4-stjerners middag 2013

God tirsdag, dere!

Her har jeg nesten nettopp (les: For 2 timer siden) kommet hjem fra en PT-time med Alexander, litt skjelven i hele kroppen etter en del styrke og litt roing, og kjenner at jeg burde tøyet litt ut. Dro rett til flinke Katrine for en update på neglene rett etterpå, så jeg rakk aldri. får heller sette i gang etter at jeg har oppdatert dere 🙂

ENDELIG kan jeg fortelle dere hva jeg holdt på med den ene kjedelige blogguken jeg hadde i august: Jeg var med på innspillingen av 4-stjerners middag! Det var SÅ UTROLIG gøy! Jeg var kun sammen med fantastiske mennesker i 4 dager, dette er en opplevelse jeg aldri ville vært foruten. Det kommer på Tv Norge våren 2013, og kjenner at jeg gruer meg litt til å se, men det er klart jeg gleder meg mest!

Vi som spiste sammen var Kjell Elvis, Lars Erik fra Plumbo og Carina fra NrK Sporten. Jeg synes vi ble en kjempefin gjeng, og uken etter innspillingen var egentlig skikkelig nedtur. Sånn blir det jo gjerne når du er med på noe så morsomt, spennende og nytt over intense dager, og det plutselig er over. Det gikk så utrolig fort, spesielt dagen hvor vi var hos meg. Nesten så jeg føler det er flere år siden.

Her kommer noen bilder jeg tok underveis, skulle ønske det var flere, men jeg har en tendens til å glemme slike ting i middagsselskap. . Hehe 🙂

SE! Det ER meg og Elvis ♥ 

Å, terningene! Det er det vanskeligste jeg har vært med på. . på lenge! Dette var forresten bare et par dager etter jeg hadde farget håret (typisk meg å gjøre store endringer før noe sånt) så jeg husker jeg følte meg skikkelig ucomfy hver gang jeg så meg selv på bilder eller i speilet, men nå er jeg heldigvis vant til det 😀

Skryteveggen 🙂

Hjemme hos meg 🙂

Å, hahahah! Jeg har noen syke bilder fra underholdningsbiten her hjemme hos meg også, men jeg kan jo ikke avsløre for mye. Alt jeg kan si er at du kan glede deg! Hahaha 🙂 Du skal vel se på?

Nå har jeg en del å få unnagjort her på hjemmekontoret, så vi skrives senere ♥ 

133 kommentarer

 1. Det må jeg prøve å få med meg, ja 😀 Så gøy!
  Ha en fin kveld 🙂

 2. SÅ KLART, jeg skal se på!!
  Jeg gleder meg masse. Har håpet å se deg der en gang. Må bare elske det programmet 😀

 3. Madeleine

  Gleder meg masse til å se deg på tvskjermen! 😀

 4. Astrid Hanssen

  Hva arbeider du som? Hva heter yrket ditt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Journalist 🙂

   – C

   1. Har ikke du studert ved NKF? Blir man utdannet journalist ved å gå der? 🙂
    Har vurdert utdanningen selv, men har forstått det slik at man kun kan «kalle» seg journalist etter bachleor og master ved Høyskolen(e)?

   2. Fotballfrue

    Du er journalist etter 2 års utdanning ved NKF 🙂

    – C

   3. Du er ikke ferdig utdannet journalist etter to år ved NKF?

   4. Fotballfrue

    Jo, det er du 🙂

    – C

   5. Journalist er ikke en beskyttet tittel, så hvem som helst som skriver, kan kalle seg det, uansett om de har studert ved en høyskole, ved NKS eller vært i utlandet.

   6. Men du er enig at det er en vesentlig forskjell på å bare kalle seg journalist, og det å faktisk ha en utdanning som gir deg økt kompetanse?

   7. Jeg er helt enig i at det er bra å ha kompetanse, men det ligger ingen automatikk i at utdanningen gir en relevant jobb. Det blir hva du gjør det til selv, og det er du et kjempegodt eksempel på 🙂 Jeg svarte egentlig mest fordi jeg har observert at noen ser på NKS som «dårligere» enn f.eks på HiO uten at de egentlig har noen god begrunnelse for hvorfor.

    Jeg har venner som jobber i store aviser (Dagbladet) med nyhetsjournalistikk uten å ha noe som helst utdannelse, og jeg har venner som har tatt journalistutdannelse kombinert med statsvitenskap og har fått jobb i nyhetsjournalistikken (nrk). Så det er mange veier til rom 🙂

    Fordi journalist ikke er en beskyttet tilttel, krever det litt mer egeninnsats for å vise frem hva man er god for, i motsetning til andre som kan få en jobb ut fra at de har en beskyttet til, f.eks sykepleier eller ernæringsfysiolog.

    All utdannelse er positivt synes jeg, fordi det ligger mye i det å vise at du har evne til å lære. Det er jo mange studier som ikke fører til beskyttet tittel som gir mange spennende jobbmuligheter 🙂

   8. J – jeg tror at personlige egenskaper og talent har mye å si for hvordan noen får en «karriere» innen journalistikk. Det er ikke gitt at de skoleflinke får jobber etter endt eksamen, men likevel kan jeg se hvorfor en «akademisk» karriere høres bedre ut enn NKF. Likevel, når det gjelder Caroline, ser jeg at hun har godt språk, god teft og rett og slett et talent for blogging. Om hun hadde gjort det bra i en avis eller TV redaksjon vet ikke jeg, men det er ikke vanskelig å se at hun har oppnådd suksess med bloggen sin.

    Jeg har hovedfag i språk, men fikk likevel jobb i NRK og TV 2 uten problem.

 5. Har ventet på det;) Etter du lagde den «hva er bra med høsten» (eller noe i den dur) posten tidlig i høst. Så kommenterte jeg og spurte om du skulle være med på 4-stjerners middag siden du visste at det begynte igjen etter nyttår;) Men fikk aldri svar:p

  Gleder meg til å se!!:)

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 6. Nå ble jeg glad! Dette er virkelig et av favoritt programmene og det blir tusen ganger bedre siden du skal være med! 😀 Gleder meg!

 7. Hei Caroline 🙂
  Ikke noe med dette innlegget og gjøre forsåvidt , men venter fortsatt på rumpeøvelsen med stølhetsgaranti .. mase mase 😉

 8. Silje Kristin

  Aah, dette må jo bare bli bra!? Bruker å se på programmet når det er med noen jeg vet om, så gjett om jeg skal se nå! 😀 Likte den blomsterkjolen din 🙂 Har en av samme type, bare at den er helt rosa 🙂

 9. Klart jeg skal se. Gleeder meg tilogmed! Både til 4-stjerners og ‘typen til..’ 🙂 Hih, sjønne du <3 Når blir det jul i stua? Lengter etter juleinspirasjonsbilder! Har såååå lyst til å pynte og bake pepperkaker selv, men samboer'n setter ned foten enn så lenge, hehe 😀

  1. Fotballfrue

   Ååå, ikke så lenge til 😉 Siste uken i november? 😀

   Klem!

   1. Alle hjerter gleder seg! 😀 Jul er det beste som er.

 10. Jeg ser nesten ikke på TV, men dette skal jeg nok ta en titt på! ^^

 11. Nei så gøy da! Gleder meg veldig til det kommer på tv, hehe 🙂

 12. Så utrolig artig 😀 Gleder meg til å se!

 13. Michelle

  Så utrolig morsomt Caroline!! hahaha, dette gleder jeg meg virkelig til å se 😀

 14. Jaaaaaa jeg gleder meg kjempe masse 😉 Klart jeg skal være med når du skal være der 😉 Vakre vakre Caroline 😉

 15. så kult. gleder meg masse til å se 😀

 16. Oops, ser jeg er skyldig i «navn» stjeling.. Ordnet nå, så slipper det å bli forvirring 😉
  Gleder meg til 4-stjerners middag, sikker på at du vinner den med glans 🙂 Fortsatt fin tirsdag!

 17. Hei! 🙂 jeg lurer på om du har noen tips om rimelige ansiktserenser og kroppspleie generelt for en student med tynn lommebok? 🙂
  Du er kjempeflink til å blogge, og er en stor inspirasjon for meg!:-) takk:-)

 18. Melissa

  Så artig da!!! Det må jeg få med meg 🙂 Tipper du vant hele greia! 🙂

 19. Så utrolig kult! Det må jeg absolutt prøve å få med meg. 😀

  Du har forresten samme sølvtøyet som jeg har samla på siden jeg hadde navnefest for 24 år siden. :p Artig. Hehe..

 20. Elisabeth Marie

  Hah, nei så kult!!! Var du hjemme i bygda der Kjell Elvis bor? Er nettopp der jeg kommer fra!
  Dette MÅ jeg bare få med meg 😀
  Vet du når det kommer på skjermen?

  Gleder meeeeeeeeg 😀

  Klemmer til verdens søteste blogger.

  1. Fotballfrue

   Hehehe, det får du vente å se 😉

   Klemmer 🙂

 21. Kristin

  Hei! Hva heter serviset ditt? Utrolig flott:)

  1. Fotballfrue

   Sterling fra Wedgewood 🙂

   – C

 22. LISA/LM

  SÅÅÅ utrolig kjekt. Og GUD så jeg gleder meg til og se! 😀 Jeg har også på følelsen av at du vinner. Krysser fingrene 🙂 Hiih..
  Og forresten Caroline, som alltid, så ser du utrolig bra ut.

  Klem i fleng til den vakkreste kvinnen! <3

 23. Ææh, gleder meg!

  Må bare nevne at jeg er så misunnelig på Lars Erik (?) som har et FLYGEL! OMG OMG OMG 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, dette er på hotellet i Oslo 😉

   Klem!

 24. Catrine

  Hei! Hvor har dere kjøpt den hvite lysekronen over bordet? Kjempe fin!:-)

 25. Så utrolig gøy! Elsker programmet og bloggen din, så dette var jo en veldig bra kombo 😀

 26. Så gøy. Gleder meg til å se det og er ganske sikker på at du vinner 😉

 27. Så spennende! Dette passer jo deg ypperlig 😀 Selvfølgelig skal jeg se det!

 28. Hei Caroline 🙂

  Spørsmål; Hvordan gikk det på 4-stjerners middag med ditt kosthold? Og sånt generelt, når du skal på besøk til venninner og familie må du alltid gjøre det klart på forhånd at du spiser «kun» lavkarbo?

  Hilsen nybegynner i lavkarbo verden

  1. Nå spiser ikke jeg «kun» lavkarbo, så det er ikke noe problem. Det meste som blir servert rundt omkring er uansett lavkarbo, handler jo bare om hva du forsyner deg av 🙂

   Kosthold handler om helhet 🙂

   – C

 29. Anne Grete

  Hvor har du kjøpt den blomstrete kjolen, akkurat den kjolen jeg kan tenke meg og lett etter i årevis?

  1. Fotballfrue

   inlovewithfashion 😉

 30. Anne Grete

  Hvor har du kjøpt den blomstrete kjolen, akkurat den kjolen jeg kan tenke meg og lett etter i årevis?

  1. Fotballfrue

   inlovewithfashion 😉

 31. Anne Grete

  Hvor har du kjøpt den blomstrete kjolen, akkurat den kjolen jeg kan tenke meg og lett etter i årevis?

  1. Fotballfrue

   inlovewithfashion 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *