Den store kjoleguiden: Partysesongen 2012

Da har jeg trålet det store internett og funnet frem til veldig mange flotte festkjoler dere bør ta en titt på! Skal innrømme at jeg gikk på noen shoppingsmeller underveis selv, det er jo så mye fint nå.

Vi ser ofte de samme trendene komme tilbake hver partysesong, så i år som i fjor anbefaler jeg deg å gå til innkjøp av en glitrende variant.  Andre stikkord denne sesongen: Peplumkjoler, strass, one-shoulder, åpen rygg, gull, burgunder, blonder, julefargene rødt og lilla, og selvfølgelig den lille sorte. Ingen jul uten, eller hva?

Høytidens farger: Rødt, grønt og lilla ♥ 

Grønn kjole / Rød paljettkjole / Burgunder blondekjole / Lilla kjole / Rød babydollkjole / Rød kjole med perler i ryggen 

Sort er alltid safe ♥ 

Asymmetrisk kjole / Kjole med fjær / Sort med gulldetaljer 

Lange ermer ♥ 

Sort paljetter med åpen rygg / Blondekjole / Kjole med åpen rygg Lipsy / Gullkjole 

Kjoler med litt lengde ♥ 

Kjole med fargestrass / Lilla kjole / Sort kjole med splitt

Paljetter og glitter ♥ 

Paljettkjole med åpen rygg / Paljettkjole babydoll / Paljettkjole one shoulder

Lyse kjoler ♥ 

Hvit kjole med strass / Off White kjole med fjærskjørt / Off White kjole med paljettkrage / Off White kjole med sort blonepeplum 

Har også fått spørsmål fra noen av dere lesere om jeg har noen tips til kjoler for dere som er over størrelse 44, og jeg vil bare oppfordre dere til å sjekke ut avdelingen hos Asos som heter Asos Curve, de har SÅ mye fint i strl. UK14-UK26, blant andre disse:

Peplumkjole blonder / Sort, lang kjole / Lilla kjole

Har du lyst til å slå på stortromma og gå til innkjøp av en kjole som garantert ikke mange andre har, anbefaler jeg deg å ta en titt hos onlineformals.com. Om bare 4 dager lanseres den nyeste kolleksjonen til Sherri Hill, og jeg har i hvert fall store planer om å finne min nyttårskjole der 🙂 *gledesegihjel*

Noen av mine favoritter fra den forrige kolleksjonen:

Hvorvidt disse passer til enten nyttår, ball, julebord eller bare fest med venninnegjengen, klarer dere helt sikkert dømme selv 🙂

Happy partydress-hunting ♥ 

nelly- og asoslenkene er annonselenker 

98 kommentarer

 1. Andżelika

  Hva synes du om denne kjolen ASOS ?
  Jeg beklager for feil, men jeg vet ikke norsk, jeg er polsk

 2. Amalie14

  Så mye fint! Dette var virkelig til stor hjelp! Nå er jeg forhåpentligvis et skritt nærmere julekjole:) Tror jeg går for noe rødt i år:-)

 3. Jeg falt helt pladask for den siste Sheri Hill kjolen! Perfekt nyttårskjole! *Glitter* 😀

 4. Hei! Takk for flott blogg med inspirasjon på en rekke områder.
  Har en liten (? Hi hi) utfordring til deg.
  Jeg er gravid, med termin i februar. Har du noen tips til julekjole/tilbehør for oss med små kuler på magen?
  Kan evt. holde med en kjole og så heller bytte tilbehør.
  Julebord på jobb, i venninnegjengen, julaften. Egen kjole nyttårsaften evt.
  Jeg trener fortsatt for fullt og er en small/xs. :0) bare en kul som gjør shopping litt utfordrende.
  Må handle på nett da det er utrolig dårlig utvalg i de lokale butikkene der jeg bor.
  Jeg vil ikke bli tvunget til å kle meg som en hval da jeg verken er eller ser ut som en. Klem til deg fra meg!!

 5. Michelle

  Hei! Veldig fint innlegg:) Bare lurte på hva du generelt synes om kvaliteten på klærne fra asos.
  Er stoffet fint, eller ser det veldig «billig» ut? Hadde litt uflaks forrige gang jeg bestilte klær derfra, og kjolen så ikke ut som den gjorde på bildet, men håper at jeg hadde litt uflaks 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer helt an på merket, de har jo masse forskjellig der, både kvalitet og mindre bra 😉

   – C

 6. hei!
  Takk for ett supert kjoleinnlegg, dette fikk meg til å lete etter en perfekt kjole til julebord og jul/nyttårsaften. Har funnet den nå tror jeg (http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/aura-boutique-1024/bandeau-sequin-assy-dress-220119-649/) Men jeg finner ikke sko! Vil du eventuelt lage ett sko innlegg også ?
  Klem Helle-Beate

 7. Katrine

  Fy deg Caroline! Den tredje kjolen har jeg prøvd å få kjøpt i flere dager nå, men blir alltid utsolgt i min størrelse med en gang den kommer inn igjen. Dette innlegget kommer nok ikke til å hjelpe på :p

 8. Hei 🙂
  Synes det er kjempeflott at du lager slike innlegg!
  Men lurer på om kanskje du kan lage ett innlegg som omhandler et par kles/ styling tips for forskjellige kroppsfasonger? Typ veldig slank, rundere hofter, litt ekstra mage, små/store pupper osv? 🙂 jeg har selv booty, litt ekstra mage og pupper. Og av og til er ikke alt like kledelig, så en liten pekepinn hadde vært supert 🙂 håper ellers du har hatt en fin fin dag 🙂

 9. Martine

  Hvordan er det å bestille fra Asos? Er det toll osv? 🙂

 10. Christina

  Tusen takk for et utrolig flott og inspirerende innlegg! Elsker kjolene, spesielt de siste hehe 🙂 Men er veldig usikker på størrelsene på onlineformals, kunne du postet en liten størrelsesguide?

  1. Fotballfrue

   De går fra 0 og oppover hvor 0 er xs 🙂

   – C

 11. Elsker innlegget! Så mange kjoler jeg kunne tenke meg å bruke, eneste problemet er den voksende magen min. Jeg er gravid og festsesongen nærmer seg med stormskritt. Meste parten av kjolene jeg liker kunne jeg sikkert bestilt litt for store også hadde de passet over magen, men jeg er redd de blir for korte i og med at magen stjeler litt lengde. Kunne du kommet med tips om hvor en kan finne kjoler som passer til oss med barn i magen?

 12. Hei
  Takk for mange tips. Jeg leter etter en fin gullkjole. Du hadde jo noen her, men har du tips til et nettsted som har flere?
  Lett overalt.

  God helg.
  KINE

 13. Hei Fotballfrue!
  Jeg skal ha på en ganske utfordrende kjole på årets julebord (og når jeg sier utfordrende, mener jeg ikke dristig, men utfordrende å holde på plass). Jeg lurte på om du hadde noen tips? Jeg bruker 75D i bh, og har dyp utringning både foran og bak. Har dårlig erfaring med dobbeltsidig klesteip. Kjolen er en tidløs, lang, svart kjole med åpen rygg og litt dyp utringning,men den har strassteiner som holder den sammen i halsen. Håper du kan gi meg noen fine tips! Du er jo så god på slike ting som dette 🙂

  På forhånd, takk!

  Hilsen Linn, Oslo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *