Mens jeg venter på Mulberry Tassel Bag . .

Jeg tror jeg har blitt hektet på dusker. Var ikke denne fin? Minner meg en del om Mulberrys Lillys With Tassels, som jeg ønskerønskerønsker meg til jul 🙂

Denne koster bare 180,- nå, på tilbud hos Asos.com her (annonselink) 

—–

Det var noen kjipe timer i bilen, men nå er jeg er trygt på plass i Sarpsborg, og skal snart avgårde til stadion med pappa. Gleder meg til å ta med Lars-Kristian hjem etter kamp, da blir det middag og vin med mor far *helgelykke*

Heia ODD!  . . Og god helg til alle ♥ 

52 kommentarer

 1. Det låter som en väldigt fin, och framför allt GOD, start på helgen!

 2. God helg Caroline, du er gull <3

 3. Den var utrolig fin, og ikke så dyr heller 😀
  Takk for tips, har hektet på dusker 🙂

 4. Anneline

  Kan du si sånn ca hva du betalte i toll på denne vesken? Veldig fin, men har bestilt fra asos før, og tollen var nesten like mye som det jeg kjøpte for :S

  1. Fotballfrue

   Denne er på under 200,- så ingen toll 🙂

   – C

 5. Kristine

  God helg til deg også! 🙂
  Og et spm; hvor mange gram fett, karbo og protein ligger du på grovt regnet hver dag?
  Klemklem

 6. God kveld:)

  Må bare kommentere «tassel» – Vet du, jeg er også litt hektet.
  Var på Bianco i går og utvidet mitt skoskap med 1 stk Pony Boot
  fra David Anderson for Bianco, de er så fiiiine:)) med Tassel – Hahaha

  Ha en strålende weekend

  Klem fra TonjeS

  1. Fotballfrue

   Ååååå, de har jeg skaffet meg også 😀 😀 Lykke!

   Klem 🙂

 7. Hei igjen..
  skulle vel streng tatt være ett par Pony Boot og ikke 1 stk… Hahaha

 8. Hej söta du! Vi kontaktade ju dig med en intervju förut och förstår att du har fullt upp, men det vore jätte kul om du skulle vilja svara på fem korta frågor på vår sida som är en samlingsajt för svenska fotbollsfruar och du får synas lite bland våra besökare. =) Skickar iväg ett mail till dig också. Kram!

  1. Fotballfrue

   Ja, send gjerne en mail 🙂

   Klemmer 🙂

 9. Kjempesøt veske! Elsker River Island 🙂
  Ønsker deg en fantastisk fredag! 🙂

 10. Benedicte

  Hei Caroline! Jeg lurte på om du ville hjepe til å spre et budskap? Det er kirkens bymisjon som trenger litt ekstra støtte til mennesker i gate- og rusmiljøet i Norge, nå som det nærmer seg jul. Man kan bl.a sende sms og gi to stk julemiddag for kun 80 kr, eller 8 hele middager for bare 320,-! Du som har så mange lesere kan kanskje hjelpe til å få litt kroner. Håper du vil. Du kan lese mer på http://www.bymisjon.no/no/Stott-oss/glede/

 11. Vilken toppfin väska!

 12. Fredrikstad vaaaaaaant!!!! ;D

  God helg Caroline – nyt kvelden og helgen med kjente & kjære 🙂

 13. Den var utrolig fin, måtte bare kjøpe den:) du har virkelig god smak 😀 god helg;)

 14. Amalie14

  Så fiin, og så BILLIG! Ble nesten litt forelsket i den, okei, kanskje mest i prisen da, haha xD Men vesken var jo supersøt da, og nå sitter jeg bare og vurderer om jeg skal kjøpe!

 15. Hei 🙂

  Kunne ikkje du lagt eit innlegg om kva slags appar du har på iPhonen din og kva du anbefalar og kva appar som du synas er artige og praktise. Eg tenker å kjøpe meg ein iPhone snart og hadde vore kjekt med litt gode råd 😀 på forhand takk <3

 16. Michelle

  fin, enkel og passer til alt 🙂

 17. Odd tapte 😉

 18. http://uberhumor.com/daily-afternoon-chaos-35-pictures-215 sjekk denne linken!! Jeg er på den siden daglig og ser på artigbilder, med den nerdehumoren min;) men det er tydelig at det er en eller flere menn som står bak siden, for det er vel mange lettkledde damer der – men gjett hva, jeg så plutselig et bilde av deg der!:) du er vel likt hos amerikanerne også;)

 19. Takk for at du deler alle dine gode tips og kjøp!!!!
  Vesken så helt lekkert ut, og jeg har allerede bestillt den 🙂
  Innbydende blogg, flotte bilder, herlige detaljer og vakker pike !!
  God helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   God helg tilbake <3

 20. Å, jeg elsker tassels 😀 kjempefin!

 21. Denne var knallfin! Akkurat en sånn type veske jeg har vært på jakt etter, nå er den på vei hjem til meg 🙂 Takk for tips Caroline!

 22. Hei!
  Nå virker det som om jeg er en kjærring som ikke burde ha meninger om ungdom og ungdomsliv…Men siden jeg er mor
  til to ungdommer som ser dette, og selv føler meg ganske ung…..hehe…så føler jeg meg berettiget til å kommentere…:

  1. Jeg blir sliten av alt som gjøres: jogging, flere mil, interieør, reiser, fester
  2. Jeg blir sliten av alle høye hæler
  3. Alle fester som arrangeres med perfekt servering
  4. Et walk in closet som ikke engang dronningen av saba har…………
  Uffffff…..Dette er FAKTISK ikke slik de fleste har det, og jeg er overasket over hvor det normale livet er blitt av…?????

 23. Ååå! Fantastisk fin veske! Syns den så mye dyrere ut enn den var…
  Vurderer å klikke den hjem gitt….. Hadde man ikke bare vært så fattig student 😛 haha

 24. Den var kjempe fin, kan ikke klage på prisen heller altså 🙂

 25. Når i all verden skal du svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden for LENGE siden? Du kommer jo aldri til å fullføre. Synes det er veldig upålitelig av deg å først ha en spørrerunde, besvare 20 spørsmål, og så bare la det seile upåaktet avgårde. Du burde virkelig følge opp hva du foretar deg, du har tross alt mange som venter på svarene sine.

  1. Fotballfrue

   Hjelpes :/ Jeg har svart på alt bortsett fra siste del om kosthold.. Dvs alt om generelt, sminke og trening er besvart.. Synd du ikke har sett det og tar det som en selvfølge at jeg ikke har svart, når jeg har brukt flere timer på besvarelsene..

   1. Beklager, hvor har de innleggene tatt veien? Du hadde jo over 200 spm, og jeg har kun sett besvarelser på «generelt 1 og 2» samt sminke/trening. I innlegget hvor spørsmålene blir stilt, ser jeg veldig mange spm jeg selv ville likt å se svarene på, men som jeg ikke kan se at du har besvart i noe innlegg. Har du en samleside med alt du har besvart?

   2. Fotballfrue

    Jeg har delt det inn i kategorier for å gjøre det mer oversiktlig, tilsammen har jeg svart på veldig mange 🙂 Jeg er aktiv i kommentarfeltet hver dag og har derfor svart på over halvpartene av spm som kom inn fra før av. I spm.runden valgte jeg å svare på spørsmål jeg ikke får hver dag, og det sier seg selv at jeg ikke kan besvare alle de 200 spørsmålene, i tillegg var det mange like spm. blant disse.

    – C

   3. Da forstod jeg litt mer, trodde ikke du besvarte direkte i kommentarfeltet, skjønner du. Beklager «angrepet» mitt :-)!

  2. Noen burde vurdert å skaffet seg en hobby! 🙂

   1. Celine Engelstad

    Lurer: På tide å skaffe seg et eget liv fremfor å leve gjennom Caroline?

 26. Godmorgon =) Mysigt med lite vin med mor och far. Min mamma och pappa kommer hit ikväll på middag och vin. Och till efterätt har jag bakat lime ostkakan från din bok <3 Hoppas bara den blev bra nu =)
  Ha en härlig lördag!
  Kramen

 27. den var kjempefin 🙂

 28. Har du forresten sett at prisene på mulberry settes opp nå?
  http://m.kk.no/905051/mulberry-setter-opp-prisen

 29. Utrolig stilig! Ekstra gøy når ting er billigere enn de ser ut til…:p

  Jeg synes du er så utrolig flink til å sette sammen antrekk, og lurte på om du kunne gi meg et tips til hvordan jeg kan style dette skjørtet: http://www.hm.com/no/product/05856?article=05856-C#article=05856-A . Jeg får middagsbesøk av en jeg liker veldig godt i desember (avstandsforhold krever planlegging…), og vi skal på julekonsert i kirken senere. Hva ville du ha stylet dette skjørtet med? Jeg er ikke så veeeldig glad i skjorter og bluser.

  På forhånd takk!

 30. Polish reader

  Hi! Can You should think abaut option for example google translator or another translator. Becouse many people want read yours blog but dont speak Norvegian.
  kisses

 31. Elsker den vesken, er så utrolig fiin!
  Ønsker meg en <3
  Ha en good helg
  Klem Sigrid

 32. Denne var jo nydelig! Er helt enig med deg, dusker gjør seg 🙂

 33. Åh den veska var kjempefin!

 34. Den var UTROLIG fin! 🙂

  ♥ Lizbethosnes – Min hverdag med mine interesser, og lidelsene spiseforstyrrelse og angst. Lizbethosnes.com

 35. Klikket denne vesken hjem til meg for 5 minutter siden 🙂 Kjempefin veske! Takk for tipset! Kjøpte faktisk vesken for en liten del av min første lønning – skal si det føltes godt 🙂 God helg !

  1. Fotballfrue

   Åå! Gratulerer 😀 God helg <3

   Klem!

 36. Anette lunheim

  Takk for tipset:-)! Kjøpt! Kjempefin til en fattig student som trenger tips til veninnegaver;-)! Tusen takk:-)!!

 37. ..hadde det ikke vært koseligere om mannen din hadde klart å finne en julegave til deg helt selv? 🙂 Nå har du jo på en måte bestemt julegaven din selv.

  1. Fotballfrue

   Han synes det er best å gjøre det slik, han 🙂 Så vet han at jeg får det jeg ønsker meg 🙂

   – C

 38. Ååå, helt dilla på dusker jeg også for tiden. Den var jo billig også da 😮 hmm, burde kanskje gi meg selv en tidlig julegave :p

 39. Hannemor

  Hei!
  Jeg Skulle nå nettopp klikke hjem denne vesken, men så hadde di satt opp prisen!!
  Du er ikke intressert i å selge din vel, når du evnt får mulberryen?
  Håperhåper 😉
  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *