Little Blue Riding Hood

Genser SoNextYear (sponset) / Skjorte Gina Tricot / Skinnshorts Gina Tricot / Sko Bianco / Veske 3.1 Phillip Lim / Jakke Cameo (annonselink) / Ring & Armbånd Hasla / Armbånd Nagler BikBok 

Fikk en stor og fin pakke i posten fra Cameo her om dagen, og blant de fine godsakene var denne jakken. Er den ikke lekker? Jeg elsker at den har hette, perfekt for både vind, snø og regn eller hva som venter på værmeldingene fremover 🙂

Vet dere hva jeg skal nå? Jeg har vært så effektiv i dag, så nå har jeg litt tid til overs: Jeg. . skal. . bake. . pepperkaker! Klarer ikke vente lenger, og jeg vet at jeg ikke kommer til å rekke det noen andre dager denne uken. Vi får gjester til helgen, så det hadde vært gøy å bake til den tid også. Må bare sjekke om de blir like bra som i fjor først 🙂

Håper deres mandag er den fineste!

73 kommentarer

  1. Christina H

    Speachless…
    Faktisk.

  2. Wow,du kledde den blåfargen helt utrolig godt! Og skoene er såååå fine:)

  3. Så fiiiiin jakke! :- )))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *