Winter Wonderland

Nå har virkelig vinteren kommet, dere, og jeg synes faktisk det er helt skjønt. Snø gir meg på flere måte assosiasjoner til julen og julen betyr så uendelig mye for meg. For meg er jul og vinter lik tradisjoner og familie, så jeg sitter her og rører i tekoppen min mens jeg virkelig gleder meg til juletiden, familiesammenkomst og alt som følger med. I år skal jeg pynte til jul tidlig, tiden går jo så fort likevel, så det gjelder å gjøre det meste ut av høytiden mens den faktisk er her.  . og gjerne litt før 🙂

Jeg startet dagen med kaffe på sengen som alltid. Ble så oppslukt av Ana og hennes avgjørelse i Fifty Shades, at jeg bare måtte erstatte tredemøllen med to kapitler til, så da rakk jeg ikke trene. Haha! Utsetter det like gjerne til i kveld eller til i morgen. Nå har jeg også erstattet sengen med godstol og skinnfell, kaffe med te og boken med en update til dere på macen. Jeg fikk jo tilsendt utrolig god te for noen uker siden, og jeg er helt hektet! Den er fra Harney & Sons. Jeg foretrekker den (som dere vet) med melk, så når jeg ikke har hatt tid til å koke opp melken i det siste, har jeg rett og slett brukt melkekapselen som hører til Cappuccinoblandingen til kaffemaskinen vår, Dolce Gusto. Genialt, spør du meg! Koppen blir helt full av deilig melk, så er det bare å slippe teposen oppi og la den stå i noen minutter. Jeg kunne levd på Hot Cinnamon Sunset og melk. Så godt! Teen kan bestilles via hjemmesiden til Harney & Sons og jeg har fått lov å gi dere 15 prosent rabatt med koden fotballfrue (bruk små bokstaver) Kanskje et julegavetips også? Ettersom de kommer i så fine bokser 🙂

Vel, jeg skal avgårde til Oslo nå. Skal være på plass klokken elleve, og jeg må jo finne parkering i tillegg til å kjøre pent på de svingete veiene innover. Har knipset noen bilder av dagens antrekk som jeg viser dere senere. Ha en fin tirsdag ♥

98 kommentarer

 1. Hei! Ville bare si tusen takk for all treningsinspirasjon 🙂 I dag dro jeg meg opp 0630 for å være på spinning 0715 🙂 Hele kroppen min vegret seg og ville bare sove videre, men så tenkte jeg på deg og spratt opp 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Utrolig bra jobba 😀

   – C

 2. Hei. Jeg sitter med Nespressokoppen min med deilig kaffe og titter ut på vinteren – og God Morgen Norge. Ville bare ønske deg en fin dag. Takk for masse treningsmotivasjon og super blogg. Blir rett og slett glad avå lese.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Aud! Høres ut som en veldig deilig start på dagen, akkurat som jeg liker det selv 🙂

   Klem!

 3. Ah, jeg er en «julejunkie» – skulle gjerne begynt å høre julesanger nå snart. Syns det er så koselig når det kommer litt frost på bakken, og solen skinner så det virkelig gnistrer – slik som det er i Oslo i dag! Du får en nydelig dag i hovedstaden:)

 4. Marita Ø

  Koselige morgenbilder 🙂 Frokosten er i magen og jeg er straks på vei ut døren for å komme meg til forelesning. Vinteren er kommet hit også, og det er så skjønt! Gleder meg virkelig til juletider, alltid like hyggelig hvert år 🙂 Gleder meg til å senke skuldrene rett og slett! Ønsker deg en flott tirsdag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Håper du også får en strålende dag <3

   Mange klemmer 🙂

 5. FOR en deilig morgen! ♥
  Kjørte til jobb i sol-oppgangen, lilla og rosa himmel, med frost langs veiene og god musikk på radioen.. Vakkert!! ♥
  Ha en fantastisk dag ALLE vakre mennesker! ♥♥♥

  1. Fotballfrue

   Ååå, det er nesten den beste stemningen 🙂

   Klem 🙂

 6. MiaMaria

  Haha! Å- jeg kjenner meg så godt igjen. Den boka er så vanskelig å legge fra seg;)
  Gleeeder meg til å lese de to siste!!!
  Jeg synes forresten det er heeelt ok å ta i bruk diverse «bonus» effekter for å få julestemninga i gang litt før;) HURRA for tidlig pynting!!! Jeg gleder meg til å gå løs på pyntinga og julemusikken.
  Kommer du til å gå for noe ny pynt i år/forandre farger?
  Ha en strålende dag Caroline! Du er så flott:)

  1. Fotballfrue

   Kaaaanskje litt rødt? 🙂 Usikker ennå 🙂

   Klem!

 7. Michelle

  ah, nydelig bilde det var av utsikten deres!!! høres ut som en deilig morgen. Ja, julen er en herlig tid fylt med familie tradisjoner 😀

 8. Tonje Hesjedal

  Ha en fantastisk dag i snøen, verdens fineste blogger! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, du er vel god!! Tusen takk, det samme til deg 😀

   Klem 🙂

 9. Drikker du te uten vann? Bare melk og tepose? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaaa 😀

   – C

   1. Hvordan melk er det du bruker da? 🙂

   2. Fotballfrue

    Helmelk eller soya 🙂 AKkurat nå er det jo denne kapselen 🙂

    – C

 10. Nydelig stemning i de bildene, Caroline!

  Hvis du vil ha melk raskt, så bør du kjøpe en Nespresso Aeroccino https://www.nespresso.com/aeroccino3/?l=en_UK
  Den er helt genial. Melkeskum på 1-2-3. Ha en fin dag!

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Ooooo, takk for tips 😀

   Klem 🙂

 11. Må nok prøve ut den teen i Salongen min. Ønsker deg en nydelig dag,
  Klem fra Liljen jentene i Liljen SPA Salong, Porsgrunn.

 12. Ååå, får julestemning ved å se snø, men den har desssverre ikke funnet veien til sørlandet….her er det blå himmel og sol, og ingen snø 🙁 Menmen, satser på at den kommer til desember ihvertfall 😉

  Ha en kjempefin dag!

 13. Cathrine

  Den teen er så god!!! Den er naturlig søt og tar virkelig knekken på søtsug:)

  1. Fotballfrue

   Helt enig 🙂

   – C

 14. Takk for en fantastisk nyhet 🙂 Jeg ELSKER te og blir kjempe glad hver gang jeg kommer over nye merker. Dette må bare prøves!!!!! Er lei all kaffesnakket, synes det kan være litt fokus på vi som drikker te også!

  Takk for en fantastisk blogg. Ha en fin tirsdag, stor klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra! Lov meg å prøve hot cinnamon-serien! Den er naturlig søt og smaker nesten litt….synd 😉

   Klem!

 15. Så koselig med snø! Har nesten nettopp flyttet fra Vestfold til Bergen for å studere, og her forsvant snøen på noen dager.. Håper det holder helt til jul, for jeg gleder meg til å komme hjem igjen 🙂

 16. Charlotte

  Du er flink til å ta bilder Caroline :-)) Ønsker deg en nydelig vinter dag :-)) Klem fra meg :-))

  1. Fotballfrue

   Tuuuusen takk 😀

   – C

 17. Du må kjøpe deg de andre Fifty Shades bøkene også 🙂 Jeg venter spent på bok 3!

 18. En varm, god og stor tekopp er det beste når det snør og er kaldt:)

 19. Hei!

  Hvor lenge varer tilbudet? 🙂

 20. caroline

  sitter i skrivende stund og venter på at muslin fra din bok skal bli klar! det lukter nydelig i hele huset 😀
  ha en flott dag skjønne du

  1. Fotballfrue

   Gled deg! Prøv gjerne denne også https://fotballfrue.no/?p=19262 🙂 en litt annen vri som smaker nesten enda bedre 😀

   Klem!

 21. Jeg hadde blitt veldig glad om du ville lagt et innlegg om varme vinterjakker, om du ikk
  e hae gjort det allerede da? 🙂

 22. Jeg elsker alt som hat med julen å gjøre, så jeg har også begynt med «gledingen» allerede, jeg! 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg var gæren og hørte på julemusikk i går 😉

   – C

   1. Charlotte

    Godt å høre at det er flere :-))))

 23. Therese T

  Jeg har alltid tenkt at når man drikker te med melk, så har man melk oppi teen, på samme måte som man har fløte i kaffe! Så nå fikk jeg virkelig en a-haopplevelse når melken blir bruk på samme måte som vann 🙂 Det skal jeg teste ut.

 24. Du gjør virkelig dagen min bedre! Titter innom bloggen din flere ganger om dagen her jeg sitter på jobb. Gleder meg over alle tips og triks du har, og din fantastiske klesstil. Jeg blir så inspirert!! Takk Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Og jeg blir så glad for slike tilbakemeldinger, de gjør virkelig at kreativiteten min blomstrer 🙂

   Klem 🙂

 25. Skulle gitt hva som helst for å like te når jeg leser slike innlegg, høres så godt ut! <3

  1. Fotballfrue

   Har du prøvd med melk? Jeg takler ikke te med vann, nemlig :O men med melk! Aaaaah 😀

   – C

 26. Hei! Så koselig innlegg <3 Jeg lurte på hvor og med hvem dere skal feire jul med i år? Jeg skal ferie første året med min mann sin familie. Og det gleder jeg med masse til! Håper dagen din i Oslo blir fin 🙂

  1. Fotballfrue

   I år blir det i Sarpsborg med familien Berg 🙂

   Klemmer 🙂

 27. Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive ett innlegg med lavkarbo mat for oss som er allergisk mot egg! Er så mye godt, men mye av det inneholder jo egg… Spesielt frokostmat!

 28. hei, prøvd meg før men ikke fått med meg eventuell svar fra deg 😉 Tenkte å spørre deg som er inne på mote og virkelig har god smak; hvilkene sko synes du passer til sort omslagskjole med lange ermer, i siden er det en stor spenne i gull og lær ?? Hva usikker , hadde så lyst på et par flotte sko 😉 sort blir kanskje kjedelig og lurte på om man skal ta opp detaljen med lærspennen eller ha en helt annen farge på skoene 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg ville safet med sorte sko 🙂 Høres ut som kjolen er mye i seg selv, med både armer og detaljer som tar mye fokus, så jeg ville valgt noen helt plaine sko 🙂

   Klem!

 29. That looks like a realy cozy way of spending time while it’s cold outside, I always lovey your style of takeing pictures, xoxo

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 30. Hei! 🙂 et litt rart spørsmål kanskje,men jeg lurte på hvordan målene på soverommet deres er? Holder på å innrede selv, og du har jo så mye som det lar ser inspirere om 🙂

 31. Herlige bilder Caroline <3

  Gleder meg SÅ mye til julen jeg også, for første gang skal vi vær her hjemme, jeg og samboeren. . alene! Blir litt rart tror jeg, men fint å starte sine egne tradisjoner også:) Og så kommer vi nok til å se familien i mellomjula:)

  Har ikke fått lest den boka enda, lurer på om jeg skal ønske meg den til jul? 😀 Tror det.

  Håper du får en fantastisk fin dag, og gleder meg masse til Ole Henriksen produktene kommer i posten! Hurra:)

  Klem

 32. Ah, det så utrolig koselig ut 🙂
  Jeg har forresten laget en header til deg med et av de flotte bildene du la ut for ikke så lenge siden! Syns den passet perfekt i en header! Litt sånn høst / vinter aktig siden vi er i denne årstiden. Det er veldig hyggelig om du vil ta en titt på den 🙂

  Fant ikke noen mail jeg kunne sende den til, så legger ved link til innlegget på bloggen min.
  Ha en super fin dag videre søta 🙂

  https://bstf.blogg.no/1351603481_header_til_fotballfru.html

  1. Fotballfrue

   Den var kjempefin, tusen takk, fine du!

   Klemmer 🙂

 33. Te med melk har jeg aldri hørt om før, faktisk! Drikker det hele tiden, med vann altså 🙂 Perfekt nå som det er høst/vinter =)

  ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

 34. Koker du opp melk i stede for vann når du lager te? 🙂 Altså at du drikker te med kun melk? Jeg liker også melk i teen min, men jeg koker opp vann, har i teposen og har over en skvett med melk. Det er jeg vant med, men det hørtes veldig godt ut å ha bare melk oppi!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har gjort det som du beskriver tidligere, men ikke nå for tiden :p

   – C

 35. Har ingenting med jul å gjøre, men spør likevel 🙂 Dere fikk for litt siden en forsyning med lavkarbobrød fra Norgesbakeriet. Har dere spist det enda? Hva synes dere om det? Kjøpte det selv i går og elsker det! Mye bedre enn de jeg hittil har laget selv. Derfor lurer jeg på hvor mye du eventuelt spiser av det ila. en dag? Jeg spiste 5 skiver til middag i går, men det var fordi jeg var overlykkelig over å ha funnet et godt brød 😀 Blir nok bare til frokost fremover.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er kjempegodt! Har fryst ned noen også, men begynner å bli tomt :O Spiser kanskje 2 skiver om dagen? Spiser det heller ikke hver dag, evnt. til frokost eller lunsj 🙂

   – C

 36. Jeg bare lurte på om du har vann og melk oppi teen eller koker du bare opp melk? Altså at du bare har i melk?

  Kjempefine bilder forresten! <3

  1. Fotballfrue

   Koker opp melk og har tepose oppi 🙂

   Klem!

 37. Hei Caroline 🙂 hvilket kamera bruker du til å ta bildene dine med? veldig bra kvalitet, men du er jo så pen at bildene hadde blitt fine uansett 🙂 klem

 38. Te är gott =) Och jag skrev just ett recept på eget chai te med havremjölk i min blogg. Gott och nyttigt!
  Och nu när det är ruggigt ute är det mys att krypa ner med en filt och en rykande kopp te <3 Tusen tack för mysiga bilder!
  Ha en mysig kväll. Kramen

 39. Hei! Vi har nettopp kjøpt oss nespresso maskin, og jeg lurte på hvilkene farger går det mest av hos dere? Hvilken Type liker du best? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lilla som espresso og mørk grønn som lungo/kaffe 🙂

   NAM! Godt valg av kaffemaskin 🙂

 40. Hei caroline! Kommenterte dette i et tidligere innlegg, men der svarte du ikke på noen kommentarer.. Så prøver igjen:D jeg lurer på om du har en mail man kan spørre deg om ting, kan kanskje ikke vi spørre om her, om du skjønner.. Blir veldig glad om du svarer på dette. Du virker som en super jente og du er virkelig en stor notivasjonskilde for mange innkludert meg:)

  1. Fotballfrue

   Hei søta! Jeg mottar helst ikke mail fra lesere lenger, da mailboksen fyller seg så fort opp og jeg mest sannsynlig ikke får svart alle :/ Jeg vil jo helst svare, så det er bedre å legge igjen en kommentar 🙂

   Klemmer!

   1. Jente95

    Okei, det var synd, men skjønner det:) det jeg ville si var at om du har en venn som du vet sliter (med ganske alvorlige ting, særlig hjemme), men ikke åpner seg for deg, bare hinter om at h*n har problemer, hva skal man gjøre? Tenker veldig mye på dette, og syns det er veldig vanskelig å vite! Kanskje litt rart å spørre deg om dette, men vil ikke snakke ned noen om dette son kjenner h*n, fordi jeg vil ikke lage mer problemer enn h*n allerede har… Blir veldig glad om du kunne svart på dette:) klem!

 41. Hvor mange kapsler må du bruke for å få full kopp? 🙂 Hørtes veldig godt ut med te nå som det er kommet snø hit! Endelig 😉 *julefølelse* ;D

  1. Fotballfrue

   En slik kapsel kan fylle en hel kopp 🙂

   – C

 42. Håper du har hatt/får ein kjempe flotte dag:-)

  Jeg skal på julebord med jobben om en stund, og tema skal være »60 tallet».. Har du noe gode tips på hva jeg kan ha på meg? Vil liksom ha noe fint på meg, men har sjekket litt rundt på nettet, og har ikke funnet så mye:( Jeg spør deg, fordi du er så flink med mote:-) Hadde satt stor pris på om du konne gitt meg noen tips!!

  Klem til deg!

  1. Fotballfrue

   Oi, den er litt tricky :p 60-tallsmoten var jo på mange måter litt sailor-inspirert, kanskje du skulle gå for en matrosaktig kjole? Noe maritimt? Ellers har du jo sort og hvitt som var kjempehot på 60-tallet, og kjoler i disse fargene er det jo masse av i dag 🙂 Ellers kan du kjøre den preppy stilen. Tenk også mønster som prikker, ruter og striper 🙂

   Lykke til <3

   Klem!

   1. miriam

    Tusen takk for at du tok deg tid til å svare <3 Nå hjalp du meg masse 😀

 43. er sikkert veldig rar som spør om dette.. men hva jobber du egentlig som? vet at du er journalist, men føler at du hele tiden bare er hjemme.
  du har råd til utrolig mye i tillegg, hvordan er det med lønn og alt du har råd til?

  1. Fotballfrue

   Jeg driver mitt eget selskap, treasures, og jobber hjemmefra. Bloggen er en stor del av jobben min. Er faktisk sjelden hjemme om dagen, er alltid ute på møter eller oppdrag, så vet ikke helt hvor du har det fra 🙂 Jeg tar ut vanlig lønn fra firmaet.

   – C

   1. jeanett

    Hei
    Må jo også legge til at Caroline stå (i mine Øyne) veldig tidlig opp, så hun kan jo kose seg litt om morgnen, før vi andre står opp. hehe Og så er hun så heldig å kan trene hjemme. Kanskje noe av grunden at du syne hun «alltid» er hjemme??
    Min mann styrer regnskapet i mitt firma og det tar utrolig med tid, spesielt når man også har andre som jobber for seg. mange regler å forholde seg til å i forhold til regnskap, som mange som er ansatt ikke vet om. jeg ante ikke at det var SÅ mye jobb.
    Jeg synes du, Caroline gjør en utrolig bra jobb!!
    Får masse insperasjon fra deg!!
    bare et lite spørsmål: er det mulig å legge linker til sider med litt lengere skjørt enn de du bruker?? jeg liker ikke så korte skjørt 😉

 44. Hei!
  Jeg bare lurte på: Drikker du teen med kun melk, eller tilsetter du melken etterpå? Hvis du kun bruker melk: Hvordan smaker dette i forhold til «vanlig» te? Lurte bare litt på dette her, for jeg er selv veldig glad i kanel generelt og gjerne sånn type te også, men synes noen ganger at det kan bli litt «too much» av kryddersmaken med bare vann hvis du skjønner? Jeg har aldri tenkt at man kan bruke kun melk i, i stedet, men det hørtes fristende ut å teste i hvert fall! Flott blogg du har! Leser den hver dag!

 45. Helt enig med deg om å pynte tidlig. De siste årene har vi faktisk fått opp juletreet allerede i starten av desember. Det er jo førjulstida som er koselig, og så fort julaften og juledagene er over så blir man jo så fort lei alt som har med jul.
  😀

 46. Hei! Jeg bare lurte på om du ikke hadde tenkt til å benytte deg av mer kollektiv transport? Det er jo ikke så miljøvennlig å kjøre så ofte mellom Skien og Oslo som du gjør…

  1. Fotballfrue

   Jeg blir så fort dårlig av å kjøre buss og tog, så det er utelukket. Å ha sin egen bil er veldig befriende 🙂

   – C

   1. Mariamor

    Enig – man blir så avhengig når man først har bil, det er deilig 🙂 Ingrid, du kan tenke på om du ville sagt det der til Caroline i virkeligheten. Folkeskikk gjelder på internett og vet du. Det kan virke slitsomt at du skal fortelle henne hva som er riktig og galt. Kanskje du ikke mente det sånn, men man kan kanskje tenke seg om to ganger før man skriver noe negativt.
    Jeg er enig i at bil forurenser, men jeg går ikke å forteller folk at de skal bruke kollektivtrafikken istedet. Man har da egen fri vilje 🙂

 47. https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/kjoler/jeane-blush-396/edith-dress-396573-14/

  Er denne litt 60 talls kanskje?:-) vil ikke ha noe blomstrete greier, er liksom ikke helt meg det:p haha

  1. Fotballfrue

   Nja, du kan bedre enn det 😉 Se kommentaren jeg akkurat svarte på 🙂

   Klemmer!

 48. Jeg satser på at det kommer snø til sørlandet snart også! Her er det bare regn 🙁 Snø er så mye koseligere!!

  Håper du har en fin dag i Oslo idag! <3

 49. jeg har også planer om å pynte til jul tidlig i år

 50. Amalie14

  Jeg synes også julen er en så koselig tid! Og hvertfall med snøen tilstede. Får håpe snøen blir liggende til da, vi har nemlig hatt bar bakke på julaften de siste årene 🙁 Julen blir ikke den samme uten snø;)

 51. Hei 🙂 hvilket kamera bruker du? E veldig nysgjerrig på det, for jeg har nettopp kjøpt mitt eget speilreflekskamera

  1. Fotballfrue

   Sony 🙂

   – C

 52. Er det sukker i noen av kapsellene til dolchhe gusto? Innbiller meg at det er sukker i cappuchinoen. Har kuttet ut den på lavkarbovennlig pga det

  1. Fotballfrue

   8 gram per kopp, det er jo melk 🙂

   – C

 53. Når man leser bloggen din på iPhone er det fortsatt sånn at jeg må trykke inn på ett og ett innlegg. Skriften er annerledes også. Var mye bedre å lese på tlf slik den var før. Klem fast leser

  1. Det er meningen at det skal være sånn 🙂 Bloggen laster raskere, og du bruker mindre datatrafikk.

   – C

 54. jeanetteH.

  Hei. Den teen hørtes kjemegod ut, men fy så dyr den ble med frakt. Da beløpet kom opp på ca 200 kr, trakk jeg meg..

 55. jeanetteH.

  Altså teen på boksen du har på bilde..

 56. Hei, kjempe god julegaveidé med teen, takk! Bare lurte på ca hvor mange teposer det er i en boks? Kan ikke se at det står noe sted på hjemmesiden.
  Ha en fortsatt strålende dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke telt, men det er i hvert fall veldig mange 🙂 . . . sjekker. . . 20 er det 🙂

   Klem!

 57. jeg gleder meg også utrolig mye til jul! er en så fantastisk og koselig tid, ååh <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *