennom disse årene med studie.

    For meg virker det som du også har misforstått veldig. Dersom du tror man går å finner en mann på gaten, for også skjære i den personen, for også dra ut en bit av bindevevet, for å deretter kunne bruke det på noen andre i en behandling, ja da har du virkelig et stort problem.

    Blant ingrediensene i serumet som brukes, er en av dem hyaluronsyre som er det essensielle – i samme serumet er det vitamin A, C, E, grønn te, Squalene, Aloe Vera, Bisabalol, Beta Glucan og Panthenol. Dette serumet er en av de mest effektive fuktighetsgivende agentene som noen gang er oppdaget av medisinsk vitenskap. Her må jeg også understreke at dette ikke er et serum som påføres med fingrene som et vanlig serium og at det finnes flere typer serum mot diverse problemer, f.eks. Melasma. Serumet jeg hele tiden har snakket om kalles Intraceuticals Rejuvenation Serum. Dette seriumet fukter også bio – matrix og tar med seg antioksidanter og vitaminer for å beskytte huden, nøytralisere frie radikaler og tilater en økning av NMF’en i huden. Forskning viser nemlig at i et trykk-kammer med 1,5 bar og over, vil oksygennivået i epidermis øke og dette fører da til forbedret fuktnivå i huden som igjen gir haugevis av fordeler.

    Og ja, denne behandlingen kom som et resultat av samarbeidet mellom den medisinske og kosmetiske verden.
    Du velger sikkert den 100 % naturlige løsningen, men er ikke det ovenfor av det jeg nevnte som finnes i serumet, naturlig?

    Her er en link du kan titte på:
    https://www.intraceuticals.com/index.html
    Itilegg bør du søke litt rundt på nettet og lese selv til jeg kommer tilbake med en rapport, så håper jeg du snart kan slutte å være trangsynt og kanskje innrømme at biologi har ikke gitt deg all kunnskapen og fakta’n som finnes i verden idag 🙂 Hadde du kunnet alt, kunne du vel forsket på planetene i verdensrommet også. 🙂

 10. fast leser

  Ååååh Ole er best!! Sugar Glow skrubben er heeeeeelt fantastisk – jeg kjøpte min i begynnelsen av mai og først nå begynner jeg å komme til bunns i den. Drøy og effektiv – huden min har aldri vært så myk og god som etter en liten runde med den skrubben!

  Takk for tips ellers – veldig nysgjerrig på ansiktsmasken til OH, tror jeg må bestille den 😉

 11. Lolita lempicka er ute av produksjon. Visste du det? Skulle kjøpe den på Kick, men utsolgt og får aldri mer inn heller. Heldigvis har de på glasmagsinet og sten og strøm:)

  1. Fotballfrue

   WHAT? Nei! Det visste jeg ikke 🙁 Krysser fingrene for at jeg kan hamstre på Gardermoen veldig snart 🙂

   – C

   1. Du får parfymene her: https://www.shopping4net.com/no/Skjoennhet/Produsent/Lolita-Lempicka.htm

    eller her: https://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productSex=&priceRange=&category=Filter%2520products%2520by%2520price…&brand=Lolita%2520Lempicka&previousBrand=

    sistnevnte har den både i edt og edp. Men ikke handle over 200 da blir det toll.

   2. Fotballfrue

    😀

   3. Cheapsmells tilbakebetaler toll 😀

 12. Michelle

  Selv har jeg alltid elsket alt som har med kroppspleie produkter å gjøre. Prøvde Ole H. sin skrubb og den blå ansiktsmasken hans i dag. Virkelig herlige produkter! Diamantsliping har jeg faktisk ikke prøvd enda, men har hørt mye bra om det! Kanskje jeg skal unne meg en slik behandling som en julegave til meg selv 😀 Kjekt innlegg Caroline 🙂

 13. Så spennende å få huden sin analysert, det er noe jeg kunne tenke meg å gjøre også!

 14. Du har glemt å merke innlegget som reklame.

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg glemt. Jeg skriver øverst at det var i samarbeid med Coverbrands, så jeg opplyser jo delvis om det der, men du har rett i at det skal merkes bedre. Heldigvis regner jeg med at de fleste vet at dette er reklame, men takk for at du gjorde meg oppmerksom! Ordner det nå 🙂

   – C

 15. Åh, så fine tips du kommer med! Etter å ha hørt så mye bra omtale om O.H produktene måtte jeg selv gå til innkjøp av sugarglow scrub og øyekrem (visual truth eye creme). Er kjempefornøyd med scrubben, men jeg føler at øyekremen har en litt rar lukt…? Klarer ikke helt å beskrive lukten, men kanskje litt «gjærete»? Skal det være sånn? :/

  1. Fotballfrue

   Gjærete? Nei, absolutt ikke! Hvor kjøpte du den? Høres ut som den kan være dårlig / har gått ut på dato? :/

   Klem!

   1. Lillian

    Jeg kjøpte den hos Kicks/Esthetique…. :/

   2. Fotballfrue

    Da synes jeg du skal gå tilbake og spørre om det er noe galt med den, for det høres slik ut :/

    Klem!

 16. Ragnhild

  Hvor er egentlig T-sonen? Har aldri skjønt det, haha

  1. Fotballfrue

   Hehe :p Det er panne, nese hake. Se for deg at du tegner en T over pannen og ned langs nesen 🙂

   – C

 17. Nathalie

  Alt du skriver om av klær og produkter er jo reklame?

  1. Fotballfrue

   Nei, de innleggene som er merket med annonse er reklame 🙂 Så det stemmer ikke. Coverbrands er min samarbeidspartner når det gjelder produkter som sminke og hudpleie, så det vil være naturlig at dette er reklame da jeg som sagt samarbeider med de om dette 🙂 Det har jeg gjort i noen år nå, og jeg gir omtale av de produktene jeg selv bruker og kan gå god for 🙂

   Klærne jeg skriver om er kun reklame dersom det er snakk om noe jeg har fått tilsendt i posten, og det skjer ikke så ofte, så derfor stemmer ikke det du skriver / påstår 🙂

   – C

 18. Hei Caroline. Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hygiene? Har slitt med hygiene lenge nå og jeg vet nesten ingenting om det. Er i ungdomstiden nå og trenger hjelp 🙂

 19. Amalie14

  Så bra at du tar vare på huden din! Det er jo så viktig, og jeg har selv fått opp øynene i det siste for skikkelig ordentlig hudpleie:) Det er dyrt, men verdt det:-)

 20. Jeg lurer på flisene dine i gangen jeg:)Veit du hvor dei er kjøpt?vi driv å bygg hus og nå er det gangen som står for tur.Mlørke,lyse,mørke,lyse.Mange lyse fliser blir veldig gul ilag med hvit trapp.Kanskje du har ett navn på dei?:)

 21. Ser det er reklame rundt innleggene dine fra Make Up Mekka. Vet det ikke er du som styrer med disse reklamene, men har du noe erfaring med produktene deres? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke jeg som styrer bannerannonsene, har ingen erfaring, dessverre :/

   Klem!

 22. Takk for tips:) jeg bruker selv stort sett den «røde serien» og er suuuper fornøyd! Og selvfølgelig det omtalte og fantastiske serumet! Det er nesten litt grunn til å stå opp om morgenen Hehe. Har du prøvd «see the difference serum?»

  1. Fotballfrue

   Nei, men frister å teste det i nærmeste fremtid 🙂 Selv om jeg er veldig glad i truth serum 😀

   Klem!

 23. Åh har så lyst til å teste ut Ole Henriksen produkter. Men vet du om det er parfyme i de? Jeg har veeeldig sensitiv hud, så hvis det er parfyme blir det uaktuelt for meg :/ Vil ikke ende opp med masse utslett i ansiktet :O

  1. Fotballfrue

   Nei, de er laget på helt naturlige ingredienser 🙂 Søsteren min har atopisk eksem og bruker OH 🙂

   Klem!

   1. andrea

    Takk for svar! Nå ble jeg glad 😀 Da vet jeg hva jeg skal legge til på ønskelisten min til jul 😉

 24. Kjempebra innlegg, takk for fine tips! Kunne du skrevet et innlegg om hva du bruker på leppene også? Ser at du alltid har veldig fine lepper! Jeg sliter selv med tørre lepper om vinteren, har du noen tips? Har lest litt om skrubb, vet du om dette funker?
  Elsker bloggen din, du er alltid så positiv og har en utrolig utstråling!

 25. Hei 🙂 Er det 15% rabatt på øyekremene også fra ole henriksen ? På alle de andre varene står det før pris,men ikke på disse ? Eller må man trykke inn en kode ?

  1. Fotballfrue

   Det skal være på alle OH-produkter 🙂

   – C

 26. Hei Caroline! Jeg elsker bloggen din. Men har du sluttet å bruke den rosa (african) rensen? Du har jo skrevet så masse at du elsket den.
  Men jeg er 15 år, og har ganske mye peiling på hud, sminke etc. Jeg er veldig plaget med uren hud, bruker O.H sin rens og toner mot uren/fet hud. Men føler ikke at den hjelper så masse? Kanskje det har noe med kostholdet å gjøre? Men jeg har vært veldig uforsiktg med huden under øynene i noen år helt til jeg fant ut at jeg skulle legge concealer veldig forsiktig under øynene fordi hvis du er hardhendt mot den tynne huden kan du få linjer.. Dette har da resultert i at jeg har fått masse rynker under øynene (promise, helt sant). Burde jeg kjøpe O.H sine øyekrem som «lift»er? Jeg vet jeg er kjempeung til å begynne med rynkekrem og slikt, men har jo fått det under øynene. 🙁 synes du det er dumt at jeg kjøper en av øyekreme du bruker?

  Xoxo, det ganske langt oglitt rotete, men håper du svarer!

  <3

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker den 🙂 Har brukt den helt til jeg var hos Trude og fikk anbefalt denne fra Glo i stedet 🙂 Det er mest fordi huden min trenger syre, og det får jeg ikke fra african red tea, men denne kan jeg kanskje gå tilbake til til sommeren for eks.? Vi får se hvordan balansen i huden blir etter å ha brukt den nye en stund 🙂 Kosthold har utrolig mye å si når det kommer til hudtilstanden. Dersom du sliter med uren hud vil jeg anbefale at du får tilpasset produkter fra en som har peiling 🙂

   Klem!

  2. Rensen til oh for uren Hud ka være veldig utørrende. Det er en av de støRste feilene en gjø. Som regel er det fukt og ikke fwtt den trenger. Bytt til en annen evnt on the go ellrr den red tea.
   Få i deg nok c vitamin både gj kost og tilskudd
   En time til hudpleier.
   Syrekur er meget effektivt

 27. Vil bare takke for et godt innlegg. (Som vanlig. ) Følger spent med og blir inspirert. Både av lavkarbo kosthold og hudpleieprodukter og mye annet. Synes du gjør en fremragende jobb og er inspirerende. Legger til at jeg er 44 år, har født tre barn og har mye erfaring hva gjelder hudpleie, kosthold og ikke minst trening, jeg vet hvor utrolig viktig dette er. Kanskje viktigere enn jeg trodde da jeg var 20. Stå på. Hadde jeg vært deg, hadde jeg ikke orket å svare alle disse negative damene. Du er tålmodig!
  Fortsett som du gjør, du er ekte og samvittighetsfull.

 28. Har du en ansiktsmaske å anbefale som er full av antioksidanter? 🙂 Enten den er hjemmelaget eller om den er kjøpt. Kan man bruke «Blue/Black berry enzyme mask» til dette?

  1. Fotballfrue

   Denne er i hvert fall helt fantastisk 🙂

   Klem!

   1. Flott! Da tror jeg at den skal testes 😀 Klem tilbake!

 29. Hei caroline 🙂 er selv utdannet hudpleier, og det er absolutt bra at du tar være på huden din, det gir absolutt resultater, og veldig bra og begynne med det før de første linjene bla. kommer. Da vil også huden holde seg yngre lenger. Så det flere skriver over her er absolutt ikke sant, tydelig at de ikke vet hva de snakker om :-))

 30. Hei, kan du hjelpe med med eit produkt frå OH som fjerner sminken om kvelden ?
  På førehånd takk 🙂
  Les bloggen din kvar dag 🙂

  1. Fotballfrue

   African red tea foaming (cleansing) gel 🙂

   – C

 31. Hei, Caroline!

  Ang Ole Henriksen produkter, så lurer jeg på om du har noen erfaring med strawberrynet.com?
  Produktene er helt fantastisk billige der! Så begynner nesten å lure på om de er ekte?
  Vi i Norge må jo betale skatter og moms av bestillinger fra utlandet, men strawberrynet.com tilbakebetaler visst disse kostnadene!
  Dette må jo være et kupp!

  Klem L

 32. Hei! Er det denne hudpleierutinen du bruker i dag også?

  1. Nei, har endret det litt under svangerskapet 🙂 Brukt Zo skin de siste månedene.

 33. Er dette produkter du bruker i dag?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *