7 Days – 7 Outfits: Part III

Over er de siste antrekkene jeg stylet for Bubbleroom. Er ikke så fan av det siste bildet, men antrekket, dét er jeg fan av! Elsker buksene, de hadde en helt utrolig fin passform også, mye bedre enn alle andre boyfriendjeans jeg noen gang har prøvd, så disse er på vei hjem til meg. Og jeg snakker av erfaring, har vært på jakt etter de perfekt boyfriendbuksene uendelig lenge nå, trodde jeg hadde truffet blink da jeg handlet et par på Zara i sommer, men de blir så sjelden brukt, nettopp fordi passformen rett og slett blir litt feil til meg. Men disse. . Ah. Kjærlighet ved første blikk. Sitter riktig på hoftene, er passe løse og rett og slett supercomfy. Gleder meg til de dumper ned i postkassen. Og så er det t-skjorten da, den er jo til å spise opp 🙂 Videre er lørdagskjolen en eneste drøm! Minner mye om Sherri Hill sin ene modell, men denne er mye, mye rimeligere. Den perfekte ballkjolen eller nyttårsaftenkjolen? Dersom noen vurderer å bestille, må jeg nevne at den er ganske stor i størrelsen, og dere kan trygt gå ned en størrelse. I tillegg er det jo snøring bak / korsett i toppen. Vet ikke helt hva som har hendt med meg i det siste, jeg kan jo bable og bable og bable og bable om et antrekk. Sikkert fordi jeg synes dette har vært så gøy!

Se alle mine favoritter her.

Ellers har denne søndagen bare fløyet avgårde, og vi har hatt det helt fantastisk. Trist at det går så fort, nå ser jeg vel verken mamma og pappa eller Liv Guri og Gunnar igjen før lillejulaften og i romjulen. Savner de allerede. . Dere vet den følelsen etter at gjestene har dratt og alt blir så stille? Huset virker plutselig så stort, og det er egentlig litt vemodig. Uff. Akkurat når jeg tenker over slike ting, er jeg takknemlig for at tiden går så fort. Speaking of: Er dere KLAR over at det kun er 18 dager til avreise? Jubel! Håper Victoria’s Secret-bikiniene mine er rett rundt hjørnet.

Nå venter jeg på at Lars-Kristian skal komme hjem fra kamp. Deilig med ODD-seier! Jeg ser nesten frem til neste sesong allerede, for forhåpentligvis blir den uten skader på Mr. Eriksen. Når han er her blir det sushi, sashimi og sofakos til Farmen før det er på tide å finne sengen. Mandag i morgen, jeg gleder meg!

Håper dere har hatt en like fin helg som oss – dere er så herlige alle sammen ♥

64 kommentarer

 1. Marthine

  Også kommer han jammen meg hjem med ny bil og greier! 😀
  Gleder meg også til 17.mars allerede! 😉

  Heia ODD <3

  Ha en fin kveld begge to! 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, han ga den bort :O :O 🙂

   Klemmer <3

   1. Marthine

    Så snill han er! 😀

   2. Josefine

    Så utrolig snill Lars Kristian er :- ) ser virkelig opp til ham!

 2. Ha en nydelig søndagskveld med mannen 🙂 <3

 3. Hva heter kjolen? 🙂 Du er så vakker!

 4. virkelig helt fantastiske antrekk. elsker søndagsantrekket, men så er jo jeg mer «rock – chick» da! Og å skravle om ting man liker er ikke feil, det gjør bare andre motivert og engasjert 🙂 det jeg liker med bloggen din, ting som jeg ikke kan fordra høres så gøy ut når du har skrivt om det, så da må jeg prøve det! Som trening, kunne ikke fordra løfte på rumpa, men nå har jeg faktisk begynt i det små! =)

  helgen min har stort sett gått til å lese om platon og aristotles og filosofi i bysantium. Hodebunnen verker og gleder meg til hele eksamen er over!
  Kos deg videre, du fortjener det 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlig å høre, tipper rumpa di er glad for det 😉

   Lykke til med siste innspurt 🙂

   Klemmer 🙂

 5. Kjempefine antrekk! Jeg fikk skikkelig lyst på den kjolen nå, men visst den er stor i strl er sikkert XS litt stort til meg :s synes flere butikker skulle hatt xxs, ikke fordi det er idealet, men den siste tiden har mange fått inn plagg i XS som er større enn tidligere (bik bok f.eks), og det tenker jeg er på grunn av at strl. for mange betyr at de føler seg vel. Det er utrolig dumt synes jeg, da de selger klær i 10 ganger XL mange plasser. Det må være lov å være liten å nett å! :p

 6. Kan du anbefale bloggen in jeg leser din hver dag og elsker den 😉 Min er http://www.photobet.blogg.no

 7. Så fine bilder! 🙂 Liker stylingen din så godt, så derfor spør jeg deg om råd. Jeg har en rød kjole som jeg tenkte å bruke nå når det nærmer seg jul og nyttår. Men jeg syntes det er vanskelig å finne sko og tilbehør som passer til rødt. Har tidligere brukt sorte sko og bolero til, men vil veldig gjerne bruke den med noe annet neste gang. Noen forslag?:)

  1. Fotballfrue

   Synes sorte strømper til rødt er lekkert 🙂 Og da selvsagt sorte lakkpumps, gjerne spisse 🙂 Synes ikke nødvendigvis du trenger noe til, men om du foretrekker å ha noe over, kan kanskje en plajettjakke være noe? Som disse http://www.bubbleroom.no/nn/dame/vila/fest/brease-blazer-black http://www.bubbleroom.no/nn/dame/gestuz/fest/band-jacket-olive-green http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/sisters-point-913/etta-jacket-913474-2349/ http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/nelly-trend-917/samedi-jacket-917341-14/? Nå kjenner jo ikke jeg til snittet på kjolen din, da 😉

   Klemmer 🙂

 8. Jeg forstår så godt hva du mener. Vinket mamma og pappa av sted tidligere i dag etter helgebesøk:( Oslo – Trondheim er litt avstand til tross for kort flytur.

 9. Fantastisk gladbilde av deg! Ønsker deg ei fin fin uke 🙂

  Klem!

 10. ha en fin helg du og daaaaaaaah<3

 11. Camilla

  Digger søndagsantrekket!!:) Absolutt noe som må bestilles hjem i nærmeste framtid;)

 12. Madelen

  Kan du linke til kjolen og buksen? utrolig fint, har funnet tskjorten med cupcake på men ikke resten av antrekket 🙁 misunner bena dine, tynne og flotte.. huff, er ikke fornøyd med mine egne bein, må bruke 38 i str, noen ganger 40.. tror du jeansene vil være fine på meg selvom? ha en kjempe fin kveld, skjønne Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Har linket nå, skjønne deg! JA! Jeg tror den vil være like fin på deg, spiller ingen rolle om du er 38 eller 40 🙂

   Klemmer!

 13. Rannveig

  Jeg skjønner så godt hva du mener med at det blir tomt og stille når gjestene drar! Hadde selv besøk av mamma i helga, og jeg satt og gråt i to timer etter at hun reiste i dag! Huff! Godt det er juleferie om en mnd. og at det er mer enn nok å gjøre frem til da!;)

  1. Fotballfrue

   Ja, skal nok få tiden til å gå 😉

   Klem!

 14. God kveld Caroline;)) Må bare si at du har gjort noen nydelige bilder for Bubbleroom og fine ting du har stylet. Har prøvd å bestille derfra i går og i dag, men kjøpet går ikke gjennom! Sier bare at det er teknisk feil og at jeg må prøve igjen senere, skikkelig kjipt! Lurte bare på om den Serious Sally Valerie Multi Rib genseren er normal i størrelsen?

  1. Fotballfrue

   Nei, så kjedelig! Ja, jeg synes den er helt normal i størrelsen 🙂

   Håper du får til snart 🙂

   Klem!

 15. Kristine

  Jeg synes du har vært utrolig pen på alle bildene du har lagt ut i 7 days – 7 outfits, men særlig det siste bildet du la ut nå (rosa bakgrunn, den NYDELIGE hvite kjolen) var du helt utrolig vakker på! Snakker ekstremt pen!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig at du synes det 😀 Tusen, tusen takk!

   Klemmer <3

 16. Drop dead gorgeous! Det siste bildet der :O SÅ vakkert.. og kjolen! MÅ ha 😀 Kos dere med sushi og sashimi! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fineste mammaen! <3

 17. Savner dem***** allerede. Beklager, jeg kunne ikke dy meg, de/dem-feil er det absolutt verste jeg vet….

 18. Link til den buksen??

 19. Marita Ø

  DU er vakker du! Kjolen er helt nydelig, og det siste bildet av deg var så ufattelig vakkert! 🙂 Kos dere i kveld 🙂 Nå er det farmen etterfulgt av senga her. Gleeeder meg til mandag og ny uke <3

 20. Heidi Viktoria

  Du er bare så NYDELIG, og du stråler – virkelig! Fine deg! Ha en gooood søndagskveld og kos deg med Farmen, Caroline!:)

  1. Fotballfrue

   Uæ, tusen takk! Fine deg <3

 21. Heii! Jeg er på jakt etter en nyttårskjole, og det er utrolig mange fine på markedet! Men det jeg sliter med mest med er sko, jeg har lyst til å velge et par høyhelte, men jeg føler at jeg kommer til å se ut som en kjempe når jeg går på dem. Er 178, men vil jo bli veldig høy når jeg får hælene i tillegg. Har du noen forslag?
  PS du er utrolig vakker!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Jeg synes du skal gå for et par med 10 cm. 🙂 De er passe til deg, du kan fint ha høyere også 😉 Lekkert er det!

   Klem!

  2. Jeg er 1.77 og bruker nesten alltid 10 cm når jeg pynter meg. 15 cm blir litt i høyeste laget for meg, vil ikke bli over 1.90. Men dette er jo absolutt smak og behag. Og jeg kan ikke si jeg noen gang har opplevd at noen har kommet bort til meg og sagt at jeg er for høy. Får heller masse komplimenter. Høye jenter er vakkert 🙂

 22. Inger H

  God søndagskveld!
  Høres ut som du har hatt en super helg.
  Nyt resten av søndagen med din kjære.

  Bildene var fantastiske, Caroline. Du er vakker!

 23. Loving Sunday 🙂
  Åh, boyfriend jeans er jo bare det beste som finnes ♥

 24. Jeanette

  søren så vakker du er!!!!!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk :O <3

 25. Heisann

  Når vi snakker om antrekk….
  Så et bilde på bloggen din fra november 2011, der du og noen venninner var på polet, i Sverige sikkert. Hun ene venninna har på seg en jakke med pelskrage og et amerikansk flagg på jakkken. Vet du hvilket merke denne har? 🙂

  1. Fotballfrue

   Sikkert svea.

   – C

 26. Imorra skal jeg stå foran postkontoret og hente veska jeg bestilte fra asos etter tipset ditt 🙂 Digger at du har så god balanse mellom budsjett og luksus, ei jordnær, vakker og mega sprek og fresh jente (eller dame hvis du foretrekker det!) Tusen takk for all inspirasjon du gir: mote, trening, reise, selvtillig, mat og hverdagkos!!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk for fantastisk kommentar! Vesken er utrolig fin, du kommer til å få goood bruk for den 😀

   Klemmer!

 27. Den kjolen er bare fantastisk! Fristende å klikke den hjem, men når skal jeg egentlig bruke den.. Hehe 🙂

  1. Fotballfrue

   Nyttårsaften 😀

   Klem!

 28. Vet du hvor kan jeg få tak i den svarte capsen? Peace & love Stine

  1. Fotballfrue

   Den er dessverre utsolgt :/

   1. Ok, takk for svar! 🙂

 29. susanne

  Å fy søren, så fin du var på det siste bildet! Fineste bildet jeg noensinne har sett av deg, tror jeg 🙂

 30. Godmorgon =)
  Älskar bubbleroom och deras kläder. Vilka superfina bilder. Perfekt outfit till nyårsafton den där klänningen <3
  Och du är strålande vacker, och bilden där du skrattar är perfekt, den får mig på gott humör.
  Hoppas du får en fin start på nya veckan.
  Kram <3

 31. Hallo!Det var så godt å se deg ordentlige i jeans,tror aldri jeg har sett det deg i det før.DET kledde du altså,avslappet og fresht!Klem 🙂

 32. Michelle

  så nydelig kjole! forstår godt hva du mener med savn.. reiste fra Bergen i dag etter 2 deilige uker hjemme…savner både familien kattene og venner allerede.. <3

 33. you look great! my fav look is the one with jeans:) xoxo

 34. Hei Caroline, er det tilfeldig at du alltid «vender det venstre kinnet mot kameraet»? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en vane jeg har lagt til meg 🙂

   – C

   1. Ok, du er veldig fin på bildene altså:)

 35. Kan du legge ut bilde av hvilke bikinier du har bestilt?

 36. Amalie14

  Ååååå, kjolen! Den var nydelig! Typisk prinsessekjole:-) Tipper jeg ikke er den eneste som vil ha, hehe.

 37. Hei!
  Jeg vet det blir litt tilfeldig at jeg legger denne komentaren her, men det er en ting jeg lurer på. Du har jo kjøpt noen kjoler fra merket Sherri Hill fra onelineformals, om jeg ikke tar helt feil. Jeg har funnet en nydelig Sherri Hill kjole som jeg ikke finner noen andre plasser (http://www.promdressshop.com/Prom-Dress-Sherri-Hill-21158.aspx) fra http://www.promdressshop.com/. Lurer på om du har noe erfaring fra denne nettsiden, og om du vet noe om den er trygg å handle fra? Beklager forstyrrelsen! Uansett.. Digger antrekkene dine, du er en stor inspirasjonskilde 🙂
  – Silje

  1. Fotballfrue

   Har ingen erfaring fra denne siden, dessverre :/

   – C

 38. Marigona

  jeg har ikke annet og si enn at du er utrolig nydelig! 🙂

 39. utrolig fine bilder!

 40. Mammamø

  Hallo:) Jeg lurer fryktelig på hvordan du har ordnet frisyren din på bildet?? Det var helt nydelig 🙂

 41. Marianne

  Hei!

  min datter skal på juleball midt i desember og vi strever med å finne kjolen hun ønsker. jeg ba henne google kort ballkjole med snøring, -og den første som poppet opp var bildet av deg i denne kjolen. Min datter er fullstendig bergtatt og ønsker å annonsere etter en brukt, og i den forbindelse må jeg bare spørre om vi kan få bruke dette bildet av deg i annonsen?

  Mvh

  Marianne

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *